34579
RuneScape
  • Slipknot14
    ésss ez msot ho jön ide?!:D:D:D Nah min1, kis javítás:
    - 51-es cb kell az edgeville dungeon mininghez:D
    - És a yew a legjobb Rimingtonba, tegnap 1 óra alatt 300 yew kint ovlt amit rögtön el is adtam(200/ea) magas wood cuting-on pedig milliókat hozhat a wood cuting:D:D
    - Lobby-t nagyon nehéz eladni 25k-ér 100-at, 200/ea-ér veszik állandóan.
    - Law runet senki se vesz nagytételbe:/ Nagyon ritka az is hogy valaki 5-öt vesz nem hogy 100+ot. Ha még iylet is csinál: Buy all laws akkor meg nem 1k/ea-ér evszi hanem feléér vagy volt olyan ho 300-ér(akarta):P

Eladási helyek, ahol állandóan veszik:

>Lobby: Edgeville (viszik pk-ra)
    >Coal: Falador (állandóan látni: buy coal)
    >Cowhide: Al-Kharid (szintén mindíg látni, 100-150, de láttam 160-ér is már)
    >Yew: Varrock Nyugati(Nagy)bank előtt !kint! állandóan veszik.
    >Rune: Változó, law-ot Edgevilebe érdemes vinni(veszik pk-ra) a többit meg Varrockba.
  • Czdano
    hello :) hát hogylehet sok pénzt csinálni..lehet lobbyval (250 gp egy darab megfőzve) de ehhez 40es fishing szükségeltetik és jó cooking kell hozzá szal 2 skillt is felkelltolni rendesen....

lehet coallal 30as mining kell hozzá legjobban ajánlom 150 gp ea és elég gyorsan jön magas szinten egy nap alatt 200at kilehet halászni minimum, rune pickaxel (32k ba kerül) a leggyorsabb és ajánlom edgevillet (53as combat lvl ajánlott hogy a skeletonok ne üssenek->tőlük lehetetlen normálisan bányászni)

lehet még cowhideal kezdőknek ajánlott csak megkell ölni kb 100 tehenet bankolni a tehénbőrt (cowhide) és elmenni alkharidba ahol rengeten veszik (100 ea minimum)

ezenkivül lehet yewwel ehez 60as woodcutting kell és rune axe ajánlott ezt 200-300 ea áron ellehet adni membereknek..

és még ugye lehet runával amit te is csinálsz (law ajánlott 1k ea..)
  • Nuki
    :DDD
    változnak az idők,más lesz a világ... érzem a földben, érzem a levegőben....

emlékszem amikor ez a topic versenyzett a counter strike-éval, azért hogy melyiknek legyen több hsz-e :D a többinek nagyon elenyésző mennyiségei volak :D
    (régi szép idők :,)
  • Nuki
    egyszer előfordulhat hogy na most engem megszáll a harci szellem és varázsolni akarok. és ilynkor nembaj hogy megmaradt a Staff of Air-em meg párszáz rúnám :]
  • Disno
    ugy hallottam legdragabb phat volt 500 milla is xD

ahh bezzeg a regi idokben teljesen mas definicioja volt a pure-nek... es feltek is toluk, foleg a "plate-pure"oktol vagy hogy hivtak oket
  • Slipknot14
    gyere inkább jáccani:D
  • Slipknot14
    ezt most nem értem:D:D:D nah min1 xD
  • Nuki
    én úgy gondolom hogy mindenemre szükség lehet és ezért nem beszélek senkivel XD
  • Slipknot14
    van 160 lawrunem, 160000 aranyér kinek kell?!?!?!:D:D Meg muddy key(annak nem tom az árát mer láttam olyat hogy: Buy muddy key, 6 mill, meg olyat hogy sell muddy key: 200k) Meg egy rakás más:D Tegnap is eladtam 225 yew-et 45k-ér:)
  • Nuki
    :D agresszív kereskedő vagy ám.... egy hét múlva már party hat-ből nem engedsz alkudni :D
    (annak ára 1millió < ) :DDD
  • Dragooon #32769
    ok thx :D van 507 body rune-om 6000 aranyért, lehet venni, alku nincs, egyben adom el mindet :P
  • Nuki
    én csak olyat szoktam néha hogy adok teljes iron szettet newb-oknak :)
    mert nekem még csak arra telik :D

pénzt kemény munkával lehet szerezni... bányászat-smithing pl
  • Dragooon #32767
    de rondán írok, bocsi /off
  • Dragooon #32766
    lenne egy kérdésem (egy ideje játszom ezzel): hogy lehet sok pénzt csinálni?
    nkeme néha-néha sikerült: vettem body rune-okat 1800-ért eladtam 5000-ért (3200haszon) abból többet vettem, eldatam blablabla..

egyszer eladtam egy white apront 1k-ért :D jól jött.. kezdésnél (3. szintnél) meg oda jött hozzám vmi ember és adott 10K aranyat ingyen, csak úgy xD azóta keresem, de nem találom
  • Nuki
    miner pure-nak nincs emmi értelme :P mármint eddig amire használtuk pure kifejezést, az valamelyik combat cucc a 3 közül jól fel lett tornászva oszt ennyi :D
  • Czdano
    ja a pure pk-k elég gyakran büszkék arra amikor 1 normál playert lazán elkergetnek és elkezdenek noobozni az áldozat meg meglepődik és miután rájött h az ellenfél pure volt gyorsan csinál egyet őis ha idegesiti a dolog
  • Czdano
    a mage pure csak magicot fejleszt a ranger csak rangedet talán atkot is nemtom a warrior pedig st-t és atkot..a pure pkra való tudtommal amikor csak 1 bizonyos támadási formát fejlesztenek de lehet favágó pure is természetesen (makrósok....)
  • Nuki
    a pure nem arról szól véletlen hogy alacsony szint de van 1 érték ami iszonyat megas? egy 56os még annak számít-e?
  • Czdano
    ehh mostmeg 50es mage futtatott meg engem.....ilyenkor jövök rá h milyen gyenge a karim...
  • Czdano
    ráadásul pure volt (14es taslit is adtam neki bleeee)
  • Czdano
    jeeee megfutamitottam egy lvl 56os rangert rune battle axel :)))
  • Czdano
  • Czdano
    :/ cht mintha aztmonda volna h nemlesz egy ideig......hakced? :/
  • Czdano
    :D
  • Nuki
    vagy nem jut eszembe, vagy találok más indokot miért ne :P pedig fel kéne már borítani azt a sok ékszer-üzlet gazdaságot :D
  • Czdano
    :(
  • Nuki
    mondom ritkán sry :) :$
  • Czdano
    ugy lenne jo ha pl yew 30-20 körül lenne az nem olyan vészes..
  • Czdano
    ez mehetne lobbyhoz mininghez is csak igy ha vki uj kezdő játékos és trénelni akar nemtud egy ideig nemtud szegény owned
  • Czdano
  • Slipknot14
    heh legjobb az lenne ha a Yew-eknél cb lvl korlát lenne. úgy 40+-osok vághatják csak. minden fatipushoz lenne lvl korlát és nem lennének macrosok, mer álaába a nem lvl 3-mas-ok nem macroznak.
  • Czdano
    már megnézrtem őket
  • Slipknot14
    áá nem hozza be, katt jobbklikk>tulajdonságok és a linket amit ott ír aztnézd meg
  • Slipknot14

:D:D:D:D

stb, ezt csak Cz-nek mutatom
  • Czdano
    arik az impek LOL
  • Czdano
    mindkét kép kira :D
  • Slipknot14
    a cuccaimat ne nézzétek, ma keztem rangerkedni:)
  • Slipknot14
    tök arik ezek az Imp-ek :) =) =D

• Slipknot14
    hahaha erre varjál gombot:

(4 yew, egyedül voltam)
  • Czdano
    most jövök :D