RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindenki befizeti az 5$ az 50k $ (talan a 30%-a fogja), de sokaknak az a legnagyobb baja, meg az amcsiknal is, hogy nincs kartyajuk. Namarmost, 2x ennyi penzert az ember tud az EQ-val, Asheron's Call-l vagy a mar majdnem kesz Dark Age of Camelot-tal jatszani, ami azert nem 2x jobb az RS-nel. Az egyetlen visszatarto tenyezo (szamomra legalabbis) a belefektetett ido es a megszerzett kapcsolatok.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Na, akkor lenne egy költői kérdésem : az 5K emberből senki sem kattant, mert egyébként LENNE PÉNZ!Az isten verje meg, hogy 5K (minimum) ember nem tud eleget kattanni, erre most fizetni kell!
De egyébként Andrew is bekaphatja, tudta hogy fizetni akartat, miért nem vette ki a hirdetést a tetejéről?Hmmm?Vagy tett be többet hogy ne jusson a dolog idáig?
Szinte szánalmas hogy mire nem képes valaki.
Kb 1K ember akar 5-öt fizetni, ami mondanom sem kell 5K, ami magyar pénzre átszámítva pofátlanul 150,000 forint, amiért én SOKKAL többet tudnék adni mindenkinek havonta.
És ez csak 1K, az emberek fele most mittomén mit at el, és KB 2K-ra emelkedik, ami meg 300K HuF nak felel meg.
Most őszíntén, szerintetek ez nem sántít csak egy CSÖPPET!?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Díjazom a serveres ötletet!
»»»Lost Soldier:
kezdetleges állapotban, ezzel kapcsolatban még megkereslek rs-en :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
2 : A Freestarr egy paraszt : 4 MP tárcsázás, 16 MP semmi, majd lecsap.Ezt 99-szer megélni leányálom, úgyhogy azon a tragacson nem megyek, a Kiw meg úgy látom haldoklik, úgyhogy csak egy darabig leszek fenn...viszont ha fizetni kell, akkor szerintem ez a fórum is megszűnik topic Hiányában...szomorú hogy az LV 69 Rangedje, smithingje, meg az ember egyéb skillje, amit nehezen idáig felfejleszt csak azért veszik el, mert nem tud fizetni, mert ninics Visája.A Skill total 450 + embereknek kellene benn maradni, azon elvileg már ötőképesek..vagy kellene valamiféle offline (Ezért javasoltam)...
jut eszembe, hogyha Andrew mégis olyan paraszt, és nem lesz RS, akkor programozói után nem tudok semmit megigérni, de utánanézek egy ugyanilyen gyártásának....
»»»Hagane:
A 9225-ös üzire gondoltam :-))
Innen a 12 emberből?!?! igaz, hogy nem sokan járnak fórumra
Van egy új magyar, neve: Graxon.
Én : Igen : Főszerv : 3, pótszerv : 5
Tekintettel arra hogy alig van magyar, angol meg van vagy 5.6K( A többi skót meg német), szerintem egy közös szervren gyűljünk.Ez esetben, ha valaki meghalna, akkor az éppen aktuális elit, mint Atomy tud cuccot smithelni pénzért / ingyen.Tehát ez megkönnyítené a dolgunkat egy darabig :-)
Na, tekintettel arra hogy végre van annyi hely hogy fingani lehessen, átváltok Freestartra, mert amint láttátok picikécskét szánamasina a Net...rofl...-----minjárt gyüvök vissza.
....
Most idejött egy srác a ház alá, román (tiszetelet, nem keverem többé), és zenél.Egész kellemes, erre valaki ledob ey százast.Sajnos németül tanul, magyarul nem tud, erre nem tudja mit mond, asszongya "Scheisse!" (B-----g) A "Danke" (Köszi) helyett.
Nem Nem tudok németül! , úgyhogy no Deutsch, please!:-)
Bazsi:Uj serverek?Yeah!
Mindenkinek:Van egy mapom, 3 map piecesbol,1 hajom, 6 nailsom...Na kinek kell meg segitseg, hogy melyik Questet csinalom?
Nalam nem csillagozta...
Atomy : Buék neked is, és plz lehet hogy bunkók vagyunk, de a kocsist sem azért tartóztatják le mert kedves.Az ember az, aki.Max moderáljuk egy picit magunkat :-).
Add magad nekünk ajándékba, és gyere vissza!Nem, srácok?Nem sok értelmes mondat tölti eme oldalakat be, kellene valaki a posztra, Atomy ;-).
Hmm, jut eszembe!...nem tudom csalás-e, de volt ilyen :
Megyek, erre három Sardine hever elöttem.
Nem mozdul, tudtam hogy lassú...kattanok a halra mint állat, erre elindul, és vagy tizenöt Szardíniám volt! Na most ezt rune Plate-tel lehúzni...áuch!
"Áj szav é véri impressif várrior wít, fúll rún end rún kájt, wit báttl áx!"
Gratula!
»»»Hagane:
Na honnan van? :-)))

Köszönöm annak aki segített (főleg Hungarinak).
Ha kell valakinek bar csak szóljon, és ha lehet adjon 8-10 szenet darabjáért.
És akivel még nem találkoztam annak BUÉK.
Server 1:140 player
server 2:64
server 3:53
server 4:29
server 5:54
server 6:96
:)
VAN SZERVER 5 SOT MEG 6 IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Te ilyen neven vagy fenn a jatekban is?
Hanyas a combatod?
Mindenkinek:
Nincs senkinek elado addy kiteja?
aldott nap!?
K@pja be az a sok hulye newbie!
Tudod hogy rám mindig számíthatsz nyíl-ügyileg ;)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ha valaki segít, és nem akadályoz, Hanginak elöbb lesz LV 70 :-). GOOOOO HANGI!
Még van chaos is, de tekintettel a hasznára, képességére is baromi nehéz keresni egyet, 1K Gp-nél tartom az árat.Igaz, newbie voltam valaki adott egyet :-).Azt viszont az első Saph Amulettemhez vágtam el, úgyhogy...
KB 194 Fire Rune, 105 Air rune, és 46 Water rune vár gazdára, sok más egyébbel..asszem van még egy-pár Death és Law is.(Law = 5)
Na ez honnan van?:-)
Időröl időre a normális kisfiúból egy bunkó paraszt lesz belőled.Szokjál már le erről, jovan!??Speciel innen a 12 ember közül KB 7 ismer, és abból négy rajtam kívül is azt gondolja hogy már elhagytad ezt a színvonalat.NEm baxlak át, 125 itt a lobster, DARABJA, nem 250, bocsánat!Az hogy te kinek mit adsz el az a te dolgod, tudniillik ha nekem, mint neked meg lenne a természetes lesserölő képességem, akkor már vagy húsz Rune Medem lett volna, abból meg 200K !Szóval én is sajnállak Juci, de ennyim van, ha nem tetszik, csókoltatom Janikát!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
..franc, miattuk lasu minden..!
LOL!
A kis pöcs!"Full Bronze Man" ...pft, gyenge....
Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!
Kardhalat százért adnak el nekem, ha a srác fenn van, de nincs, ezért KB ilyen áron kérek valami hatéásosat (Nem sörre gondoltam :-D).
Danke.
Ja, meg kinek van Map Piece?Nem ártana a három ..