RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disno
ja, Nuki, boldog szulinapot !

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
kapnal 10-15öt is darabjaert...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Czdano
5000nél az tökéletes és hamar megvan!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Dragooon
ok, köszi, találtam is már egy embert, akinek ötezret kell leszállítani 😄
véletlenül 3gp/ea árt mondtam neki, de kezdésnek egyenlõre jó lesz ez is =|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Czdano
általában varrocktõl keletre érdemes probálni ahol használják FISHINGRE troutot és salmont pecáznak vele

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Dragooon
valaki nem tudja, hogy merrefelé vesznek tollakat?
meg még vmi: mire lehet a tollakat felhasználni?

Czdano
huh viszik a mithril axet mint a cukrot eedddig 1600at kaptam 2 axeért

Czdano
go smihingelni 😛

Czdano
Ersiman
Nuki
H. Peti
Bakutyin
modellmaker
Taybore
csuti27
DreddHUN
DarkSly
lamina
Sati84
tothzozo
MANy
HTS s3rg1nh00
SuX
TGA460XXL

bszn nuki xD mit kérsz ajándékba ingame? 😄DDD

Czdano
van arany ezüst clay szikla van ott tanner is 40es crafting szükségeltetik (legjobb hely crafting trainingre ha elakarod dobni a leather cuccot ugyanis van tehén meg tanner is)

Slipknot14
😄 Van aranyszikla, keresni kell olyan világot ahol egyedül vagy(könnyû találni, ált 34-es a legjobb)40+ crafting kell oda, és rengeteg féle képpen lehet trénelni: Cow Hide-ból Al-kharidba a bõrmunkás bõrt csinálbelõle, aztán tût jó sok cérnát veszel Al-kharidba a crafting shopba és varrsz bõr cuccokat, vagy bányászol clay-t vízet adsz hozzá, és Barbár faluba pedig átalakítod, majd kisütöd, bányászhatsz aranyat,ezüstöt amikbõl bar-t csinálsz és ezüstbõl unholy symbolt vagy tiarát, aranyból gyûrûket, amuletteket, nyakláncokat amiket general storeban eladhatsz.

crafting guildba van arany-szikla? :o nincs az kicsit elfoglalva? 😄
hanyas lvl kell oda bejutni? és te hogy gyursz kraftingra?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Slipknot14
Én itt nem : ténylegesen pénz csinálsáról beszéltem, de azt is lehet simán! Ezek nagyrésze kezdõknak van, és egy full rune-ra össze lehet szedni belõle...

Dragooon
ok köszi 😄

bardocz
xD
Tarhonya
1: használod a húst a tûzhellyel, elõjön a kis menü a chat box helyén. Ott lesz egy hús ábra, arra jobb klikk és "cook all"

A tollakat pedig inkább embereknek érdemes eladni, többet kapsz érte mint a boltban (bár az aktuális árat nem ismerem)
Dragooon
lenne még két kérdésem: bocs ha zavarok vele vkit 😄
1. lehet több húst sütni egyszerre? ha igen, hogyan?

2. a tollakat hol adhatom el? vmelyik boltban láttam (asszem 1coin/ea) de elfelejtettem h milyen jellegû volt. vki pls segítsen! köszi szépen! 😄

Slipknot14
az 1. kép nálam nem mûxik

Slipknot14

Slipknot14

Moss giant aki vigyáz a 6 chaos rune respre a wildybe XDXD

Szerintem eddig senki se beszélt power ammy-ról.

De egyébként nem igazán lehet venni diamondot, erre nem igazán érdemes apellálni. Ha mégis, akkor is sokban van.

Ja, és egyébként meg nem sok embernek van meg hozzá a craftingja.

androidus.freeblog.hu

A többin se, ha ez megnyugtat 😊

androidus.freeblog.hu

Már megbocsáss, de ezek között egy sincs, amivel ténylegesen lehetne pénzt csinálni. Szórakozásnak jó, de ha pénz kell, akkor fishing/mining/wc/trading/combat/pk.

androidus.freeblog.hu

Akkor elõbb megcsinálná a combatot, és utána makrózna vele. Azonkívül kiszúrnának azokkal, akik esetleg elõrelátóak akarnak lenni, és ki akarják termelni a full rune árát, meg azokkal is, akiket a combat egyáltalán nem érdekel.

Szerintem a makrózást csakis úgy kell szûrni, hogy szûrik a makrózást.

androidus.freeblog.hu

bardocz
52 fishing WOW ma egy kicsit jáácottame este
Czdano
😄DDDDDDD torszülöttek

Slipknot14
XD Nézegetem közbe a member lényeket, hát vannak egy-két aranyosak:

Czdano
😄DD

bardocz
ja jó ezt nem tudtam de azért szétvertem a kis optimista fejét
Slipknot14
random eventek szinten em is adnak😊 Amúgy 4x(ütésed száma).

>(h1)(h2)(t) - ezek a tresure trialok pl: black platebody(g)

>Saradomin, Zamroak, stb ezek asszem questek után szerezheted meg, de nem biztos..

Czdano
rrandom eventek kevesebbet adnak 😛

bardocz
hogy megy most az xp osztás?str-be támadtam egy lvl 79 river trollt és kaptam vagy 10 xp-t
Czdano
lol letoltam a dragy slayert nemis volt olyan erõs 7 kaját kellett megennem..

Czdano
aszem memberek tudnak szerezni freesek meg memberektöl 😛 talán treausre trailsek adják...

Anonimus23
Hogy lehet ilyen "Sarmodin", "Zamorak", "Adam", "xy(h1);(h2);(t);stb."-t szerezni?<#help>

Tegnap még beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok...

Dragooon
köszi, holnap elnézek arrafelé!!

amúgy összeírtam pár dolgot, nem tudom mennyire hasznos, azért berakom ide ^^
Barbarian (lvl - 10): 18 hp
Barbarian (lvl - 15): 20 hp
Barbarian (lvl - 17): 25hp
Giant rat (lvl - 6): 10hp
Goblin (lvl - 5): 5hp
Goblin (lvl - 11): 7hp
Goblin (lvl - 13): 16hp
Goblin (lvl - 16): 23hp
Goblin (lvl - 25): 26hp
Minotaur (lvl - 12): 10hp
Minotaur (lvl - 27): 22hp
Rat (lvl - 1): 2hp
Wolf (lvl - 11): 11hp
Wolf (lvl - 14): 16hp

(folyamatosan bõvül)

Czdano
na megoldotott..asszem..

Czdano
HELP VKI BESZORULTAM MELZAR MAZEBEEEE

bardocz
és menyib kerül hozzá a rúna?
Czdano
de van rendesen egy power ammy 10kba is kerülhet

bardocz
a sivatagban a vízparton de vigyázz a skorpiókkal
Dragooon
egy segítség kéne még: hol tudok halászni(1. szintû a halászat). csak olyan helyeket láttam, ahol 20. szint kell horgászathoz
pls mondjon vki egy helységnevet! köszi

bardocz
de akkor azon nincs is semmi haszon nem?
Tarhonya
A rune med high alchemyvel 11K körül van.
Czdano
cosmic kell meg még vmi de a spelleknél megtudod nézni.

bardocz
mi kell az amulet of magic csinálásához milyen rune?
Slipknot14
😊😊

Dragooon
^^ meghalnék, ha nem lennék az 😛 (csak fölfelé engedek alkudni 😛P)

Dragooon
köszi srácok 😄 a cowhide-dal megpróbálkozom ^^ egyszerûnek tûnik így elsõre

Slipknot14
izé az utolsót elírtam: Varrock íjássz boltban ne a obltosnak hanem egy playernek add el😄