RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slipknot14
Írta ho when you can secure you account vagyiesmi, come back!

Slipknot14
Valszeg az volt tegnap a baj ho amikor mentünk végig az ajtókon akkor hibáztunk és hibátlanul kell elérni a ládákat!

Slipknot14
Lol Cz ma visszamentem a barbár falu alá, bele a legelsõ teleportba(ami a mino-knál levõ legelsõ ládához visz) kinyitottam és volt benne 2000gp😄

Bizony és steeltõl felfele és az aranyon kívül már nem is tudsz nélküle olvasztani. Ezért kell mindenkinek egy rakás belõle. Gazdagodni vágyóknak No.1 <#smile>

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

Czdano
na ez jo volt elindultam rune esence nélkül runát craftolni!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
igen játékban coal a neve és sötétzöldes a szikla szine

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
pedig sok hasznos dolog van pl. teleportok és a high lvl alchemy vagy wtf is jó..

Slipknot14
szén? van szén is? xD

Slipknot14
szén? van szén is? xD

Nem mondod! Nem a szén volt annyi még annak idején? Hûha nekem az egy ütés és kijön. Csinos kis vashegyeket tudnék összeterelni. Kár hogy nem tudok annyi ideig a széken ülni itten.

Ha mininggal akarsz pénzt keresni, játékosnak add el. Már az iron is 100-ért megy, bakker...

androidus.freeblog.hu

<#guluszem1>jajó... nekem a magic-em köbö 23 asszem ennyi kellett a Dragon questhez. Nem is erõltettem tovább. Ennél már csak a ranged lvl-em a szebb. Még egy szintet sem léptem belõle. Nem mintha nagyon akarnék.. <#vigyor>

Czdano
pedig magasabb attackom mint magiclvlem mégis nagyobbat ütök fire strikeal mint addy battle axe-el!

Jóvan haggyad már amúgy én meg nagyon nem vagyok érdekelt rúnaügyekben, nem is találnál nálam egy fia rúnát sem. <#hawaii>

Czdano
mégis jólenne neked 😄 csináltál már questet?

Czdano
deathre meg law-ra mentem volna 😞..

Tarhonya
Ha megnézed a honlapon a subscribe to members-ben, nagyon szépen leírják. 😛
Nah azért van ott chaos meg nature ha jól látom jóazkellaz! <#idiota>

Slipknot14
Jaa biztos ahhoz van a Constuction skill😊

Slipknot14
Lol komolyan tudnak építkzni a memberesek full új házakat?

Slipknot14
Memberséget hogy lehet befizetni?😄

Slipknot14
nem valami nagyszám rúnák 😊

Czdano
szeressük a wizardokat<#hehe>

Czdano
faladorban van.ha észak felé mész amikor lnnvagy ott sok skorpio van pár king scorpion is.ott van 1 létra és feltudsz menni falador keleti részéhez ahol bank is van meg olvasztó is

Slipknot14
már megtaláltam😊 A bánya lejárata mellett is van egy eladó de annál alig van valami.... Ja és lusta vagyok elmenni megnézni, hogy valameikük veszi a kõszármazékokat? Mer akkor a mininget is tudnám fejleszteni meg pénzt isk eresnék. Ja és mégvamixD Van ott valahol ak özelben kõolvasztó mer én nem találtam de attól lehet😊

Czdano
majd mutizok helyet ahol tudsz venni mindenfélét!

Slipknot14
LOL, van 2 is már😄 Az nem is rossz akkor😊 Amúgy elmentem pick-et venni, nagynehezen megtaláltam az eladót azt csak sima bronze-t ad el, lol?😞😞😞...

Tarhonya
3-4K ha el tudod adni
Slipknot14
Hello, all gondoltam benézek ide ha már RuneScape-zek😊 kemény lvl 18 vagyok XD CZ muttatta gamet és segített sokat, hát mit monjak még?😄 Ja az uncut ruby sokat ér?😊

Na lenézek balcsira. Kapok egy türcsit és megyek majd hétfõn leszek. Jó RS-ezést 😊. Egyébként 78 herb.

Hidden Beks - Adreania - Commando

Czdano
bleeee😄

Jó akkor tekintve hogy kivel van dolgom, igyekszem majd egy nagyobb mennyiséget összekapálni.

Nekem kell!!!!!!!!!

Hidden Beks - Adreania - Commando

Egyébként érdekelt vagy a drágakövekben? Mert akkor gondolok rád és inkább félreteszem minthogy elhajítsam.

Czdano
<#eljen>ezabeszéd 😄D

Én sem szoktam vinni de én nem is kérek... Ha van tûz megsütöm, és ha valamelyiket elégetem akkor meg lesz másik helyette. Ha pedig senki nem gyújt tüzet, akkor a nyerset felhalmozom a bankban és utána jöhet a nagyipari sütögetés. <#vigyor3>

Czdano
jah és karamjén a tûz kéregetõk...(sok lusta hüle nem képes arra h 1 thinderboxot meg 1 oak logsot magával vigyen mert akkor már 2 lobbyval kevesebbet tud felvenni! micsoda katasztrofa)..

Czdano
engem mostanában a free gem cutting idegesit mivel 100% h az illetõ lenyulja a drágakövet

Czdano
hát lassan 1 éve..de csak kb honapja kezdtem el aktivan játszani vele elõtte föleg tibiáztam

Nem javaslom. Összesen 3 silver szikla van, és téphetsz hozzájuk sorszámot többnyire. A cowhide pedig ott hever a földön, sokan otthagyják.

androidus.freeblog.hu

Már elmentem Al-kharid fölé onnan fogok silvert szerezni. A crafting guildhez 40 kell, szal van még tíz szint odáig.

Fizetni? Tanácsért? Tényleg vannak ilyenek? Hmmm, akkor lehet, hogy azért akarnak a szerencsétlenek pénzt ajánlgatni valamiért? Rossz tapasztalataik lennének?

A craftingnak szerintem nincs olcsó és gyors módja. A tehén gyilkolászáson kívül esetleg még azt próbálhatod ki, hogy silvert bányászol, és abból tiara vagy symbol. Ez viszi fel a miningot/smithingot is, de nem tudom, hol találsz jó helyet hozzá. A crafting guildhez vagy 30, vagy 40 kell, ha 30, akkor nyertél vele. Ha 40 (esetleg pont ahhoz akarsz felnõni? 😊, akkor marad a bõrözés.

androidus.freeblog.hu

A 35-öst nyilván nem arra értettem, hogy akkor nem adhat jó tanácsot, vagy nem lehet jó fej. De nem ad, és barom! Amikor meghallja, gogy 85 a miningom, akkor el akar küldeni a guildbõl, hogy mér nem bányászok rune-t??? Mer õ azt tenné, persze.

Ja télleg:

11. Amikor sorban elõadja a toplistás baromságokat 2, azaz kettõ perc alatt, és én meg se szólalok, akkor a következõ az, hogy fenn hordom az orrom, és nem állok szóba noob-okkal.

androidus.freeblog.hu

Nekem is van pár ezekbõl gondom. Fõleg a kéregetés és az hogy elkísérjem õket.
Az is van nekem még hogy ha mondjuk gyorsabban akarok megtudni valamit, minthogy elmenjek a tip.it-re, akkor máris fizetnem kell érte. Ez nekem akkor volt amikor még nem voltam annyira otthon a tájban hogy mi hol van vagy pedig questeltem.

Másik: mi a leggyorsabb módja szerintetek a 30 craftingot 40re emelni? a drágakõ ki van zárva mert csóró vagyok. ezt a 30 lvl-t is tehenek bõrének megmunkálásával értem el. van ennél jobb és gyorsabb?

eightmiles
héhéhé! nem lenézni a 35-ös levelû embereket vili? 😄 vagyis azokat még le lehet de a 39eseket már nem xD

Tényleg, titeket mivel tudnak a többiek legjobban idegesíteni? Nekem a toplista kábé így néz ki:
1. A kommunikációja arra redukálódik, hogy azt hajtogatja, hogy "... lvl", ahova az általam utoljára gyakorolt skill rövidítése helyettesítendõ be. Melee esetében ez csakis str lehet.
2. Nem képes beírni a nevemet, számára csak "lvl 115" vagyok.
3. Megmondja, hogy hova kellene mennem, ahelyett, amit csinálok. (Õ 35-ös, én 115, biztos van hozzá tapasztalata, hogy megítélje.)
4. Csukogatja a boltajtót.
5. Meg akar gyõzni, hogy nekünk mindenféleképpen barátoknak kell lennünk. (Elõször látom persze.)
6. Amikor együtt aprítunk mondjuk az ice cave-ben, nem magáért játszik, hanem ellenem. Ahelyett, hogy fölszedné a cuccot, elásná a csontot, rohan beleütni a következõbe. Ebbõl sokszor az sül ki, hogy az elõzõ ellenfelének még van egy nulla pixelnyi élete, és ott szerencsétlenkedik a másik körül, hiába.
7. Segítséget kér ahhoz, hogy neki jusson valami, ami egyébként nekem jutna.
8. Mindenáron beszélgetni akar. Inkább (ez vajon az inka fokozása?) teleszpemmeli a csetet, de nem bírja a csöndet.
9. Kéreget.
10. Nem fogadja el, ha elmagyarázom neki, hol van az, amit keres, mindenáron azt akarja, hogy elkísérjem.

Csak összejött a 10 valahogy 😊

androidus.freeblog.hu

Nna, megint van java a gépemen. Igaz, a winfos majdnem belehalt, és most is haldoklik, viszont kit érdekel, ha közben tudok játszani 😊)) Ma föl is mentem, jól fel is idegesítettem magamat.

androidus.freeblog.hu

Hát jól belendültél <#smile> Mióta tolod a run-escape-et?

Czdano
igen saját házat tudnak épiteni különféle deszkákbol 😊

eightmiles
pekk...

bakker a memberesek már építkezhetnek is?? miendologeszkeremszeppen