RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
loál szoltál volna nekem kicsit ráijesztettem volna 😄DDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
nem fogok elöfizetni

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Slipknot14
Hát ez bolond😄 Már majnem meghalt és elfutott a lámája 😛 Engem meg alig sebzett meg XD

Slipknot14
Kihívott egy láma a bányába, merm indíg elvettem a kövét, vagyis gyorsabb voltam, de én voltam ott elõbb, aszonja Do you want to fight? Mostm együnk a vadonbaXD Szar Iron eq-ja van és bronze long swordXD

Slipknot14
Eddig ugye nem votl olyan hogy Blurite ore? 😊 Mer msot van, de olvasztani csak a Membersesek tudják ha kséz a The Knight's Sword questjük

Slipknot14
Amúgy bocsi, ho ennyit írok szinte már spamm-nak látszik😊 De még új vok és sok mindent nem tudok, de megpróbálom magam rövidebbre fogni ezentúl😊

________

Cz: Te akarsz még most nyáron elõfizetni(gyorsan dönts) Mer ha igen akkor együtt kéne, ho mehetnénk felfedezni az új helyeket😄 Ha nem akkormegyek egyedül, de pls gyorsan válaszolj, mer még nyárra akarok, már amennyi maradt belõle, sajna😞 Ui: Valamikor már megcsinálhatnánk azt a 2 személyes questet, nem hosszú és én akarok az ölõ ember lenni XD

A régiekre rám is gondolhatsz aktívan játszok

Hidden Beks - Adreania - Commando

Hi Cht, rég láttalak ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Grat

Hi marchus, rég látalak

Ne csodálkozz. Ilyenkor mindenki egyszerre tölti az update-et, persze, hogy nagyobb a terhelés. Holnapra megjavul majd.

androidus.freeblog.hu

Slipknot14
köcsög System Update óta laggol az egész játék!

Slipknot14
Argh System update😊

Slipknot14
:'( pedig el is mentem arra a szigetre azt csak egy rakás mind talisman white, black és yellow bead-ot szereztem. Amúgy mien szineket lehet keverni a játékba?😄 Narancssárga és zöld-ön kívül😊

a pirosokat is

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

úgy tudom, hogy az impek küldetéstõl függetlenül osztják a bead-eket

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

Slipknot14
áááá lvl 34-en nem hinném és a 2 ghost is csak 19-es volt. Szal nem tom. Amúgy van valakinek eladó red bead-ja? Leöltem már Imp-ek százát és mindíg csak sárga, fekete, fehér:'( Vagy az lehet a baj hogy még nem beszéltem a wizard tower-ba a küldetésadóval?

bardocz
nem adott anyi xp-t hogy 2 szintet lépjél?
Slipknot14
És történ valami bug 😊 Mielõtt bementem volna lvl 34-es voltam aztán megöltem a vampot+2ghostot és lvl 36-os lettem. Szal 3 lényt öltem 2 lvl-t léptem?😄 Érdekes, vagy csak a quest miatt?

Slipknot14
izééé a vamp összesen 3-mat sebzett rajtam XD(Gondolom azér mer nálam volt a garlic ami meggyengíti)

bardocz
onnan ki lehet jutni a ház keleti-északi részén van egy ajtó amin kijuthatsz
Czdano
jah most nézem már kész lol sry 😄

Czdano
faladortol délre..délnyugatra..(vmapire slayer questet nem ajánlanám max vmi magas szintü kajával most nem káposztával 😄DDDDD)

Slipknot14
hmm, onion-t honan lehet szerezni?😊

Slipknot14
Ehh, hátsóajtó is ovlt😄

Slipknot14
Kész a quest de bent ragadtam Draynor Manor-ba XD Gondolom az emeleten lévõ izével kell majd kiteleportálni, de el van törve:/ Megszereztem az olajos kannát is, de nem tom mit kéne csinálni(Az ajtó nem nyilik belülrõl) :'(

Slipknot14
Hmmm a Vampire Slyer questet csinálnám, de elmentem az utasítás szerint a kocsmába, de nincs itt sehol Dr.Harlow

Slipknot14
xD, tegnap én is egy iet röhögtem, egy lvl 22-es csávón aki egy lvl 2-es Man-t gyakott és a Man csomószor vissza sebzett õ meg alig tutta sebezni(ien 1-2-t ket adott XD)

Czdano
nah ez lol volt lvl 10es csávoka probál highwayman-t gyakni (lvl 5) és elkezd futni én lecsapoma highwayment 1 ütésre (5 hpja maradt) és a csávoka barátja mondja: Ok we can go now i killed it. na mondom lol..😊

Czdano
nekem meg 52es fishing 😊

Tarhonya
Woot 90 cooking 😊
Czdano
aham meg amelyikbe leather boots van.ha végig járod varrock összes házát az emeleten marha sok láda van amelyikbe gp meg ilyen kis aproság van.

Slipknot14
mennyi egy full mith?

Slipknot14
tx😊, amúgy vannak még ien ládanyitogatós helyek ahonnan pénzt lehet szerezni?😄

Czdano
gratta ittis ;p

Slipknot14
nem hosszú egyáltalán, Varrock-os az egész max 20 perc. Letoltam egyedül a Stronghold of Secret izéét😄

10k volt az ösz pénz + 1 boot😄

Czdano
shiled of arraw: igen segithetek nekem sincs meg de akkor mondd mikor mer az kicsit hosszu és aszem vmi lényt is kikell nyirni..na mindegy megnézem rshunon.

Slipknot14
nah ma elkezdek questelgetni😄 Cz majd segítesz a 2 személyes questnél?(Az a .... of Shiled avgy iesmi)

Én 300-ért veszem darabját, annyira semmire se jónak tartom 😊

androidus.freeblog.hu

nature sztem semmire sem jó 😊 igaz darabja 200 vagy mennyi 😊 szal mikor eladtam 150 et ... xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Czdano
okoK 😄

Slipknot14
csináálok én is egy pk karit majd😄

Czdano
oké 😊

én lehet hogy jönnék, csak mondjátok meg hogyan kell gamelni 😄
van egy 70 magic körüli 81 -es combatu karim, ha jönnek a régiek is, akkor én is simán.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Czdano
megvolt.ty 😊

Czdano
vkinek lesz kedve vmikor 1 kis pkra? nem muszály full runeban stbstb jönni elég steel armorok vagy black. és a fegyverek meg addy vagy mithril. (nem akarom h vki miattam veszitse el egyetlen normális páncélzatát) vmi kifáradt mage-re vagy rangerre kéne menni és lerohanni 😄

Tarhonya
runescape.com...
"Set new recovery questions"
Nem ártana néha elõbb szétnézni, és csak aztán kérdezni
Czdano
ezaz amit nemtudtunk

Slipknot14
és azt hol lehet?😊

Tarhonya
Csak akkor lehet befejezni a security dungeont ha beállítottad a recovery kérdéseidet.