34579
RuneScape
-
#33099 kétszer láttam békákat de nem engedte h csókolgassam :( no lehet mert gázmaszk volt fejemen ami miatt taszítónak talált :D -
Androidus #33098 Jön a békakirálylány, hogy csókolgassad. Ad békazsetont, amit valahol be lehet váltani békakirályfi-ruhára meg békafejre. Még egy eldobni való tárgy. -
Androidus #33097 Arra, hogy elmondhasd, hogy neked hű de magas szintű :) Meg hogy meg tudj vele gyújtani húzós fahasábokat, ami pedig azért jó, hogy segítségével még magasabbra tornászhasd :))) -
#33096 én csináltam egyszer-kétszer új karit, de túl lusta voltam eléggé feltornászni, és mindig csak azon morfondíroztam h "ezt bezzeg Sir Disno tudja" :D -
#33095 annyira nem is mint te ! :P
már az RS-krónikás posztomról is lemondtam, az egy dolog hogy régóta játszok de egy jópár dolog kimaradt pl elmúlt 2 évben ami az RS világában történt...
pl. hogy lehet szerezni békafejet ? ^^ -
Nuki #33094 mire jó a firemaking? :DDDDD
nekem piromániásnak hasznos lehet, de én inkább való életben gyúrok rá :P -
Androidus #33093 Bizisten néha gondolkodom rajta, hogy indítok egy új karit :) Olyan nosztalgiával gondolok azokra a napokra, amikor nem kellett egy hétig brusztolni, hogy bármelyik skillemet fentebb tornásszam ;) -
#33092 Emberállat :D
Gratula -
#33091 azigen -
#33090 yum 83 mining... már csak 275k xp és tudok sörrel runet bányászni ^^ kb 5500 coal... -
#33089 azigen o.0 vetted a wilowot? -
Cht #33088 Hmluxus ez a haz. De látom ez a fórum is reklámoz mindenhol.
Na mind1 tegnap nekiálltam a 80 firemakingnek (20k willow) ma lettem 74-es 66-rólv kezdtem és még van 11k willowom :) -
#33087 :DD -
Nuki #33086 azt azért nem nézem ki belőlük :D -
Nuki #33085 én 14évesen (asszem) kuporogram egy ház mögött és goblingyilkolásból éltem XD vagy-1év má régen volt! :D -
Cat 02 #33084 és ha a csavart csavarják ? -.- xD -
#33083 második reply-ra:
én 14 évesen bevallottam, de azt hitték h hazudok és 18 vagyok xD -
Nuki #33082 #33069 Agyatlan, antiszociális köcsög vagyok, nem tudok játszani, de szeretnék kib@szni mindenkivel" -re mennék, mert a normális emberek duplacsavaros gondolkodással (mint énXD) biztos oda mennének, és a hülyék 'csak' normálisnak akarnak látszódni és azért mennének a normális szerverre :D
#33079 te 12 évesként bevallanád? nem mondanád azt inkább hogy felnőtt 18éves vagy 30 éves vagy?
1,azt hihetnéd nem tudják hogy hazudsz,
2,azt hihetnéd normálisabban fog bánni veled az aki 10évesen 19-nek vallja magát (vagy tényleg annyi, csak nagyon átb***aszós hangulata van:)
-
Androidus #33081 Én mindössze annyit próbálok tenni, hogy nem levonni messzemenő következtetést a tendenciából. Ha ennek alapján próbálnám megítélni az emberiség jövőjét, óhatatlanul az jönne ki, hogy már nincs sok hátra. -
#33080 nem szoktam sokat "barátkozni" a játékban, de amikor rákérdezek a korra általában 15 alatt vannak.
Mindenesetre azt tudom garantálni hogy a member servereken valamivel normálisabb a hozzáállás mint f2p-n -
Androidus #33079 Gondolod, hogy ez életkori sajátosság? Lehet, hogy nem mondanak igazat, de én amikor kérdem, mindig rémületesen magas életkort adnak meg. Aki 6 évesként viselkedik, arról kiderül, hogy 16, aki 13 évesként, az meg 30... -
#33078 Havi $5-ért használhatod a parasztköcsög light servereket is, azokon az életkor 12 helyett már 13 körül jár. -
Androidus #33077 Érdekes, én folyamatosan csak parasztköcsög szerverre tudok beloginolni. -
#33076 értelmes beszélgetés... odajött hozzám vmi csávó bányászás közben
ö: Will you make me myth scimmys?
én: Do you have mith bars?
ö: str lvl? (hogy jön ez ide? és válaszolni luxus?)
én: 68
ö: dang! (gyönyöru... mit gondoltál a te 54es karidnak jobb lesz a str-je mint a 81esemnek?)
ö: do you have another file? (mivan? gondoltam karira celzott)
én: nope
azt elrohant ...
régen játszottam már de h ilyen lökött emberek vannak... -
#33075 no idáig is eljutottam...50k xp to lvl 83 mining ! remélem hétvégén meglesz... és akkor megint kis szunet :P -
#33074 :D köszi :D amugy én már csak poénból is megnézemém a parasztköcsögvagyok szervert :Dsenki nem lenne lehetne nyugalomba bányászni :D -
Androidus #33073 Bardocz értette meg jobban a lényeget :) -
#33072 és szted hány ember nyomna "Agyatlan, antiszociális köcsög vagyok, nem tudok játszani, de szeretnék kib@szni mindenkivel" gombra? senki. a legtöbb "normális ember szerverre" menne az összes h átverjen mindenkit hisz ott mindenkit átlehet ugyanis ott mindenki normális és 1 kezdő nem nyomja rögtön h hüle vok. -
#33071 gratz -
#33070 :D hát ez LOOOOL -
Androidus #33069 Rájöttem, mi hiányzik még a játékból. Kéne a belépésnél még egy választási lehetőség. Két gomb lenne, egyikre az lenne írva, hogy "Agyatlan, antiszociális köcsög vagyok, nem tudok játszani, de szeretnék kib@szni mindenkivel", a másikra az, hogy "Normális játékos vagyok". Teljesen korrektnek érzem, mert nem hiszem, hogy bármelyik kategória hiányolná a másik jelenlétét. (Sőt, a százalékos arány miatt a második kategória hiánya föl se tűnne.) Szerintem összességében már van annyi szerver, hogy simán el lehetne különíteni egyet a második kategória játékosainak, még ha nem is lenne nagyon leterhelve. Akkor talán a játékban is találkozhatnék épeszűekkel, nem csak a listámon bukkannának föl. -
#33068 cg -
#33067 Sw00t 93 cooking -
#33066 hogy a menybe jussanak -
#33065 Ehhh, Jaja a giantok engem is nagyon idegesítenek :@:@ Annyira szokatlan és szar ez a lassú össze esés, lesserek is még letérdelnek, fogják a jejüket, imádkoznak aztán halnak meg xD -
Androidus #33064 Hű, milyen kigyúrt csávók lettek az ice giant-ek. Tényleg látványos, viszont sajna beiktattak egy 3 másodperces animációt a meghaláshoz. Ennyit kell várni a loot-ra. Állandóan csak lassítják a játékot, grrr... A sírásónál is eddig ki lehetett hagyni a bejelentkező szöveget, na mosmá nem. Lehet minden alkalommal végigkattintgatni a 24 szöveget :( -
#33063 elvarg van ott (dragon slayer) -
Nuki #33062 de valami quest vagy valami? -
#33061 ott még nem láttam sose tradelöket..nincs közel a bank legtöbben high lvl alchemyvel dolgoznak a lesser lootokon.. -
Nuki #33060 crandor szigete nem ismerős? bányán kivül mit tud?