RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pffff....Sejtettem...zavart éreztem az Erõben😊))))
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az ha megpróbálok gyorsan írni akkor ez szokott kijönni mert nem figyelek arra mit írtam az elöbb.

ehh nem értem nagyon nem nagyon jó :-( ha magyar lenne jobb lenne. értem mit dumálnak de nincs honnan kiindulni és én az ilyet utálom!
neked meg az amnéziához majd szolj ha a vegen tudod ki az õrült és .... többi titkos quest!!!
hehe juss csak el a lvl 83-ra
hehe juss csak el a lvl 83-ra
A Chrono Triggert ha leverted PL LV 50-en, New Game+szal annyival *kezded* az új játékot.A bossok már nem Bossok.DE elsõre legyûrni, + a 9 Sidequest....ÖCSÉM, sok sikert, nekem ment ;-)
Tényleg állati jó, a történet sutyi, a zenéknek jó a ritmusuk és gonoszak, a Bossak nehezek és undorítoak (Helyeken), a játék szivatós...hehe, ja!:-)
Chrono Trigger?
www.zsnes.com - itt az emulátort...
http://members.madasafish.com/~kefka/ - Itt meg RENGETEG Romot :-D
www.zsnes.com - itt az emulátort...
http://members.madasafish.com/~kefka/ - Itt meg RENGETEG Romot :-D
Honnan lehet leszedni a chrono tigert??? fontos lenne! Ki akarom probalni az amneziat a www.moondragon.hu rol toltheted le!
White Knightoknal nincs hely :-).
Megolom a tyukokat - cooking, es hp az edzeshez, toll a halaszathoz :-)
Megolom a tyukokat - cooking, es hp az edzeshez, toll a halaszathoz :-)
A kis genya, már ott tart?AZ IGEN!
Én meg Cookingban csak lv 34 :-).De ha már nem, fishingre fejlesztünk, és könyörtelenül ugrunk!
Én meg Cookingban csak lv 34 :-).De ha már nem, fishingre fejlesztünk, és könyörtelenül ugrunk!
tudok mith hegyü nyilakat kesziteni, meg használni. 😊)
Most kiprobalom a demonokon
Most kiprobalom a demonokon
kpd-hungary
majd ha kell robnak valami, majd o elintezi ne pattogjal...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem volt meg. legalábbis én nem láttam 😞
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Rendben, bocsesz
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.