RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az a szörny egyébként ki volt az erdoben lévo barlangban, aki a Tiffanyval akart kisérletezni, és vámpir kinézete volt, mert nem tudtam elolvasni a s**r betuket
>>>Nuki
Na szoval jáccottam Amnéziát és lol egy játék már az ellenséges hajon vagyok, ti nem tom hogy elorébb vagytok-e, ilyen függönyös résszel nem találkoztam még. Csak a betu még mindnig s**r, tehát a windows fonts könyvtárában benne van mind a 2 font valmilyen ***2000 nevuek, de bárhogy probálkoztam nem ment, én nem értem hogy te mit copiztál, a txt-be meg valami registryrol pampog de nem tom mit kéne csinálni, szoval most valahogy normálisan is elmagyarázhatnád ha nem lenne nagy gond, amint látod én mindent megprobáltam, de nem megy. Na király van már ciklonom, meg altatodalom 😊
™
Na szoval jáccottam Amnéziát és lol egy játék már az ellenséges hajon vagyok, ti nem tom hogy elorébb vagytok-e, ilyen függönyös résszel nem találkoztam még. Csak a betu még mindnig s**r, tehát a windows fonts könyvtárában benne van mind a 2 font valmilyen ***2000 nevuek, de bárhogy probálkoztam nem ment, én nem értem hogy te mit copiztál, a txt-be meg valami registryrol pampog de nem tom mit kéne csinálni, szoval most valahogy normálisan is elmagyarázhatnád ha nem lenne nagy gond, amint látod én mindent megprobáltam, de nem megy. Na király van már ciklonom, meg altatodalom 😊
™#6079
Teszt. Bocsi.

Akinek fenn vagyok az ICQ-listájában az légyszi dobjon nekem 1 üzit mert ujra raktam az eegész gépem és nem vagytok meg.Lusta vagyok 1 esével keresgélni.DANKE
Kellene A Shield Of Arrav also fele, illetve egy Silverlight (Megöltem Delrith-et, de nem mentette a SERVER!Addigra meg eladtam...!)
azaz
>>>Novi:
Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
Azaz felfelé nézel enter
jobbra egy lépés, felfelé nézel enter
stb....
>>>Novi:
Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
Azaz felfelé nézel enter
stb....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
LOL sid 😉
Azaz felfelé nézel enter
stb....
Azaz felfelé nézel enter
stb....
A páncélt már megtaláltam, ahol ott van a fekete ruha, de a függönyt is megnéztem, de már a végefelé már meguntam, és kiléptem.
Mindez persze rune cuccban, őrjöngő tömeg közepette...
Hehe, az előbb tyúkokat lőttem, sikerült egy 0-t lőnöm, erre ugye rámugrik a gyilkos csirke bosszúért csipogva, hát tudhatott valamit, mert 3 db 0-s és egy 1-es ütésem után még menekülni is volt ideje... 😊
ha techet akarsz látni akkor http://rhcp-t.fw.hu
lol, nem tom hogy jött ez ide, de alacsony a látogatottságom.. 😊)))
lol, nem tom hogy jött ez ide, de alacsony a látogatottságom.. 😊)))

;P
NEKEM IGENIS KELL ;p
nem képzeled, hogy lealacsonyodok a te szintedre, és ilyen 4k-kért fogok egy estét átbányászni.. inkább szedek egy kis mith oret 😉
a craftingeddel meg sokra mész, csinálhatsz jó kis ruby amukat ami már a kutyának se kell.. 😛
a craftingeddel meg sokra mész, csinálhatsz jó kis ruby amukat ami már a kutyának se kell.. 😛
Hát ha nincs, hát nincs 😊)))))))))))))))))))
4k-ért tehetsz nekem egy szívességet.. >😊
amúgy vettem egy rune bart épp az előbb, a full rune cucchoz jól állna egy rune pajzs.. 😉
amúgy vettem egy rune bart épp az előbb, a full rune cucchoz jól állna egy rune pajzs.. 😉
Jó, vagy nem jó, ennyit adok 100 silverért. Aki mégis úgy gondolja érdemes az vegye fel a kapcsolatot Hangianix-szal.
Ja és law rúnát is veszek 500gp-ért. Ezt is Hangianix-szal intezze aki el szándékozik adni ilyesmit.
Ja és mégvalami Rhcpt, neked max csak 4k-t fizetek ha van elég vér a *****-ban, hogy hozz nekem 100 silvert 😊)))))))))))))))))
Ja és law rúnát is veszek 500gp-ért. Ezt is Hangianix-szal intezze aki el szándékozik adni ilyesmit.
Ja és mégvalami Rhcpt, neked max csak 4k-t fizetek ha van elég vér a *****-ban, hogy hozz nekem 100 silvert 😊)))))))))))))))))
a függönyt vizsgáld végig és nézd meg az ajtóban a jobb oldali páncélt
En nem ismerem az arakat, de ahhoz kepest, hogy mi kell az ezust banyaszasahoz (azt hiszem 20-s mining) szerintem jo ar.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ez így van, csak ma valaki 100 ezüstért 15kt kínált hungary.. ez még jobb üzlet..
(ja és a smithing része nem számított, ezüst bar is jó)
(ja és a smithing része nem számított, ezüst bar is jó)
Hogyan kell tovább jutni az amnéziában, amikor a léghajó a király várában landolt, és a trónteremben vagy? Valami titkos alagútat kell megtalálni???????????????????
ez egyáltalán nem jó..
Hagane-nek ajánlottam egy jó üzletet, szerintem az összes szenét eladta 😛
na ki segíti a fiatalabb karikat?😊
Hagane-nek ajánlottam egy jó üzletet, szerintem az összes szenét eladta 😛
na ki segíti a fiatalabb karikat?😊
8k-t adok 100db silverért. Mivel én ritkán vagyok, keressétek meg Hangianixot, ha oké az ár és rendezzétek vele az üzletet. Mi egymás között majd elszámolunk.
nem elég, hogy eltiltanak a géptől mert béna vagy, még ilyen ygerekes módon is próbálsz rosszat okozni nekem? bár nem értem miért.. asszed nagy dolog volt elgyalogolnom faladorba meg vissza?..
szerintem nem kéne itt szivatni Rob-ot, mert én is el lettem tiltva a számítógéptől hétköznap. Csak néha játszhatok hétköznap.

25 silver kb. 1250 gp-t ér, egy adam leg 6k-be kerül(ha jól emléxem), 150 silver kb. 7500-at ér, egy rune leg pedig 64k.. de soxerencsét..
Hé srácok.Bányászok 25 Silver-t annak, aki ad egy Adam Legs-t. 150-et annak, aki RUNE Legget ad!

kosz novi

(bush)