34579
RuneScape
  • Czdano
    hát nemtudom...miota betok menni mining guildba egy nap alatt simán összetudok hozni gyorsan 100 coalt minimum..15k...vagy 10 :D és coalra lobbyra mindig van vevő yewre meg csak memberek vagy membernek készülők :(
  • Slipknot14
    Cz mér nem vagy ingame?
  • Slipknot14
    amúgy ha találsz jó servert és helyet(amit elég könnyű) és felnyomod 70 környékére a wc-det nagyon jó a Yew cuting. 200/ea és nem kell semmit csinálni vele(megsütni, beolvasztani, valami anyagot hozzá szerezni)
  • Slipknot14
    heh, neked is? sok lvl 3-4-es fasz macrózik 1000-el! Az a baj ho felesleges reportolni őketm er annyian vannak már hogy ***** és 1 report-ra a Jagex is szarik. Kéne csinálni valamit ezek ellen. Legjobb az lenne ha a kivágott fának a tönkjére rá lehetne sétálni és a sok köcsög macros nem tudná hova beállítani az egerét!! mer ha a makró rákattint a fa törzsére oda léne a csávó aztán megint kattintana menne 1 kockát előre, aztán megint és megint:):) Mer így ahogy mostvan 1000-el kattolhat a törzsére azt ha megjelenik a fa elkezdi vágni ha meg eltűnik csak kattol tovább a tönkre. De a legjobb az lenne ha a jagex csinálna egy olyan rendszert ami figyeli a playerekeT: ha valaki uygan arra a pontra kattint 3x 100%-osan egymás után kick.
  • Czdano
    megvan a 60as woodcuttting a yew egy rakat szar lobby rox meg a coal xD igaz este lett meg a 60 akkor meg ugye mindehol sokan vannak (elegem van a lvl 3mas kis alap outfitü kopasz emberkékből akik ugy csalnak mint az atom és csak woodcuttingra gyurnak) de délután még megprobálok kicsit yewet vágni hátha..
  • Czdano
    bammeg Nuki te mikor vagy ingame? :D sose láttalak eddig online
  • Czdano
    :D
  • Nuki
    akkor menj el wildybe, az mindig kihívás :D
  • Slipknot14
    Tarhonya: én lényekben montam hogy nincs már kihívás:P nem skillekben:)
  • Nuki
    nám :)
    ilyenkor nem mert annyi dolgom van hogy mindig lelépegetne :D
  • Czdano
    nm .ingame vagy most?
  • Nuki
    köszi ^^¢
  • Czdano
    igen
  • Nuki
    ja... ami egy random event? :)
  • Czdano
    mysterius old man adja
  • Nuki
    olyat hol lehet találni? :o
  • Tarhonya
    Hát be kell hogy valljam hogy nem nagyon szoktam nonmember adatbázisokat nézegetni, de f2p-n járni sem. :P
    Az viszont költői túlzás hogy lvl 70nél úgy érezd hogy f2p-n mindent megcsináltál amit lehetett.
    Attól még mondjuk tudom ajánlani a memberst.
  • Slipknot14
    tájokaztásul: Poison Spiderek, Thugsok és Black Unicorn-ok se respelnek f2p-n a wildy-be.:)
  • Slipknot14
    nem talált! Én bejárt csupaszon az egész draggys környéket wildy-be és sehol sincsenek. p2p-n respelnek csak ott. Szted a lény adatbázisba mér csak Elvarg a non member lény?:P
  • Tarhonya
    ott figyelnek a zöld sárkányok a graveyardnál, f2p wildyben. p2p-n jártam arra, de gondolom f2p-n is ott vannak.
  • Czdano
    te személy szerint hol szoktad öket gyakni frees szerveren? :p
  • Czdano
    charred arénában nem találtam ezzel felis adtam a dolgot de ugylátom több helyen is vannak ..
  • Tarhonya
    Szerintem meg vannak. Nézegessed egy kicsit ezt: Wilderness Térkép
  • Czdano
    Zed van mIRCed? van tip.it chat énis ottnyomom
  • Slipknot14
    új prayer ablak.
  • Czdano
    egyszerre :D
  • Czdano
    update
  • Slipknot14
    nah ápdét:) remélem valami új dolog is lesz benne nem csak sima javítás:)
  • Slipknot14
    nincsenek sárkányok a wildybe f2p-n :/ Izé van wildybe ami még kihívás lehet: Greater Demon, de nagyon bent van:/ Tegnap egy 95-ös mage majnem megpurcantott haveromat megengem chaos dwarfoknál(full rune-ba mentem ki, mer nem tuttam ho a teleport spellek nem működnek 20 után. Viszarohantam 20-ig amíg ő feltartotta, azt azonnal teleport barbárokhoz:))Nembaj van muddy key-ünk!!!:D:D:D
  • Tarhonya
    Akkor menjél a sárkányokhoz a wildernessbe trainingelni :P
  • Czdano
    készülj fel a member életedre...xD
  • Czdano
    :O:O:O:O:O:O (woodcutt lvl 58 mam már yewet vágok :PPP)
  • Slipknot14
    kezdek naon ráunni a free-s játéknak:/:'( alig lehet valamit csinálni. Kihívás sincs már lényekben mer lessereken tréningelek:P
  • Cht
    Hi 2-3 hétig nem leszek :(
  • Slipknot14
    strangebox tenyészetet nyitottam, lol. Magától kelekezik 1 mindíg ha nem nyitod ki azt amit kapsz=)

Már 6 van:)
  • Androidus
    Az update lényege, hogy ne und meg a játékot (Heeee-heeeee)
  • Nuki
    nem látom az update lényegét... :o
  • Slipknot14
    hehe 2. chaos dwarf - muddy key
  • Slipknot14
    az utolsó három prayer prayer(Retribution, Redemption, Smite)eddig is memberes prayerek voltak? Mer most azok:/
  • Slipknot14

hopika!!!!!