RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: kidobott a szerver frissítés miatt, és bementem az egyik member szerverre, ahol még voltak, erre meg ott mászkálnak a guardok a víz felett, aztán egy idõ után kiírja, hogy menjek ki, mert frissítés lesz. Már az a poén, hogy a kiírás elõtt dobja ki az embereket 

mér kell ezér felkapni a vizet? ha nem tuzdod az árakat, és eladsz valamikor naturekat 50-ért akkor szívsz...
volt 700, de 500-at eladtam, aztán elalchemyztem, és a maradékot meg runitebarokert elcsereltem.
lol, nem vagyok sátánista
. Heh, nem is vettem észre hogy ennyi a skilltotalom ezen a karakterlapon...
. Heh, nem is vettem észre hogy ennyi a skilltotalom ezen a karakterlapon...Jah és most vasárnap megyek nagyanyámhoz, úgyhogy max. egy hónapra eltûnök. Hogyan fogom kibírni nélkületek 1 egész hónapig!
>>>Marcus:Skill total:666 Te kis sátánista :-) Ja, és jók a bugos kép, a Varrock bankról.
>>>Deesno: Te is rakd fel azt a képet a sötét oldalról. :-) Össze kéne állítani egy ilyen albumszerûséget, és elküldeni Andrewnak, hogy van "egy-két" bug, amit ki kéne javítani.
>>>Mamimama: Bazzeg, te nagyon nem vagy tisztában a Runescapes árakkal. A következõ kérdésed mi lesz? :
-Ki ad el 100 r2h-t 2k-ért?

>>>Deesno: Te is rakd fel azt a képet a sötét oldalról. :-) Össze kéne állítani egy ilyen albumszerûséget, és elküldeni Andrewnak, hogy van "egy-két" bug, amit ki kéne javítani.
>>>Mamimama: Bazzeg, te nagyon nem vagy tisztában a Runescapes árakkal. A következõ kérdésed mi lesz? :
-Ki ad el 100 r2h-t 2k-ért?

figyu,asszem te itt nem érted a dolgokat,nem fogunk nektek ingyen cuccot adni,vagy eppen nature runet 1/4 aron,mert azt mondod,en adnek el,de nekem is kell!😊
pár napja kezdtem el a membert, mikor mentem vialt szedni, erre ott ál blue, és mielõtt elmegy, esszongya...
Muhahahahahaha 😄DDD
1. Annyiért senki se ad el neked.
2. Vidd rá a logójára a kurzort és kiírja...
1. Annyiért senki se ad el neked.
2. Vidd rá a logójára a kurzort és kiírja...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
figyelj akkor pofázz ha van nature runad akkor veszek de nem többért mint 100gp darabja es ird ki a logodra a neved!
Te rs-ezel? Mennyi ideje? Mert nagy mániád a 100-at 2k-ért.
1. a Shapirekért minimum 200-at érnek
2. a nature runa régen 100-at ért, de felment 200-ra, sõt, Bluerose miatt 400-ért is veszik-adják.
3. én megvarázsolom nekd ha adsz runát
1. a Shapirekért minimum 200-at érnek
2. a nature runa régen 100-at ért, de felment 200-ra, sõt, Bluerose miatt 400-ért is veszik-adják.
3. én megvarázsolom nekd ha adsz runát
de néha történnek érdewkes dolgok, pl ha letiltottam volna a csetet kimaradtam volna egy irtónagy flémbõl😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
100 at senki nem fog neked 2k ért megvarázsolni mikor cosmic rune darabja 100gp ami már 10k tehát szerintem 10k lenne a minimum!
azzal az a baj hogy mindent tilt
Crokin föltalálták az Ignore-t. Nekem bevált😊))
dragon az 200k? óh, L nézést
»»»Crokin:
Amikor beértél, utána dolgoztam föl 1200 steel bart :-)
De most nem igazán fogom nyomni :-(
»»»Crokin:
Amikor beértél, utána dolgoztam föl 1200 steel bart :-)
De most nem igazán fogom nyomni :-(
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Argh! Semmit nem utálok annál jobban, mikor kovácsolás közben EGYFOLYTÁBAN nyomják rám a tradet, és egy büdös szót nem szólnak! Ha kérnem, általában mindíg adok free stuffot, na de így...
Repatarurgyán
Disno nem kovácsolsz mostanában? asszem lehagytalak 😊 és épp most dolgozok fel 350 steel bart 😊
Repatarurgyán
»»»Marc:
hmm, a rune kite már "csak" 400k, a dragon axe és rune leg 164k, a poison rune dagger, hmm, nemtom, de ha te adtad el a rune kitet akkor... :-)))
hmm, a rune kite már "csak" 400k, a dragon axe és rune leg 164k, a poison rune dagger, hmm, nemtom, de ha te adtad el a rune kitet akkor... :-)))
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Én szenvedek informácia hiányban, vagy a másik szenved túl sok informáciában, vagy csak a hülyeségtõl szenved: egy runitekitet egy dragon axe és egy runitelegért elcseréltem, ja és még egy poisoned runitedaggert is kaptam. Vagy ennyi a tényleges ára?! Nem valami egy millió? Régen nem ennyi volt?
Hmm, figyelmedbe ajánlom a #15924 üzit... :-(
SÕÕT, asszem a fw.hu se megy
SÕÕT, asszem a fw.hu se megy