34579
RuneScape
-
Cht #11012 Hanem? -
#11011 tom, de én arra a logófajtára gondolok, hogy nincs név rajta, csak valami szín. -
#11010 nem csak itt van ez! -
Cht #11009 Ha regisztráltad magad!
Akkor figyelj oda a NAGY és a kicsi betűkre! -
#11008 Hmm..nekem nem megy ez az arenascape.. Bejelentkezés, majd fbármire rákattintok kilép..és ez nem csak itt van...pedig a cookiek engedéjezve vannak, sőt, beállítottam a kérdésre de SEMMIT sem kérdez, hogy használja e.. és nem csak it... vki help! -
#11007 Nem, az én logóm két színű, a tied csak egy színű. :))
De cserélhertünk :)) -
#11006 És mi van ha közben kibékültek, és azért nem látod egyiket sem :)) -
Cht #11005 az a te szintedhez képest hányszor 5x többel nagyobb!
pl
Enemy rank 4 archer 20 levellel nagyobb (csak) -
Cht #11004 Arenascape
Egyszer csak jó lesz B) -
Cht #11003 Így:
Arena -
Cht #11002 Arenascape -
#11001 ööö..mi ez az Arenascape? -
Cht #11000 Már megint!
Hagane please! -
#10999 Lol! -
#10998 vazzeg hungary, ennyire megtetszett ez a fajta logó? : ) -
#10997 A TOP listán, ahol kisorolja kinek mennyi FAME-je van ARENASCAPE-ben, menjetek rá a "Strongest" opcióra, és lejjebb a "Falador" szócskára, és kattanjatok az OKéra, vagy mire.Valahol ott leszek, 71 STR-rel :-D -
#10996 A kis geci gyerek engem is megtámadott, nemegyszer, de levertem :-D.
Egyébként elég geci, 32 színt volt CHT és közte a külömbség.Egyszer LV 14-mon megtámadott egy LV 75 emberke...
KÉRDÉS : Hogy lehet Akárhányas rangú valamit nyerni?PL : LV 4 Archer (JÚJ de dúrva lennék, Archery - 65-tel :-D)( -
Cht #10995 Kösz a felmentést!
Cht1 was killed by x10braves10x but is already Revenged! by Hagane -
#10994 "Ez van, de bárcsak ez se lenne" - ahogy szoktam mondani :-\. -
Cht #10993 B( -
#10992 Sorry, ideg van mert apám és anyám egy házban vannak, anyámat nem látom, apámat sem, ezért hajlamos vagyok rosszra gondolni. -
#10991 ok, bocs. -
#10990 ...ne avatkozz bele abba amit nem tudsz, fiam.
Spec nem erről van szó, hanem a válásról meg a szüleim hülyeségéről, úgyhogy legközelebb figyelj mire válaszolsz, szeretem ha semmibe vesznek.... -
#10989 Jajj ne lény már ijen ijedős. Ha tudnád egy átlagos embernek hány másolt CD-je van... -
#10988 Na Hi!Rég nem láttalak.
Taranov : Ja akkor gyere ide és nálatok törjék be az ajtót majd a rendőrök, oké? -
Cht #10987 10971 hungary bejegyzése
Én se fizetek!
Keress engem a játékban! nevem : Cht
Félünk!
-
Cht #10986 B) -
#10984 múgy rendesd, hogy ezt a lehetőséget is felajánlotta, de inkább maradok a legális szoftvereknél. -
#10983 Családdi ügyeket kérlek máshol. Köszi szépen!
-
#10982 Szerintem sem nagyon vírusos, mert a warezosok tapasztalataim szerint inkább kispálkyás gyerekek.
Amit leszednek egy warez oldlról feltesznek egy prolis ingyenes tárhelyre........... -
#10981 Jah, ez új dolog, de azért már pár hete van. -
Cht #10980 hmm
ArenaScape -
#10979 Hmm?Mit? -
Cht #10978 U vassal Hagane!
1-2 Xpt kapsz :) -
Cht #10977 Audiogalaxy -
#10976 Tényleg jó az oldal.
"A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az Internet-szolgáltatótól kapott értékekkel.
Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt,
kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt. Kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Speciális lapon görgessen a Biztonság részhez, majd ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 és a PCT 1.0 beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.
A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer" -
#10975 de jó hogy nekem nem jön be az oldal :P -
#10974 Tudom :-P -
Cht #10973 Ez jó oldal ja! -
#10972 www.audiosatellite.com
Ott regisztráljatok, majd megint írjátok be, és a felső keresőben a beírható menübe írjátok be
"Legend Of Dragon Boss Battle 3" - és a fölsőt töltsétek le, túl jó dal ez ahhoz hogy ne halljátok - figyelem *MINDEN FAJTA ZENE LETÖLTHETŐ* - persze csak ha nem vadiúj.
Sorry ha dupláztam, a baromarcú Freestart 3 percenként dobál.