34579
RuneScape
-
Nuki #33139 csak én. ő legalábbis ezt mondta, és akkor mindennél jobban bíztunk egymásban =) -
W B #33138 hm. jo -
#33137 hobgoblin meg meg mas szornyek is asszem droppolnak limpwurt rootot,
varrockban van egy muki, már nem tudom hogy hívják, asszem a gyógyszertáras, west banktól délre
red spider eggs + limpwurt root + 5 gp = 4 töltetes str poti, százalékosan ad str-re (szal minel nagyobb a str-ed annal nagyobb a bonus) -
W B #33136 és azt tudok csinálni? vagy kivel tudok csináltatni? És mi kel még hozzá?
-
Androidus #33135 A str pot egyik alapanyaga. -
W B #33134 A Vösödpók tojásokkal mitt lehet kezdeni. (igazából pete , de tojásnak írja) -
W B #33133 ezt, hogy érted?
-
Cht #33132 hmmm remélem ma jön pár új fórumozó -
Cht #33131 Scimitar az fegyver, magyarul szabja
Hajlitot kard Zeke árulja -
W B #33130 "scimitar" mitt jelent? Al Kharid tudom, hogy holvan
Nem tudok, angolul, de azért a küldik viszonylag mennek (igaz nem nagyon tejesítem azokat)
De akkor gyűjtöm a pénzt és majd valahogy beszerzek egy runa vértet. Max keresek egy magyart -
Cht #33129 40k-t foglalom :) -
Cht #33128 Hmm.. -
Androidus #33127 - Mindig használj scimitart. Az a leggyorsabb. Al Kharid közepén van egy bolt, ott tudsz venni.
- Rune páncélt játékostól vegyél, de előtte nézd meg, hogy megvan-e hozzá a képességed. A plate-et csak akkor fogod tudni viselni, ha megcsináltad a dragon slayer küldetést. A teljes rune vértezet kb. 200k-ba kerül.
- Rune-t kovácsolni nagyon kevesen tudnak, majd évek múlva, ha kitartó vagy, esetleg te is :)
- Északon a wilderness van, ott endegélyezett a pvp. Minél mélyebbre mész, annál nagyobb szintkülönbséggel lehet támadni (tehát annál valószínűbb, hogy jön egy über-állat, és egy ütéssel agyonvág). De egyébként ahogy beleballagsz, figyelmeztet, csak olvasni kell. -
W B #33126 Azt tudom ,de azt hiszem kb 3000 aranyam van és Mirthil vagy mien a vértem (az a kék) és Admat (az a zöld) a fegyverem egy csákány. Csak annyi a kérdésem, hogy hogyan tudok majd rúna vértet és fegyvert venni(igaz méregdrága) vagy azt kovácsoljam?
A másik kétszer probálkoztam fel menni északra és mindig megöltek más játékosok. Ott fent északon mi van? -
Androidus #33125 Nincsenek a karik szerverhez kötve, a többség ide-oda lépeget aszerint, hogy éppen mit akar. Belépsz, és látni fogod, épp hol vannak a többiek. -
W B #33124 Amúgy meik szerveren nyomjátok a játékot? -
Androidus #33123 Ha tanusíthatod, akkor már régen rossz. Ezek szerint még valaki tudta rajta kívül a jelszavát. Kérdés, hogy még hányan. Innen már nem olyan rejtélyes, hogy mi történt :) -
Cht #33122 A programot itt találhatjátok Swiftswitch
Van benne kalkulátor chat workdváltó gombok.
Nem tartalmaz keyloggert
-
Cht #33121 akinek van swiftswitche az a chaten lépjen a #hungary szobába.
Akinek mirce van az a irc.swiftirc.net serverre csatlakozzon és ott a #hungary szobába
ez nem klán csak egy jó hely semmi kötötség csak jó hangulat
Runescape 4ever
Cht online 0-24 on chat -
Cht #33120 hi -
Nuki #33119 jelszónak-névnek semmi köze nem volt egymáshoz tanúsíthatom :P
recovery questionok rendesen ki voltak töltve, ezt azért nem viccelődtük el még AKKOR sem (ha jól emlékszem;)....szóval rejtéj maradt hogy történt az :) -
Androidus #33118 Úgy kellett az ismerődödnek. Hsa betartotta volna a legalapvetőbb szabályokat, sose törik fel neki. -
Androidus #33117 A gond ott van, hogy vadászni kell arra a 100-ból 1 emberre, aki nem ilyen seggarcú. Erre mondtam, hogy ha idefelé tart értelmileg az emberiség, akkor már nincs sok hátra. -
#33116 hja, és korlátlan mennyiségben veszek szenet 180/ea -
#33115 trading :)
de nagyon ismerni kell a piacot, és természetesen kell indulótöke is -
W B #33114 HI!
Én mostanság játszok ezzel a játékkal, de nem fizetős szerveren.
Az lenne az egyik kérdésem, hogy tudok sok aranyat szerezni? (bányászás-kovácsolás, ezen kívül) -
#33113 az se egy rossz gém ^^ játszottam kb 1 évet de mikor már nem tudtam belépni a szerverre mert mindig teli volt, meguntam :\ -
#33112 én meg azt 2 perc után feladtam, amikor nem lattam semmit a csatornaba, nem lattam a patkanyokat, és még meg se tom támadni őket :P :D -
#33111 nekem a régi szép emlékek nem runescapre hanem tibiára vonatkoznak...sajna azt mára már elrontották :( de ha unatkozok néha benézek oda is :) -
#33110 xDDD -
Nuki #33109 megint előtörnek a régi szép emlékek, haggyák má' abba :D -
#33108 :D -
Nuki #33107 ismerősömet rabolták ki. feltörték jelszó minden. aztán a srác ráprivizett hogy "én voltam". ilyenkor volt alkalmam használni az ignore-t :D
ja meg még a régi PK - NPK rendszer idejében, akkor folyton volt valaki aki mindig megölt engem, azt én tiltottam le, bár semmi értelme nem volt XD -
#33106 belépek trainingelek erre a következő történik velem..
Pur3Ch1ken:Can u give me some iron arrows plz?
Czdanoo:no sry i need it
Pur3Ch1ken:noblet.
+1 ember az ignore listámra..(ami már egyébként is szép nagy..)
-
Androidus #33105 Én meg még emlékszem régről, amikor komolyan szerveztek erdőégetéseket egyesek :) -
#33104 Ja az nekem is megvolt :(
Kár hogy az összes régi rsc-s képem elveszett -
#33103 kira lehetett :D -
#33102 volt amikor bugos volt a játék és nem respawnolódtak se a szörnyek, se az ércek, és a tuz se tunt el... néhány állat lángba borította egész faladort :D:D de ez még classicban volt asszem és egy format folyamán eltuntek a képeim :\ -
Nuki #33101 Faladort fel lehet vele gyújtani? -
#33100 valszeg más playerhez ment..megcsokolod az asszonyt kapsz 1 frog tokent és varrock clothes shopban beszélsz eladóhoz és ad egy békafejet vagy herceg ruhát.