34579
RuneScape
  • Nuki
    crafting guildba van arany-szikla? :o nincs az kicsit elfoglalva? :D
    hanyas lvl kell oda bejutni? és te hogy gyursz kraftingra?
  • Slipknot14
    Én itt nem : ténylegesen pénz csinálsáról beszéltem, de azt is lehet simán! Ezek nagyrésze kezdőknak van, és egy full rune-ra össze lehet szedni belőle...
  • Dragooon #32817
    ok köszi :D
  • bardocz
    xD
  • Tarhonya
    1: használod a húst a tűzhellyel, előjön a kis menü a chat box helyén. Ott lesz egy hús ábra, arra jobb klikk és "cook all"

A tollakat pedig inkább embereknek érdemes eladni, többet kapsz érte mint a boltban (bár az aktuális árat nem ismerem)
  • Dragooon #32814
    lenne még két kérdésem: bocs ha zavarok vele vkit :D
    1. lehet több húst sütni egyszerre? ha igen, hogyan?

2. a tollakat hol adhatom el? vmelyik boltban láttam (asszem 1coin/ea) de elfelejtettem h milyen jellegű volt. vki pls segítsen! köszi szépen! :D
  • Slipknot14
    az 1. kép nálam nem műxik
  • Slipknot14
  • Slipknot14

Moss giant aki vigyáz a 6 chaos rune respre a wildybe XDXD
  • Androidus
    Szerintem eddig senki se beszélt power ammy-ról.

De egyébként nem igazán lehet venni diamondot, erre nem igazán érdemes apellálni. Ha mégis, akkor is sokban van.

Ja, és egyébként meg nem sok embernek van meg hozzá a craftingja.
  • Androidus
    A többin se, ha ez megnyugtat :)
  • Androidus
    Már megbocsáss, de ezek között egy sincs, amivel ténylegesen lehetne pénzt csinálni. Szórakozásnak jó, de ha pénz kell, akkor fishing/mining/wc/trading/combat/pk.
  • Androidus
    Akkor előbb megcsinálná a combatot, és utána makrózna vele. Azonkívül kiszúrnának azokkal, akik esetleg előrelátóak akarnak lenni, és ki akarják termelni a full rune árát, meg azokkal is, akiket a combat egyáltalán nem érdekel.

Szerintem a makrózást csakis úgy kell szűrni, hogy szűrik a makrózást.
  • bardocz
    52 fishing WOW ma egy kicsit jáácottame este
  • Czdano
    :DDDDDDDD torszülöttek
  • Slipknot14
    XD Nézegetem közbe a member lényeket, hát vannak egy-két aranyosak:

• Czdano
    :DDD
  • bardocz
    ja jó ezt nem tudtam de azért szétvertem a kis optimista fejét
  • Slipknot14
    random eventek szinten em is adnak:) Amúgy 4x(ütésed száma).

>(h1)(h2)(t) - ezek a tresure trialok pl: black platebody(g)[Gold trimmed asszem, vagyis arany csíkos]

>Saradomin, Zamroak, stb ezek asszem questek után szerezheted meg, de nem biztos..
  • Czdano
    rrandom eventek kevesebbet adnak :P
  • bardocz
    hogy megy most az xp osztás?str-be támadtam egy lvl 79 river trollt és kaptam vagy 10 xp-t
  • Czdano
    lol letoltam a dragy slayert nemis volt olyan erős 7 kaját kellett megennem..
  • Czdano
    aszem memberek tudnak szerezni freesek meg memberektöl :P talán treausre trailsek adják...
  • Anonimus23
    Hogy lehet ilyen "Sarmodin", "Zamorak", "Adam", "xy(h1);(h2);(t);stb."-t szerezni?
  • Dragooon #32795
    köszi, holnap elnézek arrafelé!!

amúgy összeírtam pár dolgot, nem tudom mennyire hasznos, azért berakom ide ^^
    Barbarian (lvl - 10): 18 hp
    Barbarian (lvl - 15): 20 hp
    Barbarian (lvl - 17): 25hp
    Giant rat (lvl - 6): 10hp
    Goblin (lvl - 5): 5hp
    Goblin (lvl - 11): 7hp
    Goblin (lvl - 13): 16hp
    Goblin (lvl - 16): 23hp
    Goblin (lvl - 25): 26hp
    Minotaur (lvl - 12): 10hp
    Minotaur (lvl - 27): 22hp
    Rat (lvl - 1): 2hp
    Wolf (lvl - 11): 11hp
    Wolf (lvl - 14): 16hp

(folyamatosan bővül)
  • Czdano
    na megoldotott..asszem..
  • Czdano
    HELP VKI BESZORULTAM MELZAR MAZEBEEEE
  • bardocz
    és menyib kerül hozzá a rúna?
  • Czdano
    de van rendesen egy power ammy 10kba is kerülhet
  • bardocz
    a sivatagban a vízparton de vigyázz a skorpiókkal
  • Dragooon #32789
    egy segítség kéne még: hol tudok halászni(1. szintű a halászat). csak olyan helyeket láttam, ahol 20. szint kell horgászathoz
    pls mondjon vki egy helységnevet! köszi
  • bardocz
    de akkor azon nincs is semmi haszon nem?
  • Tarhonya
    A rune med high alchemyvel 11K körül van.
  • Czdano
    cosmic kell meg még vmi de a spelleknél megtudod nézni.
  • bardocz
    mi kell az amulet of magic csinálásához milyen rune?
  • Slipknot14
    :):)
  • Dragooon #32783
    ^^ meghalnék, ha nem lennék az :P (csak fölfelé engedek alkudni :PP)
  • Dragooon #32782
    köszi srácok :D a cowhide-dal megpróbálkozom ^^ egyszerűnek tűnik így elsőre
  • Slipknot14
    izé az utolsót elírtam: Varrock íjássz boltban ne a obltosnak hanem egy playernek add el:D
  • Slipknot14
    :)Egy-két pénzcsinálási módszeR(pirossal a memberes dolgok):

>Told fel magicot 33-ra és telegrabolj Varrock nagy bank pincéjéből pénzt, gold bar, ruby ring
    >Vegyél rune med helmetet 10k-ér vagy olcsóbban és High alchemy-vel pedig add el 18k-ér:D
    >Thief skill-t fel tolod 35-re és lopj a fur stall-ról fur-okat:) Add el az eladónak 120/ea-ér. (500fur=60k)
    >Ölj csirkéét, add el a tollat 5gp/ea-ér(rosszabb esetben de lehet drágábban is), 1000 toll 30perc alatt megvan és az 50k
    >Csinálj egy rakás full steel cuccot, amit noted-olva elvihetsz karamjára és 1200gp-ér adhatod, közbe cserélj világot, mer az ára megy lefele.
    >Bányássz rune essence-t amit 30/ea-ér eladhatsz.(50lvl alatt ajánlott, 1000 ess - 25-30 perc ami 30k)
    >Rohanj ki wildybe csupaszon Moss giantokhoz ahol 6 chaos rune respel. Várjad állandóan a a respet és vedd fel.(Van egy prayer amitől 1 extra cuccod megmarad ha meghalsz, ajánlott használni és az az 1 cucc a sok chaos runelesz, ha meghalnál)
    >Hobgoblinok mellett a hill giantoknál respel 1 brass amulett, vedd fel, várj respet, vedd fel. Aztán add el mindet (Low lvl-eknek ajánlott)
    >told fel craftingodat a guildig aztán menj be és bányássz gold ore-t, olvaszd be(smithing exp) és csinálj golden amulettet amihez szerzel ball of woolt, add el port sarimba a nyaklánc, gyűrű árusnál. Ha van valamilyen drágaköved tedd bele és úgy add el.
    >Vegyél sapphire-t(mind1, hogy cuted vagy uncuted) szerezz gold bar-t(csinálj, venni nem érdemes) és csinálj belőlük sapphire amulettet, amire tegyél ball of wool-t és használd rajta az enchated gem spell-t, lesz egy amulet of magicod. Amit mininmum 1k-ér már eladhatsz. Spahhire-t pedig 300-500 gp-ér is vehetsz.Minnél nagyobb a magic lvled annál jobb és drágább amulettetek csinálhatsz(emerald,ruby,diamond)
    >Fletchingelj 1000 iron arrowot vagy többet és free-n Varrock íjjász boltjában add el.

mára ennyi:D