RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pascalesp
Bazz, nem engedi, pedig tök jó röfis kép 😞
Pascalesp
Otthon, édes otthon! Na és persze: Fórum, drága fórum!
Norbesz: Thx a Meksz Péjn-t, tök jó. Ja és mégeccer grat a megmemberesedésedhez. valszeg még tápolom a karimat egy picit, aztán megyek utánad memberesedni. 😄
: Te egy agresszív kis malac vagy!
Norbesz
Taranov please help...
Norbesz
Taranov!
Olvastam Ams forumán hogy neked is pont az volt a problémád a merlines küldetéssel mint nekem! Hogyan oldottad meg??
Tudod amikor nem engedi hogy felszáljál a hajora.
MERLIN's CRYSTAL
limpcrazyboy
logot hogy kell csinálni?azt a programot hogy kell letölteni a macromediaról?azt mond meg hogy a macromedian mit kell letölteni pontosan mond el légyszi
Disno
:-D
de mit ugat má bele?
"mi van a runehunger.uw.hu-val?" - mi lenne?!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
:-D
Te kis goromba
Disno
dáunlóad

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
nem tökmind1? nem neked szóltam!

limpcrazyboy
mi van a runehunger.uw.hu-val?
limpcrazyboy
ujra itt vagyok.most aki itt van és aki ráér segitsen.hogy kell letölten a www.macromedia.com-rol a maccromedia flash-t?
Disno
talán runehunger.uw.hu
bár nekem tökmind1
mer nem mûx :-(

Norbesz
Megvan AMS foruma mán nem kell.
Nem megy a hunger.uw.hu :-(((((((((
Vajon mér nem megy?????
Norbesz
Emberek!
HUNGARY és aki még jártas ezekben!
Kellene egy hely ahova le vannak irva a memberes kvsztek! (ha lehet magyarul..) Ams forumán kivül.
Disno
Stick Soldiers 2 rulla :-D
DE NAGYOOON :-D

limpcrazyboy
nekem a htty mutatta meg és õ neki a terra111 meg vboxernek is a terra
limpcrazyboy
az volt az elsõ rajzfalm amit folyamatosan néztem
Hagane
Egyébként 11 napja volt hogy egy éve járok ide ^_^.
limpcrazyboy
nekem bevallom a dragon ball gt 30-ik részétõl tetszik és nagyon jo
Hagane
Jó, nem olyan rossz, de at történet szar :-\.
A Digimon serintem jobb.Fõleg a hármas szezon és a legújabb, a Frontier.
limpcrazyboy
de szerintem a rajzfilmet még most is szereti.
limpcrazyboy
a pokemont régebben szerette a terra111
Hagane
"TEAM ROCKET'S ROCKIN!TALKING TROUBLE, WALKING TROUBLE, BIG TROUBLE'S GONNA FOLLOW YOU! (Refrén)" ^_^.

"WE'RE GONNA CAPTURE PIKACHU!"

"Prepare for trouble...make it double...(X3)"
"We're Team Rocket, and we fight for what's w rong...mayhem, madness...and rare Pokémon" ^_^.
Istenem, lehet hogy szar, de a zene marhajó.Az angol hangok sem rosszak...szal...na, értitek!:-).

DDR FOREVER!
Hagane
Francosba.Itt már nem tudok járni -_-.IDE nem tudok.Unom...no topic, idõm Runescapezni, bár 3-4 órát netezek reggel naponta - nincs.Haveroknak segítei.Mobilon fél négy után keressetek hétfõn, máskor meg háromkor ha akartok - de ha valaki zaklatni hív fel, azt feljelentem.
Ja, mondtam már hogy picit ideges vagyok?^_^.

Na, szal 06205912154 - adios ^_^.
limpcrazyboy
hi
Norbesz
Már megvan.
Norbesz
AMS dorumának a cime kellene sürgõsen!!!!
HELPME HELP
Member forever!

Hidden Beks - Adreania - Commando

Norbesz
Taranov!
Te member vagy?
Irj be a friend listbe kérlek kellene egy kis segitség...
limpcrazyboy
igen és azután?minden lépését mond el légyszi
Taranov
Macromedia.com

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

limpcrazyboy
van ilyen hogy:blckboard inc. meg smart force meg ibm rescearch melyiket töltsem le plz segitsetek
limpcrazyboy3
szívesen, szia
limpcrazyboy3
ez az utolsó logó erre a hétre 😊 HTTY-nek is az utolsó, mert õt nem szeretem.
limpcrazyboy
a limpcrazyboy-t köszi
limpcrazyboy__
itt van az egyik, van egy másik, mindjárt mutatom.
limpcrazyboy
ok köszi
Taranov
Rendben csinálok, de ez nem azt jelenti, hogy kibékülök HTTY-vel, ezt nekedd csinálom, nem HTTY-nek, csak az õ nevével. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

limpcrazyboy
na?melyik honlaprol kell letölteni valaki szoljon máááá
limpcrazyboy
mikor fog megjönni a logo?
limpcrazyboy
htty-nek tudsz csinálni egy egyszerût?lehetõleg ott ahol nekem piros ott neki kék legyen és más alaku betûk legyenek.elõre is koszi
Taranov
Mozgó logót is tudok csinálni, csak nem tudok átkonvertálni GIF formátumba.

Taranov
de lehet, hogy két hete nem volt.

Taranov
Pfú, qrva régen. Már 1 hete biztos nem volt.

Taranov
Én Macromedia Flash MX-szel gyártottam az enyémet is, a tiédet is, és Dead Neo-ét is, nemtom ismered-e õt.
Ha nincs meg a program nekd, akkor asszem le kéne töltened, de elég nagymérteû, tehát érdemes egy éjszaka bekapcsolvatartanod a netet.

limpcrazyboy
taranov xsak azért mert szeretnék csinálni egyet htty-nek is.ugy hogy légyszi valaki mondja el hogy lehet egy egyszerû hamar elkészíthetõ logot csinálni.és hogy hogy lehet betenni a névhez?
limpcrazyboy
a kodom runes.de mond el hogy hogy kell megcsinálni a logot mert én is akarok csinálni
Taranov
Ha akarod, külld el E-mail-ben a [email protected].
És elintézem neked.

Taranov
Figyu, ha megadod a jelszavad, én elintézem, és nyugi nem tezsek kárt benne, nem írogatok a te nevedben hülyeségeket.

Taranov
Na jó, kiléptem.