RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet,hogy fel evig nem jovok be,es ez komoly!!!!!
>>novi
hozzanyulsz a karimhoz,kinyirlak,mindenki masnak jo jatekot
Ha válaszoltok vkinek az üzenetére, plz írjátok már oda, hogy kinek szól! Vagy legalább kattintsatok rá a "Válasz erre" linkre a megfelelő üzenet mellett... kösz
>>>Hungary
Adamantit sisakról van szó!
Adam large helmet eladó. 25 coal, 20 silver, 15 gold nugget.
Tegyünk e 2 nemes vendégünkel látogatást a Windows/fonts -ba és ide tegyük be aztat.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ctrl+C vel (másolás) illesszük föl a vágólapra majd Ctrl+V-vel (beillesztés) tegyük be aztat.
Hát ennyi (a felülírásos módszer-t inkább nem próbáltam ki...)
Ugye így jó?
Nuki lécci magyarázd el ezt az AMNÉZIÁS dolgot, mert nem értem hogy akkor honnan hova másoiljam a fontokat plz. :)
™Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Huhh, Tiberian Sun? Az yo, én RA2-t nyomom, Tanya rulz
»»»Atomy:
Uahh, már 66os szintű vagy? Congracc!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Betû: Nincs igazatok Marcus és Atomy ugyanis a windows könyvtárból tötöljétek ki a betûtípusokat (amit az amnézia csinált), majd tegyétek be a fonts könyvtárból a widows fontba...

Nekem: Runite medium helmet, Runite Full Body, Runite long, és remélem nem sokára runite leg.
120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
Bar-okat is veszek:
Bronze bar 25gp/db(min.60db), Iron bar 80gp/db(min.60db), Steel bar 250gp/db(min.20db), Mithril bar 580gp/db.
Kovácsolok mindenkinek bármit ha hoz anyagot, az alábbiak szerint:
mithril cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
12coal+3mithril ore, vagy 20coal, vagy 3mithril bar, vagy 10steel bar vagy 30iron bar, vagy 60iron ore, vagy 72 bronze bar
mithril cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
8coal+2mithril ore, vagy 15coal, vagy 2mithril bar, vagy 7steel bar, vagy 21iron bar, vagy 42iron ore, vagy 50 bronze bar
steel cuccok amihez 5bar kell (plate mail):
10coal+5iron ore, vagy 12coal, vagy 5steel bar, vagy 15iron bar, vagy 30iron ore, vagy 36 bronze bar
steel cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
6coal+3iron ore, vagy 7coal, vagy 3steel bar, vagy 9iron bar, vagy 18iron ore, vagy 22 bronze bar
steel cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
4coal+2iron ore, vagy 5coal, vagy 2steel bar, vagy 6iron bar, vagy 12iron ore, vagy 15 bronze bar
Továbbá eladó adamantite ore. 1 db ára:
(50bronze bar, vagy 20iron bar, vagy 7steel bar, vagy 16coal)+ 6 dwarven stout
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elolvastam a hirt a RS oldalon. Ez sajnálatos.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lemaradtam valamiröl?

úristen de rég jáccottam RS-t, UT tök kuul!
úristen de rég jáccottam RS-t, UT tök kuul!