34579
RuneScape
-
Nuki #32819 crafting guildba van arany-szikla? :o nincs az kicsit elfoglalva? :D
hanyas lvl kell oda bejutni? és te hogy gyursz kraftingra? -
#32818 Én itt nem : ténylegesen pénz csinálsáról beszéltem, de azt is lehet simán! Ezek nagyrésze kezdőknak van, és egy full rune-ra össze lehet szedni belőle... -
#32817 ok köszi :D -
#32816 xD -
#32815 1: használod a húst a tűzhellyel, előjön a kis menü a chat box helyén. Ott lesz egy hús ábra, arra jobb klikk és "cook all"
A tollakat pedig inkább embereknek érdemes eladni, többet kapsz érte mint a boltban (bár az aktuális árat nem ismerem) -
#32814 lenne még két kérdésem: bocs ha zavarok vele vkit :D
1. lehet több húst sütni egyszerre? ha igen, hogyan?
2. a tollakat hol adhatom el? vmelyik boltban láttam (asszem 1coin/ea) de elfelejtettem h milyen jellegű volt. vki pls segítsen! köszi szépen! :D -
#32813 az 1. kép nálam nem műxik -
#32812 -
Moss giant aki vigyáz a 6 chaos rune respre a wildybe XDXD -
Androidus #32810 Szerintem eddig senki se beszélt power ammy-ról.
De egyébként nem igazán lehet venni diamondot, erre nem igazán érdemes apellálni. Ha mégis, akkor is sokban van.
Ja, és egyébként meg nem sok embernek van meg hozzá a craftingja. -
Androidus #32809 A többin se, ha ez megnyugtat :) -
Androidus #32808 Már megbocsáss, de ezek között egy sincs, amivel ténylegesen lehetne pénzt csinálni. Szórakozásnak jó, de ha pénz kell, akkor fishing/mining/wc/trading/combat/pk. -
Androidus #32807 Akkor előbb megcsinálná a combatot, és utána makrózna vele. Azonkívül kiszúrnának azokkal, akik esetleg előrelátóak akarnak lenni, és ki akarják termelni a full rune árát, meg azokkal is, akiket a combat egyáltalán nem érdekel.
Szerintem a makrózást csakis úgy kell szűrni, hogy szűrik a makrózást. -
#32806 52 fishing WOW ma egy kicsit jáácottame este -
#32805 :DDDDDDDD torszülöttek -
#32804 XD Nézegetem közbe a member lényeket, hát vannak egy-két aranyosak:
-
#32803 :DDD -
#32802 ja jó ezt nem tudtam de azért szétvertem a kis optimista fejét -
#32801 random eventek szinten em is adnak:) Amúgy 4x(ütésed száma).
>(h1)(h2)(t) - ezek a tresure trialok pl: black platebody(g)[Gold trimmed asszem, vagyis arany csíkos]
>Saradomin, Zamroak, stb ezek asszem questek után szerezheted meg, de nem biztos.. -
#32800 rrandom eventek kevesebbet adnak :P -
#32799 hogy megy most az xp osztás?str-be támadtam egy lvl 79 river trollt és kaptam vagy 10 xp-t -
#32798 lol letoltam a dragy slayert nemis volt olyan erős 7 kaját kellett megennem.. -
#32797 aszem memberek tudnak szerezni freesek meg memberektöl :P talán treausre trailsek adják... -
#32796 Hogy lehet ilyen "Sarmodin", "Zamorak", "Adam", "xy(h1);(h2);(t);stb."-t szerezni? -
#32795 köszi, holnap elnézek arrafelé!!
amúgy összeírtam pár dolgot, nem tudom mennyire hasznos, azért berakom ide ^^
Barbarian (lvl - 10): 18 hp
Barbarian (lvl - 15): 20 hp
Barbarian (lvl - 17): 25hp
Giant rat (lvl - 6): 10hp
Goblin (lvl - 5): 5hp
Goblin (lvl - 11): 7hp
Goblin (lvl - 13): 16hp
Goblin (lvl - 16): 23hp
Goblin (lvl - 25): 26hp
Minotaur (lvl - 12): 10hp
Minotaur (lvl - 27): 22hp
Rat (lvl - 1): 2hp
Wolf (lvl - 11): 11hp
Wolf (lvl - 14): 16hp
(folyamatosan bővül) -
#32794 na megoldotott..asszem.. -
#32793 HELP VKI BESZORULTAM MELZAR MAZEBEEEE -
#32792 és menyib kerül hozzá a rúna? -
#32791 de van rendesen egy power ammy 10kba is kerülhet -
#32790 a sivatagban a vízparton de vigyázz a skorpiókkal -
#32789 egy segítség kéne még: hol tudok halászni(1. szintű a halászat). csak olyan helyeket láttam, ahol 20. szint kell horgászathoz
pls mondjon vki egy helységnevet! köszi -
#32788 de akkor azon nincs is semmi haszon nem? -
#32787 A rune med high alchemyvel 11K körül van. -
#32786 cosmic kell meg még vmi de a spelleknél megtudod nézni. -
#32785 mi kell az amulet of magic csinálásához milyen rune? -
#32784 :):) -
#32783 ^^ meghalnék, ha nem lennék az :P (csak fölfelé engedek alkudni :PP) -
#32782 köszi srácok :D a cowhide-dal megpróbálkozom ^^ egyszerűnek tűnik így elsőre -
#32781 izé az utolsót elírtam: Varrock íjássz boltban ne a obltosnak hanem egy playernek add el:D -
#32780 :)Egy-két pénzcsinálási módszeR(pirossal a memberes dolgok):
>Told fel magicot 33-ra és telegrabolj Varrock nagy bank pincéjéből pénzt, gold bar, ruby ring
>Vegyél rune med helmetet 10k-ér vagy olcsóbban és High alchemy-vel pedig add el 18k-ér:D
>Thief skill-t fel tolod 35-re és lopj a fur stall-ról fur-okat:) Add el az eladónak 120/ea-ér. (500fur=60k)
>Ölj csirkéét, add el a tollat 5gp/ea-ér(rosszabb esetben de lehet drágábban is), 1000 toll 30perc alatt megvan és az 50k
>Csinálj egy rakás full steel cuccot, amit noted-olva elvihetsz karamjára és 1200gp-ér adhatod, közbe cserélj világot, mer az ára megy lefele.
>Bányássz rune essence-t amit 30/ea-ér eladhatsz.(50lvl alatt ajánlott, 1000 ess - 25-30 perc ami 30k)
>Rohanj ki wildybe csupaszon Moss giantokhoz ahol 6 chaos rune respel. Várjad állandóan a a respet és vedd fel.(Van egy prayer amitől 1 extra cuccod megmarad ha meghalsz, ajánlott használni és az az 1 cucc a sok chaos runelesz, ha meghalnál)
>Hobgoblinok mellett a hill giantoknál respel 1 brass amulett, vedd fel, várj respet, vedd fel. Aztán add el mindet (Low lvl-eknek ajánlott)
>told fel craftingodat a guildig aztán menj be és bányássz gold ore-t, olvaszd be(smithing exp) és csinálj golden amulettet amihez szerzel ball of woolt, add el port sarimba a nyaklánc, gyűrű árusnál. Ha van valamilyen drágaköved tedd bele és úgy add el.
>Vegyél sapphire-t(mind1, hogy cuted vagy uncuted) szerezz gold bar-t(csinálj, venni nem érdemes) és csinálj belőlük sapphire amulettet, amire tegyél ball of wool-t és használd rajta az enchated gem spell-t, lesz egy amulet of magicod. Amit mininmum 1k-ér már eladhatsz. Spahhire-t pedig 300-500 gp-ér is vehetsz.Minnél nagyobb a magic lvled annál jobb és drágább amulettetek csinálhatsz(emerald,ruby,diamond)
>Fletchingelj 1000 iron arrowot vagy többet és free-n Varrock íjjász boltjában add el.
mára ennyi:D