34579
RuneScape
-
webpost #34459 Hát persze.
Egyes. Leülhetsz. -
Androidus #34458 Az, hogy te állítasz valamit, és hogy valami kiderül, az két különböző dolog. A szininímák használatáért pedig elnézést kérek, legközelebb majd úgy fogalmazok, hogy neked se okozzon problémát. -
webpost #34457 Mennyibe fog kerülni decemberben?
Santa hat -
webpost #34456 Pozitívumok:
Előfizetés nélkül is sokáig lehet vele játszani.
A havi díj sem vészes. 5.95$ kb. 1400 Ft.
Gyengébb gépeken is jól fut a játék.
Nem kell installálni.
Nem lehet a karaktert kimaxolni 1 hónap alatt.
Plusz egy érdekes írás a pozitívumokról és negatívumokról:
Utolsó szó jogán -
webpost #34455 Próbálj meg következetes maradni.
Eddig az állítottad, hogy szerintem szar a játék, most már csak fikázom?
Nem hencegés volt, te próbáltál úgy beállítani, hogy én úgy szólok hozzá ehhez a fórumhoz, hogy nem is játszom a játékkal. Amikor pedig kiderül, hogy igen akkor csalást és hencegést kiáltasz?
Hogy is van ez? -
Androidus #34454 Hát, kettőnk közül nem én vagyok az, aki 99-es skillekkel hencegve berobban ide fikázni a játékot. -
webpost #34453 Miért tettem volna ilyet?
Amúgy, mindenki magából indul ki. -
webpost #34452 Kár, hogy csak a fizetős játékosoknak:
RuneScape Classic Temporarily Re-opening -
Androidus #34451 Nem azt kérdeztem, hogy szabályos-e, hanem hogy te mennyiért vetted. -
webpost #34450 Ezt már mindenki régen várta:
Free Player Friends List Expanded
-
webpost #34449 Ez a fórum nyilvános.
Amúgy, amit te írsz az értelmetlen: mentégére. -
webpost #34448 Each account should only be used by ONE person. Account sharing is NOT allowed. You may not sell, transfer or lend your account to anyone else, or permit anyone else to use your account, and you may not accept an account that anybody else offers you. -
#34447 Kösz! -
#34446 Varrock nyugati banktol délnyugatra a barbarian vilage felé vezető úttól nem messze -
#34445 Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy hol találhatok air oltárt? nagyon kéne köszi! -
Big Boss Hu #34444 ezt ne itt, köszi -
koppi2 #34443 Elado runescape account
MSN: [email protected]
Woodcuting:15,259,147xp
-
Nuki #34442 Szoktak ilyet csinálni ezen a fórumon hogy csak úgy bepofátlankodnak ide és értelmetlenül írnak dolgokat.
Szóljon ez a mentégére ;) -
#34441 Sziasztok! Nemrég írtam ide, de sikerült kijavítanom a hibát, így újra játszom a RS-el! Az új skillem már 3-as! -
Androidus #34440 Egyik barátom nemrég blogolt olyan állatról, amelyik az emberi beszéd utánzására is alkalmas. Én itt a fórumban abból a feltételezésből indultam ki, hogy te ennél többre is képes vagy, ezért óhatatlanul is megpróbáltam az általad leírt szavakat értelmük szerint befogadni. Mivel írtál 8 negatívumot az RS-ről, és pozitívumot egyet se, még akkor se, ha két negatívum ellentmond egymásnak, levontam azt a következtetést, hogy szerinted az RS szar. Ha nem így van, akkor a fenti feltevésem nem állja meg a helyét.
Egyébként manapság mennyiért lehet venni egy olyan acc-ot, amin öt 99-es skill van? -
webpost #34439 Érdekes amit a Dungeoneering-ről írtál, csak akkor így "hack and slash" és számomra pont az a plusz veszik el, amiért érdemes lenne csinálni.
Azt nehéz eldönteni, hogy ezek a statisztikák tényleg ennyire torzítanak e. Persze egy mezei játékos szempontjából nem is lényegesek.
Sok tudományos vita van, arról hogy a mai fiatalok "antiszociálisak" e.
Volt egy cikk, ahol rámutatnak, hogy egy gyerekes családban a szülők sokkal "antiszociálisabbak", mint a gyerekeik, mert a gyerekek sokkal több kapcsolatot (vagy kontaktust) teremtenek egy nap alatt, mint a szülők.
Nézz meg egy mai tizenévest, amikor gépezik. Mivel nagyon elterjedtek a wide monitorok simán kinyit egy játék ablakot, MSN-t és/vagy közösségi oldalt és még egy video megosztó oldalt is.
"...alig van olyan játékos aki "életjelet ad magáról"..."
Mint fent leírtam, a fiatalok szerintem csak máshol kommunikálnak.
A gond a 20+ játékosokkal van (szerintem az rshun magja ilyen). Azt, hogy online pókerezik vagy WoW-ozik simán felvállalja mindenki. Az RS-t cikinek tartják? Nem tudom és nem is értem miért. Illetve sejtésem van. Az RS egy "old school" játék, a játékélmény miatt játszod és nem a kinézet miatt. Ez ma nem menő. Semmi olyan látványelemet nem tartalmaz, ami a mostani játékoknál "alap". -
Big Boss Hu #34438 Dungról annyit hogy 60+ szinten memberen 50-60k/h xp jön, egyébként meg nem kell semmit bányászni, csak leölsz mindent. Ha elérted a max floort amire tudsz menni akkor nyomsz egy reset-et. Ez a leggyorsabb xp jelenleg. (freen pont feleannyi xpt kapsz mint p2pn, ami sokkal jobb mint egyes skilleknél)
A másikról pedig, igen nem jön olyan hihetetlen sok új játékos, de az ingame játékosszám évek óta stagnál.
Az alacsony új játékosokról szóló adatban persze más is bennevan. Nemtudom ti hogy vagytok vele de én összesen 1szer szavaztam ilyenben amikor kiraktak garantált updateról cuccost. Az új játékosok 99%a valószínüleg nem is tudja hogy vannak votek :D
Ha megnézed az új játékosokat eléggé "antiszociálisak" még a játékban is. Anno mindenkit láttam chaten, meg rshun fórumon manapság viszont alíg van olyan játékos aki "életjelet ad magáról" valami közösségi oldalon. /többek között ezen a fórumon is/. Pedig elég csak belogolni pl w121be és ge-ben 1nap alatt garantáltan találkozol százas nagyságrendű magyarral. -
webpost #34437 Nagyon szeretem a RS felméréseket, mindig találok benne érdekességeket:
How Do You Play Yours? (20-Apr-2010)
3. kérdés.
Mióta játszol RS-sel?
(Az összesítés érdekes)
1 évnél régebben - ezek legyenek a régi játékosok: 92%
1 hónap és 1 év között - ők a kezdők: 4%
Nem emlékszik, nem tudja: 4%
(Nem tévedés, már 100%-nál járunk).
1 hónapnál kevesebb ideje: 0% (275)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Utána én is leírom, hogy mit gondolok.
-
webpost #34436 Létszíves = Légyszíves -
webpost #34435 Tehát 9. Dungeoneering szint.
5. szintű labirintus, 3-as bonyolultság.
Az érceket kibányásztam és fegyvert készítettem.
20 perc játékidő és 18 xp. -
webpost #34434 Létszíves írd le, hogy hányas számú hozzászólásban írtam azt, hogy az RS szar.
"...játszani is kell..."
92 millió XP, öt 99-es skill, 1268 total.
Gondolom ez számodra nem elég. -
Androidus #34433 Nem láttalak ezelőtt hozzászólni, se építő, se egyéb módon. Ahhoz meg, hogy rámutass építő jelleggel valamire, játszani is kell, és nem az első 38 xp után felállítani a prekoncepciót. Nem úgy van, ahogy feltételezted, de nem nézem ki belőled, hogy érdekelne, ezért inkább kihagyom azt a kört, hogy megpróbáljam elmagyarázni. Maradj meg a hitedben, hogy az RS szar, és még szarabb lesz. Ha ettől megnyugszol, hamarabb elballagsz innen, és mindenkinek jobb lesz. -
webpost #34432 Off
Nem hiszem, hogy aki kritizál vagy negatív véleményt mond az egyenlő a fikázással vagy a rinyálással.
Pontosan a negatív vélemények mutathatnak rá a hibákra vagy olyan dolgokra, amiken változtatni kell, tehát lehet abszolút építő jellegű is.
On
Amúgy szerintem nem olyan rossz az új "skill".
Bár, biztos nem ebből lesz meg az első 99-em. -
webpost #34431 Azt azért nem tagadhatod, hogy egy F2P játékos számára az nem a legjobb megoldás, hogy elakad egy szinten, mert member skill kell a továbbjutáshoz és elpazarolt nem kevés időt és még rész XP-t sem kap.
A 3. bonyolultságú szintig vannak csak F2P skillek, ami 40% XP büntetés.
Nekem kb. 10-15 percig tartott egy szint, amiért kaptam 38 XP-t.
Bármelyik másik skill esetén mennyi lehet a minimum XP amit egy óra alatt össze lehet szedni? 5-6k? Itt az arányokkal van a nagy probléma. -
Big Boss Hu #34430 Azok szokták fikázni akik 2 lvl után feladják, illetve akik bot-al akarnak tolni egy skillt. Egyébként meg egy kissé gondolkodtató, és ha tudod mit is kell csinálni még szórakoztató skill is. Mint írták ez egy külön játék lett volna, de betették rs-be. Attól még, hogy a rants fórumban nem tetszik pár embernek (oda csak azok írnak akik rinyálni akarnak) a magyar közösség nagy részének is bejön. A síró kisgyerekek hada mindig nagyobb hangzavart csinál, a többség akinek tetszik a dolog nem fog a fórumon spammolni. -
webpost #34429 Runescape Rants fórum:
Dungeoneering - Fail?
Quick find code: 129-130-597-60746051 -
webpost #34428 Szövegértés!
Hol is fikáztam a játékot? -
Androidus #34427 Ne haragudj, de te ki vagy? Játszol is ezzel a játékkal, vagy csak kedved szottyant idejönni fikázni?
Ha nem tetszik az RS, nem kötelező vele nyomulni. Ja és mondhatnál pár címet, amit jobban tartasz, hadd menjek át én is oda, látatlanban csinálni a cirkuszt. -
webpost #34426 "RS viszont valószínűleg nem változtat a member-en..."
Ámen. -
Big Boss Hu #34425 Az új játék egy teljesen más kategória, ez elterjedt mostanság /EA is ezt csinálja, ingyen játék, +itemekkel amiket igazi pénzért vehetsz/. RS viszont valószínüleg nem változtat a member-en...
A tulajok pedig elvileg még mindig a Gower-ék szval gyökeres változás nem valószínű. RS célja mindig is egy java alapú olcsó játék létrehozása volt. Az viszont lehet, hogy mechscape-ba télleg beleraknak valami pénznyelőt, ha már egyszer elkészül :) -
webpost #34424 Azért ez bármit jelenthet, az is hogy egy hónap múlva kint lesz a játék (ami lássuk nem valószínű) és azt is, hogy öt év múlva.
Hidd el, ha az új játékban beválik, akkor be fogják rakni az RS-be is.
Persze, akkor fognak nagyon sokan kilépni a régi játékosok közül.
És jönnek azok az átlagos játékosok (nem Hc és nem magyar), akiknek nem gond havi 50-100$ elköltése.
Biztos vagyok benne, hogy a Gower testvérek fognak a legjobban tiltakozni.
De, mivel sajnos ez a tendencia az egész világon (a Jagex most kezdi a Távol-keleti terjeszkedést) nem úszhatnak az árral szemben.
Nézd meg az idióta Facebook játékokat, amikért nem keveset fizetnek emberek.
-
Big Boss Hu #34423 "it got near completion and we discovered, oops, it didn't do all of those things that we wanted it to," Gerhard said. "So we went back to the original design document and said 'let's do it again'."
Ezt írtam ha nekem adtad a linket :D
A pénzről pedig annyit, hogy ez ellen küzdenek állandóan, szóval nem valószínű, hogy beraknák. -
webpost #34422 Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan az RS-hez, de az új játékban (War of Legends) bevezették a JCredit-et. Ez a Jagex "játék pénze", amit valódi pénzért lehet megvásárolni és a játékban lehet elkölteni mindenféle extrára.
Ez abszolút találgatás, de ha esetleg bevezetik az RS-ben is...
Hát, a rémálom elkezdődik.
Persze azt se felejtsük el, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. -
webpost #34421 Itt van a MechScape fejlesztésének befejezéséről szóló cikk:
Jagex Confirms 'Expensive' MechScape Cancellation -
webpost #34420 "Ha RS nem hozná a "bevételt" akkor szerintetek miből van pénzük rs mellett "funorb" mechscape és war of legends fejlesztésére is?"
Ha jól emlékszem - legalább is ekkor jelentették be - nem sokkal a FunOrb megjelenése előtt a Jagexet (a céget) eladták egy befektetői csoportnak (azt nem tudom, hogy az egészet vagy csak egy részét) és ők adták a pénz a további fejlesztésekhez.