RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Nem tudom, hogy mennyi most az aktiv jatekos, de szerintem erosen kozelit a 10.000 fele, sot...
Ha mindenki befizeti az 5$ az 50k $ (talan a 30%-a fogja), de sokaknak az a legnagyobb baja, meg az amcsiknal is, hogy nincs kartyajuk. Namarmost, 2x ennyi penzert az ember tud az EQ-val, Asheron's Call-l vagy a mar majdnem kesz Dark Age of Camelot-tal jatszani, ami azert nem 2x jobb az RS-nel. Az egyetlen visszatarto tenyezo (szamomra legalabbis) a belefektetett ido es a megszerzett kapcsolatok.

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Hagane
Úgy látszik igaz, tényleg fizetni kell. 1500 / hónap pofátlanul sok, persze az angolok minden fingásért annyit kapnak, és állítólag új monsterek is lesznek, 4 új Quest, 2 új Skill, és állítólag éves bérlettel egyszerűbb lesz az élet.

Na, akkor lenne egy költői kérdésem : az 5K emberből senki sem kattant, mert egyébként LENNE PÉNZ!Az isten verje meg, hogy 5K (minimum) ember nem tud eleget kattanni, erre most fizetni kell!
De egyébként Andrew is bekaphatja, tudta hogy fizetni akartat, miért nem vette ki a hirdetést a tetejéről?Hmmm?Vagy tett be többet hogy ne jusson a dolog idáig?
Szinte szánalmas hogy mire nem képes valaki.
Kb 1K ember akar 5-öt fizetni, ami mondanom sem kell 5K, ami magyar pénzre átszámítva pofátlanul 150,000 forint, amiért én SOKKAL többet tudnék adni mindenkinek havonta.
És ez csak 1K, az emberek fele most mittomén mit at el, és KB 2K-ra emelkedik, ami meg 300K HuF nak felel meg.

Most őszíntén, szerintetek ez nem sántít csak egy CSÖPPET!?
Disno
:-) <->tartalmas üzenet>tartalmas üzenet>

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
»»»Hagane:
Díjazom a serveres ötletet!
»»»Lost Soldier:
kezdetleges állapotban, ezzel kapcsolatban még megkereslek rs-en :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
Jó neked :-)
Hagane
Fizetni : Persze, most hogy van szerver, most már kérik a pénzt...!GRRR!

2 : A Freestarr egy paraszt : 4 MP tárcsázás, 16 MP semmi, majd lecsap.Ezt 99-szer megélni leányálom, úgyhogy azon a tragacson nem megyek, a Kiw meg úgy látom haldoklik, úgyhogy csak egy darabig leszek fenn...viszont ha fizetni kell, akkor szerintem ez a fórum is megszűnik topic Hiányában...szomorú hogy az LV 69 Rangedje, smithingje, meg az ember egyéb skillje, amit nehezen idáig felfejleszt csak azért veszik el, mert nem tud fizetni, mert ninics Visája.A Skill total 450 + embereknek kellene benn maradni, azon elvileg már ötőképesek..vagy kellene valamiféle offline (Ezért javasoltam)...

jut eszembe, hogyha Andrew mégis olyan paraszt, és nem lesz RS, akkor programozói után nem tudok semmit megigérni, de utánanézek egy ugyanilyen gyártásának....
Disno
Uhh, sorry mindenkinek akitől nem köszöntem el de annyira laggolt hogy üzit se tudtam küldeni :-(
»»»Hagane:
A 9225-ös üzire gondoltam :-))
Innen a 12 emberből?!?! igaz, hogy nem sokan járnak fórumra de én a RS-en vmi 35 embert ismerek!!!

Lord Novi
Ad el valaki egy runelargot?
Bazsi89
En is vevo vagyok a mapra pascalesp!
Hi all!
Van egy új magyar, neve: Graxon.

Hagane
ooooké...tehát infó van. A Freestart most szenved, állítólag, és a sok buzi Freestartos most átszökent a Kiwwire, merthát hú de fontos dolguk van, és ezért halálra terhelik az egészek!COOL!...na húzás :-(
Hagane
Bocs, elfelejtettem odaírni, hogy melyik szerver legyen ez.Van, aki nem tud elszakadni a szerverétől, úgyhogy ha mindenki elfogadja az ötletet, akkor szavazással kellene eldönteni hogy melyik legyen.Ill. azt, hogy ha a főszerver, amin vagyunk felborulna, melyik pót szerveren legyünk..

Én : Igen : Főszerv : 3, pótszerv : 5
Hagane
...de mivel az is halott...gut morgen!...grr...na legalább van HAT szerver!
Tekintettel arra hogy alig van magyar, angol meg van vagy 5.6K( A többi skót meg német), szerintem egy közös szervren gyűljünk.Ez esetben, ha valaki meghalna, akkor az éppen aktuális elit, mint Atomy tud cuccot smithelni pénzért / ingyen.Tehát ez megkönnyítené a dolgunkat egy darabig :-)
Hagane
Most meg a Kiwwi haldoklik!Cool!
Na, tekintettel arra hogy végre van annyi hely hogy fingani lehessen, átváltok Freestartra, mert amint láttátok picikécskét szánamasina a Net...rofl...-----minjárt gyüvök vissza.
Hagane
:-) Pascale, mennyi a térkép?:-).
Alapár viszont 3 K ;-).
Hagane
!!!LOL!
....

Most idejött egy srác a ház alá, román (tiszetelet, nem keverem többé), és zenél.Egész kellemes, erre valaki ledob ey százast.Sajnos németül tanul, magyarul nem tud, erre nem tudja mit mond, asszongya "Scheisse!" (B-----g) A "Danke" (Köszi) helyett.
Nem Nem tudok németül! , úgyhogy no Deutsch, please!:-)
Pascalesp
Atomy:Gratula!Nekm meg csak 33 a smithingem

Bazsi:Uj serverek?Yeah!

Mindenkinek:Van egy mapom, 3 map piecesbol,1 hajom, 6 nailsom...Na kinek kell meg segitseg, hogy melyik Questet csinalom?
Hagane
Ez sehonnan :-).
(-1 bájt)
Disno
»»»Pascale:
Nalam nem csillagozta...

Hagane
Pasc : 69-os a szintje :-).

Atomy : Buék neked is, és plz lehet hogy bunkók vagyunk, de a kocsist sem azért tartóztatják le mert kedves.Az ember az, aki.Max moderáljuk egy picit magunkat :-).
Add magad nekünk ajándékba, és gyere vissza!Nem, srácok?Nem sok értelmes mondat tölti eme oldalakat be, kellene valaki a posztra, Atomy ;-).

Hmm, jut eszembe!...nem tudom csalás-e, de volt ilyen :

Megyek, erre három Sardine hever elöttem.
Nem mozdul, tudtam hogy lassú...kattanok a halra mint állat, erre elindul, és vagy tizenöt Szardíniám volt! Na most ezt rune Plate-tel lehúzni...áuch!

"Áj szav é véri impressif várrior wít, fúll rún end rún kájt, wit báttl áx!"
Disno
»»»Atomy:
Gratula!
»»»Hagane:
Na honnan van? :-)))

Bazsi89
ANdrew karaktere:MrAndrew
No elértem a 69 smithinget, úgyhogy tudok már adam bar-t csinálni.
Köszönöm annak aki segített (főleg Hungarinak).
Ha kell valakinek bar csak szóljon, és ha lehet adjon 8-10 szenet darabjáért.
És akivel még nem találkoztam annak BUÉK.

Bazsi89
There are currently 0 people playing RuneScape!
Bazsi89
Error could not open connection to rune server!!
Damnit!!!!!!!!
Bazsi89
Ez baromi jo:
Server 1:140 player
server 2:64
server 3:53
server 4:29
server 5:54
server 6:96
:)
Bazsi89
EMberek!!!!!!!!
VAN SZERVER 5 SOT MEG 6 IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazsi89
Hu de kihalt ez a forum...
Bazsi89
nektek megy?
Nekem nem:(((((((((((((((((((((
Bazsi89
Vegyen mar valaki diablo karit vagy editort vagy akarmit!!!!!!!!
Bazsi89
tok jo!Megvan az elso terkep darab!A labirintusos...Elismeresem andrewnak a labirintus miatt!
Hangianix
A rangedem 69-s eppen es koszonom a nyilakat, holnap talan leszek, de a vasarnap a biztos.

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Pascalesp
Lost Soldier:
Te ilyen neven vagy fenn a jatekban is?
Hanyas a combatod?
Mindenkinek:
Nincs senkinek elado addy kiteja?
Pascalesp
Hangianix:
A nyilakat Haganenek tovabbitom aki atadja neked.
Most hanyas a rangeded?
Lord Novi
Lord Marcus, Hangi a legjobb magyar rangedes.
Lord Novi
Hangianix
Bazsi89
mi a f@szert van tele ez a rohadt szerver minden
aldott nap!?
K@pja be az a sok hulye newbie!
Hangi:
Tudod hogy rám mindig számíthatsz nyíl-ügyileg ;)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
Bye mindenkinek !

Ams : Ha ilyen maradsz aokr egsz nyugodtan bekaphatod...
Hagane
Hangi : Pascale és én egymással dumcsiztunk miközben csontiztunk, és van pénz is, barát is, dumcsi is, training is, meg nyíl is, amiből dúrván két nap alatt gyűlt össze kétszász, ami, ha azt vesszük hogy egy napot nem voltam akkor nem rossz.Én gyújtöttem 113-mat, Bazsi hetveneggyel ajándékozott meg összvissz, és ez mind a tiéd lesz, ha eltaláltuk a 2K határt :-).
Ha valaki segít, és nem akadályoz, Hanginak elöbb lesz LV 70 :-). GOOOOO HANGI!
Hagane
Jut eszembe Chaos!Nálam is van hatvan, ami 130 X 60 = 7.8 K!
Még van chaos is, de tekintettel a hasznára, képességére is baromi nehéz keresni egyet, 1K Gp-nél tartom az árat.Igaz, newbie voltam valaki adott egyet :-).Azt viszont az első Saph Amulettemhez vágtam el, úgyhogy...

KB 194 Fire Rune, 105 Air rune, és 46 Water rune vár gazdára, sok más egyébbel..asszem van még egy-pár Death és Law is.(Law = 5)
Hagane
"Infant of the New Era, descent and bring us happiness, guide us through this mist, and in trade we will see that your spoon is always golden.Lead us through with this spoon to the caramel flowing rivers of Eden, through the deadly Marsel jungles, we plead to you, to save this rotten humanity from the utter fate that has been befalling it for aeons, we beg of you to please lift our bad spirits away, and never let us come back, please give us salvation, and make us one with god forever...please.....KILL US!"

Na ez honnan van?:-)
Lord Novi
mennyiért darabját? Hun asszem 130 per darabjat veszi. Nem tom a pontos arat.
Hagane
Ams : Newbie a nénikéd!
Időröl időre a normális kisfiúból egy bunkó paraszt lesz belőled.Szokjál már le erről, jovan!??Speciel innen a 12 ember közül KB 7 ismer, és abból négy rajtam kívül is azt gondolja hogy már elhagytad ezt a színvonalat.NEm baxlak át, 125 itt a lobster, DARABJA, nem 250, bocsánat!Az hogy te kinek mit adsz el az a te dolgod, tudniillik ha nekem, mint neked meg lenne a természetes lesserölő képességem, akkor már vagy húsz Rune Medem lett volna, abból meg 200K !Szóval én is sajnállak Juci, de ennyim van, ha nem tetszik, csókoltatom Janikát!
Bith
Bocs, a többszöri elküldésért, nálam azt írta ki, hogy nem ment el. De legalább csináltam egy id?utazást is ;)).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hagane
Franc!A sok hülye newbie megint visszatolta a mocsoks pofáját, és megint ugatnak?Most mér ' nem tudom leütni őkeeeeet!?.....ez kellene, ha valaki ugat, akkor meg lehessen támadni(Halott lennélk :-)

..franc, miattuk lasu minden..!
LOL!
A kis pöcs!"Full Bronze Man" ...pft, gyenge....
Bith
Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi).

Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi).

Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!

Bith
Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi)

Hagane
Na jó, akkor én nekiugrok annak a dögnek...kajám van, KB 30 HP-t gyógyít, ezért ha valakinek van kajája, kérem adjon, KB 5 hp-t gyógyítson, és azon felül, persze pénzért.
Kardhalat százért adnak el nekem, ha a srác fenn van, de nincs, ezért KB ilyen áron kérek valami hatéásosat (Nem sörre gondoltam :-D).

Danke.

Ja, meg kinek van Map Piece?Nem ártana a három ..