34579
RuneScape
-
W B #33459 már megtaláltam a küldi leírását!
de Lumbirdgertől észekra birkák közt mért vannak birkának öltözöt pingvinek?? mik ezek??? -
W B #33458 "Prince Ali Rescure" küldetést hogy lehet megoldani? mi kel hozzá, mitt kell csinálni? hol találom? -
W B #33457 ez gyorsan ment -
W B #33456 kösz! -
#33455 Karamján a mólón tudsz lobstert fogni.
Egyébként az ilyen bonyolult kérdésekre garantáltan találsz választ pl a tip.it/runescape-n vagy a zybez.net-en -
W B #33454 Holtudok rákászni? és mien módon? Rákász kosaram van -
#33453 :P ez Rs nem OpenRs xD Amúgy mizu?:) -
halallovag #33452 Gyorsan egybesüritek mindent hogy ne zavarjak senkit:)
priváte serverek:
http://www.codefasga.com/status.php
hunscape sajna mostanában offline.:(
elkezdtük a tárgyak npc-k objektumok magyarítását, hogy ezentul a
bronze arrow bronz nyilvessző legyen, és elűzzük az angol nyelvet a hunscaperol.:)
Fordítónak lehet jelentkezni!!!
Az új client lassan késsz, MAGYARUL.:)
Nah nem zavarok tovább senkit.
Viszlát mindenki!:) (nám ám bye:P) -
#33451 google a barátod
-
ripedon #33450 mondjatok már egy jó privát szervert ip, honlap stb.
a hunscape nekem valamiert nem megy -
Nuki #33449 őszinte részvétem! esténként imádkozom a lelkedért Sogronhoz... -
Nuki #33448 micsoda ték :D -
Cat 02 #33447 én mindig boltban vesze mxD
1szer 1 steel 1 gold volt :))) -
Androidus #33446 Ha valaki íjászást akar gyakorolni nyílvessző-szükséglet nélkül, ajánlom a goblin-félszigetet (Faladortól délre, a tengerparton). Hihetetlen, hogy mindig jön valaki, aki a túlpartról nyilaz, és otthagyja a vesszőket. Volt 1,9k nyilam, gondoltam elfogyasztom. Egész napos ténykedésem nyomán "már csak" 2,7k van :))) -
#33445 akkor elméletileg jól csináltam:( -
Androidus #33444 Az, hogy Runescape/Java, csak egy utalás a szövegükben. A böngésződet kell kiengedned a megadott porton keresztül, TCP-vel. -
#33443 de, teli vagyok vírussal. van egy nod32-m, de az meg nem tudja magát frissíteni aug 21 óta vmi vírus miatt:D de még élek:D -
Nuki #33442 semmi más tűzfalprogram? :D és van még géped? :D nem ették szét a vírusok? [gonosz] -
#33441 na, hát én annyit csináltam, hogy vezérlőpultban megnyitottam a win tűzfalat, ott kivételek, majd port hozzáadása. beírtam névhez: runescape/java, portszámához meg 43594. így kellett csinálnom, vagy eleve rosszul csináltam és azért nem engedi? -
#33440 bazze ha magyarországon annyi lenne a memberség h kuldjek egy 3000fts smst, azt siman fizetnem, de igy... nincs is kártyám :( -
Androidus #33439 Hmmm. Azért furcsa, mert nekem elég háklis tűzfalam van, és pont elég neki az, ahogyan a böngészőt kiengedem a netre. Semmi extra nem kell hozzá, a java külön úton nem akar kommunikálni, teljesen beépül. Úgy kéne lennie, hogy ha tudsz brózolni, akkor tudnia kéne a szerverével is kapcsolódni. -
Androidus #33438 Dögöljön meg minden member. Most láttam egy quest cape emote-ot... -
Nuki #33437 én vegyész vagyok, sajnos nem értek az ilyenekhez...
mennék oda a portáshoz: "ki irányítja itt a fő-kütyüt?" -
#33436 Biztosan nem a windows tűzfal az? Én is tűzfal mögött vagyok pesten, de a runescapet nekem hál istennek pont nem tiljta. -
Cht #33435 :( -
Cat 02 #33434 silkroad :D -
#33433 konkrétan ezt írja ki:
Error_game_js5connect - Unable to connect to update server.
Runescape was unable to connect to the update server. This is most likely caused by a firewall blocking the connection. To resolve this:
# If you have firewall or security software installed please ensure RuneScape/Java is allowed to open outgoing network connections on ports 43594.
# Note Windows XP Service Pack 2 has built in firewall software. If when loading RuneScape this asks if you want to allow the connection, you need to say 'yes'.
# If that doesn't help then an external firewall may be causing the problem. Please ask your network adminstrator/ISP to open port 43594 for TCP traffic.
If problems persist then please refer to our technical FAQ which can be found in the FAQ section of our website.
esetleg vhogy máshogy megoldani? -
#33432 Na, hát úgy tűnik még sem játszok, mert nem engedi. vmi rendeszgazdával kéne megbeszélnem, hogy megnyisson egy portot, de itt a koleszban azt se tom kihez menjek. Mindenesetre egy élmény volt srácok!
u.i.: kösz a köszöntést!:) -
#33431 he? :D -
Cat 02 #33430 pure kari is csak wildybe jó ^^
-
Androidus #33429 Igen, én is tervezem, hogy ha elértem a 95-ös skillátlagot, indítok egy másikat :)))))
Bár furcsa, hogy ezt pont te fejtegeted. Szétszedni a combat és a termelő skilleket jó poén, de kicsit túl sok idő ez egy poénra. Macera pedig lesz vele, feleslegesen. Simán megspórolhattad volna a cuccolást pl. -
Cht #33428 jé te itt vagy? -
Cht #33427 Azt nem értem sok olyan kezd pure karit akinek mégnormális mainje sincs. Nem ezzel nem a purok ellen vagyok. De ha van egy normáális karid akkor inkább arra áldozd az időd. A játék ígyis elvesz sok időt. Nem érdemes. Ha már van egy türhető karid akkor émár érdemes csinálni, de nem mind1 hogy. Nekem is van purém de noncombat. De én a main karim helyett csinálom, mivel meguntam a sok combatolást. Mivel level 3-as így észrevehető :). Nagyon lol amikor olyan emberek skilljeit hagyom el, akik több hónapja játszanak. ( kari két hetes) Szóval inkább main karitokkal játszatok. -
#33426 Boldog Szülinapot Gladiátor!:) -
#33425 magic jobban teccik, de sztem drágább is, és mostmár nem dolok be olyannak h gyere át wilden és adok ingyen iron fullt xDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nuki #33424 miért nem a jelenlegit fejleszted inkább? -
Nuki #33423 szerintem neki volt még régi rendszerben karaktere, tudja mi a dörgés :] -
Androidus #33422 Tudok két olyan melót, amihez nem kell skill.
1. Beállhatsz hozzám air runnernek. (Hordod nekem az essence-t, én craftolom, tied a sok rúna, enyém az xp.)
2. Cow hide-ot veszek 100-ért darabját, korlátlan mennyiségben. -
Androidus #33421 Éppenséggel persze hogy nem okozna gondot egy kis kápét "kölcsönadni". Viszont szerintem nem erre van szükséged. Aki először nem megtanulja a dolgokat, hanem megkapja, az három perc alatt elveszti, elherdálja, amit kapott. Rossz kezdés. Először próbálj küzdeni, aztán ha elakadtál, fordulj hozzám bizalommal. Fogsz kapni olyan tanácsokat, amik egymilliószor annyit érnek, mint az a szaros pár arany, amiért most kunyerálsz. -
Cat 02 #33420 én is próbáltam mag karit :S
hát necces :D
anny volt hogy kacsákat átkoztam el xD