RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mining Calculator by Deesno Entertainment
Made with Turbo Pascal 7.0
Known bugs:
Mivel magamra méreteztem, ezért csak 60-tól 89-ig számol :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Repatarurgyán
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
kpd-hungary
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Fishing Guild Info:
Van 1 ház ahol big net, harpoon és lobbie pot respawnol, és egy tûzhely, ahol a kukingot edzheted. Van egy Fishing Store ahol csalit és tollat vehetsz
Lumbridge Castle, Barbi Villa...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
LOLZ!
»»»Hangianix:
Ja, arról a Koreáról. De 11-es rúgásban mákosabbak voltak mint a spanyolok <és jobbak :-)>és jobbak :-)>
»»»Tommeee:
Sorry de elaludtam tegnap :-(
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Camelotban a banktol nem messze a kapolna melletti haz sarkaban a foldszinten mindig van a sarokban.
az emeleten van egy rokka is.
kpd-hungary
Ha flax-ból bowl stringet gyártasz, akkor kapsz 15 xp-t craftingban.
Ha 30-at összeszedsz, akkor az 450 xp crafting.
Elõre!
Stringgyártás.
Hiszen nem kell holy, mert ez gyorsabb.
kpd-hungary
Leforditaná valamelyikõtök?
köszönöm
------
Tribal Totem
Difficulty level: Medium, Members Only
Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!
Start: Go to Brimhaven and talk to Kangai Mau near the shrimp and parrot pub.
Hint 1: Go to the Handelmort Mansion in Ardougne and talk to the gardener there. You will know that you cannot go into the mansion by the front door.
Hint 2: Go and talk to Wizard Cromperty and you will find out that he has invented a patent pending teleport block, ask him to teleport you. You will end up in the RPDT Depot. Search the crates and you will find one going to be delivered to Handelmort Mansion. You will take the label automatically. Use the label with the crate that is going to be sent to the wizard’s tower in Misthalin. You will stick the label on the crate. Talk to the RPDT employee and he will send the crate to the mansion instead of the wizard’s tower.
Hint 3: Search around in nearby houses and find the Guide book. Read it and it will tell you the name you need to know.
Hint 4:Go to talk to Wizard Cromperty and ask him to teleport you. You will end up in the mansion. Once you try to enter the door, you will need to choose 4 position. They are B, R, A and D. Once you entered the door. You will need to pick lock another door. Search for trap on the stairs and then go up. Search the chest and you will find the totem. Return it to Kangai Mau.
Reward: 1 quest points, thieving experience and 5 swordfishes .
Thanks for help: jammy316, Baconer, Sir Cardon
kpd-hungary
(2) ettõl aháztól rögtön nyugatra, van az a bizonyos letra, ahol le kell menni, a Head Thief hez. Nem tõle kapom meg a blankettet, a földon van a déli falnál. Nem nagy eresztés lvl 34 , csak a többiek agressziven folyton megtámadnak.
(3) Brother Cedrik egy szerzetes. Az álatkerttõl délre, és nyugatra a hid mellett ácsorog. (ott van a szekér)
(4) ahogy a nagykönyvben meg avn írva. Visszamentem, kaptam 8 law runát 😊)
kpd-hungary

Te kis szoknyapecér :-)
Hópatkányokra gondolsz? RS-ben biztos itt a tél. Menjünk síelni az orákulumhoz :-)
»»»Tommeee:
Ok! akkor egy dímond ammy kéne. gold bar kell?
Korea rules! Õk fogják nyerni a VB-t!
most 59 vagyok.
Érdemes?
Mi van benn?
kpd-hungary
Igen. Nálam is.
😊)
Hogy ez miért jó?
Talán a sötét csatornák így világosabbak lettek. 😊)
kpd-hungary
mármint akkor a vinyómon lenne a játék, de neten játszanék, nem?