RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy kicsit használtad volna a buksidat akkor rájöhettél volna, hogy nálam Hanginak van tekintélye nem neked 😊
szerintem fair üzlet😊
Bekaphatod! Egyébként meg gyakorolj, mert valszeg pénteken WAR-unk lesz egy másik klánnal és nem akarok lebőgni!!!
>>>Lord Novi
Elég, ha a képre kattintasz 😊
Amúgy kösz Hangi a sisakot.
===============>FRISSÍTÉS!!!<===============
1. Felkerült a Dragon quest részletes leírása!
2. Ki lettek javítva a Küldetések oldal idejemúlt és már nem aktuális részei!
3. Felhasználóbarátabbá tettem pár oldalt, az angol nevek kiemelésével, azáltal jobban boldogulnak azok akik az angol nyelvet egyáltalán nem értik.
4. Lett egy új kérdés a segédletekben, ami abszolút csak a kezdő játékosokat érinti, mint az ott lévő összes!
5. Felkerült a legújabb World map!
Aki hibát észlel legyen szíven jelezni! Segíteni lehet 😊
Előkészületben: A Fishing skill komplett leírása!
Klántagok : Küldjetek be karakterlapot, mert a mostaniak már nagyon régiek!!! Ez kötelező mindenkinek!!! 😊
Bye!
Rincewind
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Bith ja DII cool, nem is megy nagyon egyszerre a kettő a 60as nekrom meg a 63as RSkarim 😊
Köszönet érte Zsooonak, aki adott rákot és ott pózolt az ajtóban, hogyha kinyirnak megmentse a cuccaim. Nélküle nem sikerült volna!
Hú, de rég írtam ide 😞. Mostanában sajna nem RS-ezek. D2 megy inkább újabban (amiót akijött az expansion). De örömmel látom, hogy nyomultok 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Akit érdekel, annak
112 Mind
65 chaos
4 death
26 law
300 fire
200 wind
100 water
238 earth
7 cosmic
82 nature rune-t
tudok érte felajánlani.
Keresek még Adam kit-et!
Ha vaki tud nekem szerezni az általam keresett tárgyakból, de kevesli az összeget akkor még tudok adni némi pénzt is!
Valamint eladok egy rune Medium helm-et 20k-ért.
Ja, és ma láttam egy csávót piros ruhában zöld szakállal és az volt a neve, hogy : SEXY STEVE! lol 😄
Ne haragudj mar, de te egy fasz vagy. ;-))) A gyemant meg a 180 runa az lehet, hogy nem penz, de a 25k tudomasom szerint meg mindig az. Hmmm, most te is leegetted magad? ;-)))
Nekem itt sose volt tekintelyem, nem is szandekoztam szerezni, de annyi szerintem mindig lesz, mint neked. ;-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
de még mindig vannak akik 100k-ért veszik...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People