RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sült eel-t mind-mind kénytelen voltam megenni, mert át nem tudtam adni, ugyan úgy, ahogy a blueritot sem. (talán ha nyersen tartottam volna meg.)
A tûzmadár tollát pedig semmiképp sem tudtam átadni senkinek. 😊)
------
szóval van 2 gyertyatartóm, lehet rövidesen 4 lesz.
Van még 9 silverlightem
kpd-hungary
Aki viszont szeretne egy igazit, szóljon nekem. 14k
😊)
kpd-hungary
Bõvebben a következõ website-on:
http://web.interware.hu/tkuzma/arlista.html
Ha szerzel 3200 air és 3200 mind rune-t, adok érte egy rune plate mail legs-et. Ha szerzel 6400 mindot, akkor is! vagy ugyanannyi legyen, vagy mindbol tobb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként melyik szökõkúthoz tudsz tleportálni?
Rune Large kéne 85 K-ért, vagy 1 Rune Ore és 15 K-ért.
Hehh, ha csak sztech lenne akkor nekem is 5+ lenne, hát igen, aki fõvárosi 4. helyet ér el :-). Csak hát a technika is beleszámít ami 3as lett :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
már csak pénz kellene, hogy baxet vegyek
😊)
Supoer, tudok teleportálni Edgevillbe, Karamjara, Draynorba, AlKharidba, meg a 'szokokuthoz'
kpd-hungary
remiongtonban a bolttal szemveb a lepcso elotti asztalon
kpd-hungary
------
tehát az a kifejezés hogy:
full black = greater black helmet + black body (férfi szabás) + black legs
------
kpd-hungary
😞(
majdnem otthagytam a fogamat
😞(
Valyon a teleport mukodik onnan lentrol?
😞(
Elfelejtettem csalit vinni.
😞(
kpd-hungary
------
A black armos pacaknak csak large helmre, bodyra, meg legre van szuksege a blackbol.
De vigyázni kell hogy a body ne legyen fazonigazított, azaz ferfi szabasu legyen.
En ezen tokoltem el par orat, mert az istennek se hitte el, hogy az vagyok akinek mondom magamat.
tehat a full black-be nem tartozik bele a fegyver es a cape.
kpd-hungary
Nem kellett megvennem, mert egy jo tet lelek (fonixes) ugyan abban a cipoben jart, és megosztoztunk
kpd-hungary
Egyébként, ha neki vágok tudnál segíteni, mert sehol sincs leírva magyarul, de angolul nem tudok túl jól.
Egyébként a tip.it-en a Marlyn's Craystal hibásan volt leírva!
Azóta se sikerült megcsinálni!
1., A bannered nem lesz fenn
2., Szarabb lesz az oldalam
3., Te nem leszek reklámozva!
Egyébként akor holnap ráírom, hogy nem klán!
😞(
kpd-hungary
Beállt a kéró elé és kiabált, hogy venne egy karszalagot.
😊)
kpd-hungary
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
és megnéznéd a címet...
Nem tûnt fel hogy ott nem "Tagok" hanem "Gárda" van?😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Itt benn az egyik kofa árul 'dragon long'-ot. kb 100k (+ a gyémánt a kapuban), ja és jó pénzárt veszik a káposztát.
kpd-hungary
Hehe, én bizonyítványom: 3,3,5+,4,4,5,5,4,4,5,5,4,5
angolból kitûnõ lettél nem?
Nekem 60as a miningom és a 70-et várom az adamantitével :-D
»»»Nuki:
Yo nyaralást!
»»»Cht:
:-( -> sajna most csak ennyi jut eszembe
»»»Hungary:
Blackarmos voltam de vhogy fõnixes lettem :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nekem 47-es a miningom, asszem, és a coal, már tûrhetõ sebességgel jön.
Ha még nincs 45-ös a miningod, talán a silver vagy az iron lenne megfelelõ, csak attól függ mire szánod a kibányászott anyagot.
Craftingra silver, smithiongre coal.
Szeretnék egy dragon fegyvert, tudom, hogy 60-as attack kell hozzá, de az nem gond.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen questet kell hozzájuk megcsinálni.
A combatopm csak 59, tehát a Hero's nehéz lenne.
Azt nem tudom.
Van olyan dragon fegyver, amihez nem kell Hero's Quest?
És ahhoz hányas combatot ajánlasz? 😊
Légyszi segíts, mert meguntam a rune longot, rune 2-handedhez meg ugyebár nem lehet shieldet, pedig én nemrég vettem egy rune sq-t.