34579
RuneScape
  • Cht
    Hanem?
  • Lord Marcus
    tom, de én arra a logófajtára gondolok, hogy nincs név rajta, csak valami szín.
  • Ron Ragm
    nem csak itt van ez!
  • Cht
    Ha regisztráltad magad!
    Akkor figyelj oda a NAGY és a kicsi betűkre!
  • Ron Ragm
    Hmm..nekem nem megy ez az arenascape.. Bejelentkezés, majd fbármire rákattintok kilép..és ez nem csak itt van...pedig a cookiek engedéjezve vannak, sőt, beállítottam a kérdésre de SEMMIT sem kérdez, hogy használja e.. és nem csak it... vki help!
  • hungary
    Nem, az én logóm két színű, a tied csak egy színű. :))
    De cserélhertünk :))
  • hungary
    És mi van ha közben kibékültek, és azért nem látod egyiket sem :))
  • Cht
    az a te szintedhez képest hányszor 5x többel nagyobb!
    pl
    Enemy rank 4 archer 20 levellel nagyobb (csak)
  • Cht
    Arenascape

Egyszer csak jó lesz B)
  • Cht
    Így:

Arena
  • Cht
    Arenascape
  • Ron Ragm
    ööö..mi ez az Arenascape?
  • Cht
    Már megint!
    Hagane please!
  • Hagane
    Lol!
  • Lord Marcus
    vazzeg hungary, ennyire megtetszett ez a fajta logó? : )
  • Hagane
    A TOP listán, ahol kisorolja kinek mennyi FAME-je van ARENASCAPE-ben, menjetek rá a "Strongest" opcióra, és lejjebb a "Falador" szócskára, és kattanjatok az OKéra, vagy mire.Valahol ott leszek, 71 STR-rel :-D
  • Hagane
    A kis geci gyerek engem is megtámadott, nemegyszer, de levertem :-D.
    Egyébként elég geci, 32 színt volt CHT és közte a külömbség.Egyszer LV 14-mon megtámadott egy LV 75 emberke...
    KÉRDÉS : Hogy lehet Akárhányas rangú valamit nyerni?PL : LV 4 Archer (JÚJ de dúrva lennék, Archery - 65-tel :-D)(
  • Cht
    Kösz a felmentést!

Cht1 was killed by x10braves10x but is already Revenged! by Hagane
  • Hagane
    "Ez van, de bárcsak ez se lenne" - ahogy szoktam mondani :-\.
  • Cht
    B(
  • Hagane
    Sorry, ideg van mert apám és anyám egy házban vannak, anyámat nem látom, apámat sem, ezért hajlamos vagyok rosszra gondolni.
  • Ron Ragm
    ok, bocs.
  • Hagane
    ...ne avatkozz bele abba amit nem tudsz, fiam.
    Spec nem erről van szó, hanem a válásról meg a szüleim hülyeségéről, úgyhogy legközelebb figyelj mire válaszolsz, szeretem ha semmibe vesznek....
  • Ron Ragm
    Jajj ne lény már ijen ijedős. Ha tudnád egy átlagos embernek hány másolt CD-je van...
  • Hagane
    Na Hi!Rég nem láttalak.
    Taranov : Ja akkor gyere ide és nálatok törjék be az ajtót majd a rendőrök, oké?
  • Cht
    10971 hungary bejegyzése
    Én se fizetek!
    Keress engem a játékban! nevem : Cht

Félünk!
  • Cht
    B)
  • Taranov
    múgy rendesd, hogy ezt a lehetőséget is felajánlotta, de inkább maradok a legális szoftvereknél.
  • Taranov
    Családdi ügyeket kérlek máshol. Köszi szépen!
  • Taranov
    Szerintem sem nagyon vírusos, mert a warezosok tapasztalataim szerint inkább kispálkyás gyerekek.
    Amit leszednek egy warez oldlról feltesznek egy prolis ingyenes tárhelyre...........
  • Taranov
    Jah, ez új dolog, de azért már pár hete van.
  • Cht
    hmm
    ArenaScape
  • Hagane
    Hmm?Mit?
  • Cht
    U vassal Hagane!
    1-2 Xpt kapsz :)
  • Cht
    Audiogalaxy
  • Ron Ragm
    Tényleg jó az oldal.
    "A lap nem jeleníthető meg.
    A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.

Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.

A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az Internet-szolgáltatótól kapott értékekkel.
    Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
    Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt,
    kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
    Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
    Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt. Kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Speciális lapon görgessen a Biztonság részhez, majd ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 és a PCT 1.0 beállításait.
    Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
    Internet Explorer"
  • Ron Ragm
    de jó hogy nekem nem jön be az oldal :P
  • Hagane
    Tudom :-P
  • Cht
    Ez jó oldal ja!
  • Hagane
    www.audiosatellite.com

Ott regisztráljatok, majd megint írjátok be, és a felső keresőben a beírható menübe írjátok be
    "Legend Of Dragon Boss Battle 3" - és a fölsőt töltsétek le, túl jó dal ez ahhoz hogy ne halljátok - figyelem *MINDEN FAJTA ZENE LETÖLTHETŐ* - persze csak ha nem vadiúj.

Sorry ha dupláztam, a baromarcú Freestart 3 percenként dobál.