34580
RuneScape
-
-
nem sikerült. -
-
ez a HTML kód. -
Ez a képbeszúrás HTML kódja, csak az elejére kell tenni egy ilyen: < kacsacsőrt /relációs jelet/ img src="http://www.versanus.hu/versanus.gif" width="468" height="60"> -
Androidus #22886 Tollat már én sem, mert inkább kardhalra megyek, mert már azt is elég jól horgászom, és pénzt is adnak érte. A nyilat meg én is csinálnám, ha fizetős lennék :) Ott biztos egészen mások a viszonyok. -
jah! de csak ha ők voltak!!!! nehogy ilyen "zsófik" legyenek! BOCSI ZSÓFI HA LÁTOD!!!! -
jaja, csak én járok ide, meg te, de csak nekem van szófosásom :) -
Szerintem csinálok neked egy mozgó logót, ok? -
Oké, még én sem tudom a számukat, de majd elkérem.
De ha ők kérik, megadjam nekik a te számodat?
-
köszke! -
Észre vetted hogy ezen az oldalon (mármint a fórumon belül) csak a mi szövegeink vannak?4 na yó azért nem mind de a miénk a legtöbbet!!!!! -
A kép beszúrásnak nem ez a kódja!!!!!!!!!
NEM EZ!!!!
MEGVAGYOK ÉRTVE?
Most neked megmutatom mi a kódja.
Csak lehagyom az elejéről a kacsacsőrt (relációs jelet) -
Szerinted a logómba a nevemet hova kéne?! mármint a DEAD NEO-t?! -
de ugye csajok?! Mind1 kérdezd meg hogy odamentek-e egy kakstarájos fekete ingben lévő csákóhoz?! ha őkvoltak azok akkor a számukat légyszi!!!!! -
háááát. Ez meglep, engem nem hz lázba egy számítógépes játék sem. Inkább az autók.
Még a mobilok is inkább. Már azok sem nagyon.
Inkább a csajok és az autók :) -
már megint nemsikerült!!!!!!! -
-
Ehh. Szar az új logód, szedd le, erre felszólítalak! :)
Van szőke, és barna osztálytársam is. -
nah mien az új logóm?4 márcsak a nevemet kell megterveznem!!!!! -
deh azokat nemlehet szeretni! de gépet azt lehet szeretni de nem úgy mint egy csajt! Én pl akkor olvadtam el amikor beraktam a haverom winyóját és unrealeztünk az ÉN gépemen!!!!!! -
Nah új a logóm! nemtudom az eggyik szőke volt és aranyos a másik pedig barna és aranyos! ott haverkodtak mindenkivel még velem is! pedig úgynéztem ki mint egy rocker! lehet hogy pont ezért?! -
Sikerült! -
Asszem csak internetről lehet. Pl.:
-
:)))
Biztos az én osztályomból jöttek azok a jó csajok. :)
A számtech suliban valszeg nem lesznek jó csajok, de csajozni nem is a suliban kell :)
A számtech suliban jó csajok helyett, jó nyomtatók és szkennerek lesznek :) Jó vezérlőprogramokkal :) -
hát nemsikerült!
-
-
neem! még a bereczky-t,Hóbort,Csernákot,Luczt,a többit nemtudom de még valakit felvettek! tudod mien yó csajok voltak a felvételin?4 lehet hogy mégis a akeékbe maradok ha oda felvesznek!!! :)))) -
hát te tudod :) Én sem vagyok olyan kemény, 61-es a combatom, és hatszázhárom a skill totalom.
Én bizony 40-es, 45-ös szintem óta nem gyűjtök tollat. Runát igen, a nyilat meg én csinálom, és eladom. -
Androidus #22862 Majd meglátjuk, mennyi meló. A teljes térkép valszleg elég brutális lenne, de egy részletet ogok csinálni, és fölteszem majd valahova, aztán azt csinálsz vele, amit akarsz :) -
Androidus #22861 Köszi a válaszokat :) Azért én így 50-es szint környékén még vidáman elvagyok a gyűjtögetéssel :) Pont azt élvezem, hogy nem költeni a pénzt, hanem megtermelem a javakat. (Meg aztán amíg nincs meg az első full rune, addig inkább spórolok.) A tollat is gyűjtöm, a rúnát is gyűjtöm, most már az ezüstöt is gyűjtöm (hehe, eddig annak az eladásából éltem :), a nyílvesszőt is gyűjtöm. Még r2h-val is pont annyi idő van, hogy csontit lecsapni, csontot/aranyat fölvenni, sarokba odacaplatni, nyílvesszőt fölkapni, és visszaérni középre, mire a következő csonti ott terem, ha egyedül vagyok, mindezt persze az Edgeville alatti labirintusban. Ha meg jön valaki, azt nyilazással, varázsolgatással, tolakodással eléggé jól ki lehet túrni.
Mellesleg azok a csontik elég jól dobálnak chaos és air rúnákat, és combat szinteket is elég szépen lehet így lépegetni. Észrevettem, hogy a prayer föltornászására az egyedüli jó módszer, ha mindig minden csontot elások. Szépen teszem a dolgomat, aztán egyszer csak kiírja, hogy advancáltam a prayer levelemet, cool :) De ha elkezdem a patkánykamrában a csontot szedni, hogy namost én márpedig prayert fejlesztek, hát elunom az életemet, és az a rohadt prayer csak nem akar fejlődni. Szóval nekem az ilyen kombinált tápolás jön be. Néztem is a múltkor, amikor tollat szedtem éppen, és a csirke öléssel észrevétlenül léptem egy str szintet :))) -
Ha megcsinálod, én felteszem az oldalamra. -
Androidus #22859 Köszi :) És ezek fizetős balhék, vagy csak ennyire ritkák? Mert már death-ből is találtam párat, de ezeknek se híre, se hamva. -
Androidus #22858 Hmmm... :) Az egy korrekt összefoglaló térkép, de engem érdekelne "eredeti" méretben is a dolog. Na majd akkor csinálok egy mintát, aztán eldöntitek. -
Az egyenleteket tudom, a szövegest is :) de a paralelogrammát nem. -
Ezekszerint csak a Bódort, a Nagyot, a Majort meg az ukránokat vették fel? -
figy ilyen feladta volt!
"van nekem valamennyi zsebpénzem és ha anyukám még ad hozzzá 75 forintott akkor pont 150ft lessz! mennyi pénzem volt alapban?"
Nah meg egy olyan ami kicsit nehezebb volt de megcsináltam! Azt is leírom:
"egy paralelogramma egyik szöge négyszerese a másiknak. mekkorák külön külön a paralelogramma szögei?!"
Na meg persze az engyenletek! -
őket felvették!!!! A nyelvtant teljesen elbasztam!!!! de a matekot tudtam ezerrel!!!! -
És nagy andrást és a bódort miért nem vették fel? -
Hogy sikerült a felvételid a Kerékben?
És téged felvettek?