RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary
a hight lvl alchemihez kell, vagy a telekinetik grab hoz.
a hihgt level alchemi ad egy viszonylag jo arat a cuccert, és nem kell boltba menni eladni. erre jo

kpd-hungary

hungary
sajnalom, holyt (free) jelentkezoknek tudok adni. szerintem csak arra jó, hogy a monostorba hamarabb felengednek az igy kapott plusz prayerrel.
Nem hasznaltam csata kozben, inkább amyt használok.
szorry

kpd-hungary

Disno
Zafírt azt én is vennék 500 gp darabjáért!
Uncut az 550 gp.

»»»Tommeee:
Hmm én rune marketos tapasztalataim alapján:
Régebben lardzsot 60k-ért is eladtak...de most már 90-100k :-(
Square az nagyon változatos. Leginkább 110-150k.
Battle az 350-450k bár vannak pofátlanok is akik 500k-ért árulják.
Kite az 400-500k. 2kezes azt nemtom hogy sikerült e vennie a sok csávónak 600-699k-ért de akik eladják 700k-ról kezdenek. Láttam egy csávót is aki 150 steel certért adott el egyet.
Na meg a másik fizetõeszköz a coal cert, ami 1k-t ér.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tomee2002
Figyeljetek: Van mindenfele cuccom eladasra! bronzetol a rune medig! ( most csak ennyi de majd a greaterezes utan large is 😄 )
Tomee2002
Miert most rune leged es plated van?
Tomee2002
hat ez nem eleg egy battlera, se egy kitera. de sq-t vagy larget tudnal venni. arak:
sq:100k jobb esetben
large: 90k jobb esetben
battle axe: 350k jobb esetben
Kite: 500k jobb esetben
ezek igy a pontos arak.
regebben dragabbak voltak mert az sq 200k a large 100k a kite 700k es a battle 500k volt.
de mar lementek az arak nagyon
Tomee2002
ahhoz kepest adnek el.
Tomee2002
mennyid van?
Tomee2002
Nem tettem ellened semmi rosszat!
Tomee2002
Hungary: Könyörgök válaszolj nagyon fontos lenne!
Igérem nem nyaggatlak többet, nem tudom mi roszat
tettem de ha volt olyan akkor bocsáss meg nekem!
yippie !!! megtaláltam : a két fa közzé kell beállni a szigettöl délre,oda a lesserek is ritkán mennek,amúgy ha valaki nagyobb távolságról vakon támad az nagy valószínüséggel belerohan egy lesserbe ,olyankor sokmindent mondanak ám rád : ´noob´,´fuq u´,´i kill ya biach´ stb. stb.
állitólag lassabban fogyik a prayered ha viseled,bövebb információt Hungary adhat neked,szerintem van már neki több százezer belöle úgyhogy ö biztosan többet tud róla
Tomee2002
Jó éjet mindenkinek!
Tomee2002
Megcsináltam 25 óra 10 perc... eddig bírtam és most kijött a kávé és fáj a fejem na jó játékot ez a rekord:
25 óra 10 perc folyamatos runescape!
en megvenném a lobstert,mi az rs neved Tyty ?
@mindenki : nature rúnát gyüjtögetek a wildben a szigetnél de csak az elsö kupacot (4 rúna) tudom felszedni.El lehet e érni a másodikat is vagy csak azért van ott hogy kínozzon engem ? Ha igen akkor hova kell beállni,lehetöleg úgy hogy mindkettöt elérjem ?
Crokin
Pc-s játék 96,97 körüli kalandjáték/nyomozos.

Repatarurgyán

Crokin
Egy régi játék, amivel akkor huztam le 72 orát haverommal, amikor a gép még elég uj dlog vaolt számomra😊 De azota is volt már rá példa, pl a Heroes 2 vel is sikerült nem keveset játszani egyhuzamban 😊

Repatarurgyán

Crokin
Én is nyomtam már 72 orát 😊 Tex Murphyvel 😊

Repatarurgyán

Tomee2002
Deesno gyere föl hogy ne essek össze!
Ron Ragm
még 1 perc van😊)ejnye bejnye😊))

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Hajrá

Tomee2002
Hát megvan az újj rekord 24 órán át runescape! A fennmaradás csak azért ilyen veszélyes mert a gép elbûvöl.Már lila duzzadt ereim vannak stb.... De megvan! Ezt hívom fanatizmusnak de hát ez van. legalább rekord!
Disno
»»»tyty:
mi az rs neved?
»»»Tommeee:
Bazz, aszittem reggel 10kor kezdted :-))
Egyébként gratula :-)
»»»Rob45:
Lolz, azért nem kéne :-))) Én voltam vele asszem 10-11tõl reggel 7ig!
»»»Rincewind:
Lol, eltévedtél? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tomee2002
PÁR PERC
Tomee2002
Tegnap este 9kor kezdtem... és most!
Ron Ragm
Hajrá!GoGoGooo!

Tomee2002
10 perc van még hátra!
Tomee2002
Egész nap RS ÉS MEGCSINÁLOM!
hungary
ha már jártál a sárkány szigetén, akkor megnyilik egy kapu ami a karamja szigeti vulkánból nyílik.
------
de
a vulkánban a létra mellett agressziv csontik
a titkos átjárónál agresszív pókok
az átjáró fojosóján 79-es lesserek
a dragon elõtt 54-es csontik
fogadnak 😊)
fogadjunk?

kpd-hungary

rob45
Még 1 óra és dennis2 24 órás rs maratonja végéhez ér,a versenyzo mar faradt,de 1 dolog meg tartja benne a lelket! a kezdete otsa felugyelem es egyfolytaban fenn van,nemsokara uj rekord lesz!
Rincewind
Ma játszottam picit runát és láttam egy gyíkarc fején ilyen zöld koronát. Az mi a rákra jó???
Disno
Már süti a nap a billentyûzetem :-(

Disno
Hogy egy mekkora állat vagyok! És ez mind annak a kibaszott servernek a leállása miatt van hogy kibaszott 230k-t elvesztettem! De egyelõre nem is akarok róla beszélni, kiröhögnétek. 1: hülye voltam mert egyesek ingyen rune sq-t csinálnak 2: leállt a rohadt hiscore server 3: gebasz ma fél ötkor keltem fel gondolhatjátokmilyen álmos lehetek és ilyenkor romlik a koncentráló képességem, ááááh nem akarok róla beszélni...

Ti úccse fogtok, de FUGES11 vagy vmi ilyesminek NE dõljetek be mert egy kibaszott csaló.

DIEEEEE!!! FUCK YOU!!!!

Elnézést.

Disno
Thenx :-)

Ron Ragm
Nem rossz😊

Disno
Ééééés...400. üzi!!!! :-))
Ha vkinek kell vmilyen mith cucc square shieldig az szóljon! De mivel csak most kezdtem el a 1200 acélrúd elkovácsolását, kis idõ míg elérem azt a szintet

Disno
Hmmm :-)) A GIF-re átalakítás BMP-bõl jót tett a fej színének. :-D

Disno
»»»Taranov:
Tudom hogy tolakodó vagyok és bocs de egy körülbelüli idõpontot nem tudsz mondani hogy mikor lesz kész a szén?
»»»Hangianix:
Kívánság nemsokára teljesítve :-D

hungary
Andrew megoldotta.
meg kellett adnod a nevedet, iranyito szamot, orszagot, emil címet.
ez alapjan ha valaki beir az emil cimrol, az aktuális emilcimre kuldi a jelszót. 😊)

kpd-hungary

rob45
az én családom,sem én nem loptam dennis2-t,tisztogató meg megérdemli,mert egy kis köcsög.tomee2002-t pedig dennis adta a hugomnak,aki régebben tomee volt!
Tisztogato
csinálok neked szivesen egy logot
Horny Keeper
Dennis multkor kértelek hogy csinálj egy logo-t gondolom elfelejtetted ahogy én is,szal majd csinálsz egyet?!?(remélem te vagy a cimzett mer te rémlettél)
Horny Keeper
Rob az még elmegy hogy elvete a családod dennis kariját mert visszadtad de hol van Tisztogató cucca?
Hangianix
Disno, ugyan én is csak egy forumozó vagyok de én malacos képet szeretnék logónak látni. 😄 Nem malackodósat, malacosat. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Disno
»»»Rob42:
Hmm, Caps off pleeze :-)
1ébként thx a védésért. Hungary csak 1 fórumozó, ha egy kicsit többen lennének akkor talán venném a fáradságot és lecserélném...Bár ha vki meg akarja tudni, hogy ki szereti a Prodigyt, annak csak rá kell vinnie a kurzort a logómra és kiírja hogy "Disno"

Ez azér nem annyira ronda a piros és kék, sztem a citrom-lila jobban buzerálná a szemed :-D

De azért mivel szépen kértél meglátom mit tehetek.

Tomee2002
😞
hungary
én nem vagyok egyáltalán fontos.
nem fontos, hogy válaszoljak 😊)

kpd-hungary

rob45
Tomee2002
Igaz... Hungary lécci válaszólj nekem mert az nem rob és családja 😊)) hanem én! És rosz a kedvem hogy 25x írtam hogy hi! Szóval már fogsz válaszolni? 😄 Amúgy rob haver.... És tisztáztam vele mindent még régebben! Ja és ha tényleg ellopták volna igazad van a rendõrség látogatást tett volna náluk 😊)
rob45
ja,és még egy dolog,a hugomnál dennis régi karija van,tomee2002,akit dennis nekiadott,és az nem is member!