RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos hát beléptem, szépen köszöntem mindenkinek, szépen elbúcsúztam mindenkitõl, de elõtte még egy kicsit dumcsiztam Hmudával. Remélem eddig jól csináltam mindent. :)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lord Marcus: akkor hamarosan megkeresem azt a maradék 4k pénzt.
egy ideig nem fogok runescapezni,hianyoznifg,de ilyen a buntetes,lehet,hogy orokre abbahagyom.
>>>amorce
a jelszavamat elkuldom postan,annyi lenne a keresem,hogy amig nem vagyok fent,naponta,loggolj be robbal,hogy ne toroljek ki!!
>>>marcus
a kodokat majd megadom,havisszajottem
>>>mindenki
tovabbi jo jatekot!!!
Meddig lesz ez a szenzésdi?
>>>Mindenki
Hol találom Reldo-t a Bluerites küldetésben? (Mert úgy tudtam õ vele is beszélgetni kell)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
Akinek megfelelõ az ár, és fog is bányászni az jelezze!
Tök jó érzés hogy a mith kite-okat, meg a diamond amuleteket ötösével pakolhatom a bankban :-))))
Én ugyen múltkor 2 hp-vel jöttem ki és ezek voltak nálam:
Full Adam helm
Adam Plate
Rune Legs
Mithril kite
Emereld amulet of protection
30 chaos rune
ja, és Aurri Rune Long swordja, ami kicsit gáz lett volna, ha elveszik :)
Ekkot döntöttem el én, hogy amíg nem 300-as a combat skillem, addig én oda be nem megyek!
Most léptem szintet(illetve tegnap, csak már kicsit álmos voltam):
57 58 57 57 45 40 54
total: 726 combat lvl: 69
A számításod nagyjából stimmel.
naja, a teleportkorlátot elfelejtettem, mondjuk kifele menet nem árthat ha üldöznek. Hol van a tip.it-en leírva a láda tartalma? Béna vagyok, nem találtam.
>>>Rince
Mik voltak nálad, amikor semmid nem maradt meg? Volt valami drága cucc, 500 arany felett? Mert ez tényleg komoly ellenérv a wilderness látogatása ellen 70-80-nál alacsonyabb szinten, a nagy rúna sisakon kívül minden megtalálhaó idekinn is, az izgalmat kivéve. Abban meg nincs sok izgalom, ha mindig legyakják az embert... A vadon 20 szintjéig szinte nincs semmi érdekes, 20 szint különbség viszont már elég halálos tud lenni.
Igaz kell valami hely a magasszintûeknek is, ahol kiélhetik magukat :))
Szasz mindekinek, és még1x kösz Skullnak, Atomynak és SirAmsnak a maradék cuccaimért (volt ott még valaki mikor megpurcantam?)!
Már sokszor kinyírtak bent, és volt, hogy csak 2 tárgyam maradt meg, de volt olyan is, hogy semmi nem maradt meg, pedig nem én támadtam! Szerintem ez attól függ, hogy milyen mélyre merészkedsz be.
De vigyazzatok! Ha megis megtamadnanak titeket, akkor fussatok, vegyetek fel minden cuccot, mert ha meghaltok, akkor elvesznek.
Disno!
Ja, elmebeteg a nevem. És általában azért nm szoktál látni mert szinte minden nap megyek fél hétre teniszezni és korán fekszek...
Szóval én többet be nem megyek a Wildernwssbe az TUTI!!!
A ládához 5-6 kulccsal lenne érdemes menni, teleporttal felszerelve, nem? Vagy nem akkora a zsákmány ott, hogy mindig les valaki a gyengékre?
30 13363
31 14833
32 16456
A szörnyek xp-je (úgy láttam nem írta még senki, ha igen bocs): 20 + (szörny szinje x 2) = összes xp, ezt kell a 1/1/1/1 vagy 3/1 arányban szétosztani, ahogy írtátok
http://www.tip.it/runescape/vpic.php3?picurl=img/dwarfminemap.gif
Csak egy a baj, hogy level 48-nál vége a wildernessnek :))))))))))))))
Meggyógyultál?
Húú nem sámli! Rövidebb mint az én betegséghosszom :) Hány fokról verekedted le magad?
Egyelõre csak 16 db van, de remélem jut mindenkinek.