34579
RuneScape
-
#32739 hát nemtudom...miota betok menni mining guildba egy nap alatt simán összetudok hozni gyorsan 100 coalt minimum..15k...vagy 10 :D és coalra lobbyra mindig van vevő yewre meg csak memberek vagy membernek készülők :( -
#32738 Cz mér nem vagy ingame? -
#32737 amúgy ha találsz jó servert és helyet(amit elég könnyű) és felnyomod 70 környékére a wc-det nagyon jó a Yew cuting. 200/ea és nem kell semmit csinálni vele(megsütni, beolvasztani, valami anyagot hozzá szerezni) -
#32736 heh, neked is? sok lvl 3-4-es fasz macrózik 1000-el! Az a baj ho felesleges reportolni őketm er annyian vannak már hogy ***** és 1 report-ra a Jagex is szarik. Kéne csinálni valamit ezek ellen. Legjobb az lenne ha a kivágott fának a tönkjére rá lehetne sétálni és a sok köcsög macros nem tudná hova beállítani az egerét!! mer ha a makró rákattint a fa törzsére oda léne a csávó aztán megint kattintana menne 1 kockát előre, aztán megint és megint:):) Mer így ahogy mostvan 1000-el kattolhat a törzsére azt ha megjelenik a fa elkezdi vágni ha meg eltűnik csak kattol tovább a tönkre. De a legjobb az lenne ha a jagex csinálna egy olyan rendszert ami figyeli a playerekeT: ha valaki uygan arra a pontra kattint 3x 100%-osan egymás után kick. -
#32735 megvan a 60as woodcuttting a yew egy rakat szar lobby rox meg a coal xD igaz este lett meg a 60 akkor meg ugye mindehol sokan vannak (elegem van a lvl 3mas kis alap outfitü kopasz emberkékből akik ugy csalnak mint az atom és csak woodcuttingra gyurnak) de délután még megprobálok kicsit yewet vágni hátha.. -
#32734 bammeg Nuki te mikor vagy ingame? :D sose láttalak eddig online -
#32733 :D -
Nuki #32732 akkor menj el wildybe, az mindig kihívás :D -
#32731 Tarhonya: én lényekben montam hogy nincs már kihívás:P nem skillekben:) -
Nuki #32730 nám :)
ilyenkor nem mert annyi dolgom van hogy mindig lelépegetne :D -
#32729 nm .ingame vagy most? -
Nuki #32728 köszi ^^¢ -
#32727 igen -
Nuki #32726 ja... ami egy random event? :) -
#32725 mysterius old man adja -
Nuki #32724 olyat hol lehet találni? :o -
#32723 Hát be kell hogy valljam hogy nem nagyon szoktam nonmember adatbázisokat nézegetni, de f2p-n járni sem. :P
Az viszont költői túlzás hogy lvl 70nél úgy érezd hogy f2p-n mindent megcsináltál amit lehetett.
Attól még mondjuk tudom ajánlani a memberst. -
#32722 tájokaztásul: Poison Spiderek, Thugsok és Black Unicorn-ok se respelnek f2p-n a wildy-be.:) -
#32721 nem talált! Én bejárt csupaszon az egész draggys környéket wildy-be és sehol sincsenek. p2p-n respelnek csak ott. Szted a lény adatbázisba mér csak Elvarg a non member lény?:P -
#32720 ott figyelnek a zöld sárkányok a graveyardnál, f2p wildyben. p2p-n jártam arra, de gondolom f2p-n is ott vannak. -
#32719 te személy szerint hol szoktad öket gyakni frees szerveren? :p -
#32718 charred arénában nem találtam ezzel felis adtam a dolgot de ugylátom több helyen is vannak .. -
#32717 Szerintem meg vannak. Nézegessed egy kicsit ezt: Wilderness Térkép -
#32716 Zed van mIRCed? van tip.it chat énis ottnyomom -
#32715 új prayer ablak. -
#32714 egyszerre :D -
#32713 update -
#32712 nah ápdét:) remélem valami új dolog is lesz benne nem csak sima javítás:) -
#32711 nincsenek sárkányok a wildybe f2p-n :/ Izé van wildybe ami még kihívás lehet: Greater Demon, de nagyon bent van:/ Tegnap egy 95-ös mage majnem megpurcantott haveromat megengem chaos dwarfoknál(full rune-ba mentem ki, mer nem tuttam ho a teleport spellek nem működnek 20 után. Viszarohantam 20-ig amíg ő feltartotta, azt azonnal teleport barbárokhoz:))Nembaj van muddy key-ünk!!!:D:D:D -
#32710 Akkor menjél a sárkányokhoz a wildernessbe trainingelni :P -
#32709 készülj fel a member életedre...xD -
#32708 :O:O:O:O:O:O (woodcutt lvl 58 mam már yewet vágok :PPP) -
#32707 kezdek naon ráunni a free-s játéknak:/:'( alig lehet valamit csinálni. Kihívás sincs már lényekben mer lessereken tréningelek:P -
Cht #32706 Hi 2-3 hétig nem leszek :( -
#32705 strangebox tenyészetet nyitottam, lol. Magától kelekezik 1 mindíg ha nem nyitod ki azt amit kapsz=)
Már 6 van:) -
Androidus #32704 Az update lényege, hogy ne und meg a játékot (Heeee-heeeee) -
Nuki #32703 nem látom az update lényegét... :o -
#32702 hehe 2. chaos dwarf - muddy key -
#32701 az utolsó három prayer prayer(Retribution, Redemption, Smite)eddig is memberes prayerek voltak? Mer most azok:/ -
hopika!!!!!