RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hehe. Mindegy mostmár. Én akkor is utálom a csitereket. Tőlem használhatnak makrót, nem érdekel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

>>>Hungary
A lényeg, hogy kizárták a játékost, miután bebizonyosodott, hogy csal.

>>>>Hmuda
Vajon én miért kopiztam be, hm?
😊

Hmuda
Szerintem csak megfélemlítésnek szánták. Ha valaki jól megír egy makrót akkor úgyse veszik észre. Ezzel csak fosatják a csitereket akik nem nagyon értenek hozzá (én se csak gondolkoztam).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Óvatosan a makrózással! Inkább ki se próbáljátok!! Az alább idézetben Paul egy runescape-operátor:
-------------------------------
Sick Clown 08:16 (06-Sep) TANTUS IS USING A MACRO.
SERVER 2, KARAMJA ISLAND DOCK.
GET HIM.
(I bet some smart guy is gonna post here and say this message doesn't belong here)

Paul 08:30 (06-Sep) Thanks I've banned him - probably best to report on general chat if you don't want people shouting at you that you've posted on the wrong board.
I check that board pretty regularily.

Sick Clown 08:36 (06-Sep) Ok, great that you got him.
I just hate cheaters and that's why I had to do something.
But thanks a lot again, you guys are doing a great job.
-----------------------------------------

HOnnan lehet letölteni a makróprogramot?
És mennyiért vennétek áldott (enchanted) zafir amulett darabját? (3db van)
És honnan lehet letölteni a Half-Lifet?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

>>>Marcus
Előbb utóbb lesznek ott is. Bár az tényleg feltűnőbb ha valaki szórja a szenet!!!

rob45
500 coalert elado egy rune chain+nehany kissebb dologpl:black body,mith square,mith kite
rob45
>>>disno
bazz,minden attol fugg,mennyi az ajanlat
rob45
es ezt hol lehet letolteni?lehetseges lenne az,hogy winzip vagy winrar fajlban elkuldod,elore is kosz
Hello
Nem eladó, csak kíváncsi vagyok mennyit adnátok érte:
70 chaos
10 death
30 cosmic
30 nature
10 law

Hangianix
Hello mindenkinek ujra!

-->Amorce
Elkuldem meg mult heten a lapot, de ne keseredj el, meg senki se kapta meg. Az egyiptomi postai viszonyokat ismerve, remelem nagy oromet okoz majd karacsonykor. ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

rob45
1 rune chain elado!
de CSAK dragakovekben mondjatok arat!!
ki akarja megvenni???????
Hehehe, megindult az öntisztulás folymata 😊)) "Macroer-hunter"-ek figyelik a bányákat, nézzétek meg a www.runescape.com-on a fórumokat.

Hmuda
Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért és egy amulet of strenght 2000 gp-ért.

rob45
1 adam sq. shield elado!!!!!!!!!!!!

varom az ajanlatokat
rob45
eladok a kovetkezo rune cuccok uj runakert:
1 runechain:250 uj rune
1rune med helm:100uj rune
1 rune long:150 uj rune
Két poén a karamjai mólóról:
- BUYING FREE FOOD!!!!
- SELLING RARE BLACK LOBSTERS!!!!!!!!

Hmuda
IJ

Hmuda
Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért és egy amulet of strenght 2000 gp-ért.

Rincewind
8)=)
Rincewind
8k????
nevetséges... :/
>>>Rincewind

Nekem is ez volt a hibaja de en a klan weblapjarol be tudtam hozni

Rincewind
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a napokban volt valakinek problémálya supergamez megnyitásával? Mert nekem szinte napokig nem találta a kiszolgálót! De láttam, hogy addig azért jöttek az üzenetek a fórumokra, szóval másnak meg bejött??? Nem tudjátok, mi lehet a probléma?
Szóval, ha más lop, csal, hazudik, meg ráadásul gyilkol is, akkor neked is ezt kellene tenned ?!
Khm, gyenge érv ez a cheat-elés mellett.
Hmuda
Ma voltam. Majd holnap megprobalok fent lenni.

De persze akár 10 perc alatt is kiderülhet.

Lehet, hogy azok is hirdették, vagy nagyban csinálták. Sok mindent naplózhatnak, már csak a debug-olás miatt is. Feltűnő lehet, ha pár órán keresztül pixelre pontosan ugyanoda, vagy ugyanannyi időkülönbséggel klikkelsz.

Lacc
Ezt nem hiszem el. Honnan tudnák Andrewék, hogy ki makrózik és ki nem?
Aki nem tudja használni, az ne használja!!!
Vagy legalább próbálja ki elõbb máshol. Atomy hallott valakiket dumálni, hogy töröltek már karit makrózás miatt.

Csá mindenkinek!

Hehe... jött a zafír-házhoz (a hobgoblin bányától pont északra van, majdnem teljesen a tengerparton) egy ürge, rúna cuccban, kérdezi, hány zafírom van, mondom, egy se (igaz), aszongya, "lets find out", és támad. Én persze futok, jön utánam, én futok tovább körbe. Már éppen ideje volt, hogy jöjjön egy zafír, futok vissza, jön a fickó is, újjáélednek a pókok, mindkettõnket megtámadtak. Na jó, legyen verseny.
Közben a zafír megjelenik 😊)
Hát nem én nyertem? 😊))
Pedig csak bot volt nálam meg pajzs és alacsonyabb szintû is voltam 😊 Igaz én értem oda hamarabb. Felkaptam a zafírt aztán nagy MUAHAHHAHAHA közben rohantam el onnan...
Még kettõt sikerült szerválni késõbb, meg Lacc is kihalászott egyet egy fickó orra elöl még legelõször 😊) Késõbb több nagyhal is odajött, tûnni kellett.
Egyébként a ház egyik sarka pont ki van törve és szépen rá lehet látni a zafírra, kicsit messzebrõl is 😊 Csak sajnos nem sikerült a Grab varázslat, így be kellett mennem. Ha csak egyvalaki van ott, az szinte folytonosan harcol a pókokkal, messzirõl kell kifigyelni és kiszedni a talpa alól 😊))

Ams
Atomy
Meg van a 100 coal! meg veszed 15k-ert?
CSak ennnyi kössz!!

Ja és még vmi. Eladok
57 chaos
6 law
25 nature
3 death runat!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Teljes mértékben egyetértek veled! Annyit még hozzátennék, hogy szerintem nem mindenki ugyanazért játszik. Véleményem szerint aki régebb óta játszik rpg-t (itt most a valódira gondolok, nem a számítógépes verziókra) annak kevésbbé fontos a fejlõdés és inkább a másokkal való játék öröme és az eközben bekövetkezõ rengeteg beszélgetés a fontosabb. Velem is gyakran elõfordul, hogy odébb kell nemmen picit, mert a program figyelmeztet, hogy már 5 perce egyhelyben állok (és persze jókat beszélgetek közben.....pláne ha 3-4 emberrel egyszerre 😊 ).
Vannak azonban más emberek, akiknek az okoz nagyobb élvezetet, hogy karakterük egyre erõsebb és ügyesebb lesz. Ez nem rossz dolog én is nagyon örültem, amikor megcsináltam az elsõ ruby amulettet. Na de túl sokat fecsegek 😊, a lényeg, hogy ne ítéljük el a másikat csak azért, mert õ mást kedvel a játékban mint mi.
A csalást viszont én sem szeretem.
Monológ vége. 😊
lev31 spiderek õrzik, ami nem nagy durranás.

Állítólag Varrocktól É-ra. lev46-47, a greater deamonok környékén

Hello
Tényleg van zafír lelõhely a vadonban???? az 600gp/zafír a nyakláncban, amuletben...

Nemtom... Én makrót eddig csak munkára használtam, a dögunalmas ismételgetõs gépelés elkerülésére. A bányászás tökugyanilyen. Szerintem mazohista, aki nekiáll klikkelgetni. Ez majdnem olyan mintha azt mondanánk, hogy ne használd Commodore-okon az autofire-t a joy-on, mert nincs mindegyiken. Kiváncsi lennék hány 75-80 feletti bányász csinálja kézzel.

Hello megint!
Errõl tud valaki bõvebbet, mert nem tudom elérni a cikkben említett linket:
--------------------------------
Pugxsi
10:46 (30-Aug) Bluerose13x is now making Adam Kite shields available to anyone who can meet the necessary requirements. Follow this link for more details:-http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?topic=2 6050&forum=39&12.
Please note, all requests for a shield are to be made via a private message to Bluerose13x on tip.it. Do not contact her on this thread, in RS or by any other method. You will only receive a reply if you use PM's on tip.it.

Thank You

----------------------
Kiváncsi vagyok Atomy mire számíthat, ha eljut odáig 😊))

>>>Skull:
Annyi a könnyítés, hogy az egér huzogatása és 2 klikk helyett egy bill-t kell nyomni, de ugyanúgy ki kell várni míg eltûnik az inventory, és megjelenik a megfelelõ felirat. Idõben minimális a különbség, a véletlenszerûséget meg úgyse lehet kikerülni. Lehet csalásnak nevezni, szerintem meg az interface "hibás", mert annyit kell klikkelgetni. Miért nem lehet a csákányt, vagy a pecabotot kézbe venni és úgy klikkelve bányászni/horgászni? De azt se érzem igazán szerepjátéknak, hogy fél napon át kattintgatok. Lennének inkább fejtörõk, amin az egész banda hetekig gondolkodhatna, nem ilyen menj-ide-oda, keresd-meg quest-ek... Attól, hogy a szinteket berakták a játékba, pláne ezt az xp kijelzõs rendszert, átment az egész "hogyan fejlõdjünk gyorsan, hatékonyan" típusú MUDba... Nekem se tetszik, de csak az érvényesül, aki erõs, okos, ügyes, és rengeteg ideje van. Nekem pedig nincs 😞(( de én is szeretnék egyszer Nagyobb Démont ölni (látni 😊, vagy legalább magabiztosan bemenni a Vadonba...
A beszélgetés-haverok témában teljesen egyetértek veled.

Lacc
Nagyon cool ez a makró program 😄. Csak azt sajnálom, hogy a bankárok nem állnak egy helyben, mert akkor be tudnám makrózni hogy a karakterem bányásszon szenet, vigye bankba, és ismételje ezt, míg a suliban rohadok 😄DD.
>>>SID_HU + akinemtudjamég:
A makró ua. mint pl Word-ben, egy csomó parancs egymás után automatizálva, jelen esetben az egér mozgatását és a klikkelés helyét kell megjegyezni, az sem árt, ha az idõ is stimmel, tehát ugyanolyan gyorsan csinálja mintha valóságban történne. És mindezt egy gomnyomásra.
Ez-Macros 5.0-t ajánlom, akár más feladatra is lehet használni ha belejöttetek, elég jó programocska (www.americansys.com).

Ha valaki az ilyesmik használatának etikus oldalát firtatná, annak csak annyit, hogy nem azért játszok, hogy beleõszüljek, hanem hogy szórakozzak. Úgy érzem, hogy mivel nélküle jutottam el kb 40-45-ös szintig szinte mindenbõl, innen már lazíthatok egy kicsit...

Szintek:
11 1358
13 1833
15 2411
16 2746
27 9730
34 20224
az xp-t a varazslatoknal is ugyanugy szamolja mint a szornyeknel (20+lev*2)

>>>Marcus, automining:
NEHOGY ilyen reklámozott autominingot használjon bárki is!!!

Egy egyszerû makró-progival rögzíteni lehet azt a 3-4 klikket, ami a bányászáshoz kell, megcsinálod a 4 irányba, és kész. Kipróbáltam, kényelmi szempontból király, de így is rengeteg idõ. Az új bányákban pedig egyszerûbb nem is használni, annyi kõ van, csak ki kell nézni 6-7 követ, és valamilyen rendszer szerint sorba menni, mire a hetedikbõl kibányászod a szenet, az elsõben újratermelõdik.

Horgászásra viszont kitûnõ... 😊

>>>Steveh:
Gratulálok!!! Mûhelytitkokat esetleg megosztanál velünk? 😊 úgy kb. 45-tõl kiket/miket áldoztál a gyarapodás oltárán? Mostanában én beállok valami gyengébb agresszív monszták közé, aztán hadd hulljanak. Kaja nem kell és a dögök néhány csapástól kifekszenek.

>>>Atomy:
Én bányásznék kisebb (100as) adagokat, majd jelentkezem, ha lesz annyi.
BÁNYÁSZOK, használ valaki makrókat vagy valami automatizálást?

>>>Rob42:
Szia Szilvi, azért majd még remélem játszotok a Runával.

Hello! Megjöttem. Játszani még nemtom mikor tudok.
>>>Rince:
Szerencsére nekem megmaradt a 3 tényleg drága cuccom, csak az apróbb dolgok közül veszett oda néhány, még a varázsbotjaimat is felszedték Skull-ék, miután elzavarták a támadókat. Az volt a mázlim, hogy volt néhány (10nél kevesebb) új rúna is nálam, és gondolom azokra ugrottak, nem a normál rúnákra, amibõl több száz is volt... 😊
Azóta persze ha bemegyek, szinte csak kaja van nálam a 3 fõ felszerelésen kívül. Szénbányászáskor néhány rák és a csákány.

>>>Disno:
Köszönet a láda tartalmáért, egyelõre tartogatom a kulcsot, tényleg nem éri meg túlzottan.

>>>SID_HU:
43 43 43 43 44 9 25 30
Az egyik 43-as skill nõtt 44-re, és ettõl lett a combat skill 49 -> 50.

Mindenkitõl elnézést kérek, de ma sajnos csak most értem haza a munkából, így sem Amorce-szal, sem rob42-vel nem tudok belépni és beszélgetni veletek. Talán hétvégén tudok szakítani egy kis idõt. Meglátjuk.
>>>Disno
Köszike majd meghálálom 😊

Hmuda
tom : )

Hmuda
Mármint a kilépésed a játékból.