RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Támadó skillben utolértél :-( De total skillben nem :-)
szerintem tartsunk szavazást,ki a legnagyobb kocsog a runan!!en nem allok senki mellett,de szerintem amorce & hangianix ketto a legnormalisabbak kozul a jatekban.ja,es bar ams-t neha nem ertem,o is egy rendes srac!
ja,es ha ez a segitseg igaz,te is egy nagyon onfelaldozo pasas vagy,szval nem tudom,ki a jo,ki a kocsog
>>>steveh
bar az elobbiekben hangsulyoztam,hogy nem tudom,de te akkora ____ vagy ,mint egy haz
>>mindenki
orultem a jateknak,jo haverok voltatok,kulonosen amorce,de ki kell szalnom!!
mindenkinek tovabbi jo jatekot!!!!!!!!!!!!!
>>>rune hatchet
Ugye ennek semmi értelme nincs? Mert egy rune pajzsért még megértenem...
Ma láttam mennyit ajánlottak a Marketplace fórumon egy rune hatchettért! Nem fogjátok elhinni:
rune large
rune plate
rune chain
65k
rune long
És valamelyikből tüöbbet is! A lényeg, hogy a végeredmény jóval 400k fölött volt. Félelmetes...
Ez most történt:
Privatba szól nekem egy fószer, hogy régen még hónapokkal ezelőtt nagyon jó barátok voltunk és, hogy jót akar tenni velem és adni akar nekem valamit! Mondom, hogy nem emlékszek. Erre ő: Nem baj, azért ő csak ad nekem 70k-t. Mondok ok jöhet! :) Erre ő: Változtassam meg a kódszavam (beírt valamit nem emlékszem)-re és nyomjam meg ALT+F4-et. Akkor ő majd belerakja az inventori-mba!
Hár nem röhely, milyen aranyos emberek vannak :))))))))
Egyébként annyira nem rossz, mint az alábbi (5316-os) példa mutatja!
(az ingyent nem azért hangsúlyoztam, mert nem érzem fairnek, hiszen barátok avgyunk vagy mi a szösz..)
Csakhogy tisztán lássunk.
(részemről ennyi, többet nem szólok hozzá)
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Részemről ennyi lenne a hozzászólás. Még esetleg annyi, hogy abbahagyhatnátok!
mert ide úgy látom csak olyanok járnak..
na jó, kivéve 1-et, de ha kimondanám a nevét még árulónak tartanátok..
NEM TUDOD, hogy ki mondta nekem az idézett szöveget ?!!!!! Úristen, te már arra sem emlékszel mit írtál másnak 1 órával ezelőtt ?! Hát ez aztán az igazi szenilitás ember! :)
Na jó megsúgom, hogy a 20:27-kor írt 5287-es számú üzenetedből idéztem. :))))))))
Ja és amúgy mindig igazam van! Lehet, hogy most még ezt nem tudod, de majd idővel rá fogsz döbbenni :)
Hopp és még valami Ams védelmében: Kedvesem, te a büdös életben soha, de soha nem fogod elérni (ha hiszel a reinkarnációban, akkor is legalább két ciklusra lesz szükséged, mire egyáltalán megközelítheted) azt az erkölcsi szinvonalat, amivel Ams, a jelen pillanatban rendelkezik, úgyhogy szerintem a fórumot olvasók közül mindenki tudja ki is valójában az ASS!
ld. sir a(m)ss
lol
Valahogy úgyis visszakapod a 100 aranyadat :)
--->Rhcpt
Hát igen, Hangival is mindig beszélünk arról, hogy sajnos vannak a Rúnán "primitív, egyszerű kisemberek", ahogyan írtad. Neked is csak azt tudom javasolni, mint amit Hanginak szoktam: Ha játszani akarsz el kell viselned, hogy ilyenek is vannak.
--->Hangi
Muhahahahahahaha, csirkefiú, muhahahahahahaha
Hihi, több mint 3000 legyakott csirke ez teccik :-))
»»»Lord Novi:
Bakker, má' te is utolértél? Mennyi a total skilled?
Muhahahahahahahahaha
Ezzel az alpari nevetessel is csak egeted magad! :-))))))
Muhahahahahahahahahahahahaha
A harc nem a rúnában lesz, hanem Counter Strike-ban (ugyanis ott is van egy klánunk)! Bocsi, ha valaki másra gondolt, de a Gyíkarcú tudja miről van szó. :D

!!!