RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rob45
Na ide figyelj hungary!
1,én nem vagyok rob42!én csak 45 vagyok,de pár HÜLYE nem érti meg.
2,dennis accountját senki nem vette el!
3,42 a hugom,értve vagyok?
hungary
dennis szülei 7000 Ft-ot fizettek azért, hogy a csemetélyük tudjon játszani.
Hogy jösz te ahhoz, hogy el vedd tõle?
Ha a szülei megtudják, szerintem még rendõrségi ügy is lehet belõle.
Hajrá rob. Még lehetsz Orsós és Köteles Lackónak a szobatársa.
Jól jön az még a következõ választásokon. 😊))

kpd-hungary

NEM ADOM VISSZA MERT AZ ENYEM DE HA DENNIS VISSSZAKERI AKKOR VIHETI CSAK A CUCCOK A BATYAME😊
hungary
follyon ki a szemed!
redvából legyen a nyakadon garbós pulóver!

kpd-hungary

HUNGARY:
Nem azért mondom, de senkinek nincs beleszolasa, hogy Disno milyen logot hasznal, mert van ra biztos oka, hogy ezt a logot hasznalja es en meg is tudom indokolni:AZERT MERT AZ TETSZIK NEKI!!!!!!NA AZERT ENNYIERT CSAK NEM FOGSZ MEGSERTODNI?!?!?!?!?😊))
hungary
különben nem adod vissza a kariját?

kpd-hungary

hungary
Warrior nem csak alkharidban van, hanem varrock kastélyban és Ardougne Paladin kastély udvarán is 😊)

kpd-hungary

A BRAZILOK GYOZTEK!!!!!
KI SZURKOLT A NEMETEKNEK?
JA EGYEBKENT HA VALAKI TOMEE2002-VEL BESZELGET AKKOR EGYBEN ROB42-VEL IS!UGYANIS DENNIS NEKEM ADTA TOMEE-T MERT NEKI MAR NEM KELLET!
DENNIS:
AMIRE MEGKERTELEK TELJESITSD, HA KESZ VAGY VELE AKKOR KULD EL EMAIL-BAN AZ UJ JELSZOT!
HA, VALAKI BARMIJEN UGYBEN AKAR NEKEM EMAIL-T IRNI AKKOR IRJON ERRE A CIMRE:[email protected]
hungary
kedves disno.
nem cserélnéd ki a logódat?
nem lehet elolvasni, hogy te vagy, és rondan villog.

kpd-hungary

hungary
Voltam w54-en a rogue házban.
baró, gyorsan jön az xp, lvl 32 kell hozza, és pacakonkent 18gp-t lehet lopni.
tehát gyorsan jön a money.
Ha valaki pk-zni akar, ajánlom a helyet, mert 54 szintkülönbséggel lehet beütni.
Sokan ki is használják a helyzetet, engem vagy 12kgp-tõl szabadítottak meg, meg a great helmettemtõl, meg a pajzsomtól. a ruby amuletet nem siratom, van elég.
------
Régebben bevezettem a legkedvesebb 3 kifejezést:
Nos erre a helyre igaz, ide úgy kell menni, hogy olyan cuccot kell felvenni, amit ha leszednek rólad, nem bánkódsz utána. a "rogue 21lvl"-t szabadkézzal is le lehet gyakni.
és ha PK-t lácc erigy ki a terminálból, de még ez sem garancia, hogy 3 ütéssel nem végeznek ki.
------
megfigyeltem, hogy úgy indít, hogy varázslattal lecsökkenti a deffense-met. Aztan nekem annyi.
------
Na de mindegy, ha megölnek pénzt nem vihetsz magaddal.

kpd-hungary

hungary
Voltam a willderness axe házban.
a ládákat nem tudtam kiprobálni, mert igen zaklattak a repülõ fejszék (tomahook?)

kpd-hungary

hungary
Voltam Ardougne bámyában.
Az álatkert fõbejárata elõtt kell lemenni a csatornába.
a hátsó ajtót 'pick lock'-olni kell.
Hogy hanyas lvl kell hozzá nem tudom, most vagyok 36 lvl thieving.
Nem kell hozza feszítõvas.
benn van 3 vas 5 szén 2 (nemtudom) és 2 zombi (24lvl)
akkor szerencsés, ha a zombi lefordul rólad, mer akkor egy darabig nyugi van.

kpd-hungary

Disno
Edgevilletõl keletre is van egy ház amit lockpickkel lehet kinyitni

A béka segge alatt sincs már ez a topic :-(((

Tegnap nem volt adatforgalom az InterWarenél. Csókoltatom a rohadt serverüjeiket

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

hungary
a lezart hazakban jonehy ajtaja kinyilik, ha "pick lock door".
Aztán a ládát nem szabad kinyitni, hanem csapdát kell rajta keresni.
Ha talál és hatástalanitja, automatikusan kinyilik.
Ha simán nyitod ki, hits-ed bánja.
Szóval, ha kinyílik, akkor 10gp es 8xp a jutalmad.

kpd-hungary

Disno
»»»Hungary:
A hülye oldalon megadtam a csicska karim jelszavát, beléptem hozzá és megváltoztattam a jelszót :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Lol, ez a jelszó vhonnan ismerõs :-)) Ilyen népszerû lenne ez a password?
»»»Taranov:
K, akkor most szégyellem magam :-)
»»»Rob45:
Óhh, te lemaradtál az IGAZI drop partyról! Dumb Woob szervezte a server1en barbivilla és a folyó között. Vagy 100an voltak ott és adam kiteot, rune longot, más rune cuccot köztük egy RUNE ZWEIHANDERt is droppolt! Csak kár hogy nem az enyém lett :-(( De ha lesz vmi értékes akkor megyek!

hungary
en nem az enyimet adtam meg, hanem kpd-jet.
name:kpd
password: 12345

kpd-hungary

Hangianix
ja es ha megadod a passwordot es a logint akkor bucsut is mondhatsz a cuccaidnak. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hungary
találtam egy hülye oldalt, az RS-sel kapcsolatban:
http://members.aol.com/shot5tymes/

kpd-hungary

rob45
Holnap rendeznénk egy kisebb sörözést,valamikor késõbb partyt,sot drop partyt is.A sörözés holnap kb 4-5-ig lenne kb,aki be akar segiteni a rendezésben szoljon,a sorozes helye,a player owned houses reszben,a palotaban lesz faladorban!Aki tud hozzon droppolnivalo kajat vagy italt!!!
hungary
Tudna segíteni valaki?
A 'Nature rune chest'-et hogy kell használni Ardougne városában? a General Shop mellett, vagy a forgalmasabb furnace mellet?
2 láda is van, nyilnak csokódnak, de amikor nyitva van nem tudom a trappot serchingelni, amikor meg csukva van akkor meg minek?

kpd-hungary

Taranov
Én csak balekoknak adom el 100K készpénzáért :-)
De a magyarok között nem találtam, még sose balekot.
Majd amcsiknak :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Most miért kell így rámszállni? Ha nem volt tiszta a poén, akkor slussz.
POÉN AKART LENNI!
Azért volt ott a végén a :-).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Tudom, pont ezt írtam.
:-)
Ott ewgy mosolygós kép a mondat végén.
Ezzel a mosolygós képpel azt akartam kifejezni, hogy nincs szükség olyan gyors netre, mert úgysem megy tõle gyorsabban az RS.
Nálam a :-) azt jelenti, hogy a mondatot ellenkezõ értelemben kell érteni.

hungary
Hi!
Rájöttem a "thieving" skill mikéntjére.
thieving = tolvajlás
pickpocket = zsebtolvaj
------
Vannak olyan helyiségek, amelyek ajtajai zárva vannak, és nem nagyon találni hozzá kulcsot. Ugyanakkor pedig vannak benn. (felháborító)
------
ezeknek az ajtaját meg lehet bütykölni, ki lehet nyitni megfelelõ 'thievong' lvl-lel.
A 'thieving' lvl skill-je a zsebtolvajlással növelhetõ (nem tudom, hogy küldi van-e rá)
a thieving skill a következõ szintek szerint gyurható:
(0) man 8xp
(10) farmer 14,5xp
(25) warrior 26xp
(32) rogue 35,5xp
(40) guard 46,5xp
(55) knight 84,5xp
(70) paladin 152xp
(80) hero 274xp

kpd-hungary

Disno
»»»Hagane:
Sorry, ma nem sikerült meglovagolnom a rune piacot :-(( majd legközelebb :-)) Bár a rune ore-od kéne :-))

Disno
»»»Hagane:
Hmm holnapra kiderül ok?

Hagane
Rune ore 50K, Diamond Uncut 10K, Rune med 10K meg 10 K az 10K =)
Hagane
Vennék Rune Large Helmetet 1 Rune Orért, Rune medért, Uncut Diamondért és 10000 ropogós GP-ért.Ha nem tetszik dugd fel :-P.
Disno
Vboxer111 maxim111 és terra111
mi a trió 1esen kívül a különbség???

Disno
»»»Vboxer the Satanist :-))
Gratula! Largeot keress a server 1-en palotától nyugatra
»»»Taranov:
Jah, az RS "repkedése" nem csak attól függ hogy mekkora az én sávszélességem hanem hogy mekkora az RS serverek sávszélessége. Bár a nagy sávszélesség jó, egyszerre RS, mindenféle download, stb. :-)

Hangianix
Az RS nem repulne olyan sebesseggel, ugyanis 100mbit-s halon is ugyanolyan lag-es mint modemen. Nincs tul nagy savszelessege.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

sir vboxer666
Megvan életem elsõ greater démona
sir vboxer666
kell egy rune large
Taranov
Disznó: Itt van lézeres, mikrohullám, rádióhullám, satellite, optikai.
Havi 10 ezertõl (kétszázvalahánykbit/sec)-tõl több százezer havi forintig ami ván 1 Gbit/sec is lehet.
Azzal az RS teleport gyorsasággal repülne :-)

Taranov

>>>Disznó>>> Ha érderkelnek az extrém internetek nézd meg ezt (de nem számíts pénztárcák barátjára (😊
CovySoft

Taranov
ELRONTOTTAM A LINKET!

Taranov
>>>Disznó>>> Ha érderkelnek az extrém internetek nézd meg ezt (de nem számíts pénztárcák barátjára (😊 CovySoft

hungary
tudok ruby ammyt készíteni
Ha érdekel valakit, árulok is, amúgy FREE összerakom, ha valakinek kell.

kpd-hungary

Hagane
Kattanjatok, jelentkezzetek és nagyon segítetek ^_^.
Hagane
http://www.neopets.com/refer.phtml?username=blackwing_dragon
Disno
Egyeseknek jó, másoknak rossz hír :-))))
Júliusba is vagyok még :-))

Disno
Hát ez nem igaz hogy micsoda pangás van...

Disno
meg egy másik haverom haverja ingyen ADSL...

Disno
»»»Taranov:
Hmm, az elejét elolvastam. Csak 15 és 40 órás lesz?!?! Bazz, vmi Extrém díjcsomagot is be kéne vezetni, mert mostanában napi 7 órát netezek...
Hmm, nekem is van egy haverom akinek apja matávnál dolgozik, ingyen neteznek :-D

Taranov
Ja. Sajnos 😞( Nekem ez sokszor okoz gondot 😞( 😊
(:

hungary
ecceru 😊)
Ha azt akarod, hogy csond legyen, akkor hiaba tiltod le a privacy-t, a freund listan levo emberkek, tovabbra is vannak, es beszelnek.
ha tokeletes csendet szeretnel, csak ures freunddal lehetsz benn.

kpd-hungary

Taranov
mi? miért?

Dikkma
Ez egy szar, használhatatlan.
Taranov
Sajtóközlemények

Budapest, 2002. június 28.
ÚJ INTERNETES KONSTRUKCIÓKAT VEZET BE A MATÁV AUGUSZTUS
1-JÉTÕL

A hazai internetezés tömeges elterjesztése és az otthoni internetezés elõsegítése érdekében a Matáv az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelõen új internetes konstrukciókat dolgozott ki. Az augusztus 1-jén bevezetendõ 15 és 40 órás díjcsomagok, valamint az új kedvezményes éjszakai internettarifa révén jelentõsen csökken az internetelérés telefondíja a hatósági áras tarifához képest: az éjszakai kedvezmény esetén 85%-kal, a 15 órás csomag esetén 47%-kal, a 40 órás csomag esetén 49%-kal. A Matáv 150 Ft-os kedvezménye augusztus 1-jéig érvényben marad.

A kormányzat és a Matáv közös célja az internetezés tömeges elterjedésének támogatása és elõsegítése. Ennek érdekében a Matáv az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelõen olyan új internetes konstrukciókat dolgozott ki, amelyek a többséget képviselõ átlagos felhasználók otthoni internetezését támogatják. Az új konstrukciókat augusztus 1-jétõl vehetik igénybe az internetezõk, ezért a Matáv a 150 Ft-os díjkedvezményt nem július 1-jétõl, hanem augusztus 1-jétõl szünteti meg, így az internetezõk nem maradnak kedvezmény nélkül (a Mindenkinek csomag július 1-jétõl megszûnik).

Az új konstrukciók kidolgozásánál a fõ szempont az volt, hogy megfeleljen a hazai átlagos felhasználói igényeknek. A felmérések szerint a magyar felhasználók legnagyobb hányada havonta 10 és 40 óra közötti idõtartamot tölt internetezéssel, jellemzõen a délutáni és késõ esti órákban. Ezt figyelembe véve alakított ki a Matáv és a kormány két új – 15 órás és 40 órás – internetes díjcsomagot. Mindkét díjcsomag úgynevezett kiterjesztett kedvezményes idõszakban érvényes: hétköznap 16 órától éjfélig, hétvégén és munkaszüneti napokon reggel 7 órától éjfélig (éjféltõl reggel 7 óráig pedig minden nap életbe lép az új internetes éjszakai díjkedvezmény). A díjcsomagokat csak egyéni elõfizetõk vehetik igénybe.

A havi 15 órás csomag a kezdõ és kis felhasználóknak ajánlott (napi 30 perc internetezést biztosít, ami a nemzetközi gyakorlatban megközelíti az átlagos felhasználást). A csomagban az internetelérés telefondíja bruttó 1550 Ft/hó (1,72 Ft/perc). A csomaghoz vásárolható internetszolgáltatás díja már az internetszolgáltatók ajánlataitól függ, várhatóan kevesebb, mint bruttó 2000 Ft lesz havonta, így összesen maximum 3500 Ft-ért lehet havonta 15 órát internetezni egy kiterjesztett kedvezményes idõszakban.

A havi 40 órás csomag a közepes felhasználóknak ajánlott (a havi 40 óra internetezés a jelenlegi átlagos magyar internethasználat felsõ határértéke). A csomagban az internetelérés telefondíja bruttó 4000 Ft/hó (1,66 Ft/perc). A csomaghoz vásárolható internetszolgáltatás díja ez esetben is az internetszolgáltatók ajánlataitól függ, várhatóan kevesebb, mint bruttó 4500 Ft/hó. A havi 40 órás internetezés tehát így összesen legfeljebb 8500 Ft-ba kerül.
A 15 és a 40 órás csomagokban az internetezés telefondíja a felére csökken a hatósági áras tarifához képest.

A Matáv a kormánnyal közösen kidolgozva augusztus 1-jével egy új, kedvezményes éjszakai internettarifát is bevezet. Minden nap 0.00 óra és 07.00 óra között a 06-51-es behívószámon folytatott internethívások díja bruttó 0,50 Ft/perc (természetesen ez a kedvezmény a 15 órás és a 40 órás csomagok elõfizetõinek is automatikusan jár).

Az éjszakai kedvezményes internettarifa 85%-kal olcsóbb a hatósági áras tarifánál.

Az új internetes konstrukciók bevezetése mellett természetesen továbbra is érvényben maradnak a Mindenkinek csomag és a 150 Ft-os kedvezmény helyett kínált megoldások:

Korlátlan hozzáférést biztosít a nagy sávszélességû ADSL, amely az ország területének 50%-át lefedi és az év végére 70%-os penetráció várható. A piacon lévõ ajánlatok alapján az ADSL szolgáltatás havi bruttó 10-12 ezer forintért vehetõ igénybe (az ár tartalmazza a telefondíjat és az internetszolgáltatás díját is).
Azoknak, akik a Mindenkinek csomag elõfizetõi voltak és technikai okok miatt nem tudják igénybe venni az ADSL szolgáltatást, a Matáv július 1-jétõl átmeneti ADSL pótló megoldást kínál fel: az internethasználat telefondíja havi 60 óráig bruttó 7.500 Ft-os fix összegbe kerül, az ADSL pótlóhoz vásárolható internetszolgáltatás díja - internetszolgáltatóktól függõen - mintegy bruttó 3.500 Ft/hó.

Azoknak, akiknek a 150 Ft-os kedvezmény nem az internetezésben, hanem a telefonbeszélgetések során jelentett elõnyt, a Matáv a Csevegõ díjcsomagot kínálja (5 perc beszélgetés után 20%, 10 perc beszélgetés után 30% kedvezmény).

Az újonnan kidolgozott konstrukciók nem csak az internetezõk, hanem az internetszolgáltatók számára is kedvezõek, ugyanis az internethasználat hazai elterjedésének elõsegítése nem csak az internetezõknek nyújtott kedvezményes lehetõségek kidolgozását jelenti, hanem hozzátartozik az internetszolgáltatók díjmegosztáson alapuló támogatása is. A 15 órás és a 40 órás internetes díjcsomagokból származó bevételbõl az internetszolgáltatókat - a bevételmegosztásról szóló jogszabályok alapján - nem a kedvezményes idõszakra járó 10%, hanem az átalánydíjas csomagok után járó 13% illeti meg, és ez az összeg független a forgalomtól.

Forrás: Matáv RT.