RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre azt tudom garantálni hogy a member servereken valamivel normálisabb a hozzáállás mint f2p-n
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
ö: Will you make me myth scimmys?
én: Do you have mith bars?
ö: str lvl? (hogy jön ez ide? és válaszolni luxus?)
én: 68
ö: dang! (gyönyöru... mit gondoltál a te 54es karidnak jobb lesz a str-je mint a 81esemnek?)
ö: do you have another file? (mivan? gondoltam karira celzott)
én: nope
azt elrohant ... <#conf>#conf>
régen játszottam már de h ilyen lökött emberek vannak...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
androidus.freeblog.hu
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
androidus.freeblog.hu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mindenkinek jo tradelést
androidus.freeblog.hu
halihó😊
androidus.freeblog.hu
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
talán még egy alacsonyabb rangú phat is kijön belöle
* Santa Hat: 18 mill - 23 mill
az sok?
Or is there?
Veliaf has an ambitious plan to try and gain entry into the Vampyre ruled lands of the Sanguinesti region and the blood tithed ghetto of Meiyerditch. With luck, there may still be some resistance in that dread area. But if there is, it's most likely very well hidden. Navigating the maze-little ghetto of Meiyerditch will take cat-like agility skills and an incredible eye for detail, especially when trying to evade the demanding, ever-watching Vyrewatch who patrol the skies above. If this resistance exists, and with your help, there maybe a chance to pull back the Darkness of Hallowvale.
From his new base in Burgh de Rott, Veliaf is forming an ambitious plan to send an adventurer deep into the labyrinthine ghetto of Meiyerditch to make contact with the Sanguinesti order of the Myreque. If you can find them, perhaps there will be a chance to pull back the Darkness of Hallowvale...
wowowo #33038 hiho 😊
Majd leszek valamikor
Hidden Beks - Adreania - Commando
Ha bárkinek sok lobster kéne szóljon, 180ea-ért (csak nektek csak most) szívesen adok, még olcsó is 😊
Ha bárkinek sok lobster kéne szóljon, 180ea-ért (csak nektek csak most) szívesen adok, még olcsó is 😊
3: Én egy olyan kalkulátort használok, ami 0,05 pontossággal eltalálja, kicsit fölfelé csal. Így számol:
combat lvl = (att+str)*0,325 + (def+hp)*0,25 + pray*0,125
A ranger és mage szintek valami behelyettesítéssel számolódnak, és annyit tudok, hogy nekem már 100 körül azt mondta a kalkulátor, hogy többé nem fogja befolyásolni a szintemet.
4: Igen, a 2h megmaradt a gyagyásoknak, akik azt hajtogatják, hogy "max hit" "max hit". Bejött a sebesség, és a scimmy iszonyú gyors, kite nélkül is egyértelmûen lealázza a kétkezest, és ehhez jön még ugye a def többlet a pajzzsal. A baxe van még versenyben, bizonyos esetekben lehet, hogy az a jobb, de ehhez ki kellene mérni, hogy az egyes monsztáknak milyen ellenálló képességük van az egyes támadástípusokkal szemben. Ha van olyan, aki a slash-re rezisztens, akkor annál tuti jobb a baxe, mint a scimmy. De istenigazából a fene se szereti variálni, szóval a scimmy a tuti allround fegyver.
6: Szerintem még mindig a lobby az általános táplálék. Senki se nagyon bajlódik mással. A pénzéhesek 250-300-at is képesek elkérni darabjáért, én 200-ért nulla perc alatt meg szoktam szabadulni tõle.
androidus.freeblog.hu
es h ne csak spam legyen
tegnapelött advancoltam kb 20k mining xp-t es 650+ addy barom van ^^
2) mindegyikre megvan az ellenszer... de vszeg ha a 3 fajtabol 2 ember megy es grp-olnak az a legdurvabb kombo 😛 pl egyik mage stunnolja, masik mage kuldi a tölteteket, meg az atkokat, blabla
3) sajnos ezt nem tudom, viszont ha magic meg ranged hasznalo vagy megy fel a hp meg talan a def is <#conf>#conf>
4) meleenél scim plusz kite az uber, viszont van egy uj skill, slayer, ott lehet szerezni abyssal whip-et vmi ilyesmi, mar jo reg jött ki, tavaly nyáron asszem, akkor vmi 20 milla volt 😄
5) rare arak felmentek mint a genyo, runescape forumon meg lehet nezni... kar h a rare-tarolomat toroltek, meg mintha adtam volna Tarhonyanak is parat, amugy milliomos lennek en is 😛
6) 200 korul lehet darabja nagy mennyisegben is, szvsz tobbet pofatlansag elkerni, de Tarhonya lehet tudja, o tolja a cookingot mostansag
7) mivel free gamerek ellen tolod, elvileg egyenlo, de tapasztalattal siman lenyomnak 😄 van pl stun magic, meg egyeb nyalanksagok amivel meg tudnak szivatni
ezzel ugye nem azt akarod mondani h meguntad wow\daocot es jossz runescapezni? 😄😄