RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Üdvözlettel:_-::Tomee::-_
Még nincs meg a coalod, de majd ha meglesz írok E-mail-t.
Sok szerencsét, minden jót: Taranov
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nálam is ballagás van, vagyis a gimnáziumi 12.-eseket kéne elballagtatbni, de én ellógtam :-)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondták többen is, hogy nem szép dolog, de még mindig szívesebben csinálom, mint ott nneplõben énekelgetni.
Én 'black arm'-os gangban vagyok.
Kellene egy 'fõnix' gangos, aki lelõ nekem valamit/kit. (a fõnököt?)
Tanácstalan vagyok, segítség kellene.
kpd-hungary
1Ébként ne legyél dühös, ez van, ezt kell szeretni (ismerõs, mi?^_^)
1ébként s freepotionhasználat tényleg yo dolog lenne mind két fél részére
(fel kéne majd mászni egy kicsit RSezni...na majd a ballagás után)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Dennis köszi majd nézd meg a mocsarat!
100k egy dragon long
Hidden Beks - Adreania - Commando
De tényleg :-)
NA midegy, ha mész, sok szerencsét, minden jót...aztán jelentkezz a colaodért :-)
És szívárogj be egy internetklubba, és nézz be az RS-be.
Minden jót, üdvözlet.
Nyilván amikor elkezdett játszani, az rune sq nagyon nagy dolog volt neki, és úgy gondolta, hogy ezért elvisel egy kis sértést,
Késõbb, mikor fejlõdött, nõtt rájött, hogy egy rune qs stb. nem éri meg azt, hogy mindenki utálja! Nekem meg se fordult a fejembe, hogy ellopjak valamit, de az elején kurvára vágytam rune battle-re, kite-ra stb. Mióta van sq-m, már nem vágyom kite-ra 😊
Azt hiányolom, hogy a herblawos cuccokat nem tudja a potionokat felhasználni free. Az is jó üzlet lenne.
Gyere bae a RS-be!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na mind1 legyetek jók, meg minden!
Sziasztok
Cht
------
thieves armband
- szükséges:pénz - menj el a shield of arrav-s ganged-hez.
a vezérrel dumálj. menj el karamja végébe végy 1 candlstick-et. bocs de én így csináltam. ha akarod olvasd el tip.it-en...
------
Elmentem Varrockba és én a déli kaputzol balra levõ gangban a csajjal beszéltem. az jó?
Elmentem a camelotba, és vettem gyertyát. de az valószínûleg nem elég jó.
Elmentem karamjara.
De nem tudom hol árulják.
kpd-hungary
Igaz. De éppen ideje lenne, hogy megtanulja, hogy aki lop, csal, hazudik (mindegy milyen okból), az elõbb-utóbb úgyis lebukik. Legalább itt kapjon egy kis nevelést...
Félreértés ne essék, nem rob-ot akarom bántani, fõleg, hogy úgy tûnik, tényleg jóvá akarja tenni, de mások pénzének és idejének elcseszését nem nagyon lehet igazolni semmilyen "bosszúval" (pláne hogy ez utóbbi ugye k*****a véges).
Tehát ajánlom, hogy mindenki koncentráljon a saját karakterére, fõleg mert a szabályok szerint a csere-bere is ugyanolyan "bûn", mint a többi csalás, ami miatt azt a rengeteg embert lenullázták nemrég.
De erre plz a Newbie módszer jobb, alias lejáratot, pl íjmódon : Elhívod ide-oda.Smithelni, V akárhova, és útközben forgalmas tömegbe mész, ott elkiáltot magad : "THIS GUY IS GAY AND HE IS FOLLOWING ME!" - hülyeség, de többnyire kiskorú hülyegyerekek játszanak, tisztelet a kivételnek, és AZOK elhiszik...szal fura...
Majd max elkérem tõle.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE