34580
RuneScape
  • Taranov
    Androdius szerint az általa készített szebb lenne, mint a www.runescape.com/worldmap.html
    .
    Deesno szerint a wordmap szebb, mint amit Androdius csinálna.
  • Dead Neo
    hmm... deh ilyen a wordmap is nem?! akkor miért kell csinálni újjat ami kb ugyanúgy néz ki!!!!!
    lehet hogy férre értettem...
  • Dead Neo
    jah mesélj!
  • Taranov
    visszacsERÉLJEm?
  • Taranov
    SZERINTETEK EZ, VAGY A RÉGI LOGÓM A JOBB?
  • Taranov
    SZERINTETEK EZ, VAGY A RÉGI LOGÓM A JOBB?
  • Taranov
    Angolul is írd le pls. Mert így, hogy lélek, sebzés, nem igazán értem... nem vagyok jártam a pszichológiával kapcsolatos kifejezésekben :)
  • Taranov
    Ezaz, világos, mint az ég! :-D
  • Taranov
    Én megköszönném, ha mesélnél róluk itt a fórumon...
  • Taranov
    Pontosan, jól látod. A LOW LEVEL ALCHEMY az, mintha eladnád General Store-ban (azonban a csontért nem adnak pénzt) és HIGH LEVEL ALCHEMY az, mintha eladnád egy szakboltban, pl. Helmetet eladsz low levellel a generla store-ban, high levellel a helmet shopban. érdekesek ezek a dolgok...:-D
  • Taranov
    a feltűnő cuccot, és a visító hangot kell nézni?

Erre Deesno miért mondta, hogy olyan mint az optikai csalódás?
  • Taranov
    a többi kérdésre válaszok:

5. válasz: Olyan kevés termelődik, hogy ha rangedre akarsz gyűrni, ezekkel az "ingyen" nyilakkal nem fog menni.

6. válasz: Nem tudom :)))

Én kapó lennék a térképre, mert nekem van valami RuneScape szerű weboldalam: www.versanus.hu
    Elég hiányos, örülnék, ha tudnál segíteni. Minden segítség számít!
  • Taranov
    a többi kérdésre válasz:

3. válasz: Én azt mondom neked, hogy lényegtelenek a gyűjtőhelyek, mert olyan ritkán termelődik újra, hogy pénzszerzéshez kevés, varázsláshoz szintén, tehát nem érdemes ott gyűjteni, csak az idejét vesztegeti az ember.

4. válasz: Szerintem valamit félreértettél, mert ha azt írja sikerült, akkor sikerülnie kellett.
  • Taranov
    A kérdéseid:

1. válasz: A free részt használó játékosnak a Long Bow a legkeményebb nyila.
    2. válasz: Egy kicsit nyakatekerten írtad, jobb lenne, ha máshogy fogalmaznál, nem igazán értem mire gondolsz, de a "kékes izé" valószínűleg a Law-Rune, ami a teleportáláshoz kell. A barna sepp, esetleg vér, (bár az jobb esetben nem barna), és ez lehet a Blood-Rune az ELŐFIZETŐKnek! Az ezüstgolyót is kell ismernem, de nem tudom mire gondolsz. Ha nagyon foglalkoztat a kérdés, küldjél screenshotokat, és akkor tudok segíteni. [email protected]
    a fő E-mail címem [email protected] de nem tudom, hogy működik-e, lehet küldeni róla, de fogadni nem tudom. ki kéne próbálni.
  • Taranov
    És a Csont? Ő is a kerékbe jelentkezett, és felvették?
  • Taranov
    Ezekszerint, ha felvesznek a Patakyba is és a Kerékbe is, akkoris a Patakyba mész? Az jó, jólenne, ha a Nagy Balázs, én és te is tudnánk a Patakyba menni, bár egy kicsit messze van :(
    Valaki még jelentkezet az osztályból a Patakyba?

Egyébként érdekes, hogy megbukott matekból, azt hittem, hogy nagyon tanul, bár nem ő tanult nagyon, hanem a Lucska, de már ezeket elfelejtettem :)
    Talán már a volt osztálytársaim névsorát semm tudnám elmondani.
  • Disno
    Az ezüstgolyó egy 'orb' amit a battlestaffra kell tenni.
    A barna vércsepp a vérrúna [sebzés], a kék pillangószerűség a lélekrúna [átkok]
  • Disno
    ohh...a minimapról már rakás térképet csináltak de sokkal gyatrábbak, mint ami a runescape.comon van
  • Disno
    nem érted? nem a mapos képeket szeded le, hanem ahol mászkálsz
  • Disno
    Patakyból meg Puskásból van ismerősöm...asszem Leöweiből is
    rájuk kérdezhetek hogy meséljenek a sulikról :-D
  • Androidus
    Olyan, mintha eladnám, csak nem kell hozzá bolt? :)
  • Androidus
    Arra gondoltam, hogy ha screenshotokat csinálok a játékról kinyitott térkép mellett, azokból szépen össze lehetne pakolni nagyobb térképeket az eredeti minimap felbontásában.
  • Norbesz
    A free nem használhat csak sima longbowt és shortbowt.
    Szerintem olyan cuccra kattints az arannyá alakitos spellnél ami ér valamit és akkor d érte coinst. (low level alchemy kevesebbet, high level alchemy többet)
    Runákat fejből sajna nem vágom
  • Dead Neo
    aha aha aha aha
  • Alastor
    Nézzed kb. 1 percig a képet és megérted! :D
  • Dead Neo
    Ezt a térképes cucccot hogy érted?!
  • Androidus
    Ismét vannak kérdéseim :)

- A nem fizetős kuncsaft használhat-e a long bow-nál komolyabb íjat?
    - Mi a neve az utolsó 3 rúnának? (ezüstgolyó, barna csepp, kékes izé... nemtommi)
    - Én ezeket a rúna lelőhelyeket ismerem: víz/tűz: skorpióvölgy, föld: pókfészek, levegő: Karamján a ház mögött, test/lélek: Varrock csatorna. Van-e ezen kívül a nem fizetős részen? (Olyanra gondolok, ahol a földön termelődik, és nem a szörnyből esik.)
    - Az arannyá alakítós spell hogyan működik? Rákattintottam vele csontokra, eltűnt a csont és a rúna, közölte, hogy sikerült, és nem jött semmi arany :)
    - Az edgeville labirintuson kívül van-e olyan hely, ahol a nyílvessző a földön termelődik?
    - Ki vesz tőlem erőitalt? :)))

Gondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne csinálni olyan térképet (főleg városokról), ami a játék kis map nézeteiből van összerakva. Mindenhol csak durvább felbontásúakat látok. Szerintetek érdemes? Van, akit ilyesmi érdekel rajtam kívül?
  • Dead Neo
    Vagyis csak ajánlották de az azt jelenti hogy felvették! a majort is felvették...a többi gyér gyerekről nem is beszélve! kivétel: Bódor, N.A
    Asszem a PATAKY-ba 05.-én fogok menni de nembiztos!!!!
  • Dead Neo
    uhhh... figy. tudod van a kárpátaljai kiscsaj (eszter) megbukott matekból..és felvették! de tudod miért?! mert nem magyar!!!!!! Bakker persze hogy a PATAKY-ba!!!!!! Nem csak 14:00-kor kezdődik a felvételi!!!!
  • Taranov
    Elmentél felvételizni?
  • Taranov
    Hova lettél?
  • Taranov
    Én nem vagyok benne abban a 2-ben :-D

Egyébként, haa felvesznek a PAtakyba is, és a Kerékbe is, hova mész?
  • Taranov
    Ezekre jelenetkeztél? A Patakyba melyik nap mész?
    És hányan akarnak a Kerék Gimibe menni?
    Mert az én osztályomból 16 gyerekből (16-an vagyunk) 2 akar a Kerékbe menni.
  • Dead Neo
    Jah én is megyek a PATAKy-ba! MA én a kerékbe megyek. tegnap voltam a PUSKÁSba! Csütörtökön megyek a LEÖWEY-be! és hát utána meg a PATAKY-ba!
  • Taranov
    Ma fogok és holnap a II. Rákóczi Ferencbe, (gondolom ma te a Szigetibe mész,, mert úgy vettem észre, nem vagy suliban) Március 3-án a Nagy Balázs, én és asszem te is, a Patakyba,
    márc. 4-én a Kalmárba, márc 8-án (???) a Petrikbe.
    És jelentkeztem még a Verebélybe. A Puskásba azért nem jelentkeztem, mert messze van. Mondjuk a Pataky is, de az mégis közelebb.
  • Dead Neo
    TARANOV: Te felvételiztél már????
  • Taranov
    háát, én azért nem hatódom meg annyira. Az sokkal rosszabb, amikor a full rune cuccodat veszted el.
    Szerintem ez csak játék, ha egy kedő kari meghal, arra mondják, hogy katona dolog...
  • Taranov
    Mabus. Azt gondoltam, hogy Mabus a te karaktered, és azzal bányásztál bronzot. Vagy nem a tiéd?

Egyébként egyezzünk meg a bronze bar árában, és akkor 100-at kérnék.
  • Dead Neo
    mi?
  • Androidus
    Igen!!! Megvan az r2h!!! :))) Olyan szép 13-akat ütök vele, hogy ihaj :) Már csak egy rune body hiányzik, és teljes lesz a készlet. Ruby ammy is van. Csak tudnám, hogy utána mire költsem a pénzt, amit a halért kapok :) Allskill 549 :)))

Egyébként a legszörnyűbb dolognak azt találom a játékban, amikor egy kezdő kari a szemem láttára meghal... Ott van a kis cucca, két tehénbőr, három kalász, két alap rúna, meg egy fahasáb, kábé ilyen esik ki. Az embernek szinte sírni lenne kedve, valahogy olyan szánalomra méltó a dolog. Valahogy olyan nem méltóságteljes... mint amikor egy öreg néni meghal, és ott marad a kis motyója. Szörnyű. Párszor próbáltam kétségbeesetten segíteni, de aki így hal meg, az nem is tud még kommunikálni, próbálok ráüzenni, de nem jön vissza, nem válaszol, nyilván nem tudja még, hogy mi ez az egész. Volt, hogy fölszedtem neki a nagyját, és próbáltam utána vinni, ha előkerült, de se lát, se hall, azt se veszi észre, hogy hozzá beszélek... Jaj.