34580
RuneScape
-
ams-é? hmm...ott a moderálás az azon alapul, hogy mindenüzittörlökaminemazenyém legalábbis én ezt tapasztaltam.
forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Ams-warez -
MODERÁLT RS FÓRUM -
Hja! És a daoct vagy mit honnan lehet leszedni? -
Megmondanád hogy hol van a moderált fórum? -
ooh yeah :-)
hmm, 5 oldal DAoC helyett 2 oldalt kell olvasnod, többek között a RS társadalom gazdasági mélypontját :-D -
na hjó mégis na.... Olyan durva üziket meg 

-eket rakhattam volna be de ez már uncsi... mondjátok meg hun van az a moderált fórum vagy mi a franc mert nem túl jó érzés hogy eggyik haverom a másik nyakát tépné le meg b****ná le meg ilyesmik mert ez uncsi mert ha valakire ráugatok az csak a haverom mert utálok 1-2 embert de nincs értelme basztatni őket mert úgyis folytatják.. Nem nézem tovább ahogy a haverjaim kinyírják egymást asszem most írok ide utoljára mert ez uncsi ezután meg még 2 ember utánam vágja hogy ezaz vagy végrét ezzel bebizonyítva most mennyire humoros a szellemi szintjük na mind1 neveket nem mondok szinte mindenki a haverom szal húzok innen a picsába mert ez nagyon uncsi...... bye all én mentem innen amint megmondtátok hol a moderált formálya ennek ott megtaláltok én leléptem 

További sikeres életet és egymás ölését kíván:
Dennis
-
HAZATÉRTEM! asszem ennyit akartam mondani...
-
még a jenci.fw.hu is megy!!! vagy próbáld így: arzen25.fw.hu vagy www-vel? mert asszem www NÉLKÜL -
akkor a hiba az ön készülékében van... :-D -
hehh? -
szilvi77 #17257 ehh -
Nekem se megy. :D -
én 11 hónapja vagyok regisztrálva
és 18.5 hónapja írok :-D -
jaaaaa :-D -
lol, a supergamezen való regisztrálásra gondoltam... -
pfff :-( -
Visszatértem, de holnap újra elmegyek 1-2 hétre. -
bizonyíték hogy műxik az fw:
fw.hu/arzen25 -
de hülye vagyok! hát elmegyek adam bányászatig és zezimával csíntatok full adamot :-D -
jóvan :-D de nekem se armor se wepon...szal láma vagyok :-D -
52? én ha nem is gyujtom, akkor is van 100,200 a bankban általában ice warrioroknak hála :) -
sok lopással :-D -
oan régi a memberz? szal abbahagyod? :-((( -
:-D Nekem mivel WinAmp+RS lassú volt, én nem hallgattam közbe zenét...viszont H3 közben CSAK 1 crazytown cd-t hallgattam. mindig tuttam mi a következő szám de még a szám címét se tudtam :-D -
lol...neki már sokkal régebben 99-es volt a medzsikje, mert yopár baxét adott el 3k nature-ért...jah, ezaz! nem kékrózsi baxta föl 3 millára az árat hanem aki 3k nature-ért megvette...mert ugye a 3k nature asszem AKKOR 300k MOST 600k...
De még a 3k naturét is kínszenvedés beszerezni...eccer elkezdtem gyűjteni, 52nél inkább abbahagytam :-D -
kúrva yo :-DDD
És csumendáresz kenyérleves sanchopanza havercsávó! -
Sokan ezért hívták az RS-t 'kékrózsi játékának' -
lol, tudom, hogy nem jáccik... -
eztet azé megkérdőjelezném... -
Thieving-ben ghogy tudtak ilyen gyorsan 99-s szintet elerni? Egyaltalan mivel lehet? -
holnaptól egy évvel ezelőtt lettem regisztrálva...
-
sajnos semelyik quest cuccost se lehet tradelni. Ha eldobod a földön, akkor sem jelenik meg neki... -
ne is próbálkozz, mindent magadnak kell megszerezni (ez tuti, mer rob próbált már segíteni de az istenért sem akart megjelenni az az átkozott térképdarab:((( ) -
emberek legyszives segitsen valaki megvan a 32 questpointom es megakarom csinalni a dragon slayer questet es par hozzavalo is kéne de mindezt holnap mert ma már nem vagyok -
micsoda szám volt netről letölteni egy mp3-mat a, a, huf, hogy hívták? Napster? várni kelett vagy 2 órát... Rs-ezés közben mindig ezek mentek, mer unalmas volt cask úgy hang nélkül bányászni a tin-t és a coppert... És ha ezeet az mp3-makat hallom, akkor mindig a regi szep rs idok jutnak az eszembe :) de azér sajnálom hogy elkezdtem ezt a gamét... -
Papa tessék itt van: (De bármelyik leíráshoz hozzájuthatsz MAGYARUL a hunger.uw.hu-n)
Goblin Diplomacy
Besorolás: közepesen nehéz
A küldetést Sarim kikötőjében kaphatod meg, ha beszélsz a csapossal.
Utána a következőket kell tenned:
- A goblin faluban (északnyugat) beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Tőlük megtudod, hogy a vita a páncéljaik színe miatt robbant ki. Szerezned kell 3 goblin armor-t (a goblinok dobjak),
- Át kell festened a goblin páncélokat, hogy megváltoztasd a színüket. Ehez fetéket kell szerezned Aggie-től (Aggie a boszorkány Draynor Village-ben van).
- A festékek: piros: 5 arany+3 redberry, sárga: 5 arany+2 hagyma, kék: 5 arany+2 woad levél
(Woad levelet úgy szerezhetsz, ha megkérdezet Aggie-t, hogy hol lehet találni. Ő elmondja, hogy Falador-ban egy parkban. Menj oda és beszélj Wyson-al a kertésszel. Adj neki 20 aranyat és ő ad 2 woad levelet.)
- Ha mind a három fetsék megvan, akkor keverd össze a pirosat és a sárgát, majd fesd be az egyik
páncélt narancssárgára, a másikat pedig kékre.
- Menj vissza a goblin faluba és beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Először a narancs színűt fogod nekik odaadni (ez nem tetszik nekik), majd a sötétkéket (ez sem lesz jó), végül az eredetit (ezzel már meg lezsnek elégedve). Hmm... Furcsák ezek a goblinok :)
Jutalom: 1 arany tömb, 5 quest pont, crafting növekedés
-
akarom mondani bluerose -
nluerose -
lol :)))) -
Bocs hogy nem az RS-hez kapcsólódik, de muszály volt megmutatnom.