34579
RuneScape
-
#34419 Na, csak sikerült, beálltam a táp útjába, és így nem tudott enni:D -
#34418 Első szinten a 2. boss-t már nem tudtam megölni, folyton feltápolta magát :C -
Big Boss Hu #34417 Hali,
tapasztalat minden új-al, hogy sok mindenkinek nem tetszik. Ha belegondolsz (játszottál már) summoning-nak se volt értelme az elején, aztán a második updatenál már lett. Itt is ígértek még 1 updatet mivel ez nem a teljes "skill". Az, hogy nem egy szokványos dolgot raktak be, szerintem jó dolog. Minek rakjanak be még 1 skillt ahol 2 itemböl csinálsz 1újat. Attól még hogy olyan mint egy minigame, sokak számára élvezhető. "sokan fejezik be a játékot" Nos ez kevésbé igaz, mivel minden updatenál telemegy a fórum azzal h rakják vissza mer quitolok, majd szépen tovább játszik a sok kisgyerek. Persze van benne igazság, 1-2en elpártolnak a játéktól, de mégtöbben jönnek. Ha RS nem hozná a "bevételt" akkor szerintetek miből van pénzük rs mellett "funorb" mechscape és war of legends fejlesztésére is? Mert ugye azokból eddig max minusz jött össze.
A MechScape-val teljesen más van, tavaly volt a határidő, de ez nem azt jelenti, hogy ez egy kötött időpont. A játékfejlesztő cégek kitűznek egy időpontot amitöl nem feljesztenek semmit, csak feljavítják az addigi kreálmányt. Ennél a résznél jagexék úgy döntöttek ez a project még nincs kész, ezér visszadobták, majd valamikor kész lesz, igaz pénzt buknak de egy alapból bukásra ítélt játéknál ez jobb :)
A war of legends meg már nem béta, és nem másik irányvonal. A jagex is terjeszkedik, nem csak rs-el foglalkozik már. 400+ emberrel ez nem is csoda.
Sok a pletyka, nem mind igaz. -
webpost #34416 Sziasztok!
Egy barátom olvasott egy érdekes cikket az Eurogamer-en.
Az új skillnek csúfolt mini-gameről.
Megkérdezték a Jagexet, hogy mit szólnak hozzá, hogy nagyon sok játékosnak a fenti a véleménye.
Azt válaszolták, hogy minden új dolog esetében ez történt, hogy volt akinek tetszett és volt olyan is akinek nem.
Ez a hivatalos verzió.
Sikerült beszélniük, néhány volt Jagex alkalmazottal, akik egy kicsit mást mondtak.
Elmondták, hogy a fejlesztések már évek óta nem hoznak jelentősebb számú előfizetőt illetve, nagyon sokan pont az újítások miatt fejezik be a játékot.
Ezért nem is fog történni semmilyen fejlesztés a Runescapeben, tulajdonképpen jegelik a dolgot.
A két utolsó nagy fejlesztés a „HD” volt és az évek óta beígért új „skill”.
Biztos hallottátok, hogy tavaly év végén az évek óta készített új játék a MechScape fejlesztését is felfüggesztették. Ez egy elég komoly sci-fi MMO lett volna.
Az új irányvonal az a stratégiai MMO játék (War of Legends), aminek már folyik a béta tesztelése és bárki kipróbálhatja, akinek van RS account-ja. -
#34415 Valaki elmagyarázná miért van az hogy velem egy szintű emberke miért üt rám 90et és én miért csak max 45öt? :/ Nem vágom. Ugyanazok a skillek kb ahogy leírták, jobb fegyverek és így is én döglök. Valami tapasztaltabb játékos linkelne vmi magyar leírást pvpről? -
#34414 Elkezdtem egy pure karit, 5ös ig huztam defence-t hogy tudjak steel cuccokat viselni. Innentől kezdve csak attackot prayert és strenghet huzzak vagy jó lenne mithrilt viselni?
Nem értek a játék pvp részéhez, régen mindig egyedül mentem wildy-be - nem sok sikerrel. -
#34413 Mindenképp ki fogom próbálni. jól hangzik nagyon. -
Androidus #34412 Az új skill az nem csak egy skill, az egy komplett játék :) Gyakorlatilag összekombinálták a Diablo labirintusát, a WoW instance rendszerét és a Kocka című film csapdáit. Új tárgyak, új környezet, a fejtörők benne pedig izgalmasak. Én ki se jöttem Daemonheimből, amióta odamentem.
Ja és megoldották vele, hogy a skillezés ne uncsi legyen. -
#34411 Hű, mennyi minden változott, új skill, új küldetés, asszem valamikor majd rászánok ismét pár órát a játékra. -
#34410 Nekem bardocz a nevem, de nem igazán szoktam játszani mostanság. -
#34409 Sir Ams is újra aktív, Androidus-t már felvettem.
Vasárnap törlődik az elfelejtett bank pinem, és resubolok. -
Androidus #34408 Ne már. Fáj a hasa windowsodnak, nehogy már ne az legyen az alap, hogy rendbeteszed. Nem csak a játék kedvéért. -
#34407 De nincs erre megoldás a "doktorbácsison" kívül? -
Androidus #34406 Én most tolom az új skillt, már 38-as :) -
Androidus #34405 Azt írják, hogy a comctl32.dll hiba jellemzően akkor fordul elő, ha valami felülírta az eredeti windows rendszerfájlt. Registry hivatkozással is lehet baj, doktor bácsit kéne hívni a géphez, mert a rendszer teljesítményt felzabálja a hiba. Ha másnál is előfordul ilyen, akkor meg is van, hogy mi okozza. -
#34404 3.Minimum beállításon 1.azzal nincs gond azt rendesen betölti. De sokszor ír ki más programnál olyanokat hogy Comctl32.dll error ettől lehet ez is? -
#34403 Hali! Valaki tolja még aktívan ezt a gamet? Ha igen milyen néven? Van egy félig meddig fullos karim (full rune, yew vágás, swordfish fogás, mithril bányászás kovácsolás pörög néha) néha tolhatnánk valamit. -
Androidus #34402 Kezdjük három dologgal. 1. milyen java van a gépeden? 2. mennyire fapados a géped? 3. milyen beállításokkal akarod betölteni? -
#34401 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Amikor belépek a Runescape oldalára és elkezdenék játszani akkor nagyon lassan elkezd betölteni, utána rákattintok az indításra betölt 15 perc alatt, utána írjam be a jelszavam meg a nevem nos hát nagyon nehezen engedi azt is, mire végre sikerül belépnem, halálos lassúsággal belép egy szerverbe és lefagy. Most mi van??? -
Androidus #34400 Ööö, nem egészen :) Az van, hogy kicsit visszanéztem nosztalgiázni, hát erre nem ott vár egy player moderator ajánlat a message centerben? :) Pontosabban, utána jön még egy üzenet, hogy visszavonva, és azután egy harmadik, ami emlékeztet, hogy még áll az ajánlat. Az utolsó február 5-i. Lehet, hogy már lejárt? Ugyanis azt kéne csinálni, hogy belépek a loginommal a mod centerbe, ott megadok további adatokat magamról, és majd így lép életbe. Viszont nem tudok ott belépni, mert azt mondja, nem vagyok player mod. Azt kéne valaki megmondja, hogy lejárt-e az ajánlat, és hibás az utolsó üzenet, vagy valamit nem jól csinálok. Mindent végignyálaztam, erre semmi infó, és semmi egyéb kontakt lehetőséget sem adtak. -
Big Boss Hu #34399 Ismerek, de ha valami bannolós, muteolós, satöbbi problémád van akkor nem tudnak segíteni :) -
Androidus #34398 Van közöttetek player moderator? Vagy ismertek ilyet? -
Kurzuh #34397 Big Boss Hu az "ingyen" membert úgy értem, hogy csak otthon netezz és kapod a pénz amivel befizeted magad:) Olvasd el és rájössz. Mielőtt kérdeznéd: igen, én is ezzel fizetem már magam egy ideje. -
rajmaster #34396 Tudom
Épp ezért is országos lista a típusa :) -
Big Boss Hu #34395 rajmaster
A magyar taglista nem egy klán, és nincs is leadere, ez minden ismert magyar 80+os játékos listája :)
-
rajmaster #34394 Jobb, ha nyilván tartjuk a magyar runescapes klánokat:
www.rs-klanok.tk -
Big Boss Hu #34393 Igazából ez egy kihalt fórum, de nem arra van hogy privát szerverekkel illetve ingyen memberrel ámítsd a népet.
Olyan, hogy ingyen member nincs. -
Kurzuh #34392 Na és akit érdekel az "ingyen" member az is kattoljon rá:
www.rspiac.atw.hu
Regisztrálnod kell, hogy láthasd a többi topikot. -
Kurzuh #34391 Előző oldalnál technikai gondok léptek fel.
Most már gyertek ide, ha kell valami új az RS-be:
http://www.rspiac.atw.hu/
-
Kurzuh #34390 Üdv! Nemrég jött létre ez a fórum:
http://rsprivateserver.forumx.hu/
Lényegében privát szerverekről szól! Nem rég indult így ne várjatok sok dolgot. Szóval gyertek és beszélgessünk! :) -
salyamhu #34389 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet megnyírni a fekete bárányokat Fred farmján? -
gyepesjoint #34388 a pénz azért nem érdekel(tudom hogy sokat kapnék érte neten),mert elég sok időm,és türelmem van benn,hogy valamelyik csicska átbasszon...na meg mivel nem vok 18,ezért utalás kiesett...azért cserélném más karira,mert nem csak ezzel játszok azért,tolok még pár mmorpgt! -
Marchus #34387 jah, és ebay -en érdemes eladnod pénzért, sokat fizetne érte 1-2 barom... -
Marchus #34386 Más játék karira? Nem azt mondtad, hogy túl sok időt visz el? Én a helyedben most abbahagynám az mmorpg -ket ^^. -
gyepesjoint #34385 eladnám a karim,meguntam a játékot,rájöttem,hogy az életemből nagyon sok időt vesz el,ezért elpasszolnám!
keressetek rá nyugodtan,akit érdekel,High Battery a neve,131 CB,fő skillek maxedek,15 nap memberem van még,a bankban 74 millió készpénz,és több 10 milliónyi cuccokban,full zamorak cucc(gs,helm,body,leg) ha kell kép azt is adok!! pénz nem érdekel,cserélném más játék karira,vagy amit ajánlasz!!! írj PM-et!!!! -
Nuki #34384 Én is megnézem, ez volt a reakcóm.
Te talán még benne is vagy a friendlistemben.
Ó a régi szép idők~ -
#34383 :) Én évente egyszer-kétszer azért még megcsekkolom azért a most már nyolc és fél éves karakteremet, de kb. 2002 közepe óta egyáltalán nem nyomom. -
Mekhogen #34382 Helló
Eladnám runescapes karim
a neve kuli kuli 8 cb-je 71 van 250 k-m full runám meg még sok minden....
skilljei:
attack 56
strenght 61
deff 54
ranged 34
prayer 42
mage 50
runecraft 41
hp 58
crafting 29
minning 56
smitthing 41
fhissing 57
cooking 56
firemaking 50
woodcutting 47
ha valakit érdekl vegyen fel msnre-msn em [email protected] -
szeki87 #34381 én egy éve játszottam ezzel de most viszajöttem menézni menyit változott tényleg jobb lett mint régebben -
Nuki #34380 Ez az új grafika, főleg HD-ben :o
Befostok.