RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladom a rúnáim! Több mint 1500 kb. 30-40%-a új rúna! Igazából rátok, bizom, hogy mennit adtok érte, de azért egy olyan 30-35k szeretnék érte kapni!!!!
Azért ne becsüljétek le a Rúnát, mert össz vissz két dologban marad le a nagyobb társaitól. A grafikában és a világ nagyságában. Az összes többiben bizony a Runecsape ott van a topon. Valszeg én se fogok fizetni érte, de, ha a gyakori frissítések mondjuk egy sokkal, de sokkal nagyobb világot eredményeznek és normálisabb játékosokatz, akkor esetleg később még meggondolom...
A havi 5 $-ért gyakrabb frissítéseket, új tárgyakat, hangeffekteket, új küldetéseket, stb ígérnek.
Az ingyenes lehetőség megmaradna (egyelőre), de nem lenne olyan gyakran frissítve, vagyis külön világ lenne a fizetős és a nem fizetős, gondolom átköltözési lehetőséggel.
Szerintem Andrew kicsit elvetette a sulykot, annyira azért nem nagy szám a Runescape. Nem tudom, hogy gondolják a no scammers/cheaters dolgot, minden ember minden egyes üzenetét elolvassák??? Eddig se ért sokat, amit a moderátorok műveltek, 1000-ből ha egy csalót elkaptak.
Ja igen, és azt írja nem lesz reklám: ha kikapcsolod a képek megjelenítését IE-ben, akkor már nincs is miről beszélni. Ettől függetlenül szoktam kattintgatni.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

nekem is ugyanez volt!
mi ez?????
tok szar!

Connection lost után:
"That username is already in use. Wait 60 seconds then try."
És, ha arra gondolok, hogy ez nekem köszönhető...

tényleg hagyd már abba!
Mindenki:
Vennék DEATH RUNÁT 350/db de ha vki 400db-nál többet ad el nekem akkor 400db.-ja!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A KUVA ANYÁDAT ROB45! ELLOPTAD ASZ ÖSSZES PÉNZEMET, ÉS A FELSZERELÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!van 32 gemem vagasra,es47 amulett csinalasra,bnyasnal hozza gold bart?200/db-ba veszem meg,es megcsinalod?
30 saph
5 emerald
12 ruby