34580
RuneScape
-
GTA3 ban nincs multi?!
Akkor ez a game extraszáksz! -
Nem tudom mi a problémátok a GTA 3-al. Szerintem egynek jó volt. Azt aláírom, hogy nem az év játéka viszont egész kellemeset csalódtam benne. Egyedül a Multiplayer opciót hiányoltam belőle (a 2-vel annak idején hatalmas hálóhábprúkat vívtunk). -
Én is. Amúgy tényleg szar a GTA3. A Mafia sokkal jobb. -
Hát pedig a GTA 3 a nagy pláne, pedig eég szar játék, de akik az oldalamat fogják nézegetni, azok ezt nem tudák, nem tudhatják. :-)
Én a GTA London 1969 kivételével minden GTA-val játszottam már. -
ehh GTA 2-n felül nem ismerek semmit se :-(
még a GTA1:London 1969et se vagy hogy híjják -
bazz :-) gratula -
Jjaja, azért fogom teljesen felújítani az oldalt. De egyelőre csak tervezgetek papíron, aztán megcsinálom, teljesen befejezem az RS-t, DAoC nem lesz, azt leszedem, és felteszek GTA III-at és Vice Cityt, amint megjelent.
És akkor a RuneScape lesz a fő, a GTA IIImeg mellékes, de asszem a GTA III több embert érdekel. -
Gratula neked is! Elmehetnénk pkzni :-D -
Bakker, jol nyomod :))
Combat? -
no problemo! -
igen? kewl :-)
a RS gondolom nem sokat érdekelt a DAoC meg nincs kész :-P -
Ehhheh, tökre megéri, 60-an nézték már meg ma. -
Ezt jó, hogy mondod, megnézem, és lehet, hogy akkor .net domainre fizetek elő.
Köszi, hogy mondtad. -
Ezt jó, hogy mondod, megnézem, és lehet, hogy akkor .net domainre fizetek elő.
Köszi, hogy mondtad. -
bazz Taranov itt SGn is reklámozza oldalát :-D -
gratula! -
nem zavar. jobb a saját domain.a *.net domainek olcsóbbak, miért nem olyat veszel? vmi 500 ft / hó vagy vmi ilyesmi -
miért szar a mIRC? az még havonta 2-3x se dob le :-D -
nice :) -
VÉGRE elértem a 60 rangedet! :-D
-
Hmm. Ma volt 1 órám, és már itthon is vagyok :-P
Jó nekem. -
Nagy jó. -
Ízlések és pofonok. Az ICQ tényleg szar. De a mIRC jó. -
De legalább jó, működik, és nem akkora szar mint az ICQ vagy a mIRC. -
De hát gondolom téged nem zavar. Vagy igen?
Mert szerintem, ha saját domainem van, akkor az jobb, mint a freeweb.
Nem? -
ehh :-)
figyelj, ha te erre költöd a pénzt, akkor nyugodtan. -
hagyjál engem békén az istant messengerekkel :-D -
www.aol.com - Az AIM nevű IGEN hatásos progit.4 éve megvan, egy bug-ja van.Néha kidobja magát, de NAGYOn ritkán.Havonta kétszer-háromszor. -
Ha jó ez a név, akkor maradhat ez is tőlem, de én egy kicsit meguntam, lehetne valami új, de ha nem, ez marad, az is jó lesz, nagyon jó. -
Deesno, egyeetlen megvalósulatlan álmom, hogy a gagyi kis weblapomat, a nagyszerű, fennséges, reklámmentes, divatos és legfőbbképpen gyors FreeWebre tegyem fel!
Ez az egyetlen álmom!
A húsvéti nyuszitttól egy fw felhasználkónevet fogok kérni :)
-
Hamarosan lejár a www.versanus.hu domain egy éves előfizetése, egy új domain kell. Arra gondoltam, hogy ki kéne találni valami újat.
Ha valakinek van ötlete, legyen szíves megírni ide a fórumra vagy elküldeni a [email protected]. -
Ha van kedvetek, segíthetitek az új Versanus elkészülését, azzal, hogy küldötök html formátumú táblázatokat RuneScapel kapcsolatosan.
Megköszönném. -
A plate mail-en kívül bármilyen mith cuccot gyártok neked, de azért valamiféle ellenszolgáltatás jól jönne érte (pl.: néhány vas vagy szén) dobj meg egy e-mailel, hogy mikor szoktál fent lenni és meglátjuk mit tehetek. E-mail.: [email protected] -
mIRC sucks big bad elephant asshole. -
astalavista.box.sk
mindent megtalálsz -
WAzzep! Mi történt a MIRC CSETTEL?! van 1 ora szabadom, es nem tudok beszelgetni a baratokkal!!!! -
Sziasztok, régen járam itt! Csinálok egy teljesen új Versanus.hu-t, minden új lesz, a régi oldalakatmind leszedem!
Nem tudnátok mondani valami jó crackes oldalt ahol tudnék szerezni a XARA v3.0-hoz és a Macromedia Allaire HomeSite-hoz crack-et?
Jó lenne, ha tudnátok segíteni, hálás lennék! -
smithingben mindenki megelőzött :-P
túl sokáig aludtad csipkejózsi-álmod :-( -
bamm, te csak ilyen zenéket hallgatsz vagy valami ismertebbet is? :-D -
Mázlid van.Aki magyar, és a három sem müxik, az akkora szerencsétlenséggel rendelkezhet...rofl.
Mondjuk ezt pont én mondom XD.Na hagyjuk!