RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
1. A legnehezebben fejleszthető harci képesség - a magic és a sima fighting skillek kb. 3x gyorsabban nőnek, igaz a magic nem olcsó mulatság.
2. Egy kezemen megszámlálhatom azoknak a helyeknek a számát, ahol rendesen lehet lőni, a lövedék visszaszerzésének esélyével!!! Régen ilyen volt a bank, amíg ki nem szedték az őröket onnan.
3. Ha én lövök valakit (pl. stand-alone démon a Crondor/Condor/Krondor/Kondor/nem tom milyen szigeten, ha valaki odajön és elkezdi ütni (3-4 ember kért bocsánatot, hogy nem látott, sőt egyik otthagyta a szerzett rubintot is nekem!), az csak segít, mert gyorsabb a kill, majd 3-4 démon után, már menjek el, mert lopom a killjeit. Ha én odamegyek lőni, akkor ellenben egyből asshole motherfucker lennék, ha kibírná írni a rendszer. :-)))
4. A démon nem az enyém, nem a tietek, hanem mindenkié. Egy finn barátom mondta, hogy sose anyázik komolyan senkire ez ügyben, mert mindenkinek kell edzeni valahol. Igaz ő is lvl 51 rangedes. :-)))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Eddig 4 serverre 2 háttérserver jutott <1 háttérserver -> 2 server>1 háttérserver -> 2 server>
Most bővítve lett 2 serverrel, így 1 háttérservernek 3 server kibelépkedéseit kell intéznie. Lehet hogy ha lenne még egy háttérserver gyorsabb lenne.
Totál nem értek hozzá, ez csak egy ötlet :-)))
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Kb. 5$
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

PERCENKENT KONNEKSON LOSZTOL!
A fizetos RS-rol:
Havonta hany moneyt kell fizetni?
Viszlát hónap .
Digimon - Brave Heart (Japanese) : Egy Japán dal, isznoyatosan gyönyörű, szavakkal leírni nem lehet...tényleg nagyon jó, a zene is fix, de a srác hangja hihetetlen.Eddig nem voltam biztos benne, de mostmár igen; Megtanulok Japánul!Irány SquareSoft Japan!:-)
Mellékelten : Akinek van AIM-je, annak elküldöm, nagyon szép dal...
Ams : mi van, nem szadizhatsz, akkor lelépsz?LOL!
Épp mondani akartam hogy azért vagyok dühös mert nincs kártyám.
Rune med 8888 GP- ért,
Adam Plate 15K -ért
Adam Legs 5K ért.
És lesz Rune Leg!Valaki segítsen :-)
De akkor is! Vállaljon valami 8 órás munkát, addig bízza a háziállatára a servereket, oszt yo van!
És most jön a valóság: Én lusta lennék és azt csinálnám mint Andrew ;-)
De akkor is tahóság! ÁÁhh, hadjuk...