RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig elég egyértelmû 😊)) a skacok megjelölték a területüket...
>>>Nuki
Ha végigolvasod amit azóta írtak a többiek elég sokat megtudhatsz 😊)
Ha végigolvasod amit azóta írtak a többiek elég sokat megtudhatsz 😊)
szintek:
10 1154
29 12031
49 91721
skeleton(lev31) 20-21
ghost(lev25) 17-18
Az elobb bealltam a csatornaban a kardos csontikhoz, fejlodni, nem figyeltem, es majdnem ottmaradt egy ruby... Hiaba, megszoktam, hogy a szellemek nem hagynak semmit.
10 1154
29 12031
49 91721
skeleton(lev31) 20-21
ghost(lev25) 17-18
Az elobb bealltam a csatornaban a kardos csontikhoz, fejlodni, nem figyeltem, es majdnem ottmaradt egy ruby... Hiaba, megszoktam, hogy a szellemek nem hagynak semmit.
Sziasztok! Gondolom nagy az öröm az experiences kijelzés miatt 😊 Kicsit lemaradtam úgyhogy tudnátok tájékoztatni hogy mi hogy van? Ugyanis 10 napot voltam a balcsin.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
LOL! Fent vagyok az elmúlt 24 óra aktivitásos emberein listán. Wow! Ez szép magyaros.
Disno!
Mé ne emlékeznék rád? Én találtalak meg az északi kocsmánál:-)) Alig bírtalak levakarni magamról:-)
Mi az a Big Bone?
Sid_hu! Ha a Big bone az csontváz, akkor a wildernessbenn kell elõre menned lesz egy oltár, és még ott ahogy kimész a hidról tök egyenesen kell menni és ott lesznek. Asszem olyan 34-38-as szintûek.
Disno!
Mé ne emlékeznék rád? Én találtalak meg az északi kocsmánál:-)) Alig bírtalak levakarni magamról:-)
Mi az a Big Bone?
Sid_hu! Ha a Big bone az csontváz, akkor a wildernessbenn kell elõre menned lesz egy oltár, és még ott ahogy kimész a hidról tök egyenesen kell menni és ott lesznek. Asszem olyan 34-38-as szintûek.
tugya valaki meddig nem lehet még felmenni a runára?
>>>Aurri
Köszike mindent (2 attack level és 3 prayer)! Örök hálám a sírig üldözni fog (és ott leszedi a hulládról a Runite gatyót) 😊)
THX mégegyszer!
Köszike mindent (2 attack level és 3 prayer)! Örök hálám a sírig üldözni fog (és ott leszedi a hulládról a Runite gatyót) 😊)
THX mégegyszer!
Csa mindenkinek.
Az elkövetkezõ két hétben nem leszek, mindenkinek jó játékot kívánok addig! Atomy, remélem addigra meglesz az Adam Kite is. :-)))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A tip-re felkerült a wilderness terkép. De nem az enyém mert nem tudtam emailt küldeni nekik mert állandóan tele volt a mailbox, és blokkolták a privát üzeneteket is. Bekaphatják. Én sem csinálok több ilyet :-(((
Felvesszük a klánba? :

Na, most megint jáccok. Mi a Klánoldal címe, mert be akarom írni a magyarokat. Ti melyik serveren szoktatok jáccani? Vagy mindenki megy amelyikre akar? Na, én most megyek pl. az 1-esre ha tud vki akkor jöjjön oda... csá
Mi a fene van ?! Minden server offline ! Tegnap éjfél felé ugyan már elég szakadozott volt a játékmenet, de azért ma mehetne már rendesen!
56 57 56 56 43 38 52
total: 714 combat lvl: 67
total: 714 combat lvl: 67
Kösz mindenkinek a segítséget.
Még 28298xp kellene = 510 steel bar = 1020 szén
Iron már nem kell.
Ha így haladok ahogy eddig, akkor még 3-4 nap :-)
De ha belehúzunk kicsit, lehet hamarabb is :-)))))
Még 28298xp kellene = 510 steel bar = 1020 szén
Iron már nem kell.
Ha így haladok ahogy eddig, akkor még 3-4 nap :-)
De ha belehúzunk kicsit, lehet hamarabb is :-)))))
Na, már itthon vagyok megint. Akkora már a friends list-em hogy szelektálni kell, mert alig találom a neveiteket... itthonról marha lassú, alig érzi meg ha klikkelek, gépelni is kész mûvészet. Bocs ha valakinek lassan válaszolok,
de le is dobott az elõbb.
---> Rince: Hány üvegnél tartasz... 😊)))) Csak mert úgy tûnik nagyon jól érzed magad 😊)
---> Atomy: kell még szén? bányasznék pár százat, ha még nincs elég.
Mennem kell, mert villámlik odakinn és nem szeretném megsütni a gépet. Üdv!
de le is dobott az elõbb.
---> Rince: Hány üvegnél tartasz... 😊)))) Csak mert úgy tûnik nagyon jól érzed magad 😊)
---> Atomy: kell még szén? bányasznék pár százat, ha még nincs elég.
Mennem kell, mert villámlik odakinn és nem szeretném megsütni a gépet. Üdv!
Mi ez a wilderness???milyen szornyek vannak ott,és kb hogy erdemes odatámolyogni?