RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rune squire az ugy meglehet ugy 100k es a kite megninncs meg asszem.
Az adam body plate az meg 40k.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Lol, inkább elkezdtem az Emlékcsavart nyomni :-)) PC GURU, 2000/2 Programok, amiket ti küldtetek
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Egyébként két napja nem jöttem, de aznap megvolt.
Most Rune cuccot vehetek, de ugye, nincs mibol, mert baromnakvaló árakat tűztek ki érte.Gyors Cash kellene, sok.Ötlet?(Meg tudom hálálni, busásan :-))
A karakter neve: Lovebinladen, ha jól láttam akkor combat level: 5
A wilderness lvl 25-nél láttam, és Északnak tartott.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
>>SID_HU
Elõször is menj, keress egy szobát. Tifanyétól balra van. NÉzz át mindent a várban. Ha arra indulsz el mint amerre Stark akkor észre veszed hogy egy fáklya rosszul van elhelyezve. MEgnyílik egy ajtó (lépcsõ) lefelés ott áll az idõzárnál. Aztán jön valaki azaz valami. (nem mondom el)
utána miután végeztél nézz körül még mindenüt aztán feküdj le (igen mindent elvégeztél ezezn a napon.) aztán megint feküdj le miután megnéztél mindent majd jön a 3. nap mikor kinyílik az idõzár. Persze elõbb ugorj be Tif-hez. Hátha kapsz egy emléket. Utána be a kapun és tovább.... (azért tudnom kéne hányas szintû vagy)
->Nuki na akkor mit kéne csinálni? a repülő várban?
Van egy szembetűnőbb bizonyíték is arra, hogy a pk-val lehet a legjobban keresni. Nézd meg a komolyabb pk-k(80-90 combatúakra gondolok) fegyverzetét, mindegyik rune shielddel meg rune battle axe-szel mászkál a wilderben..😊

Egyébként szerintem nem lehet nagyon sok pénzt keresni pk-val, mert sok áldozat elmenekül, vagy nincs nála szinte semmi értékes, ha pedig csapatban vadászik(egyedül nincs nagy esélye) akkor meg kell osztozni a zsákmányon.
Én nem is szoktam pk-zni:
1. Ha meglát egy jóval gyengébb player, egyből elfut
2. Ha ki is nyírnám valószínűleg nem full runite lenne a zsákmány
3. Ha támadok akkor a saját cuccaim is veszélybe kerülnek, amik elvesztése nem ér fel az esetleges nyereséggel.
->Nuki
na végre megvan, már a várnál vagyok ami repül de nem tom mit kéne csinálni, már nem is volt igazán kedvem szarakodni. Megnéztem, van vagy 50hely pluszba mostmár, csináltam zafir onix meg rubin cuccokat, semmi pénzem se volt jo cuccokra 😞 láttam a vadászhelyet meg minden, de nincs kedvem szarakodni, ugyhogy lécci mond meg hova kéne tovább menni.
™
- Az én total skillem 770, és kb. 1000k-m van(kp+cuccok a bankban).
Az ő total skillje 632 és kb. 5-6000k-ja van.
Szerintem semmivel nem lehet ennyi pént keresni(kivéve ha cheater, scammer, cracker, vagy valakitől kapta(na de ennyit???))
Továbbá 51-es woodcutting-hoz kb. 4k fát kell kivágni, míg neki 100k van???? Szerintem nincs olyan hülye aki pénzért veszi a fát, csak azért hogy a bankban tárolhassa, ahol amúgy is kevés a hely.
Nektek mi a véleményetek erről???
Ha valaki tud jobb pénzkereseti módot, akkor nekem is elárulhatná.

->Nuki
Ma megint Amnéziáztam és kihaltam a hárpiáknál, pedig az egyik már meg volt 😞, egy csomot gyurtam is a nyálkaparazitáknál, de megint csinálhatom a csapdás résztől 😞

™ lol 😊Tényleg szép így együtt, de én múlt héten 55 darabot gyűjtöttem össze, ha valaki rendszeresen harcol akkor azért kb. 4 hónap alatt össze lehet gyűjteni ennyit simán😊
Latszik, hogy nem gyilkolsz a wildban... :-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mikor mész föl a sziklán akkor lapulj a fal mellé és akkor nem kapnak el a hárpiják utána a nyálkák elóõl menekülj el és ott lesz a szirten. de elõbb beszélgess az apácával ha van az 1.1es verziód
Ez vicces mert egy runás cucc nekem max egy hét volt lol 😊
Amnézia megint rulz 😊, már eljutottam a szétvert faluig, csak nem tom hova ment az rib*** Tif , aztán meg megint a hegyek felé mentem, és megolt 3olyan nyálka, ugyhogy megint csinálhatom meg a csapdás résztol 😞
™