RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Akkor a Gower srác elég hülye lol.Na mindegy.Odaadom a régi Mythet meg 5K-t (mostmár annyi van).
Lord Novi
ajajj, közölnöm kell veled, hogy:
Rune squire az ugy meglehet ugy 100k es a kite megninncs meg asszem.
Az adam body plate az meg 40k.
Hagane
Ha valaki lenne olyan kedves (Vagy csak bolond?) hogy elad nekem ed Rune Square- vagy Kite Shieldet(Amelyik jobb), akkor 4K-t fizetek érte!Ha Adam, akkor 3.4 K!Üzenetek a RS-ben, Adam Plate Mail Body is érdekelne (Vagy csak az, ha megvan).Naszóval, kinek van meg?(Kell a bankbol kivenni a Casht-, itt írjátok meg!)
Hagane
He?
Disno
mármint a PCG CDn van ha +van/kölcsön tod kérni :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
»»»Nuki:
Lol, inkább elkezdtem az Emlékcsavart nyomni :-)) PC GURU, 2000/2 Programok, amiket ti küldtetek

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
Megoróbálni megpróbálom, de a jobbra-balra rohangálást nem nagyon díjazom... a bankok közt, persze.Hihetetlenül rossz üzlet.Viszont HUSZAT bányászok neked.Ha erős leszek, leteszem a páncélom, és harmincat, illetve, ha nagyon ráérek, akkor százakat.De nem most...na mindegy, mindjárt bányászok.Huszszor 120 = 2400 ;-) PLEASE =lol= buy!
Hagane
Atomy, nekem nincs időm, vagy olyan gyors banyaszásom hogy ennyit összeszedjek.Figyelj, huszat bányászok, jó?Kell a pénz, de nemtudom hogy bányásszak ENNYIT Lol!
Bányássz sokat. Jó áron megveszem.

Hagane
BENN VAGYOK A CHAMP'S GUILDBEN!!!
Egyébként két napja nem jöttem, de aznap megvolt.
Most Rune cuccot vehetek, de ugye, nincs mibol, mert baromnakvaló árakat tűztek ki érte.Gyors Cash kellene, sok.Ötlet?(Meg tudom hálálni, busásan :-))
Lord Novi
attól függetlenül be tudtam lépni 😊
Lord Novi
hat de jo, mindegyik szerver offlineon van.
Rhcpt
szenet 110-ért veszek, nagyobb mennyiségben(min. 100 darab) 120-at adnék
Lord Novi
😊)))))))))))))))
Az abszolút öngyilkosság:
A karakter neve: Lovebinladen, ha jól láttam akkor combat level: 5
A wilderness lvl 25-nél láttam, és Északnak tartott.

Lord Novi
kezd késő lenni 😊
Lacc
Csak beköszöntem!
Lord Novi
vagyis Sid_hunak
Lord Novi
úgyértve az új Amnézia fan-nak szólt
Lord Novi
Jesszus úristen! Már itt tartasz? Hány órát játszottál már vele? 😊
Végre egy újabbb Amnézia fan 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szóval
>>SID_HU

Elõször is menj, keress egy szobát. Tifanyétól balra van. NÉzz át mindent a várban. Ha arra indulsz el mint amerre Stark akkor észre veszed hogy egy fáklya rosszul van elhelyezve. MEgnyílik egy ajtó (lépcsõ) lefelés ott áll az idõzárnál. Aztán jön valaki azaz valami. (nem mondom el)
utána miután végeztél nézz körül még mindenüt aztán feküdj le (igen mindent elvégeztél ezezn a napon.) aztán megint feküdj le miután megnéztél mindent majd jön a 3. nap mikor kinyílik az idõzár. Persze elõbb ugorj be Tif-hez. Hátha kapsz egy emléket. Utána be a kapun és tovább.... (azért tudnom kéne hányas szintû vagy)

SID_HU
->Atomy: pk egész jo, én ilyen kis pöcsöket hogy lvl 40-50 láttam full adamba, pedig milyen ki csorok, na ha ezek bemmenek a mélyebb teruletekre akkor meg lehet oket olni, habár nagy szemétség hogy a wilderben ki lehet loggolni, az nem kéne 😞

->Nuki na akkor mit kéne csinálni? a repülő várban?
apró javítás : vagy hatchettel vagy igazad van

Rhcpt
--->Atomy:
Van egy szembetűnőbb bizonyíték is arra, hogy a pk-val lehet a legjobban keresni. Nézd meg a komolyabb pk-k(80-90 combatúakra gondolok) fegyverzetét, mindegyik rune shielddel meg rune battle axe-szel mászkál a wilderben..😊
Disno
na bakker! Letöltöm én is az Amnéziát ha már ennyien nyomjátok ;-) <- hát ilyet, ott van a smile beszúrás...

Rhcpt
A 60-as lvlt nem néztem, de pl nekem is csontok vannak most a fejem felett, az előbb pedig megtámadtak.. ugyan nem jött össze nekik, de ha mégis eltávoztam volna akkor biza' 200k-t kerestek volna ketten(fejenként ugyan "csak" 100k, de az se kevés..) pár perc alatt😊
Én is gondoltam erre, de 60-as combat level-el, nem hiszem hogy sok full runitos playert ölt le
Egyébként szerintem nem lehet nagyon sok pénzt keresni pk-val, mert sok áldozat elmenekül, vagy nincs nála szinte semmi értékes, ha pedig csapatban vadászik(egyedül nincs nagy esélye) akkor meg kell osztozni a zsákmányon.
Én nem is szoktam pk-zni:
1. Ha meglát egy jóval gyengébb player, egyből elfut
2. Ha ki is nyírnám valószínűleg nem full runite lenne a zsákmány
3. Ha támadok akkor a saját cuccaim is veszélybe kerülnek, amik elvesztése nem ér fel az esetleges nyereséggel.

Lord Novi
DE SZAR!!!!!!!! NEM TUDOK RUNESCAPEZNI, MERT VALAMI HIBA VAN 😞((((((
Cater2
Na sziasztok! Bocs, hogy nem jöttem, de sok minden lefoglalt, de most megpróbálok fellépni
Lord Novi
Nekem nem megy a rune, amikor elinditok egy szervert, akkor csak szürkeség van.
SID_HU
jaja az

->Nuki
na végre megvan, már a várnál vagyok ami repül de nem tom mit kéne csinálni, már nem is volt igazán kedvem szarakodni. Megnéztem, van vagy 50hely pluszba mostmár, csináltam zafir onix meg rubin cuccokat, semmi pénzem se volt jo cuccokra 😞 láttam a vadászhelyet meg minden, de nincs kedvem szarakodni, ugyhogy lécci mond meg hova kéne tovább menni.
Rhcpt
Atomy: egy lényeges dolgot hagytál ki, a pk részt! engem már öltek meg, és a cuccot amit elveszítettem valaki más ugye megszerezte.. ő pedig mindeközben nem fejlődött.. ha egy este mondjuk leöl egy full runiteos playert akkor kapásból 200k egy este, semmi fejlődés..(persze ritka, de előfordulhat)
Ez a 2anger szerintem kamu.
- Az én total skillem 770, és kb. 1000k-m van(kp+cuccok a bankban).
Az ő total skillje 632 és kb. 5-6000k-ja van.
Szerintem semmivel nem lehet ennyi pént keresni(kivéve ha cheater, scammer, cracker, vagy valakitől kapta(na de ennyit???))
Továbbá 51-es woodcutting-hoz kb. 4k fát kell kivágni, míg neki 100k van???? Szerintem nincs olyan hülye aki pénzért veszi a fát, csak azért hogy a bankban tárolhassa, ahol amúgy is kevés a hely.
Nektek mi a véleményetek erről???
Ha valaki tud jobb pénzkereseti módot, akkor nekem is elárulhatná.

Rhcpt
hehe, a moderátorok az előbb benyomták SYSTEM MESSAGE-be, hogy a grater demonok alatti láva mellett vannak, 100gp-ért veszik a sört, mindenki vigyen😊)))))))))))
Disno
hát ilyet... van egy csávó, neve 2anger. Full rune cuccos, sqr shilelddel... bankjába több mint 100k nyívlessző, 4300k coin, 100k fa, 4k szén, 21 rune bar és 11 hatchaet van....

SID_HU
Na egy hét? mondjuk kell hozzá 60mining 50smithing, meg más ilyen jo dolgok mint 40crafting, és akkor bányászol jo sok aranyat, meg gemet az aranyak mellet, utána olvasztgatsz, meg csinálsz ékszert és az sokat ér, tudjátok én nem azt mondtam, hogy bárki csinálhat 1hét alatt ilyen sok pénzt, meg még lehet steel bodyt csinálni, 5bar és 1200at ér!

->Nuki
Ma megint Amnéziáztam és kihaltam a hárpiáknál, pedig az egyik már meg volt 😞, egy csomot gyurtam is a nyálkaparazitáknál, de megint csinálhatom a csapdás résztől 😞 ™ lol 😊
Rhcpt
--->Kkrisz
Tényleg szép így együtt, de én múlt héten 55 darabot gyűjtöttem össze, ha valaki rendszeresen harcol akkor azért kb. 4 hónap alatt össze lehet gyűjteni ennyit simán😊
Hangianix
-->KKrisz
Latszik, hogy nem gyilkolsz a wildban... :-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Lord Novi
ez értelmes beszólás volt 😊
Lord Novi
na, vagyis az amnézián beszélgessünk amnéziás dolgokat? 😊
Lord Novi
őőőőőőő, nem azért csináltam az amnézia topikot, hogy ott kérdezzunk es válaszoljunk?
Hangianix
Igy, hogy nincs fent senki (bocs a fent levoktol - Hungary, Rhcpt), eleg unalmas a jatek!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

SID:
Mikor mész föl a sziklán akkor lapulj a fal mellé és akkor nem kapnak el a hárpiják utána a nyálkák elóõl menekülj el és ott lesz a szirten. de elõbb beszélgess az apácával ha van az 1.1es verziód

Hagane
Na ja, na ja!Engem is érdekel!
Lord Novi
egy hét? hogyan szerzed a moneyt?
Hagane
Van egy heted nekem?:-D Komolyan kellene Rune cucc, de már majdnem a Champ's Guild-ben vagyok...
Hagane
Izé, egy hét?..................................affene már!
SID_HU
Lol Max Payne rulz! kuul ez a lassitos cucc, csak kár hogy korlátolt 😞, de azért kuul.
Ez vicces mert egy runás cucc nekem max egy hét volt lol 😊

Amnézia megint rulz 😊, már eljutottam a szétvert faluig, csak nem tom hova ment az rib*** Tif , aztán meg megint a hegyek felé mentem, és megolt 3olyan nyálka, ugyhogy megint csinálhatom meg a csapdás résztol 😞
Hagane
GRR