RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disno

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
lol :-)))) MUHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAA imadok alparirohogni :-)))

Disno

Disno

Disno
»»»Rince:
Na bakker most komolyan hoccsálod? Meg akartam nézni a www.supergames.hu/kep/faces oldalt ahonnan beszúrod a képet erre nincs jogosultságom. grr :-(

Disno
»»»Novi:
Támadó skillben utolértél :-( De total skillben nem :-)

rob45
igazad van
rob45
igazad van
rob45
>>>rhcpt
szerintem tartsunk szavazást,ki a legnagyobb kocsog a runan!!en nem allok senki mellett,de szerintem amorce & hangianix ketto a legnormalisabbak kozul a jatekban.ja,es bar ams-t neha nem ertem,o is egy rendes srac!
ja,es ha ez a segitseg igaz,te is egy nagyon onfelaldozo pasas vagy,szval nem tudom,ki a jo,ki a kocsog
>>>steveh
bar az elobbiekben hangsulyoztam,hogy nem tudom,de te akkora ____ vagy ,mint egy haz

>>mindenki
orultem a jateknak,jo haverok voltatok,kulonosen amorce,de ki kell szalnom!!
mindenkinek tovabbi jo jatekot!!!!!!!!!!!!!
Cater2
Sajna beláthatatlan ideig el vagyok tiltva a géptől. Csá, talán Nuki fellép a karimmal is, vagy (remélem nem) betörnek hozzám.
Rincewind
Rincewind
Hé Steve!
Ezt neked : !!!
Hehhe
Ugyanilyen a Ghost Town alatti bányában lévő ezüst. Kár, hogy nem minden szikla ilyen.
>>>rune hatchet
Ugye ennek semmi értelme nincs? Mert egy rune pajzsért még megértenem...

Rincewind
Hehe! Észrevettétek már, hogy amikor a Skorpion Pit-ben lévő Silver rock-ból kibányászol egy silvert, akkor megváltozik a szikla alakja? lol :))

Ma láttam mennyit ajánlottak a Marketplace fórumon egy rune hatchettért! Nem fogjátok elhinni:
rune large
rune plate
rune chain
65k
rune long
És valamelyikből tüöbbet is! A lényeg, hogy a végeredmény jóval 400k fölött volt. Félelmetes...
Rincewind
Milyen kedvencem? Ezt most nem értem...
Rincewind
Bazzeg nem igaz mekkora faszok vannak :)
Ez most történt:
Privatba szól nekem egy fószer, hogy régen még hónapokkal ezelőtt nagyon jó barátok voltunk és, hogy jót akar tenni velem és adni akar nekem valamit! Mondom, hogy nem emlékszek. Erre ő: Nem baj, azért ő csak ad nekem 70k-t. Mondok ok jöhet! :) Erre ő: Változtassam meg a kódszavam (beírt valamit nem emlékszem)-re és nyomjam meg ALT+F4-et. Akkor ő majd belerakja az inventori-mba!
Hár nem röhely, milyen aranyos emberek vannak :))))))))
Rincewind
Pont te beszélsz bakker, aki anno meg akartad verni :)
Egyébként annyira nem rossz, mint az alábbi (5316-os) példa mutatja!
Legyen már annyi gerinced ember, ha már szóba hoztad...

Rincewind
Ennek igazán örülök! (komolyan!!!)
Rhcpt
Zsooo: még a példaképet is én válasszam meg neked? eddig azért igazán el kéne jutnod...
Rhcpt
na jó, akkor ideje leírnom rincewind, hogy én nem csak egy csaló vagyok mint írtad, hanem bizony rengeteg jó dolgot is tettem a fiatalabb harcosokkal, Lord Marcus amikor kaja nélkül rekedte a sarkany szigetén én a kikötőben voltam éppen, úgyhogy fogtam neki 10 rákot és átvittem az egész barlangon majd kikísértem, nehogy egy lesser letámadja útközben, vagy Hungarynak az egyik map piecet teljesen ingyen kihoztam telecinetic grabbal(meg ugye a lövésekhez is rúnák kellettek), vagy Sir Disnonak is segítettem és még sokat sorolhatnék!
(az ingyent nem azért hangsúlyoztam, mert nem érzem fairnek, hiszen barátok avgyunk vagy mi a szösz..)
Mint egyszerű kisember aki a "bunkó parasztok" között érzi magát, szeretném tudni, Ó felség, hogy mégis ki az, akitől példaképet kellene vennem. Előre is kösz a segítséget.
Csakhogy tisztán lássunk.
(részemről ennyi, többet nem szólok hozzá)

Hangianix
Hmmm, hasznaltam vagy 3-szor a fasz szot (4x ;-))) ), abbol is 2x rad pazaroltam el, de unnepelyes keretek kozott megigerem, hogy ezentul futyikenek foglak szolitani. ;-)))

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Rincewind
Kicsit jó lenne, ha modorálnád magad, ugyanis se ''bunkó parasztnak'', sem pedig ''emberhez méltatlan alaknak'' nem érzem magam! Ezek inkább rád illenek! Amorce & Hangianix egyike azoknak az embereknek, akik a a legtöbbet segítenek a kezdőkön! Te pedig egy tolvaj vagy ezt ne felejtsd el... (tudom mostmár én is bunkó paraszt vagyok, de ez az igazság) Amorce & Hangi itt mindenkinek a barátja! Te is??? Kétlem...
Részemről ennyi lenne a hozzászólás. Még esetleg annyi, hogy abbahagyhatnátok!
Rhcpt
hát több olyan szót használsz mint én..
Hangianix
Ja es ideznek: "ne legyél ilyen közönséges, kérlek próbálj meg ne obszcén szavakat használni, még ennél is jobban leégeted vele magad ;)" ;-)))))

Rhcpt
szóval nagy ívben köpök ezeknek a véleményére, legyél az obszcén, emberhez méltatlan alakok királya, ez a cím nekem nem kell..
Rhcpt
kérdezzünk meg néhány bunkó parasztot?:)))
mert ide úgy látom csak olyanok járnak..
na jó, kivéve 1-et, de ha kimondanám a nevét még árulónak tartanátok..
Hangianix
Hehe, vegezunk kozvelemenykutatast... ;-)

Rhcpt
amilyen neked soha nem lesz ;)
Hangianix
Rhcpt, ideje lenne eszrevenni, hogy csak magadat jaratod le. Elkepzelni se tudom milyen tekintelyrol beszelhettel...

Rhcpt
persze hogy tudják, mert talán ismerik Sir Ams nevú playert.. ja boccs, Sir A(m)SS, így sokkal jobban tükrözi a valóságot:)
--->Rhcpt
NEM TUDOD, hogy ki mondta nekem az idézett szöveget ?!!!!! Úristen, te már arra sem emlékszel mit írtál másnak 1 órával ezelőtt ?! Hát ez aztán az igazi szenilitás ember! :)
Na jó megsúgom, hogy a 20:27-kor írt 5287-es számú üzenetedből idéztem. :))))))))
Ja és amúgy mindig igazam van! Lehet, hogy most még ezt nem tudod, de majd idővel rá fogsz döbbenni :)
Hopp és még valami Ams védelmében: Kedvesem, te a büdös életben soha, de soha nem fogod elérni (ha hiszel a reinkarnációban, akkor is legalább két ciklusra lesz szükséged, mire egyáltalán megközelítheted) azt az erkölcsi szinvonalat, amivel Ams, a jelen pillanatban rendelkezik, úgyhogy szerintem a fórumot olvasók közül mindenki tudja ki is valójában az ASS!
Rhcpt
Hanigianix: nagyon állatosra sikeredett az új nicked grafikája;)
Rhcpt
amorce: nem tudom ki mondta ezt a szöveget neked, bár az a "Hangival is mindig beszélünk arról" elég árulkodó, ebben igazad van most, kétség nem fér hozzá.
ld. sir a(m)ss
lol
--->Novi
Valahogy úgyis visszakapod a 100 aranyadat :)

--->Rhcpt
Hát igen, Hangival is mindig beszélünk arról, hogy sajnos vannak a Rúnán "primitív, egyszerű kisemberek", ahogyan írtad. Neked is csak azt tudom javasolni, mint amit Hanginak szoktam: Ha játszani akarsz el kell viselned, hogy ilyenek is vannak.

--->Hangi
Muhahahahahahaha, csirkefiú, muhahahahahahaha
Lord Novi
Miben értlek utól? A skill totalom 449
Lord Novi
Enchantolt emerald amulett for sale. 1k-ert!
Disno
»»»Hangianix:
Hihi, több mint 3000 legyakott csirke ez teccik :-))
»»»Lord Novi:
Bakker, má' te is utolértél? Mennyi a total skilled?

De mi a neve a karakterednek a runescape-en ?
Rhcpt
akinek legalább 49-es a magicje ;)
Hát én :)
Lord Novi
Ki tudná enchantolni az amulettemet?
Varlak Novi
Rhcpt
amorce: erre asszem no comment, pont valami ilyet vártam tőled... lol
--->Hangianix
Muhahahahahahahahaha
Hangianix
--->Amorce
Ezzel az alpari nevetessel is csak egeted magad! :-))))))

--->Rhcpt
Muhahahahahahahahahahahahaha
Rincewind
Félreértések elkerülése végett:

A harc nem a rúnában lesz, hanem Counter Strike-ban (ugyanis ott is van egy klánunk)! Bocsi, ha valaki másra gondolt, de a Gyíkarcú tudja miről van szó. :D