RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég nehéz beszerezni..
)Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2 * rune med helm
1 * adam square shield
200 * új rúna
30k
baz ez nem igaz nem elég jó ajánlat!
Felrakod a HL-t!
Felnyomod rá a hl 1.0.0.8-es patchet!
Fel crack-eled (de errol a véleményem lásd alább)!
Felnyomod a Counter Strike 1.3-es verzióját!
Letöltöd a cs.hu-ról a fevsvrs.dat-ot és kicsomagolod!
Letöltöd a PunkBustert!
Elindítod a Punkbustert!
Elindítod a CS-t!
Aztán Play.CS
Majd Internet games
Választasz egy szervert és nyomás!
Ez az egyszerű alapjáték! Ha majd beletanulsz, akkor lehet majd cifrázni a dolgokat...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

DE ha csak magadnak irod le mégegyszer arra az esertre hogy tűzvészkor ne égjenek el és erre az esetre odaadod egy haverodnak a CD-t akkor nem bűn (ez a haverjaidra is érvényes) 😮 😮 😮 😮 😮
LÉCCI VALAKI HOGY LEHET SMÁJLIZNI???
Kerlek ird mar be ide is mert nem találom!
Mivel senki nem akarta megvenni, de aAtomy jelezte, hogy neki esetleg kell, így úgy döntöttem odaadom neki! Viszont ő már annyit segített, hogy nem volt pofám érte pénzt kérni, úgyhogy odaadtam neki mind az 1600-at ingyen.

Darabja 100gp!!! Nagyon kell a pénz!!!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nekem is mint Sir Disnonak a szmájlis oldal behozatalakkor azt irja ki:
Nincs jogosultsága a lap megtekintésére.
Lehet, hogy a megadott bizonyítványok nem teszik lehetővé az Ön számára a könyvtár vagy a lap megtekintését.
Én nem bántottam! Csak azt mondam, hogy én inkább taktika párti vagyok. De nem bántottam! Semmi bajon vele.
>>>Rincewind
Ugy játszhatok cs-t,ha van egy counterstrikom amit most töltök meg egy másolt half life-om! müködni fog? 😊
Előre is köszi! Ams
U.i.: azért légyszi ne bántsd a Quaket, sokan vannak akik szeretik 😉
Jómagam inkább a taktikát kedvelem nem a hentelést, tehát inkább CS párti vagyok. Persze tom, hogy az is lesz, de nem valószínű, hogy felcipelem a gépem most pestre! Meg ugye a benzin is drága... 😞
nem tudom nennyire nem látszik-e a Quake felirat, pedig igyekeztem feltűnőre festeni..😊
(ha kicsit utánaszámolgatok akkor ez egész jó ajánlat)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Na bakker....Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Halihó! :-)
»»»Rincewind:
Ehh nekem aztat írja ki a sitera hogy nincs engedélyem.......

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun