RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Majd akkor szóljál bele, ha tudod miről van szó, ok?
K.András
Eladod?Ez nem a bolha piac!A 30-35k az mi?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Rincewind
Varázslók figyelem!

Eladom a rúnáim! Több mint 1500 kb. 30-40%-a új rúna! Igazából rátok, bizom, hogy mennit adtok érte, de azért egy olyan 30-35k szeretnék érte kapni!!!!
Rincewind
Nézz szét figyelmesen és rá fogsz jönni!
Rincewind
Rincewind
Emberek!

Azért ne becsüljétek le a Rúnát, mert össz vissz két dologban marad le a nagyobb társaitól. A grafikában és a világ nagyságában. Az összes többiben bizony a Runecsape ott van a topon. Valszeg én se fogok fizetni érte, de, ha a gyakori frissítések mondjuk egy sokkal, de sokkal nagyobb világot eredményeznek és normálisabb játékosokatz, akkor esetleg később még meggondolom...
Hááát, tulajdonképpen csak szeretnék ha fizetőssé válhatna, de szerintem nem lesz elég játékos aki fizetne is.
A havi 5 $-ért gyakrabb frissítéseket, új tárgyakat, hangeffekteket, új küldetéseket, stb ígérnek.
Az ingyenes lehetőség megmaradna (egyelőre), de nem lenne olyan gyakran frissítve, vagyis külön világ lenne a fizetős és a nem fizetős, gondolom átköltözési lehetőséggel.

Szerintem Andrew kicsit elvetette a sulykot, annyira azért nem nagy szám a Runescape. Nem tudom, hogy gondolják a no scammers/cheaters dolgot, minden ember minden egyes üzenetét elolvassák??? Eddig se ért sokat, amit a moderátorok műveltek, 1000-ből ha egy csalót elkaptak.

Ja igen, és azt írja nem lesz reklám: ha kikapcsolod a képek megjelenítését IE-ben, akkor már nincs is miről beszélni. Ettől függetlenül szoktam kattintgatni.

rob45
Rincewind
(Rincewind)(Andrew)
Hangianix
En nem varok tovabb, mindenkinek tovabbi jo jatekot, sziasztok!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Biztos csak a Matav sz@r mar megint...

Hangianix
Azt nem ertem a tobbiek miert nem szakadnak ilyenkor?

Hangianix
A tracert most egy atlas.cogentco-nal szallt el. Pedig csak 500 xp kellett volna a def ugrashoz.

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hangianix
Akkor a nyugiban leirna valaki, hogy lehet kepet beszurni? Logo nelkul nem elet az elet a tip.it-en. ;-)

Ams

Ams

Ams
en is beszartam egy kicsit,hogy nincs karakterem

Ams
Zsooo >>>>
nekem is ugyanez volt!
mi ez?????
tok szar!

Újraindítottam, most már nekem is a fileserver-es hibát írja. Azért kicsit megijedtem.

Ilyen??? >>>>
Connection lost után:
"That username is already in use. Wait 60 seconds then try."

Hangianix
Remek mar megint a file serveres hiba. Senki se probaljon servert valtani.

Lord Novi
Bye all!
Lord Novi
Lellyebb már nem is tudnál süllyedni 😊. Tényleg katasztrófa lett ez a fórum 😊. De rob, attól, hogy te nem tudtál vigyázni a cuccaidra, attól nem kell az enyéimet eldobni. Legalább valamelyik értelmesebb magyar haverodnak (ha van egyáltalán) odaadhattad volna. De végülis kitolás szempontból így tudtál a legjobban kitolni. De minden rosszban van valami jó 😊 (nézd meg a leveledet)
Rhcpt
hehe, csak egy dolgot hagytam le: Rhcpt vagyok😊))))))
Rhcpt
yeah, végre bejött a nickem képe, a chateken a Roope nevet szoktam használni, ezért mostantól ide is ilyen néven írok.
Rincewind
Bazzeg mi lett ebböl a fórumból... katasztrófa!
És, ha arra gondolok, hogy ez nekem köszönhető...
Hangianix
Ja es elore is koszi ;-)

Rhcpt
meglep módon úgy tűnik félreértékeltem néhányótokat.. na jó, mindenkitől bocsánatot kérek, kicsit eltúloztam de a qrva életbe ki ne lett volna ideges???????? :-))))))

SID_HU
ehh
Hangianix
Valaki leirhatna a kepes beszurast, mivel kellene a tip.it-s logomhoz. Gondolom ugyanugy kell...

Ams
rob 45:
tényleg hagyd már abba!
Mindenki:
Vennék DEATH RUNÁT 350/db de ha vki 400db-nál többet ad el nekem akkor 400db.-ja!

rob45
Ams
De jó én még mindig nem jöttem rá ,hogy csináljátok! 😊)))

Lord Novi
De minek eklletazért elcsorni az osszescuccomat??????????? NHKNDFÉKHNDBRT
Lord Novi
Én is kiszáltam. Sok sikert mindenkinek!!!!!
rob45
Hmuda
Gyerekek, ne hygyjuk egy html gyakorlótereppé szürkülni a fórumot. Ok?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
rob45
kiszelesitette m a lapot,hehe!
rob45
rob45
jol van,te novi fasz,nem sullyedek le a szintedre,amugy engem is kiloptak
Lord Novi
A KUVA ANYÁDAT ROB45! ELLOPTAD ASZ ÖSSZES PÉNZEMET, ÉS A FELSZERELÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lord Novi
ROB45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MENJ A ... ADD VISSZA! (csak tudod)
Természetesen Rob, a baj csak az, hogy én most még itt vagyok a munkahelyemen Tatabányán és hát ugye mire hazaérek Budapestre már semmi erőm nem lesz Rúnázni, szóval talán holnap. Remélem tudsz addig várni.
rob45
>>amorce
van 32 gemem vagasra,es47 amulett csinalasra,bnyasnal hozza gold bart?200/db-ba veszem meg,es megcsinalod?
30 saph
5 emerald
12 ruby
rob45
na.
zmind a tietek

(ez csak vicc volt)
rob45
igaz
rob45
Disno

Elnézést kérnék mindenkitől. Gyakorlás teszi a mestert :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People