RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Lécci küldd el a q3 oldie-t meg a picet is
Innen nem mûxik se
tar.hu
morpheus.hq.hu - bár itt csak a link kanyarodik vissza fõoldalra, szal nem az én készülékemben van a problem...
néha még RS,SG se, ezért nem gyüttem vissza tegnap
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Hátte? :-D
Kár hogy befejezted az RSt :-(
»»»Pascale:
Nebasz, má' régóta mondom hogy kell nekem sapph :-(
De rendeltél mellé kólát is nemde? ;-)
»»»Mamipapamama:
Hmm, a zafír bolti árát általában mindenki leszarja. Fõleg én.
»»»Crokin:
Re :-) Nekem csak egy hatalmas bõrkeményedés van a kezemen :-)
»»»Norbesz:
Ello! A Mancsesztert kiverjük!!!
Egyébként annyira nem maradtam ki...Nemrég pénteken is meg hétfõn is suliból írtam
>>>Deesno: Ebédre pedig pizzát rendelek a Don Pepétõl. Ugye sejted, hogy milyet?
http://rpg.animehq.hu/cgi-bin/irc.cgi
ha fenn is akarsz lenni😊
download mirc from www.mirc.com
inditsd el,elso window,ami bejon az authorrol szol,vidd ki,masodik ablakban name (a neved) e-mail(e-mail cimed),alternative(ezt a nevet kapod,ha usernamed foglalt)full name(teljes neved)
ha ezzel kész vagy,nyomj ok-t,és alulra ird be
/server irc.akos.hu:7777
és utána connect
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nah megyek aludni, mert már nem érzem az ujjaimat
>>>Lazarus:Bocs, de már eladtam. Sajnálom. De ha kell, szerzek még neked. Hány kell? 10? 20? 100 cut sapphire? 1 hét alatt összeszedek neked 100 db-t.
Bazz... Megint ínhüvelygyulladás kezd lenni a jobb csuklómon, ezért át kellett állítani az egeret balkezesre... még szerencse hogy balkezes vagyok 😊
Repatarurgyán
Thx! :-D
Nah, kezdesz egyre yobbfej lenni ;-)
»»»Pascale:
Má' hiányzol gecc :-D
Mesélek néked! Pár yo dolgot.
PPL: Visszatértem!!!
»»»Ams:
Hát te hülye vagy bazz...vesztedbe rohansz...mind1, annál jobb
#15806 Pont aszonta hogy _NEM_ tud példát írni gecc...
Ha eddig nem jöttél rá akkor gondolkoggy! És nem az én üzimmel kezdõdött az egész...
Én meg nemsokára visszatérek, remélem!