34579
RuneScape
  • Ron Ragm
    Én vagyok
    Ron Ragm néven
    Keress adj be a friendbe
  • rob45
    ITT MÁR SENKI SEM RUNÁZIK??1-2 LÉLEK VAN MÉG A JÁTÉKBAN,DE HOL A TÖBBI???????????????????????????
    AKI MÉG JÁTSZIK,KERESSEN MÁR FEL,UGYANEZEN A NÉVEN!!!
  • Ron Ragm
    Báááááááázz lenne má vmi magyar klán ahova lennének magyarok van és ott dumálni lehetne meg beszélgetni meg ijenek pl ott a DA fel lehetne támasztani bááááááááázzz
  • Ron Ragm
    hmm..22 húsból 2-t rontottam el:)
  • Ron Ragm
    Írja be mindenki a játékosnevét! Az enyim Ron Ragm (ki gondolta volna?)
  • Ron Ragm
    Rád lőtt egy nyilas majd kihívtad a wildbe?azt hogy?
  • Hagane
    Egyébként akkor még vedd figyelembe hogy egy jó 2 és flé hónapig alig négyszer jöttem fel, azt is tíz-tíz percre, tehát MOST lennék KB LV 70 mining, LV 55 Smithing, 65 Combat!
  • Hagane
    Szar a nénikéd, az Emerald Amuletet megveszik 2.2K-ért akkor az MÁR 6.600 GP.A Swordfish meg 5 karrdhalat jelent, pl Dragonnál ez áldásos lehet!
    Juteszembe, megnézem még mim van, de tényleg kéne a Rune Large és ennél többet nem hogy nem akarok - de nem TUDOK adni.Csak pár rúnám van (Össz KB 1000)
  • Lord Marcus
    figy, aza legjobb, ha ne adjál a kis moneyhoz sok szar cuccost, mer sztem azt senki sem birja, ha money hejett sok szar cuccok, szemetet adnak neki...
  • Ron Ragm
    bazz..35-ös kvest pont kell hogy bejussak oda...
  • Hagane
    Valami LV 55 buzi nyilas lőtt, kihívtam a Wildbe és szép illedelmesen szétlőttem Rúnákkal a büdös picsáját :-D.15 MP múlva "FUCK YOU YOU BASTARD!" (A csillagokból állapítva), szal így jár a velem hülyéskedő nyilas!(Kedves kivétel Hangi :-P)
  • Ron Ragm
    már megtaláltam!;)
  • Ron Ragm
    és az a champions guild hun van?
  • Hagane
    Aki azt keres, azt lát, én utóljára Rune Legset vettem dúrván 64 K-ért :-D!

Ja tényleg, vennék Rune Large Helmetet 60,000 GP-árt, 3 Enchanted Emerald Amuletért és 1 Swordfish Certért (Lehet hogy Lob, nem biztos, de valamelyik, az igen).
  • The Sign
    Black larget es gatyat a champions guildban is lehet venni
  • Ron Ragm
    Ok, köcc!
  • Hagane
    Black?Hülyeség...Falador kapuinál és bankjainál KÚRVAsokan adnak el Black dolgokat..
  • Ron Ragm
    Megnéztem, Peksának nincs:((
    Van egy olyan érzésem hogy csak a memberben lehet kapni:((
    Mind1 ha van vkinek fölös large black helmet az írja ide, mennyiért adja és megpróbálom minél hamarabb összeszedni rá a pénzt! (most csak egy százasom van, nemrég vettem body armourt)
  • Hagane
    Ha jól tudom lehet, én mindenesetre a Steel végefelé tartok Smithingben, LV 42-n, ééééés LV 52 miningon :-D.Elvileg minden boltban, ami fegyvert árul lehet Blacket kapni - ELVILEG.Spec a Port Sarimi Axe boltban van Black B Axe..
    Egyébként ...a Barbarian Village-ben próbáld meg Peksát, neki asszem van.
  • Hagane
    Neked, ellenben egész korrekt világnézeted van, heh heh.
    Nekem se sokáig lesz így, megyek feketén dolgozni kissebb munkákba - zsákolok egy PS2-t aztán majd RS-re is fizetni fogok - de nem biztos.
  • Ron Ragm
    hogyan és mennyiért lehet fekete sisakot szerezni?
    fekete cuccokat lehet csinálni???
    (legalább egy "passz"-t kérek!)
  • Hangianix
    Ez igaz, nem tehetsz rola, de azert jo, ha kezdesz hozzaszokni, akarki akarmit mond. Kevesebb penz - kevesebb jog. Persze ezt inkabb ugy mondjak, hogy kevesebb lehetoseg...
  • Hagane
    Spúr gyerek nem tehet róla hogy nem tud fullra fizetni, t'od?
  • Hagane
    Azt vegyem tudomásul hogy nincs pénzem és csak, és csak is kizárólag EMIATT nincs annyi jogom mint másnak?Ferde a világképed, mondták már?
  • Ron Ragm
    hogyan és mennyiért lehet fekete sisakot szerezni?
    fekete cuccokat lehet csinálni???
  • Lord Marcus
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, köszi
  • Hangianix
    A legutobbi poziciohoz kepest a valtozas, pl. 85-rol 76-ra ugrasz, akkor (+9).
  • Lord Marcus
    cooooooooool! LVL 55! VÉGRE! még csak 30 lvl
  • Lord Marcus
    Hé emberek, a top 2000 táblázatokban szoktak ijenek lenni a Pos alatt, hogy:
    1(+1)
    2(+1)
    3(-2)
    4(+2)
    5(+2)
    6(-1)
    7(+3)

Szóval mi az ami a zárójelben van? mit jelent?!
  • Ron Ragm
    mond kb-ra üzenetszámot plíz:)
  • Lord Marcus
    örülj hogy megmaradtak a free világok...
  • Lord Marcus
    ne kínozd szegény haganét... :)
  • hungary
    Ha Andrew Kövér László volna. Bizonyára megemlítené a kötelet, a szeget, a pincét, meg az ABORT-ot :))
  • hungary
    Kedves Hagane!
    Már megbocsáss!
    (1)Ha valaki játsza az RS-t, akkor talán élvezi is azt.
    (2)Ha valaki a FREE változatát játsza, akkor tudomásul kell vennie azt, hogy nem férhet hozzá a játék teljes erőforrás készletéhez. Ha szeretné, ő is befizet.
    (3)Befizettem több, mint 10eFt-ot azért, hogy ne kelljen folyton akadályokba ütköznöm, és kapjak még jónéhány küldetést. (Nekem ez pénzbe került, és ugyanez Neked?) És ezért kérlek, hogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak, lehetsz még te is member.
    (4) É s azt hioszem még te is tanulhatsz belőle, ha itt néhány információ felröppem.
    (5)Ha FREE vagy, tudomásul kell venned, higy amiért a 'members'-ek fizetnek, az az, hogy fokozatosan lecsökken a FREE-sek élettere, megszűnik a zsúfoltság, stb.
    (6)Ha már szeretnél nem lenni FREE, beszéld meg a szüleiddel, a forumon korábban már elhangzott néhány megoldás, hogy hogyan lehet befizetni a játékot.
    ------
    Remélem megértettük egymást.
    Köszönöm
  • Hangianix
    Ja igen, nemreg irtad, hogy veled senki se all(t) szoba a jatekban. Tehat en egy senki vagyok(voltam). ;-)))
  • Ron Ragm
    a királyos küldit hogy kell megcsinálni? Én már az elején elakadtam(nem is hajlandó velem beszélni a king), pedig kéne a lé:))
  • Lord Marcus
    mindjá lvl 55 fletching leszek, szóval szivesen flethcingelek nekd...
  • Hagane
    Elvileg ja...
    Én pont most adtam el 250 Bronze nyilat 5 GP/ darab áron a nyílboltnak, valaki eldobta őket, kerestem rajtuk 1200 valamennyit.
  • hungary
    ezust hegyu nyilak démonok ellen, meg vámpirok ellen jó lenne nem?
  • Hagane
    ...