34580
RuneScape
-
elfelejtettem... nem te vagy véletlenül, Dead Neo? -
Ki az a Mabus? Mert benne van a friends listemben, de nem tudom ki az...
-
Milyen az új logóm? Mert valamilyen okból úgy érzem, hogy a régi egyszerűbb, de jobb volt... Szerinted? -
:-D -
Hogy STENOIS egykori szavaival éljek: MU HAH HA HA HA HA!!!!!!!! -
Áhh kicsit várni kell amíg végre feltünik!!!! VAn vírusírtóm!!! :)))) -
A szellemeset nem értem, nem történt nálam semmi. Mit kell nézni benne? Vagy mi a poén? -
Viktor, ha kapsz egy vírust, valószínűleg én küldtem bosszúból, mert ez a madblast. com eléggé meglepett :-D -
csak ha megszomjazom... :) -
tegnap néztem, de néha nem műxik -
pojén a szellem :-DDDD
mint az optikai csalódás :-D -
Androidus #22798 De semmi gond, mert azóta nem jön be egyáltalán a scapeboard. Nektek se? -
Scapeboard forumot szoktam hasznalni, szvsz legjobb. De meg ott van a www.runenews.net, bar a forumot nem igazan neztem meg. -
ez van. nincs itt pípül -
"Jah és egy fickó felvett videora egy szlemet!"
Azt hittem vki vmi istenverte jót zsákolt :-DDD -
!Te megvagy huzatva! Szellem! H3h3! Egyszer már láttam de így is frászt kaptam 

-
Régóta, de mostmár leszoktam róla, csak ha éppen más játszik vele (nem mondom meg ki :P) (mindig assulton szokott) akkor elkérem egy picit :D És mostmár a skilljeim is rosszak, régebben mapokon első szoktam lenni, mostmár csak hátrébb vagyok... -
Azé itt nagya pangás!!!! nézzetek meg hogy mikor írtam ez elött és nézzétek meg most!!!! Senkise írt semmit! pfújj... 

-
valaki nézze meg azt a címet:
(kíváncsi vagyok ki jut benne tovább,angol,csak kövessétek a képek alatt látható utasításokat!!!!
http://www.madblast.com/view.cfm?type=FunFlash&display=2045
Jah és egy fickó felvett videora egy szlemet! komcsi!!! tök yól kivehető még valami hang is hallatszik!!!! itt a cím ha ti még nemhisztek a szellemekben!!!!
http://bonzo.sedan.uni-osnabrueck.de/whatswrong.swf
Ha pedig valakivel ki akartok "b@szni" akkor itt egy cím ez talán megfelel neki!!!!
www.ingyen.cdiro.hu <---csak saját felelösségre! -
Androidus #22790 A Scapeboard fórumot használja innen valaki? Nagyon szerettem volna beregisztrálni magamat, de úgy látszik, ez nem is olyan könnyű. Kitöltöm szépen a formot, de amikor elküldöm, egy rakár program hibaüzenet jelenik meg az oldalon, és csak egy picike html részlet, ami közli, hogy a regisztráció sikeres, és küldött valami inicializáló értesítést, azt várjam meg, azzal fogok tudni belépni. Ez természetesen nem jön meg egy napig. Megpróbálok belépni, ha már ugye megadtam a jelszót. Aszongya nem jó a jelszó. Megpróbálom újra beregisztrálni magam, hátha valójában nem is történt meg, de aszongya, már van ilyen, szóval úgy látszik mégis. Megpróbálom lekérni a jelszót, de aszongya, a regisztráció még csak ideiglenes, és akkor ilyet nem lehet tenni, és forduljak az adminhoz. Namost azon az oldalon mindent lehet csinálni, de egy kib. e-mail cím, vagy regisztráció nélküli beírási lehetőség az nincs. Hát a jó büdös q. anyjukat. Viszont a 8763986762698256326 popup kidobálása az nagyon megy nekik.
Nem tudjátok, hogy létezik-e másik bejáratott rs fórum, ahol lehetne kereskedni? Már nagyon seretnék, de ez a tetves rohadt banda megfosztott attól, hogy a rendes rs nickemen regisztráljak. -
nem. -
mióta CS-ezel??? -
Ahh CS forum lett? :-D -
Használják is... NetBuster RLZ -
Tudtam, hogy te voltal a tegla! :-D -
Nézd meg a Minority Report című filmet, az pont erről szól :-) -
Na végre, már ideje volt
-
Na ujra itt vagyok ;-)
-
Mikor leszel fent? Ma nekem kb 11től 13ig nem jó -
Addig jó, ameddig nem hallottál róla 

-
Miss Kamikaze-ról még nem hallottam én Ujszy néven szoktam nyomni. A cgh IP-je: 152.66.229.23:27015 -
Mik az ipk? Csak akkor mond ha egy bizonyos Miss Kamikaze nem nagyon szokott ottlenni! -
OFFTOPIC
Lehet hogy nevet fogok váltani Argasox the Chaosra a DMC2ből, vagy megint csak a DMC2ből Plutoniasra vagy mire vagy arra a cseszett nagy szarra ami a nemtom milyen plazaból jön ki... ÉDES... Ha valaki egyáltalán tudja miről beszélek

-
Egyiket sem ismerem! :D
Találkoztál már Murgenatorius vagy Alastor*Death Scissor|of|DMC mert az án lennék :D Ja és még a Murgen -
Jómagam és Sir Y2k/Vipower szoktunk CS-zni a Tricon szerveren (ha NOWON-os kedvünk van) illetve általában a cgh klán szerverén. -
CSirke? Hmm... ÉNÉNÉN! :D -
Bazz, régen volt egy nem olyan rossz karim, és erre eltünt! Csak uncsi volt, mert folyamatosan csak a páncélt csináltom hogy kapjak szinteket, és nekikezdhessek de igazából! Mondjuk igaz, hogy uncsi volt, most van egy de nem lépek be hozzá mert rájöttem, hogy el nem kezdem megint! :D -
CS-ezik itt valaki??!! -
jah szokott lenni! a bronz bar-okkal kapcsolatba pedig már válaszoltam a mail címedre!!!!!!! -
Dead Neo: Szokott lenni 7. órátok?