34579
RuneScape
-
Androidus #32418 Sehogy. Az egy másik cucc. -
Androidus #32417 Az időd a legdrágább, a játékban is. -
Androidus #32416 De, idejétmúlt. Nem neked való. A javaslatom, hogy vedd meg a legfrissebb gémer újságokat, sasold ki, mik a hónap újdonságai, és játssz azokkal. -
Cat 02 #32415 nekem van yoyo-m :P mikulás adta anno xD -
#32414 Lol a bankba egy csávó csirkével ütögetett meg yoyo-zott, de hogy nincs is ien emotion.... -
#32413 amúgy hogy lehet a cuccomra ien narancssárga körvonalat tenni?:D -
#32412 kaja értéke? Ingyen horgászom, a toll is ingyen van a csirkékből hozzá:) Dee Rs-ben a lényekér kapok Xp-t is?? Mer én csak azt vettem észre hogy az ütésekért kapok attack vagy strengh vagy def exp-et, de a lények megöléséér nem gondoltam(csak azér mer combat lvl-t is 2 attack illetve str-enként lépek)
Vagy úgyértetted ha ütöm nem kapok xp-t az ütésekér?:) Vagy valaki világosítson fel pls:D -
Cht #32411 Nem érdemes megölni mivel xp-t nem ad a drop értéke meg alig hozza vissza a kaja értékét -
#32410 ahauauaha gratta :D -
#32409 kemény 25 fishing bait volt a loot:D -
#32408 ma nekem is sikerült :)
-
#32407 Hmm, azt írja a Prince ali resc-es quest ho Ned-nél lehet parókát csináltatni de nekem csak kötelet akar:( -
Cht #32406 Cht
-
#32405 Amúgy kinek mi az ingame neve?:) -
#32404 hmm akkor megkérdem majd szüleim:)
Cz: tom pont ezt montam én is, de ha ezt fisingelés közbe akarom nézni akkor megnyitja de nem fishingel közbe tovább, pont erre mnotam hogy kár ho nem javították ki. -
Cht #32403 Fizetni egy módon érdemes:
Visa kártyával akkor 5 perc alatt megvagy és member is vagy.
Pl Nekem is vanilyen kártyám az egyik banktól (nem reklámozok) de alapból 20k Huf kelett rá hogy megcsinálják és 18 év életkor. -
Cht #32402 :) -
#32401 loál jött prayer training közben 79es zombi lazán lenyeltem 8akat ütöttem rajta :D -
#32400 jobb klikk az adott skillra és view guide és szépen kiirja h mit mikor lehet.. -
#32399 Hát nemnagyon tom kivenni hogy kell befizetni:'(:'( Nincs valami magyar leírás? Vagy pls help valaki. -
#32398 áá egyvalamit igazán kijavíthattak volna a játékbA:) Ha pl followozok valakit és Run-ra kapcsolok akkor már nem folowozza újra hanem rá kell megint kattintani:) Vagy pl fishingelek és szeretném nézni hogy mien halakat mien lvl-től tudok fogni, vagy akármi iesmi ksilleket nézegetni, csak olyankor nem horgészik tovább ha nézem:( -
#32397 Sztem próbáld ki(nem kerül semmibe, még letölteni se kell a játékot és 1 perc alatt lehet csinálni accountot) -
#32396 igaz régen is sokan játszották de mostis játszák rendesen :) grafika kicsit ratyi de egyébként rohadt jo game -
#32395 Értem de ez a játék egy kicsit már nem idejét mult? -
#32394 igy már értem -
#32393 ahaaaa :) -
#32392 ŐŐ de Blurite nálam csak az update óta jelent meg a mining skilleknél(10-es skil kell hozzá) és az olvastóban a blurite bar is csak most jelent meg. De csak ha member vagy és kséz az a The knight's sword quest akkro olvaszthatod és íjász kelléket tucc belőle csinálni. Nah min1. Amúgy Cz te még mindíg nem érteD? én már igen a vadonban alul a szám azt jelzi hogy mennyi lvl eltérésű embert támadhatsz meg hozzád képest: pl te vagy 43-mas és a vadonba lvl 10-es helyen vagy akkor lvl 33-53-mas emberekre támadhatsz illetve támadhatnak meg. -
#32391 de crossbowot lehet belöle csinálni vagy mi...spell is van hozzá! -
Androidus #32390 Talán a világon ez az egyetlen játék, ahol rendesen meg van csinálva, hogy az ingyenes verzió és a fizetős gazdasága szépen egymásra épüljön. Szóval lehet mindkettőt rendesen nyomni. Nyilván a fizetős a teljes verzió, de játszható az ingyenes is, én is azt tolom évek óta. Az egész játék egy java kliens, a böngésző ablakban fut. Kicsit primitív tőle a grafika, de a játék kárpótol. -
Androidus #32389 Blurite? Az egy ősrégi quest-kellék. -
#32388 www.runescape.com és nemkell leszedni nemis fizetös de lehetöséged van membernek lenni ami extrákat ad (több skillt tanulhatsz member helyekre mehetsz stbstb..) -
#32387 Vagy valaki infozon mert megnézném a játékot -
#32386 Srácok ez fizetös?Szóval ezt honnan lehet leszedni? -
#32385 neked mianeved ingame? -
#32384 nekem csak kiskoponya és x lvl..majd legközelebb jobban megnézem -
Cat 02 #32383 meg hogy mennyi szint különbséggel tucc támadni -
#32382 ott csak wildy lvlt irja nem? -
Cat 02 #32381 kiírja alul :) -
#32380 [noobkérdés] kb mennyire kell bemennem wildybe (mien lvlbe) ahoz h tudjak támadni nálam alacsonyabb szintü vagy ugyanolyan szintü emberkét? [/noobkérdés] -
#32379 loál szoltál volna nekem kicsit ráijesztettem volna :DDDDD