RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"scimitar" mitt jelent? Al Kharid tudom, hogy holvan
Nem tudok, angolul, de azért a küldik viszonylag mennek (igaz nem nagyon tejesítem azokat)
De akkor gyûjtöm a pénzt és majd valahogy beszerzek egy runa vértet. Max keresek egy magyart

40k-t foglalom 😊

Hidden Beks - Adreania - Commando

Hmm..

- Mindig használj scimitart. Az a leggyorsabb. Al Kharid közepén van egy bolt, ott tudsz venni.
- Rune páncélt játékostól vegyél, de elõtte nézd meg, hogy megvan-e hozzá a képességed. A plate-et csak akkor fogod tudni viselni, ha megcsináltad a dragon slayer küldetést. A teljes rune vértezet kb. 200k-ba kerül.
- Rune-t kovácsolni nagyon kevesen tudnak, majd évek múlva, ha kitartó vagy, esetleg te is 😊
- Északon a wilderness van, ott endegélyezett a pvp. Minél mélyebbre mész, annál nagyobb szintkülönbséggel lehet támadni (tehát annál valószínûbb, hogy jön egy über-állat, és egy ütéssel agyonvág). De egyébként ahogy beleballagsz, figyelmeztet, csak olvasni kell.

androidus.freeblog.hu

Azt tudom ,de azt hiszem kb 3000 aranyam van és Mirthil vagy mien a vértem (az a kék) és Admat (az a zöld) a fegyverem egy csákány. Csak annyi a kérdésem, hogy hogyan tudok majd rúna vértet és fegyvert venni(igaz méregdrága) vagy azt kovácsoljam?

A másik kétszer probálkoztam fel menni északra és mindig megöltek más játékosok. Ott fent északon mi van?

Nincsenek a karik szerverhez kötve, a többség ide-oda lépeget aszerint, hogy éppen mit akar. Belépsz, és látni fogod, épp hol vannak a többiek.

androidus.freeblog.hu

Amúgy meik szerveren nyomjátok a játékot?

Ha tanusíthatod, akkor már régen rossz. Ezek szerint még valaki tudta rajta kívül a jelszavát. Kérdés, hogy még hányan. Innen már nem olyan rejtélyes, hogy mi történt 😊

androidus.freeblog.hu

A programot itt találhatjátok Swiftswitch

Van benne kalkulátor chat workdváltó gombok.

Nem tartalmaz keyloggert

akinek van swiftswitche az a chaten lépjen a #hungary szobába.
Akinek mirce van az a irc.swiftirc.net serverre csatlakozzon és ott a #hungary szobába
ez nem klán csak egy jó hely semmi kötötség csak jó hangulat

Runescape 4ever
Cht online 0-24 on chat

hi

jelszónak-névnek semmi köze nem volt egymáshoz tanúsíthatom 😛
recovery questionok rendesen ki voltak töltve, ezt azért nem viccelõdtük el még AKKOR sem (ha jól emlékszem😉....szóval rejtéj maradt hogy történt az 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Úgy kellett az ismerõdödnek. Hsa betartotta volna a legalapvetõbb szabályokat, sose törik fel neki.

androidus.freeblog.hu

A gond ott van, hogy vadászni kell arra a 100-ból 1 emberre, aki nem ilyen seggarcú. Erre mondtam, hogy ha idefelé tart értelmileg az emberiség, akkor már nincs sok hátra.

androidus.freeblog.hu

Disno
hja, és korlátlan mennyiségben veszek szenet 180/ea

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
trading 😊
de nagyon ismerni kell a piacot, és természetesen kell indulótöke is

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

HI!

Én mostanság játszok ezzel a játékkal, de nem fizetõs szerveren.

Az lenne az egyik kérdésem, hogy tudok sok aranyat szerezni? (bányászás-kovácsolás, ezen kívül)

Disno
az se egy rossz gém ^^ játszottam kb 1 évet de mikor már nem tudtam belépni a szerverre mert mindig teli volt, meguntam :\

ColdFire
én meg azt 2 perc után feladtam, amikor nem lattam semmit a csatornaba, nem lattam a patkanyokat, és még meg se tom támadni õket 😛 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Czdano
nekem a régi szép emlékek nem runescapre hanem tibiára vonatkoznak...sajna azt mára már elrontották 😞 de ha unatkozok néha benézek oda is 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
xDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

megint elõtörnek a régi szép emlékek, haggyák má' abba 😄

Czdano
😄

ismerõsömet rabolták ki. feltörték jelszó minden. aztán a srác ráprivizett hogy "én voltam". ilyenkor volt alkalmam használni az ignore-t 😄

ja meg még a régi PK - NPK rendszer idejében, akkor folyton volt valaki aki mindig megölt engem, azt én tiltottam le, bár semmi értelme nem volt XD

Czdano
belépek trainingelek erre a következõ történik velem..
Pur3Ch1ken:Can u give me some iron arrows plz?
Czdanoo:no sry i need it
Pur3Ch1ken:noblet.

+1 ember az ignore listámra..(ami már egyébként is szép nagy..)

Én meg még emlékszem régrõl, amikor komolyan szerveztek erdõégetéseket egyesek 😊

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Ja az nekem is megvolt 😞
Kár hogy az összes régi rsc-s képem elveszett
Czdano
kira lehetett 😄

Disno
volt amikor bugos volt a játék és nem respawnolódtak se a szörnyek, se az ércek, és a tuz se tunt el... néhány állat lángba borította egész faladort 😄😄 de ez még classicban volt asszem és egy format folyamán eltuntek a képeim :\

Faladort fel lehet vele gyújtani?

Czdano
valszeg más playerhez ment..megcsokolod az asszonyt kapsz 1 frog tokent és varrock clothes shopban beszélsz eladóhoz és ad egy békafejet vagy herceg ruhát.

Disno
kétszer láttam békákat de nem engedte h csókolgassam 😞 no lehet mert gázmaszk volt fejemen ami miatt taszítónak talált 😄

Jön a békakirálylány, hogy csókolgassad. Ad békazsetont, amit valahol be lehet váltani békakirályfi-ruhára meg békafejre. Még egy eldobni való tárgy.

androidus.freeblog.hu

Arra, hogy elmondhasd, hogy neked hû de magas szintû 😊 Meg hogy meg tudj vele gyújtani húzós fahasábokat, ami pedig azért jó, hogy segítségével még magasabbra tornászhasd 😊))

androidus.freeblog.hu

Disno
én csináltam egyszer-kétszer új karit, de túl lusta voltam eléggé feltornászni, és mindig csak azon morfondíroztam h "ezt bezzeg Sir Disno tudja" 😄

Disno
annyira nem is mint te ! 😛

már az RS-krónikás posztomról is lemondtam, az egy dolog hogy régóta játszok de egy jópár dolog kimaradt pl elmúlt 2 évben ami az RS világában történt...

pl. hogy lehet szerezni békafejet ? ^^

mire jó a firemaking? 😄DDDD
nekem piromániásnak hasznos lehet, de én inkább való életben gyúrok rá 😛

Bizisten néha gondolkodom rajta, hogy indítok egy új karit 😊 Olyan nosztalgiával gondolok azokra a napokra, amikor nem kellett egy hétig brusztolni, hogy bármelyik skillemet fentebb tornásszam 😉

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Emberállat 😄
Gratula
Czdano
azigen

Disno
yum 83 mining... már csak 275k xp és tudok sörrel runet bányászni ^^ kb 5500 coal...

Czdano
azigen o.0 vetted a wilowot?

Hmluxus ez a haz. De látom ez a fórum is reklámoz mindenhol.
Na mind1 tegnap nekiálltam a 80 firemakingnek (20k willow) ma lettem 74-es 66-rólv kezdtem és még van 11k willowom 😊

Czdano
😄D

azt azért nem nézem ki belõlük 😄

én 14évesen (asszem) kuporogram egy ház mögött és goblingyilkolásból éltem XD vagy-1év má régen volt! 😄

és ha a csavart csavarják ? -.- xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Disno
második reply-ra:

én 14 évesen bevallottam, de azt hitték h hazudok és 18 vagyok xD

#33069 Agyatlan, antiszociális köcsög vagyok, nem tudok játszani, de szeretnék kib@szni mindenkivel" -re mennék, mert a normális emberek duplacsavaros gondolkodással (mint énXD) biztos oda mennének, és a hülyék 'csak' normálisnak akarnak látszódni és azért mennének a normális szerverre 😄

#33079 te 12 évesként bevallanád? nem mondanád azt inkább hogy felnõtt 18éves vagy 30 éves vagy?
1,azt hihetnéd nem tudják hogy hazudsz,
2,azt hihetnéd normálisabban fog bánni veled az aki 10évesen 19-nek vallja magát (vagy tényleg annyi, csak nagyon átb***aszós hangulata van😊

Én mindössze annyit próbálok tenni, hogy nem levonni messzemenõ következtetést a tendenciából. Ha ennek alapján próbálnám megítélni az emberiség jövõjét, óhatatlanul az jönne ki, hogy már nincs sok hátra.

androidus.freeblog.hu