RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Versanus.hu oldal linkejei, menüi tökéletesen mûködnek, tehát minden készen áll ahhoz, hogy gõzerõvel elkészüljön a RuneScape rész.
Ez nem, lesz könnyû feladat, mivel figyelni kell a design-ra, a tartalomra és a praktikusságra!
Néhány vállalkozó szellemû embert megjkérnék, hogy MAGYARUL! készítsen anyagot az alábbiakkal kapcsolatban: (magyar nyelvû tájékoztatót, esetleg táblázatot kérnék!) (A táblázatokat HTML formátumban tudom, csak berakni!)
Természetesen aki elküldte nekem az anyagot annak a nevét, esetleg weblapját, esetleg E-mail címét kirakom az oldalra!
Natehát ezekben a témákban kéne segíteni:
Ranged
-
Prayer
-
Magic
-
Cooking
-
Fishing
-
Woodcutting
-
Fletching
-
Firemaking
-
Crafting
-
Mining
-
Smithing
-
Herblaw
-
Thieving
*--
Hírek az elõttünk álló frissítésekrõl, illetve a 3D grafikáról.
*--
HTML formátumú táblázatokra lenne szükségem, amelyben le van írva, hogy melyik páncél/fegyver hány smithing levellel készíthetõ el, illetõleg hány armour/WeaponAim-Power pontot ad.
Köszönet a segítségéert.
Ha valaki megtenné a szívességet, akkor a [email protected]
[email protected]
[email protected]
címekre várom, attól függõen, hogy hová van kedve elküldeni :-)
Nincs mit tenni?
Nem tudom hogy érem el a 60 quest pontot....
54 van most, ugy kalkuláltam hogy ezzel lenne 60....... 😞((
Én, Te és egy amerikai, aki engem kért meg, hogy foglaljam le a hajóstm, én lefoglaltam, de õ nem tudott elhajózni.
Egy D-210-es.
Szerintem nem csak ketten vagyunk,mert Taranov (akire számitottam hogy segit) például nem reagál nyilvánvaloan.

Kérdezem tõle:Télleg kikillelted a Disno-t?
Mire mondja :igen.
Mondom neki:Meddig?
Mire õ: Tartósan.
Mire én: /nick theElF
Majd megint én: Ezért? 😊
Erre õ kikillelt engem is.
Grrrr!Grrrr!

Grrrr!Grrrr!Csinálok egy szép indexet, ahol lehet választani a HTML és a Flash változat közül.
A flash-ben lesz tartalomjegyzék, egy oldal a bennercserérõl, meg egy angol verzió, aminél kiírja, hogy még nincas ész az angol verzió :-) Természetesen sosem lesz kész, de az esetleges "angol anyanyelvû" játékosoknak nem szabad elmondani, hogy csak a kinézet kedvéért van English version.
Nah mindegy. a HTML verzióban meg csak RuneScape lesz.
Aztán fûszerezhetem az oldalt egy kis Java-val, nemtom, hogy mit gondoltok, esetleg zenét rakjak-e rá?
Csá,.
!!!Mielõtt megijednél, ezt nem én csináltam!!!
Ember segitséet kérek lol nem szoktam sose.
Egyszer kérek és szora sem méltat.
csak ennyit akartam
de a english-t ird le jol a magyar reszen, es az lenne jo ha az angol siteon 1x lemenne a flash, es ennyi. 56k modemesekre gondoltal? :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
nA szal még szar a weboldal, megcsinálom majd szépre.
Elf szorakozott egy picit a nevekkel, en meg gondoltam, kiprobalom, hogy megy-e hogy az o neven irogassak. es ment. de utana nyomtam vissza a sajatom...de kesoo, akill...
utana visszamentem. es a !tobbiek neveben! is kinyilvanitotta hogy nem tart igenyt ezentul a tarsasagomra, majd cgi-rol is akillelt.
merthogy osszezavarom a seen parancsot... (hogy mikor volt utoljara mennyi ideig). az ilyenek szoktak mindig gumikesztyut hordani meg keziporszivot hogy semmi se zavarja oket...
szal homokot szortam Elf sajat gepezetebe.
fasz.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
ez egy fasiszta hegemonia...
es Elf raadasul bekepzelt is (nem is kicsit)
a Nickem:vboxer( :> )
Stick Soldiers 2 Q RULLA!