RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
400-t er a Death, es 300-t a Law. A tip.it-n az emberek tobbsege 200-rt veszi egyebkent...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
En se tudtam, mivel eletemben nem adtam el zafir nyaklancot. Azt ellenben tudom, hogy Rune Large-t az eletben nem kapsz ennyiert. #5199
Én nem tudom! De a zafír nyakláncon kívüliek nem is érdekelnek! :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
ez jo trükk én ott szoktam boklászni és lessereket ölni meg ilyesmi
a kövekben pedig egyik helyen van 2coal 1iron, a többiben meg goldot találtam, és még a hajonál lévő köveket is lehet prospectelni 😊
NED érdekes modon nem is mond semmit különöset a quest után pl hogy hogy jutott haza meg ilyesmi 😊 elég lazán elintézték
Ja bluerose egyértelmuen privacyzik mert kb 5000en nyaggatnák hogy csinálj nekem is ezt meg azt meg amazt
Ó, ezer bocs, hogy egyáltalán szóba mertem hozni a dolgot...
Kékrózsit úgy érheted el hogy regisztrálod magad a tip.it fórumán oszt post-olsz neki egy message-t
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
nekem azt irta ki,nothing interesting happens
hungary:te hogy mentel at
?
A tüzek még mindig ott vannak, nem tudom miért nem látták itt egyesek...
Kell hozzá 40 smithing/mining és kb30 crafting. Meg egy kis türelem a kereskedéshez.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
hehe egészségére :-)))
»»»Sid_hu:
Hehe én eccer 6ig voltam fönn bibibííí :-)))
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/atomy/dragon.htm
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
surun sorry-zik. 2 perc mulva visszajon (kaja utan es gondolom a str feltapolva prayer-rel) ujra nekem jon, kozben anyazik, hogy miert sebeztem bele annyit. Azt hiszem a Wild-ben az
emberek tobbsege hulye. Legalabb azt kiabalta volna, hogy a full rune cuccod kell te allat...
És én nem adom el sem a rune bodymat legemet longomat 😞medium helmemet 😞mith kiteom meg a diamond ammym meg a kék capemet se! 😊
én ugy szerzem a pénzt hogy 1.bányászok én is iront meg coalt ->steel body ahogy nem tom ki is csinálja
2.vagy gold amulettteket csinálok, ezt jobban ajánlom nyaklánc helyett mert több expet ad de te tudod Novi
Uristen de állat ez az UT zenéje!
Figy ti tegnap előtt nem láttatok ilyet hogy mindenkinek ki volt irva a lvl je szinessel mintha Wildeben lennél de mindenhol ki volt irva és nem támadni lehetett őket hanem valami Duel volt odairva, mert most már nem láttam, nekem akkor jött be amikor valami 109k-s mudclientet töltött le! Meg volt ilyen is karjamába hogy örök tűz meg még láttam is 2db tűz a molon de ugyanakkor késöbbi belépésnél már nem volt 😞
Amugy jaja én vagyok SID_6.7 a tökéletes gyilkos (főszerepben Russel Crowe OhYeah!) 😊 na meg a jó öreg Denzel Washington
Te beszélsz??? 😊
MUHAHAHAHAAA Végre megöltem az RS 3. legerősebb szörnyét a Lesser Demont egyes-egyedül!!! :-)))
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az normál üzletnél általában 20k-nak számolják az adam plate-et, de akinek nincs annak többet is megérhet.
Ha a wildban megölsz vkit és elveszed tőle, pl...
Amorce: azért kösz, hogy segíteni akartál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun