34579
RuneScape
  • Nuki
    csak én. ő legalábbis ezt mondta, és akkor mindennél jobban bíztunk egymásban =)
  • W B
    hm. jo
  • Disno
    hobgoblin meg meg mas szornyek is asszem droppolnak limpwurt rootot,
    varrockban van egy muki, már nem tudom hogy hívják, asszem a gyógyszertáras, west banktól délre
    red spider eggs + limpwurt root + 5 gp = 4 töltetes str poti, százalékosan ad str-re (szal minel nagyobb a str-ed annal nagyobb a bonus)
  • W B
    és azt tudok csinálni? vagy kivel tudok csináltatni? És mi kel még hozzá?
  • Androidus
    A str pot egyik alapanyaga.
  • W B
    A Vösödpók tojásokkal mitt lehet kezdeni. (igazából pete , de tojásnak írja)
  • W B
    ezt, hogy érted?
  • Cht
    hmmm remélem ma jön pár új fórumozó
  • Cht
    Scimitar az fegyver, magyarul szabja
    Hajlitot kard Zeke árulja
  • W B
    "scimitar" mitt jelent? Al Kharid tudom, hogy holvan
    Nem tudok, angolul, de azért a küldik viszonylag mennek (igaz nem nagyon tejesítem azokat)
    De akkor gyűjtöm a pénzt és majd valahogy beszerzek egy runa vértet. Max keresek egy magyart
  • Cht
    40k-t foglalom :)
  • Cht
    Hmm..
  • Androidus
    - Mindig használj scimitart. Az a leggyorsabb. Al Kharid közepén van egy bolt, ott tudsz venni.
    - Rune páncélt játékostól vegyél, de előtte nézd meg, hogy megvan-e hozzá a képességed. A plate-et csak akkor fogod tudni viselni, ha megcsináltad a dragon slayer küldetést. A teljes rune vértezet kb. 200k-ba kerül.
    - Rune-t kovácsolni nagyon kevesen tudnak, majd évek múlva, ha kitartó vagy, esetleg te is :)
    - Északon a wilderness van, ott endegélyezett a pvp. Minél mélyebbre mész, annál nagyobb szintkülönbséggel lehet támadni (tehát annál valószínűbb, hogy jön egy über-állat, és egy ütéssel agyonvág). De egyébként ahogy beleballagsz, figyelmeztet, csak olvasni kell.
  • W B
    Azt tudom ,de azt hiszem kb 3000 aranyam van és Mirthil vagy mien a vértem (az a kék) és Admat (az a zöld) a fegyverem egy csákány. Csak annyi a kérdésem, hogy hogyan tudok majd rúna vértet és fegyvert venni(igaz méregdrága) vagy azt kovácsoljam?

A másik kétszer probálkoztam fel menni északra és mindig megöltek más játékosok. Ott fent északon mi van?
  • Androidus
    Nincsenek a karik szerverhez kötve, a többség ide-oda lépeget aszerint, hogy éppen mit akar. Belépsz, és látni fogod, épp hol vannak a többiek.
  • W B
    Amúgy meik szerveren nyomjátok a játékot?
  • Androidus
    Ha tanusíthatod, akkor már régen rossz. Ezek szerint még valaki tudta rajta kívül a jelszavát. Kérdés, hogy még hányan. Innen már nem olyan rejtélyes, hogy mi történt :)
  • Cht
    A programot itt találhatjátok Swiftswitch

Van benne kalkulátor chat workdváltó gombok.

Nem tartalmaz keyloggert
  • Cht
    akinek van swiftswitche az a chaten lépjen a #hungary szobába.
    Akinek mirce van az a irc.swiftirc.net serverre csatlakozzon és ott a #hungary szobába
    ez nem klán csak egy jó hely semmi kötötség csak jó hangulat

Runescape 4ever
    Cht online 0-24 on chat
  • Cht
    hi
  • Nuki
    jelszónak-névnek semmi köze nem volt egymáshoz tanúsíthatom :P
    recovery questionok rendesen ki voltak töltve, ezt azért nem viccelődtük el még AKKOR sem (ha jól emlékszem;)....szóval rejtéj maradt hogy történt az :)
  • Androidus
    Úgy kellett az ismerődödnek. Hsa betartotta volna a legalapvetőbb szabályokat, sose törik fel neki.
  • Androidus
    A gond ott van, hogy vadászni kell arra a 100-ból 1 emberre, aki nem ilyen seggarcú. Erre mondtam, hogy ha idefelé tart értelmileg az emberiség, akkor már nincs sok hátra.
  • Disno
    hja, és korlátlan mennyiségben veszek szenet 180/ea
  • Disno
    trading :)
    de nagyon ismerni kell a piacot, és természetesen kell indulótöke is
  • W B
    HI!

Én mostanság játszok ezzel a játékkal, de nem fizetős szerveren.

Az lenne az egyik kérdésem, hogy tudok sok aranyat szerezni? (bányászás-kovácsolás, ezen kívül)
  • Disno
    az se egy rossz gém ^^ játszottam kb 1 évet de mikor már nem tudtam belépni a szerverre mert mindig teli volt, meguntam :\
  • ColdFire
    én meg azt 2 perc után feladtam, amikor nem lattam semmit a csatornaba, nem lattam a patkanyokat, és még meg se tom támadni őket :P :D
  • Czdano
    nekem a régi szép emlékek nem runescapre hanem tibiára vonatkoznak...sajna azt mára már elrontották :( de ha unatkozok néha benézek oda is :)
  • Czdano
    xDDD
  • Nuki
    megint előtörnek a régi szép emlékek, haggyák má' abba :D
  • Czdano
    :D
  • Nuki
    ismerősömet rabolták ki. feltörték jelszó minden. aztán a srác ráprivizett hogy "én voltam". ilyenkor volt alkalmam használni az ignore-t :D

ja meg még a régi PK - NPK rendszer idejében, akkor folyton volt valaki aki mindig megölt engem, azt én tiltottam le, bár semmi értelme nem volt XD
  • Czdano
    belépek trainingelek erre a következő történik velem..
    Pur3Ch1ken:Can u give me some iron arrows plz?
    Czdanoo:no sry i need it
    Pur3Ch1ken:noblet.

+1 ember az ignore listámra..(ami már egyébként is szép nagy..)
  • Androidus
    Én meg még emlékszem régről, amikor komolyan szerveztek erdőégetéseket egyesek :)
  • Tarhonya
    Ja az nekem is megvolt :(
    Kár hogy az összes régi rsc-s képem elveszett
  • Czdano
    kira lehetett :D
  • Disno
    volt amikor bugos volt a játék és nem respawnolódtak se a szörnyek, se az ércek, és a tuz se tunt el... néhány állat lángba borította egész faladort :D:D de ez még classicban volt asszem és egy format folyamán eltuntek a képeim :\
  • Nuki
    Faladort fel lehet vele gyújtani?
  • Czdano
    valszeg más playerhez ment..megcsokolod az asszonyt kapsz 1 frog tokent és varrock clothes shopban beszélsz eladóhoz és ad egy békafejet vagy herceg ruhát.