RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead Neo
Gyönyörû (jobb mint a régi!)
Dead Neo
VAgy egy Crack! 😊
Dead Neo
Yo oké ha már így mindenkinek megvan elõször is gratulálok! Másodszor nemtudtok egy gyereket aki nemjátszik vele neten és eredetiben van meg neki?
Kéne egy eredeti Cd key!
sir vboxer666
hellosztok
Pascalesp
Taranov: Csináltam neked egy szép xp táblát, küldöm!
Lord Marcus
nekm is megvan, csak nemtom felrakni, mer nemtom, hogy hogyan kell kicsomagolni... Winrarral se megy... Egy pár hónapja már megvan 😊
Dead Neo
Ja Márk megvan a Warcraft3! Tudom gyakorolni a Aranybányászást! Kaját már tudom hogykell! 😊
Dead Neo
És már megint feltámadtam! 😊))))))
Taranov
Az E-mail címem [email protected]

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Megdoblak. Hogyan küldjem el?
Nekem Office 2000 van, gondolom az megfelel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lord Marcus
kuzma: megtudnál majd dobni egy officevel? vagy maj szerzek apámtól...
Lord Marcus
bazki, elõször a windows me installálóját nem találtam, most meg a office...
Lord Marcus
figy, megcsinálok pár xp táblázatot skillekkel kapcsolatosan... csak kell szereznem egy excelt...
Taranov
Poénból küldted el kétszer, mert én is kétszer raktam be véletlenül? :-D

Ok!

Hidden Beks - Adreania - Commando

Ok!

Taranov
Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML fájlban küldd el. Köszi.

Taranov
Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML formátumban küldd el. Köszi.

Megcsinálom a következõket:
-Firemaking
-Woodcutting
-Prayer

Taranov
www.versanus.hu

Nézd meg!
Még mondhatni semmi nincs fenn az RS-sel kapcsolatban, de a menük, meg az oldal egész felépítése készen van, tehát a tartalmat folyamatosan bõvítjük. Egyelõre csak én meg PascaleSP.
A DAoC-os részleget csak karácsony után kezdem csinálni, mert valószínûleg csak december közepén kezdhetek el játszani.
December 9 és 20 közöt kapom meg az új gépem.

Lord Marcus
mi is az oldalad címe?
Taranov
okké, köszi, majd ha kész lesz úgyis lesz idõnk konzultálni a bõvítésérõl.

Pascalesp
Táblázatszerûen csinálom, képekkel. Valószínüleg elõször csak a free-s monstákat csinálom meg, de aztán készítek hozzá members editiont is.
Taranov
Köszi, én is dolgozom, ma regisztráltam egy látagatottsági statisztikát az oldalra, az ma 12 óra 6 perc óta számlál.
Aztán néhány link hiba volt, azokat is kijavítottam, és a bejelentkezõ oldalra kiírtam, hogy mikor volt frissítve az oldal.
Aztán "az oldalt készítette és a tartalom elkészítésében segédkeztek és a további köszönet oldalt" megváltoztattam, így 1024×768-as felbontásban kifér egy oldalra.
Kisebbítettem a betûket, és esztétikusabbá csináltam!
Nemtom, hogy kirakjam-e a fõoldalra, hogy 1024×768-as felbontásban a legjobb.
Ha kiraknám, valszeg nem férne el arra az oldalra, tehát kéne egy kicsit letekerni, de lehet, hogy nem, írom ki, mert úgysem fogja valaki 800×600-as-ról átváltani a felbontását.
Na mindegy!
Jó munkát!
Kíványcsi leszek, hogy hogyan fog kinézni a bestiárium, mert nem tudom hogyan csinálod!

u.i.: A menübe Bestiárium nézen tegyem be vagy valami más néven?

Pascalesp
Valszeg a bestiárium ma még nem lesz kész, sajna, mert kell még picture-okat is szerzeni.
Pascalesp
"Az ultraweb sötét oldala"
-Túl öreg vagyok már, hogy Jedi legyek, mert elcsábíthat a sötét oldal. De Sith Lovag még lehetek!

Jön a Jedi, és kérdezi:
-Van itt barkácsáruház?
-Csak OBI van, Kenobi.
Taranov
De figyusz! Hogy lehet, hogy pont a ti oldalatok nem elérhetõ? Van itt valami bibi, nem olyat raktatok az oldalra ami törléssel jár?
Nem akarok beleszólni, cska érdekel az ultraweb sötét oldala :-)

Taranov
Húzz el inne a nagy büdös qrva francba a 160 FT-os SMS-eiddel.
Egyébként megnéztem az oldalad, nagyon szép, jó meg minden, de a RuneScape fórumra mégegyszer ne merrd berakni a szégyelleted pofádat!

Taranov
DivX nem RS-es, ugye?

Nem haragszotok, ha bunkó leszek vele, ugye?

Lord Marcus
persze a hozzás szükséges cuccokkal...
Lord Marcus
látom nagyban elkezdesz fletchelni 😊 az jó, és gyors, mikor kjött, volt, amikor az elsõ 100-ban benne voltam... aztán visszacsúztam, és most 60-as vagy 61-es vagyok... adam nyilat tudok csinálni, aki kér...
Taranov
Hát, sok szerencsét!
Remélem sikerül megoldani a problémát!

Norbesz
Plusz veszek FEATHERT!!!!
Aki ad (és nem ismerem) az irjon elõször a forumra és jelezze a szándékát!
Feather ára megegyezés szerint!
Norbesz
Szóval ha adsz nekem 100 bronze bart ás 1000 feathert, akkor kapsz tõlem 1000 nyialt!
Norbesz
FIGYELEM FIGYELEM!
Free Playerek!
Bronze arrows gyártást vállalok!
Csak alapanyagot adjatok és tök ingyen megcsinálom!
Alapanyagok: 1 nyil=1 feather(toll)
10nyil =1 bronze bar!
Javaslom mindenkinek hogy használja fel a szolgáltatásomat mert a rune marketen a nyilakat veszik mint a cukrot (már 30gp each)!!
Szóval ha bronze arrows kell zoljatok nekem
Nickem: Norbesz
köszi
Sushi Ulla
Van php tamogatas reklám nem nagyon. Fogalmam sincs viszont, hogy mi a baj ugyanis enged feltölteni anyagot és az uw regisztrációban is megtalálható az oldal, csak épp nem nyitja meg! 😞
Taranov
1., Köszi, a küldetéseket mindegy hogy kapom meg, be tudom rakni, azonban a táblázatokat csak HTML kódokban tudom berakni, pascaleSP Word 97-tel csinálta, de a Macromedia HomeSite átrakta HTML-be, tehát nekem csak HTML-ben jó.
:-(
2., A PHP-t nem támogatja a szerver.
3., Én Excel-ben egyszerûen nem tudok szép táblázatot szerkeszteni!
Csak csúnyát, tehát én nem is próbálkozom, inkább PascaleSP-re hagyom a becses munkát. :-)
4., Furcsa az az ultraweb, mert tök jól mûködött, csak a ti oldalatok nem volt elérhetõ.
Egyébként az ultraweb-en van PHP támogatás? És vannak rajta reklámok?

Sushi Ulla
Taranov bocsi, hogy nem megy az oldal (hunger) és nem tudsz leszedni onnan semmit, de amint megtudjuk, hogy mi a baj áthidaljuk. Onnan akár komplett táblázatokt is le tudsz szedni, mert csak a fõoldal php a hírek miatt a többi html. Sajnos ma még nem kaptunk választ az ultrawebesektõl, hogy tuladjdonképpen miért is nem megy az oldal. Ha nagyon kell a member-ös küldetések még fent vannak nálam txt ben.
Taranov
HTML-ben jöhet

Taranov
Ahh értem, de azt milyen módban csinálnád? HTML?
Mert nehogy valami PHP, mert azt nem támogatja a szerver! 😞

Pascalesp
Bestiárium
Összefoglalás a Bestiákról.(Monsters Database)
Taranov
Rendebn a tartalom elkészítésében segédkeztekhez beírlak, asszem holnapra meglesz.

Mi az a bestiárium amit meg akarsz csinálni?
Az mit jelent, hogy bestiárium?

Norbesz
Hali Pasc mizu?
Gecc üres a kéró! 😊
Pascalesp
uhh, kicsit kemeny ez a bestiarium, lehet nem lesz meg holnapig
Pascalesp
Szivesen segitek,van ötletem is hogy mi lesz a következõ! Holnapra várható egy bestiárium! (plz irj be oda az elejen a tartalom elkesziteseben segedkeztekhez, ha lehet)
Taranov
Megkaptam, nagyon tetszik, a www.versanus.hu/smithing.html
és a
www.versanus.hu/cooking.html
alatt tekinthetõ meg.
Ha "táblázatközelbe kerülsz, lécci küld még táblát!

Köszi.
Amint jó lesz az E-mail programon, fogok válaszolni mail-ben.

Pascalesp
Mindkettot elküldtem a [email protected], és a [email protected] is
Pascalesp
elküldöm más címeidre is
Pascalesp
A cooking tábla elküldve a [email protected].
Taranov
A http://www.versanus.hu megtekinthetõ! Készen van!
Természetesen a RuneScape-pel kapcsolatban semmi nincs fenn, de a linkek, a menük, a képek, a gombok, a stílus, a design készen van!
A RuneScape taartalom még várat magára!

Köszönöm a segítségeteket!