RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Lemaradtam valamirõl?
------
Új támogatást tudok nyújtani.
Vége a sok idegölõ arowws boltban való sorbanállásnak, vagy a wilderben a "morzsák" csipegetése.
Ha nyilat szeretnél (bronze), akkor
hozz:
(1) annyi tollat, amennyit szeretnél
(2) annyi/10 bronze bárt amennyit szeretnél
A veszzõ, a nyilhegy elkészítése, az összeszerelés legyen az én gondom.
Tehát más dolgotok nincs, mint toll gyûjtése, aki csirkézik az már úgyis ott vagy.
hungary
kpd-hungary

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

!CHT!
CHT-nak üzenem, hogy már 48 nature-rune van, de nemtom, hogy tartalékoljam-e neked, mert egy amerikai gyerek 260/each-ért veszi!!! Neked kell még? Régen voltál fenn!! Na mindegy, majd megbeszéljük. Ha nem találkozunk, az emil címem: [email protected]

Figyelem mindenk!!

Minden getto gyeermeknek üzenem, hogy adok el coalt, 200 gp/each áron, ha valaki sokat rendel, kedvezményt kap!!!!!

Felhívnám minenki figyelmét a következõre

Jól lehet vele pénzt keresni, teháõt kezdõknek ajánlom! (én is ezzel "gazdagottam" meg 😊 

Veszek mind-rune-t 10 gp-s darabáron!
DE ez csak irányár!!! Még változtatható!!4
Na szóval ebbõl kéne nagyon sok!!
VAgy air
Vagy úgy, hogy mindot csak, vagypedig air-t és mind-ot -fele-fele- Az utóbbit nagyon díjazom.
Köszi mindenkinkek.
Dolgom az lesz, de nem tudom hogy helyem lesz-e, sok hülye LV 27-42 newbie próbálkozik és a fele meghal :-)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én bizt. nem, még mindíg félek a wildtõl picit :-P.Habár nemsokára lehet lesz Rune Large, de ki tudja...