RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Egyébként egy Quest kell, hogy a Champion's Guild tagja legyek!WAAAAHOOO!JÖVÖK, SRÁCOK!

Yes, yes I'm flaunting, and it feels damn good too, because not too many people can speak English since they were eleven, sooooooo...BOO!:-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A player neve: Gregechidna6
byezzz.
hát nem tom de nem nagy poén hogy valaki magát tudja lefenykepezni, majd csomo helyre kicsinyitve, nagyitva bevágni... ráadásul nem is szerkesztgette meg ilyenek csak bevágta..., de nekem mind1
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
fletching: nyílak, íjjak készítése
herblaw: herbária, vagyis a növényekkel foglalkozik
ja és még nincsenek benne a játékban, valszeg majd a fizetsben lesznek..

sid: IGEN
Nuki a ctrl+c és a ctrl+v nem ugyanazta hatást adja mint wincommanderbe az f5?
Atomy:
™
™
™+most éppen jol érzem magam+bye, de most még nem megyek aludni :)Lécci ide csak Runescape-el kapcsolatos dolgokat írjatok, mert a többire szinte senki sem kiváncsi!!!!!!
Lefáradok mire a sok hülyeséget elolvasom, és ha vissza akarok keresni valamit sosem találom meg.
Nyissatok egy Amnézia topicot + smájli topicot + most éppen hogy érzem magam topicot + bye, most megyek aludni topicot.
Előre is köszi.

A barátommal felszállunk a villa(f)osra..
Odajönnek, asszondják "Hány óra" (Igen, ketten)
Mondjuk ellopták....asszondják az ővéket is...
Asszondja azegyik "Rosszul vagyok, leülhetek?"
Erre én : Persze ...
Majd leült, a barátom Mobilját egyből megskubizta...nagyobb volt mintkét Cigánygyerek...
Leszálltunk, telefonálást színleltünk...
Odajöttek, elkezdték hogy így meg úgy, ugye...
Asszondja "Add oda a mobilod, csak mutiba, úgyis itt lakik a nagynéném két percre..."
Odaadta, elkezdte buzerálni, majd kamuzott, hogy neki milyen rollere van, meg fúúú de jó mobilt loptak el tőle. "Ki vagyok száradva, hívj meg!" elkezdi.
Majdnem megdöglöttem a röhögéstől, de be is voltam egy kicsit...ugye, ketten..
Akkor KB 15 perc szevedés után visszavette a 'font, és beszélést színleltünk... majd amikor messze voltak, futottunk mint az ÁLLATOK!
Mocskos cigányok, már párdon!Mi a jó büdös *BEEP* -t lopkodnak!?Menjenek a ***- ba!Hitler, mé' nem ölted meg őket?! (Egyszer megpróbálta).
Naszóval jónapom volt, de ...ájjjájjjájj...nem akarnám mégegyszer megcsinálni.
Férgek...PFÚJ!
Ehh király ;) de jó lenne a rúnán is kapni ilyet...
Az õrült de elmagyarázom
Amnézia/fontsban vagyunk Kijelölöd azt a két filét, ctrl+c aztán átvándorolsz a windows/fonts-ba és ott eleresztesz egy deletet a ***2000 két betûtípusra (ha nem törli indítsd újra a gépet) de TÖRÖLD aztán ctlr+v beilleszted és kész.
(vagy fölülírod)