RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hogyan törlõdik? Esetleg egy Hungary nevû ember kitörli? :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ha kifizeted, biztos nem szakítja meg, csak ha számlatartozásod van (:

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Minden szolgáltató? De ez csak valami freestart szerû szolgáltató lehet, nem?
Mert azt nem hiszem, hogy mindin szolgáltató...

hungary
idonkent torlodik a freund listam.
azok kerulnek bele, akik ramkoszonnek. (hogy vissza tudjak koszonni.)
Az ignore-ban nem latlak, tehat csak a veletlen muve, hogy nem lattal. 😊)

kpd-hungary

Hangianix
Azt, hogy ket orankent megszakitja a netezesedet a szolgaltato.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Angliában 2 óránkéntlekapcsolnak mindenkit? Hogy kell ezt érteni?

Taranov
Szegényke :] Nálam ki sincs építve az ADSL.

Taranov
>>>Hangianix:
Ne mondd. Az apám a MAtávnál dolgozik, õ mondta, nem én találom ki.
Én nmem azt miondom, hogy veszteséges. Azt tudjad, hogy a MAtávnak egy óriási része a Deutsche Telecom tulajdonában van (remélem jó írtam le) és ezért meg kell lennmie az elõírtr profitnak.
Ha a Matávnak nem is tesz jót, meg kell tennie, mert szerzõdésbe van foglalva az évi elõírt profit.
2., Nem értek egyet vele, hogy senki sem fog a Matavhoz "visszamenni", mert én is, és szinte az összes haverom, osztálytársam a Maátvnál fog maradni!
Még így se mondhatod, hogy drága lesz!
havi 7500 forint 60 óra. Ha ezt csúcsidõben lehasználod, mé így is kegyetle hasznod lesz!
Nekem pl. Eszem ágában sincs átváltani a Matávról.
>>>Crokin: Nekem is augusztus 10-is hosszabbítják, mert nem vettem át az ajánlott levelemet, amit küldtek.
Mert az nem kötelességes átvenni.
És mive 60-napos a határidõ....

Hangianix
Angliaban pl. 2 orankent lekapcsolnak mindenkit. Hmmm. A Matav meg nyereseget akar, hat most lesz nagy bevetelkiesese es mindenki aki teheti, nem hozza fog visszamenni. Lol. Hidd el, hogy KURVARA nem veszteseges a Matav. Ez pont olyan, amikor azt magyarazzak, hogy veszteseges a Szerencsejatek Rt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Disno
Az bizony :-o

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Crokin
Akkor ezek szerint nekem nagy makim van😊

Repatarurgyán

Dikkma
Jé, én se leszek. Szívás 😄
Disno
»»»Crokin:
Óhh, errõl olvastam. Akit késõbb tudtak értesíteni, asszem azoknak meghosszabbítják

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
»»»Taranov:
Persze, így is lehetne net de én napi 7 órát szoktam lenni és ez csak 150 ft volt, most meg max 1,5 óra lenne ugyanennyiért :-(
»»»Sir Ams:
:-(((

Crokin
Nekem is mindenkinek csomagom van, de a matáv küldött levelet, hogy aug.10-ig meghosszabitják. nemtom, ti nem kaptatok ilyet??

Repatarurgyán

Ams
én sem leszek*gondolom örültök* de lesz adsl. júli végén! HI!!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Taranov
Hmmm.... Látom, hogy nálatok a Matáv-huszárok folytán nem lesz net.
1.,Én nem vagyok egyáltalán felháborodva a Matávon, mert áremelés mindig van.
2.,Jóllehet, hogy nyugat-európában és a fõl sok már országában az internet töredékébe kerül a hazainak, a MAáv érthetõen csak hasznot akar.
3., Sztem inkább a kommunisták tehetnekerrõl, mert nem teszenk érte semmit.

Ennyi :-)

Disno
»»»Nuki:
»»»Hagane:
»»»Én:
:-((( Szal 30 éjféltõl én se leszek :-(( Majd augusztus elejétõl talán
»»»Ron Ragm:
LOLZ! :-)
»»»Tommeee:
Ez van :-)

Hagane
Stimmt, én se biztos, elselye után.
Die beetsch Matáv >_<
Taranov
Nekem is Mindenkinetem van, de azért nem mondom vissza a netem, hanem sajnos többet fizetek :-(

Na most mindenkitõl véglegesen elköszönök, merthogy nekem is Mindenkinetem van és Júli 1-tõl ugye nem lesz netem, de holnap reggeltõl már meg megyek táborba. Úgyhogy ha rúnán láttok az vagy:

-Tomee
-Tommetól netezek azaz én vagyok

Valszeg ha fórumozok annak is ezek a variációi lesznek, ez nem azt jelenti hogy soha nem játszom (kérlek titeket hogy a fújolásaitokat késõbbre haggyátok ;-)
de szeptember elejéig nem biztos hogy leszek...

SZIASZTOK!

--------------------- NUKE ---------------------

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ron Ragm
Ezek a gémstárosok is olyan hülyék...elkezdik hogy a Duke Nukem 3D volt az elsõ DN játék😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sehol senki????

Hidden Beks - Adreania - Commando

Hagane
Nekem meg nincs; idõm RS-ezni, max hetente 3-5 órát >_<
Hi all ma vagyok!

Hidden Beks - Adreania - Commando

Tomee2002
>>>Disno
Még most is fönn van a karid ésbeszéltem hozá de nem akar válaszolni! :-D
Disno
bakker hazavágódott az 1-2 server. Beléptem másik karival 4esre és tudtam magammal beszélni :-))
Remélem nem nagyon vágódik haza a karim :-((

Disno
jéé vmi new system ami bugos...ÉS JÖVÕ HÉTEN PRÓBÁLJÁK MEG ÚJRA! AMIKOR NEM LESZEK!!! :-((((

Crokin
Mostmár tényleg jo😊

Repatarurgyán

hungary
nálam ugy csinál minha, pedig nem

kpd-hungary

Ron Ragm
nálam sem😞

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Crokin
mondjuk nálam nem, de remélem máshol igen 😊

Repatarurgyán

Crokin
Mûködik!!

Repatarurgyán

hungary
bosszuból CS-ezek.
azt irta ki, hogy várhjatóan 49 perc a letöltés.
http://www.counterstrikeshome.de/download.php3?type=oldie&id=15

kpd-hungary

Taranov
de a free version mûködik? vagy az sem?

Taranov
Nálam kb. olyan 300 kilo-t letöltött, de nem mûköüdik. Remélem hamar megléesz, mert már várom a frissítést :-) Addig driverezek :+o

Crokin
Detto ugyanaz a helyzet...

Repatarurgyán

hungary
nálam se megy.
a klienst upgradeolta, aztan aztalaviszta

kpd-hungary

Taranov
ha megnyomom az egér bal gombját, a fájl tulajdonságai jönnnek be, ha a jobb gombot, a lehetõségek. :-D
Ha a középsõ gombot, a számítógép lefagy. :o

Taranov
Nálam nem csak az RS nem megy, hanem még az RS oldal runescape.html fájlja sem.

Lord Marcus
én tegnap 0-ra vittem le 😊 van egy screenshotom is. Egy men-t nem tudtam megölni...
Lord Marcus
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NINCS RS EGY NAPIG!!!!!!!!!!!!! NEHEHEHEEHHE!
😞((((((((((((((((( istenem...
Disno
már nem.

Ez jó, benyomtam 19 sört, az attackom 11/51 lett :-D

Hagane
Remélem ez a crafting nem memberes...
Disno
Hmmm... Menj el a crafting guildhoz. Ott van az út, menj északra a memberes kapuhoz. Menj a kerítés mellett szorosan nyugat fele és egy kis félszigeten ott a csákó.

Crokin
jovan megvan, csak a crafting guildtol északra van, és nyugatra nempedig keletre...😊

Repatarurgyán

Crokin
A wörld meppen semmit se látok.... irja le valaki normálisan hogy hol van pls!

Repatarurgyán

Disno
kibaszás! jobb click cél mentése más néven -> nem tudja megnyitni a helyet :-( szal akinek kell elküldöm emilben :-)

Disno
Najóvan :-(

ez

Disno
Nem mûxik a katt :-((