RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Köszönöm szépen!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pascalesp
Taranov:A Cooking és a Weaponarmor smithing tábla magyarítása készül, nemsokára küldöm.
Taranov
Nem igaz komolyan....hogyhogy senki sem szólal meg? Ti éltek még? Vazzeg, nem csönd!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Biztos meglehet, csak a nem nekünk.

Norbesz
Valamit kezdeni kellene a merlines questtel.
Nem lehet, hogy nem lehet megcsinálni!!!
Taranov
miért kussoltok ennyire? :-((

Taranov
milyen nagy csend van...

Taranov
Hááát, csinálj meg valami mást. Én asszondom neked

Taranov
Figyelem emberek! Fontos közleményt intézek hozzzátok!
A Versanus.hu oldal linkejei, menüi tökéletesen mûködnek, tehát minden készen áll ahhoz, hogy gõzerõvel elkészüljön a RuneScape rész.
Ez nem, lesz könnyû feladat, mivel figyelni kell a design-ra, a tartalomra és a praktikusságra!
Néhány vállalkozó szellemû embert megjkérnék, hogy MAGYARUL! készítsen anyagot az alábbiakkal kapcsolatban: (magyar nyelvû tájékoztatót, esetleg táblázatot kérnék!) (A táblázatokat HTML formátumban tudom, csak berakni!)
Természetesen aki elküldte nekem az anyagot annak a nevét, esetleg weblapját, esetleg E-mail címét kirakom az oldalra!

Natehát ezekben a témákban kéne segíteni:

Ranged
-
Prayer
-
Magic
-
Cooking
-
Fishing
-
Woodcutting
-
Fletching
-
Firemaking
-
Crafting
-
Mining
-
Smithing
-
Herblaw
-
Thieving

*--

Hírek az elõttünk álló frissítésekrõl, illetve a 3D grafikáról.

*--

HTML formátumú táblázatokra lenne szükségem, amelyben le van írva, hogy melyik páncél/fegyver hány smithing levellel készíthetõ el, illetõleg hány armour/WeaponAim-Power pontot ad.

Köszönet a segítségéert.
Ha valaki megtenné a szívességet, akkor a [email protected]
[email protected]
[email protected]
címekre várom, attól függõen, hogy hová van kedve elküldeni :-)

Norbesz
Akkor ez ennyi?
Nincs mit tenni?
Nem tudom hogy érem el a 60 quest pontot....
54 van most, ugy kalkuláltam hogy ezzel lenne 60....... 😞((
Taranov
Én 3 embert ismer3ek aki nem tudta megcsinálni. :

Én, Te és egy amerikai, aki engem kért meg, hogy foglaljam le a hajóstm, én lefoglaltam, de õ nem tudott elhajózni.

limpcrazyboy
pascalesp én is igy vagyok vele szerintem is egy nagy taho b*** a theelf.be akarok lépni egybõl kibannol azért mert a htty barátja vagyok
Norbesz
nem birom megcsinalni a merlint! :-(
Norbesz
Nemááá bug?????
Az nem lehet!
Csak van valami megoldás.Mindenki meg tudja csinalni...
Taranov
Én segítenék, de a Merlinben nem tudok, még én se tudtam a helyzetet megoldani már vagy 5 hónapja.

Taranov
En gem is ki killelt tartósan, de a hülye kurva nem tudja, hogy nem is akarok már visszamenni, mert sztem röhög rajta, hogy nem tudok bemenni, de már nem is szoktam próbálkozni, hisz valaki az Enerláról rabolt ki az RS-ben, talán egy moderátor, mivel az Enerlán ugyanaz volt a jelszavam, mint az RS-ben, teghát valaki olyan rabolhatott ki, aki tudta az Enerla jelszavamat, de én nem mondtam, el senkinek.

Taranov
NEmtom elolvastad-e azt az üzenetemet, amiben az Enerláról írok, de sztem egy nagy kommunista TheElf, egy állat,. egy diktátor! Egy köcsög!
Egy D-210-es.

Taranov
NORBESZ, én úgy oldottam meg egyszerûen, hogy abbahagytam a RuneScape-t, már nem játszom, csak PK-zok. Nagyon sokat próbháltam megoldani, de nem sikerült. Szerintem ez egy bug klehet, lehet, hogy nem megoldható. 😞

Norbesz
Megyek én is. Bye
Pascalesp
Nah, asszem megyek hunyni. Jóccakát és további kellemes monitor elõtti görnyedést kívánok mindenkinek!
Norbesz
Nem, én ezt máshogy gondolom.
Szerintem nem csak ketten vagyunk,mert Taranov (akire számitottam hogy segit) például nem reagál nyilvánvaloan.
Pascalesp
Látom, Csabi, látom. lehet már csak mi ketten vagyunk itt
Pascalesp
Na jó asszem körbenézek pár hacker siteon. Resszkess Elf te kiskirály!
Norbesz
Téged is??
Norbesz
Látod ezt Pascale?
Senki sem válaszol nekem....
Pascalesp
Bazz de taho ez a real TheElf!
Kérdezem tõle:Télleg kikillelted a Disno-t?
Mire mondja :igen.
Mondom neki:Meddig?
Mire õ: Tartósan.
Mire én: /nick theElF
Majd megint én: Ezért? 😊
Erre õ kikillelt engem is.
Grrrr!Grrrr!Grrrr!Grrrr!
Norbesz
grrrr
Norbesz
szóval taranov láttam ams foruman hogy neked is a merlin s crystalba ugyanaz a bajod mint most nekem. hogy oldottad meg?
Taranov
Nah, most kicseréltem az indexet, most egy "kimagyarázó" szöveg van. Vasárnapra kész leszek.
Csinálok egy szép indexet, ahol lehet választani a HTML és a Flash változat közül.
A flash-ben lesz tartalomjegyzék, egy oldal a bennercserérõl, meg egy angol verzió, aminél kiírja, hogy még nincas ész az angol verzió :-) Természetesen sosem lesz kész, de az esetleges "angol anyanyelvû" játékosoknak nem szabad elmondani, hogy csak a kinézet kedvéért van English version.
Nah mindegy. a HTML verzióban meg csak RuneScape lesz.
Aztán fûszerezhetem az oldalt egy kis Java-val, nemtom, hogy mit gondoltok, esetleg zenét rakjak-e rá?

Csá,.

Pascalesp
Semmi baj 😊
Norbesz
Bocs. :-(((
Pascalesp
Bazze, Norbesz! 3x köszöntem rád!
Pascalesp
Én még az oldal felé se néztem, de szerintem jó, fõleg hogy flashes. Ha kell valami segitség a grafika/webdesing terén, akkor szólj csak nekem.( bár én az ilyen dolgokhoz nem konyítok egy fikarcnyit sem 😊 )

!!!Mielõtt megijednél, ezt nem én csináltam!!!
Norbesz
Most az egyszer kellett volna de reakcio nulla
Norbesz
najovan...
Ember segitséet kérek lol nem szoktam sose.
Egyszer kérek és szora sem méltat.
csak ennyit akartam
Disno
fasza!
de a english-t ird le jol a magyar reszen, es az lenne jo ha az angol siteon 1x lemenne a flash, es ennyi. 56k modemesekre gondoltal? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
Kérlek segits!!
Norbesz
Hey Hey le se vagyok szarva??? :-((
Taranov
Nekem meg már van versanus.hu weblapom, de aki meg meri nézni, elmegyek hozzá és szétverem a fejét, vagyis nem én megyek, mert én gyenge vagyok és félének, de ap APÁM ELMEGY! (és beszél vele szépn)
nA szal még szar a weboldal, megcsinálom majd szépre.

Disno
kaptam egy killt...
Elf szorakozott egy picit a nevekkel, en meg gondoltam, kiprobalom, hogy megy-e hogy az o neven irogassak. es ment. de utana nyomtam vissza a sajatom...de kesoo, akill...
utana visszamentem. es a !tobbiek neveben! is kinyilvanitotta hogy nem tart igenyt ezentul a tarsasagomra, majd cgi-rol is akillelt.
merthogy osszezavarom a seen parancsot... (hogy mikor volt utoljara mennyi ideig). az ilyenek szoktak mindig gumikesztyut hordani meg keziporszivot hogy semmi se zavarja oket...
szal homokot szortam Elf sajat gepezetebe.
fasz.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
Mi történt?
Disno
Taranov: heh ez nem is kommunizmus...
ez egy fasiszta hegemonia...
es Elf raadasul bekepzelt is (nem is kicsit)

Disno
hogy ez a TheElf egy mekkora faszallat!

Norbesz
Bammeg!
Taranov sehol.....
Terra111
Sürgõsen vezsek runite oreokat! keressen fela kinek van és el akarja adni nekem !

a Nickem:vboxer( :> )
Disno
Pasc:
Stick Soldiers 2 Q RULLA!

Norbesz
Nah este jövök!
Most oszt. találkozóm lesz.
Addigra Taranov is feltûnhetne.:-D
Byez
Norbesz
Csak most elakadtam... Jo lenne aha feltûnne Taranov és elmondaná hogy is kell a hajoval elhajozni... :-(
Norbesz
Memberbe se mindenki level 75ös! Vannak kurva nagyok level 100 sem ritka. De vannak kis noobok is akár level 20 is!!! Csomo ilyet láttam.
Norbesz
Okay!
A member télleg nem rossz! :-D