RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lattam egy full rune emberket(combat level 46)rune plateben es azt mondta,hogy 43-as szinten gyozte le a sarkanyt!!!!!
Akkor is!Itt hirdeted hogy van Editor akkor meg inkább adok címet, minthogy csalással vádoljanak...geez, emberek, ennyire Gamer-gyenge lenne a fél csoport?
Hagan az en level *84-es necrom es a 86-os tundemet kod nelkul csinaltam meg!Amugy meg van egy 20-as barbarom is...Ha kell mondjatok egy arat!
De *NEM CSINÁLNI KELL!* ...geez!
Mert már az is idegesítő hogy az ember fingik egyet ÉS LV 9999999999999 Necromanta ott villog elötte.Mos' miér kell bemocskolni a Barbárom?Bleah!Ennyiért inkább menjetek a www.gamehacking.com - ra / a www.avault.com - ra .
Ezeket az oldalakat NAGYON ritkán szoktam csak megnézni...
Mert már az is idegesítő hogy az ember fingik egyet ÉS LV 9999999999999 Necromanta ott villog elötte.Mos' miér kell bemocskolni a Barbárom?Bleah!Ennyiért inkább menjetek a www.gamehacking.com - ra / a www.avault.com - ra .
Ezeket az oldalakat NAGYON ritkán szoktam csak megnézni...
Hulyeseg...Kitalaltam egy uj karit...beirtam...elkuldott egy uj homepage-re...Kar biztos elloptak a jelszot,na nem baj,ugy sem volt benne semmi😊
Talaltam egy hacker homepage-t runescape-hez!Valaki elmondta...Probaljatok ki!(meg en sem probaltam,de ki fogom probalni egy uj karival)
www.geocities.com\belal2k3
www.geocities.com\belal2k3
Kicsit megkésve, de BUÉK mindenkinek!
Játszani nem nagyon fogok mostanában, de még biztos jövök majd 1x.
Játszani nem nagyon fogok mostanában, de még biztos jövök majd 1x.
nekem is van dio2-m, de tudtommal ez egy RS forum.
Inkabb inditson valaki, egy dio2-es adok veszek szobat,es ott vitassatok meg a dolgokat.
Inkabb inditson valaki, egy dio2-es adok veszek szobat,es ott vitassatok meg a dolgokat.
ezert a 300 k-ert 4 editort is kaptok!(kulonbozot)
Az elado sorceresst es a 85-os szintu nekromantat(83k)kod editor nelkul csinaltam!
Az elado sorceresst es a 85-os szintu nekromantat(83k)kod editor nelkul csinaltam!
En 250k-ert olyan nevu es szintu es skillu es aranyu karit tudok csinalni diablo 2-ben,amilyet akartok.
>>>>>novi
Igen megmarad a karakter,ha elmented!
>>>>>novi
Igen megmarad a karakter,ha elmented!
Sir Disno:
Ja qrva szar ez a net, dehat valahogy csak kibirom.
Es igen,logok a sulibol ket napot, anyam igazolja.
Vasarnap megyek csak haza.
Novi:
Tenyleg eladtad az addy kitet?Kar erte, mert megvettem volna 22k-ert.Amugy a jatekban mi a neved?Lord Novi?Vagy csak siman Novi?
Ja qrva szar ez a net, dehat valahogy csak kibirom.
Es igen,logok a sulibol ket napot, anyam igazolja.
Vasarnap megyek csak haza.
Novi:
Tenyleg eladtad az addy kitet?Kar erte, mert megvettem volna 22k-ert.Amugy a jatekban mi a neved?Lord Novi?Vagy csak siman Novi?
én megveszem a 250 chaost!!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
hé emberek, hogy működik ez a diablo 2 elad, és vesz dolog? Ha eladsz egy karit, akkorattol meg megmarad, nem?
En el tudok adni level 86-os sorceresst diablo 2-ben csak sajna nem tom a hp-jat...😞 stuff nelkul)
bazi sok money-val ugy 500 000 kp (de lehet,hogy tobb) az utazo ladaban a 3.chapterben,vagy a masodikban ill az 1.ben ara: 85k rs gp.Ja es minden varazslattal...
bazi sok money-val ugy 500 000 kp (de lehet,hogy tobb) az utazo ladaban a 3.chapterben,vagy a masodikban ill az 1.ben ara: 85k rs gp.Ja es minden varazslattal...
Izé...a fórum mintha normélisan menne...fura.Én mentem Max Paynelni, még Online leszek, hacsak a kis bunkó le nem csap.
Az AIM-et mindeképp töltsétek le, FONTOS!
A Barbár árán nem vitatkozom - AIM kell hozzá, PONT!
Az AIM-et mindeképp töltsétek le, FONTOS!
A Barbár árán nem vitatkozom - AIM kell hozzá, PONT!
Mindenki : www.aol.com <===> Egy AIM nevű progira keressetek rá a Site-on, töltsétek le, és írjátok ide a nevetek, ott sokkal jobb a chat, nincs limit a küldésekhez, és mindenkinek el tudom küldeni a Diablo 2 karijaimat, STB.
Jut eszembe! Eladók :
Diablo 2 :
LV 72 Sorceress : 500 + HP val, sok stuffal, kiválló állapotban, még mindig csak Sorceress, nem Lady Sorceress (vagy mi).
Ára : 70K RS GP :-).
Lv 61 Necromancer : Színtén jó stuffok, még mindig gyári, és mindent tud, majdnem perfektül, HP- je 378, ára : 50 K GP.
Most a végső félelem :
Mióta A Diablo II kikerült, cserélgettem, építgettem...tökéletesítettem a legvéksőkig a barbáromat :
1163 HP, LV 99, A legutolsó nehézségi szint is megvan, többfajta drágakő, bika equipment, és ezt NEM CSALÁSSAL ÁLLLÍTÓTTAM FEL!
Ára : Fél Millió RuneScape GP.
Jut eszembe! Eladók :
Diablo 2 :
LV 72 Sorceress : 500 + HP val, sok stuffal, kiválló állapotban, még mindig csak Sorceress, nem Lady Sorceress (vagy mi).
Ára : 70K RS GP :-).
Lv 61 Necromancer : Színtén jó stuffok, még mindig gyári, és mindent tud, majdnem perfektül, HP- je 378, ára : 50 K GP.
Most a végső félelem :
Mióta A Diablo II kikerült, cserélgettem, építgettem...tökéletesítettem a legvéksőkig a barbáromat :
1163 HP, LV 99, A legutolsó nehézségi szint is megvan, többfajta drágakő, bika equipment, és ezt NEM CSALÁSSAL ÁLLLÍTÓTTAM FEL!
Ára : Fél Millió RuneScape GP.
Tudom, de az övé már kritikus...
Sorry hogy kiléptem a csatiból de anyám elzavart innen [tudod, holnap suli és mivel naponta átlagosan délben keltem a szünetben korán köll fexeni ]
Sorry hogy kiléptem a csatiból de anyám elzavart innen [tudod, holnap suli
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Lost Soldier:
Ya, csak találxunk vhol!
»»»Pascale:
Bazze, ennyire shit a neted?
Ya, csak találxunk vhol!
»»»Pascale:
Bazze, ennyire shit a neted?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Basszus... : Lag...nézem a képet, 63: Mp után elindul, erre minden élő dolog, amit jelez a radar elkezd ide-oda ugrálni, én meg visszamegyek egy előző állóhelyre!Namostmárkapjákbe!
Mindenkinek szaggat?NEKEM MÁR KÉT PERCES SZAGGATÁSOK VANNAK!..................és már régóta mindennap szaggat, nagyon ritka amikor kicsit, vagy nem...mi a francért van csak és pont Magyarországnak szar Internete?Mert minden, így, ahogy van egy szép adag friss mosott Lószar!Ráadásul állítólag a PS gyártását is betiltották...kapják már be, most mi van, Anarchia!?
kinek kell a hugomtol egy new cape??????????????????????????????????????????????????????????????????,

?! Eltánt a Karamján lévő létra amoi a Lesserekhez vezet!Már tegnap megvolt, de a KiwwiKe ledobott, nem tudtam megírni..mi a rák van?Andrew bunkó; semmi BUÉK, a szerver gagyi, ...RuneScape Chaos?
visszavonom, már eladtam mind a kettőt. Az egyik hülye 20k-ért vette meg a diamond ammmy. 😊 De viszont esetleg eladnék 220 chaosrunet.
Csináltam egyet, nem igazán olyan jó mint a tiétek, de egyelőre megteszi :-).
Hogyan illesztem ide be?
Megjegyzem : Ha erre már van válasz: sorry, de nem frissytettem!
Hogyan illesztem ide be?
Megjegyzem : Ha erre már van válasz: sorry, de nem frissytettem!
Még a képpel tucc picit várniszasz?Lehet hogy tudok valamit...persze nem biztos.
Kérdés : Ha megvan, akkor hogy jelenítem itt meg?
Kérdés : Ha megvan, akkor hogy jelenítem itt meg?
Jó, most Freekaka, de e zmeg mindjárt ledob!Őszintén, szerintem szánalmas az egész I-net rendszer Magyarországon!Mellesleg ezért akarok kimenni külföldre (is).
A fő ok az hogy a SquareSoft-nál akarok dolgozni :-).
Na, gyerekek...ki akar még Offline Verziót?Mert hogy én igen, az szent.Minden jó RS helyen a newbik állják el a helyet, az edzőhelyeimen meg leanyáznak.
Egy LV 40 srác beugatott, mert neki Runite medje volt, meg adam full, nagyon kemény srác volt, erre kimentem a wildbe,(A Level trükkel tudtam hányas), és a Rune Medjét meg otthagytam, és két percig edzettem, hagy menjenek a sisakra, erre connection Lost! S-Z-Á-N-A-L-M-A-S-!-!-!
A fő ok az hogy a SquareSoft-nál akarok dolgozni :-).
Na, gyerekek...ki akar még Offline Verziót?Mert hogy én igen, az szent.Minden jó RS helyen a newbik állják el a helyet, az edzőhelyeimen meg leanyáznak.
Egy LV 40 srác beugatott, mert neki Runite medje volt, meg adam full, nagyon kemény srác volt, erre kimentem a wildbe,(A Level trükkel tudtam hányas), és a Rune Medjét meg otthagytam, és két percig edzettem, hagy menjenek a sisakra, erre connection Lost! S-Z-Á-N-A-L-M-A-S-!-!-!
»»»Pascalesp:
De bizony?? Legyaktál egy Lessert? És pont runemedet dobott? Nekem csak a 10. dobta kb., igaz ez nem számít ...
Én az addy kite omat 25k-ért vettem, vedd meg Marcustól 20k-ért ;-)
Print Scrn-nel kell képet csínni, és a vágólapra teszi Beillesztés> Beillesztés>
De bizony?? Legyaktál egy Lessert? És pont runemedet dobott? Nekem csak a 10. dobta kb., igaz ez nem számít
Én az addy kite omat 25k-ért vettem, vedd meg Marcustól 20k-ért ;-)
Print Scrn-nel kell képet csínni, és a vágólapra teszi
Ha már a Smaragdot ilyen kedvesen felvillantod elöttem, akkor KB ...tíz jöhet is, a tíz aranyat meg megoldom, és megint Crafting :-).
De még nem, majd a Dragon után, okay?Most kissé gyarkolok...
De még nem, majd a Dragon után, okay?Most kissé gyarkolok...
Másik : Egy új anyag, a Magic anyagot akarom bevezetni, ami egy önálló kis rendszer, mert más is kell hozzá mint X szén és X másik anyag...hehe.
Kell hozzá : 25 Holy Rune / bar, a Holy Rune olyan mint a többi, csak egy piros kereszttel a közepén, szent erővel.Ha bejön a fletching és nyílhoz kevered Magic Arrows lesz, ami minimum ötöt üt, plusz a Player Ranged ejere (LV 70 ranged NEM öt 75-öt lol), fer szinten.
Magic PlateMail Armourhoz kell majd 5 Bar, és így tovább.
Kell : 25 Holy rune / Bar, 4 szén, meg egy RUNE eszköz, amit Magiccá akarunk tenni, és ez egy pontos helyen történne, NPC emberek által.Mint ahogy Ozirachtól a Rune platemailt, itt is egy csákó varázsolná át, szép kis pénzért...
Még segíthet valaki, mert a mith és Adam közötti külöünbség eljkeserítő...meg a Kiwwi ledobásai IS!
Kell hozzá : 25 Holy Rune / bar, a Holy Rune olyan mint a többi, csak egy piros kereszttel a közepén, szent erővel.Ha bejön a fletching és nyílhoz kevered Magic Arrows lesz, ami minimum ötöt üt, plusz a Player Ranged ejere (LV 70 ranged NEM öt 75-öt lol), fer szinten.
Magic PlateMail Armourhoz kell majd 5 Bar, és így tovább.
Kell : 25 Holy rune / Bar, 4 szén, meg egy RUNE eszköz, amit Magiccá akarunk tenni, és ez egy pontos helyen történne, NPC emberek által.Mint ahogy Ozirachtól a Rune platemailt, itt is egy csákó varázsolná át, szép kis pénzért...
Még segíthet valaki, mert a mith és Adam közötti külöünbség eljkeserítő...meg a Kiwwi ledobásai IS!