RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sir Disno, my best friend. Én csak egyetértettem vele :-)
>>>Rob45:thx hogy te kiállsz mellettem.
>>>Ams: Én csak téged taszítlak, mert nem akarok olyan embereket magam körül akik ennyire nárciszista (nem elírás, a nárcisz, nem náci) kis faszok. Ha annyira okos hiszed magad, monnd meg nekem mi az a Nárciszizmus! Kicsit segítek is: Freud egyik tanulmánya!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
te aztán nem "taszítod az embereket"... pascalesp stílus:önimádó kis faxkalap vagy az biztos.Baxjad meg te qrva faxszopó kis kötsög!
ennyit errõl...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja és amúgy lehet hogy vén róka vagy az RS-ben, de az is biztos, hogy te olyan fajta ember leszel, aki belerúg a csövesekbe, fajgyûlölõ, és minimum alkoholista lesz, mert taszítja az embereket a stílusával! Ezen gondolkozz el, és próbálj megváltozni, mert ilyen emberbõl már rengeteg rohangál az utcán!
azért még várom a konkrét példdát!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

(ezt mind E/1-be átalakítva)
Demon Slayer
Besorolás: közepes (Delrith 30-as szintû és ha elrontod a varázsigét regenerálódik)
Delrith egy hatalmas erejû démon, aki már egyszer régen elpusztította Varrock városát. Ahoz, hogy megállítsd egy különleges kardra lesz szükséged (Silverlight aim:11 pwr:11). Elõször beszélj a cigányasszonnyal, aki a fõtéren van (gypsy). Õ elmondja, hogy a kardot Sir Prysin-re bizta aki a palotában dolgozik (földszint nyugati szoba). Sir Prysin elmondja, hogy a kardot 3 lakat alá zárta be és a kulcsokat szétosztotta, illetve egyet megtartott, de azt beleejtette a konyhai lefolyóba. Ezt elég könnyen kiszedheted csak egy vödör vizet kell beleöntened a lefolyóba (palota keleti falán van kívül) majd lemenned a palota mellett található lejáróban és a kulcs ott lesz nem messze a létrától. Egy másik kulcs az õrök parancsnokánál (Captain Rovin) van (elsõ emelet). Beszélj vele és kérd el. Az utolsó kulcsot a varázsló toronyban szerezheted meg egy mágustól, aki elmondja, hogy 25 csontra lesz szüksége a kulcsot véde mágia hatástalanításához. Ha megvan a 3 kulcs menny vissza Sir Prysin-hez kérd el tõle a kardot és irány Delrith. Ne felejtsd el, hogy mielõtt meghalna ki kell választanod a helyes runaszavakat, melyek örökre számûzik õt a világból (ezeket bármikor újra megkérdezheted a cigányasszonytól).
Jutalom: silverlight sword, 3 quest point
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Tiltakozzunk a mindenhol elharapódzó logók ellen!!
Repatarurgyán
hangianix:szerintem ha már nem 1,sot nem 2 gondolja ugy,akkor mar lehet benne egy kis igazság!