34579
RuneScape
-
xxxpaulxxx #34499 hát csak erről fogalmam nem volt:D -
Big Boss Hu #34498 van lvl 1-2-3 clue, csak a 3asakat érdemes csinálni. (hellhound, dragik, meg nagyobb slay szörnyek, greaterek stb dobja) -
xxxpaulxxx #34497 Nos... miután megfejtettem vagy 5-6 cluet
az ajándékom:
87 earth rune
yew comp bow
10 swordfish
ez... komoly?:S:S:S:S:S -
#34496 hát ez szopás:D -
xxxpaulxxx #34495 Neeee egy another clue van benne:S:S:s -
xxxpaulxxx #34494 Áhh közbe megvan... rájöttem, hogy runescape wikia-n nem a coordinates-okat kellett volna néznem, hanem a mapsotXD -
xxxpaulxxx #34493 Valaki meg tudná nekem ezt fejteni?
1. Treasure trailsem:D Mort Myre swampra tippeltem, de nem jött be:/ -
xxxpaulxxx #34492 gondolom:D -
#34491 jobb mintha red-el találkoztál volna :) -
xxxpaulxxx #34490 Memberes pályafutásom alatt most láttam először testközelben Blue dragont... gyönyörűek:) -
xxxpaulxxx #34489 Nem, most már elvileg (gyakorlatilag én se próbáltam még... nemrég tértem csak vissza:)) vannak bounty szerók és csak ott lehet egymást támadni wildernessben
A PVP szerókon meg bárhol kaphatsz elvileg:D -
#34488 jah jolvan :D mondjuk gondoltam, csak régen a wildernessbe mindenhol pvp volt, aki belépett oda :D -
xxxpaulxxx #34487 Van pvp... pvp worldökön:) -
#34486 halihó, 2006 környékén játszottam a játékkal, aztán most így gondoltam egyet és előszedtem mert unatkoztam :)
lvl 74-es vagyok sajna csak freebe toltam eddig meg nem is tervezek fizetni egy játékér pénzt, de elvagyok így is :)
ti hanyas worldon szoktatok fent lenni? vagy merrefelé van a legtöbb magyar mostanság?
ma felfedeztem ezt a dungeoneeringes cuccot, elég jónak tűnik, ellehet vele szórakozni meg fejlődni. Eddig egyedül toltam, de látom lehet partyban is :)
látom a wilderness rész kicsit megváltozott azóta, meg úgy az egész játék felület is, de már nincs pvp kint, aminek örülök. -
xxxpaulxxx #34485 ok, köszi:) -
Big Boss Hu #34484 nem történik semmi, csak te nem látod mit írnak -
xxxpaulxxx #34483 Kérdés:
Ha benne vagyok egy clan chatben, de én alul kikapcsolom, hogy a klántagok üzenetét ne jelenítse meg a játék, akkor ők is úgy látják, hogy én nem vagyok online? Mint a friendsnél? -
xxxpaulxxx #34482 Hmmm pedig csak 1 ponttal gyorsabb, mint a long... ennyit számítana?:D
Köszi:) -
Big Boss Hu #34481 scimy gyorsabb, az meg bőven ellensúlyozza a hátrányait (xp/h-ra több jön ki) -
xxxpaulxxx #34480 Aztarohadt... végigvittem a Monkey Madness-t... remélem ennél nem lesz hosszabb questtel dolgom:D:D:D
Amúgy... Dragon Scimi és Long között mi a különbség... mert runescape wiki-n összehasonlítottam a 2-t és ott minden szempontban a Long volt a jobb... de kétlem, hogy ez így volna:/ -
xxxpaulxxx #34479 Kösziköszi, majd jövő héten meglesem, ha lesz időm RS-ezni:) -
Big Boss Hu #34478 gyertek fel a raistlinka88 clanchat-re, az a magyar közösség "hivatalos" cc-je, általába tudnak tanácsot adni :) -
xxxpaulxxx #34477 Próbáldd is!
Én múlt héten kedvet kaptam a dologhoz... tegnap befizettem... hát... úgy 1 óráig csak álltam varrockban és nézelődtem neten, hogy Mit csináljak egyáltalán:D:D:D
Szóval most először is megnyitogatom az összes transport rendszert... meg ilyen alap questeket megcsinálgatok, hogy legyen dragon longom, vagy nem tudom:D
Az a gáz, hogy elsiettem ezt a dolgot és még kellett volna fejlődnöm... bár itt talán könnyebb lesz fejlődni a frees skillekben is:)
(75ös vagyok csak:S)
Amúgy kaphatnék tippeket, hogy mit érdemes kezdő membernek csinálgatnia?:) -
#34476 Honnan lehet megszerezni a woodcutting skillcape-t? -
#34475 Najó akkor majd megpróbálom! Köszi a segítségeket! -
Big Boss Hu #34474 nem tudom honnan veszed, hogy nem megbízható, nekem és jópárezer társamnak sose volt gondja vele :D -
#34473 Najó gyorsnak gyors de nem a legmegbízhatóbb. -
Big Boss Hu #34472 kártyával a leggyorsabb, perceken belül member vagy -
#34471 Köszi a segítségeket. Még 1 kérdésem lenne. Mi a legjobb befizetési módszer memberhez? Olvastam már többet is de melyik a legbiztonságosabb leggyorsabb és legjobb? -
Big Boss Hu #34470 nem tűnik el semmi, a member cuccokat a meber részben tárolja, de se használni se felvenni nem tudod, egyébként meg 68 frees cuccot tudsz betenni bankba. Ha több van nem engedi berakni -
#34469 Tehát feltöltöm a 68 üres részt a bankban és member leszek akkor mittudomén 100 cuccom lesz akkor ha újra free-s lennék akkor eltűnik pár holmi? -
#34468 És ha én member lennék és a bankomat megtölteném és utána nem fizetem és frees-leszek akkor eltünnek a bankomból a cuccok a 68 cuccig (vagy nemtudom mennyi) és ennyi? Vagy megmarad? -
#34467 Kösz! Bár én nem örülök... -
Big Boss Hu #34466 Igen a köpeny csak memberek számára elérhető -
#34465 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Amikor a Free-s skillekben elértük a 99-es szintet akkor ugye lehet kapni ilyen skillcape-t. Namost az a köpeny csak membereknek érhető el? -
Androidus #34464 Csak annyira, amennyire bármely más játék :) -
webpost #34463 Megérte több ezer órát eltölteni vele? -
Androidus #34462 Nagyon messze vagyunk tőle. Itt az aktuális lista:
http://www.runehead.com/clans/ml.php?clan=top250f2p&sort=overall
Összesen ketten férünk fel rá: Kingarth és én, de kb. 150 hiányzik a maxhoz. Így is több ezer óra játék van benne, időrabló dolog ez.
(Tudod, mi vagyunk azok, akik játszanak is ezzel a játékkal, nem csak idejönnek fikázni :) -
#34461 gazdag vagyok O_O -
webpost #34460 Tudtok olyan magyar F2P játékosról, aki kimaxolt minden skillt?
Természetes az új kivételével.
És egy híres, ha nem a leghíresebb F2P játékos:
Syzygy