RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hihgt level alchemi ad egy viszonylag jo arat a cuccert, és nem kell boltba menni eladni. erre jo
kpd-hungary
Nem hasznaltam csata kozben, inkább amyt használok.
szorry
kpd-hungary
Uncut az 550 gp.
»»»Tommeee:
Hmm én rune marketos tapasztalataim alapján:
Régebben lardzsot 60k-ért is eladtak...de most már 90-100k :-(
Square az nagyon változatos. Leginkább 110-150k.
Battle az 350-450k bár vannak pofátlanok is akik 500k-ért árulják.
Kite az 400-500k. 2kezes azt nemtom hogy sikerült e vennie a sok csávónak 600-699k-ért de akik eladják 700k-ról kezdenek. Láttam egy csávót is aki 150 steel certért adott el egyet.
Na meg a másik fizetõeszköz a coal cert, ami 1k-t ér.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
sq:100k jobb esetben
large: 90k jobb esetben
battle axe: 350k jobb esetben
Kite: 500k jobb esetben
ezek igy a pontos arak.
regebben dragabbak voltak mert az sq 200k a large 100k a kite 700k es a battle 500k volt.
de mar lementek az arak nagyon
Igérem nem nyaggatlak többet, nem tudom mi roszat
tettem de ha volt olyan akkor bocsáss meg nekem!
,olyankor sokmindent mondanak ám rád : ´noob´,´fuq u´,´i kill ya biach´ stb. stb.

25 óra 10 perc folyamatos runescape!
@mindenki : nature rúnát gyüjtögetek a wildben a szigetnél de csak az elsö kupacot (4 rúna) tudom felszedni.El lehet e érni a másodikat is vagy csak azért van ott hogy kínozzon engem ? Ha igen akkor hova kell beállni,lehetöleg úgy hogy mindkettöt elérjem ?
Repatarurgyán
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
mi az rs neved?
»»»Tommeee:
Bazz, aszittem reggel 10kor kezdted :-))
Egyébként gratula :-)
»»»Rob45:
Lolz, azért nem kéne :-))) Én voltam vele asszem 10-11tõl reggel 7ig!
»»»Rincewind:
Lol, eltévedtél? :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
------
de
a vulkánban a létra mellett agressziv csontik
a titkos átjárónál agresszív pókok
az átjáró fojosóján 79-es lesserek
a dragon elõtt 54-es csontik
fogadnak 😊)
fogadjunk?
kpd-hungary
Ti úccse fogtok, de FUGES11 vagy vmi ilyesminek NE dõljetek be mert egy kibaszott csaló.
DIEEEEE!!! FUCK YOU!!!!

Elnézést.
Ha vkinek kell vmilyen mith cucc square shieldig az szóljon! De mivel csak most kezdtem el a 1200 acélrúd elkovácsolását, kis idõ
Tudom hogy tolakodó vagyok és bocs de egy körülbelüli idõpontot nem tudsz mondani hogy mikor lesz kész a szén?
»»»Hangianix:
Kívánság nemsokára teljesítve :-D
meg kellett adnod a nevedet, iranyito szamot, orszagot, emil címet.
ez alapjan ha valaki beir az emil cimrol, az aktuális emilcimre kuldi a jelszót. 😊)
kpd-hungary

)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hmm, Caps off pleeze :-)
1ébként thx a védésért. Hungary csak 1 fórumozó, ha egy kicsit többen lennének akkor talán venném a fáradságot és lecserélném...Bár ha vki meg akarja tudni, hogy ki szereti a Prodigyt, annak csak rá kell vinnie a kurzort a logómra és kiírja hogy "Disno"
Ez azér nem annyira ronda a piros és kék, sztem a citrom-lila jobban buzerálná a szemed :-D
De azért mivel szépen kértél meglátom mit tehetek.