RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Na, már van Rune Large is, Rune Battle Axe is, 14-et ütök, 545 Skill Total, LV 64, nemsokára 65, HP LV mindjárt fejldik, elvagyok, találkám lesz nemsokára, és a 16. szülinapom Februárban ^_^.
A Rune Kite is nemsokára, remélhetõleg meglesz :-).
Hagane
Kár, kellene mostanábantájt a píz.
Tarhonya
Viszlát mindenki! Holnap befekszem a kórházba. Majd csütörtök tájt kijövök. Talán :-D
Tarhonya
No, a nap jó tette megvolt, egy n00b-nak full iront,longot, 500gp-t, és holy symbolt adtam. Segítõ kedvem volt.
Tarhonya
sztem nem veszi senki. Deesno is maga nyomja
Hagane
Jó, de mégis a haverok vagytok, nem?^_^.
Na, lényeg a lényeg, akkor most mennyiért vennétek meg?
Tarhonya
Hova lett mindenki? Egész nap senkivel sem találkoztam
Tarhonya
Az iron certek 250gp-t érnek, nem?
Hagane
Kinek kell 97 iron ore cert, fejenként 200-ért?Az hozzon 19400 GP-t, kérem ^_^.
Tarhonya
Certeket a certificate exchange stalloknál lehet beváltani vagy csinálni. A térképen egy papírfecnivel vannak jelölve.
Tarhonya
Hmm. Miért nincs senki szombast este? Lemaradtam valamirõl ? :-P
Disno
ezaz! :-) mármint jó síelést :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
hardwares v softwares? kérjél kölcsön egy másik egeret, ha azzal megy akkor hardwares és vagy jol pucold ki vagy vegyel ujat :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
ouch :-(

Sushi Ulla
Nem leszek egy darabig, mert megyek egy hétig külföldre síjelni! Remélem egy darabban térek vissza, addig is had szóljon a RS!
Tarhonya
Nem leszek úgy egy héten át, mert oldalszalag szakadásom van, a lábam be van gipszelve, és a héten megmûtenek.
Sushi Ulla
Az alacsonyabb szintû bányászok számára nem rossz ez az fatigue-es rendszer és sokkal gyorsabban tudnak vele fejlõdni, de abban igazad van, hogy a magas szintûeknek inkább csak idegesítõ!

U.i.: 74-es a miningom 😄
Disno
a fatigue meg egy átok...

Sushi Ulla
Ha esetleg magyar oldal érdekelne, akkor ajánlom figyelmedbe a hunger001.freeweb.hu-t.
Hagane
Na igen XD.Azt nem felejti el senki.DE tényleg, Andrew bassza már meg, most miért nem fejleszt a free-versionre is?A memberek is free-sek voltak amíg nem volt opció, nem?Egyébként is, bekaphatja.Nem?Mikor frissített nekünk a free worldre- LESZÁMÍTVA a mindkét világot érintõ Fatigue Update-re?
Ja, vki tud vmit adni?:-P
Disno
Amikor tervezték hogy members részt csinálnak, akkora Jagex-szidás volt mint állat :-D

Tarhonya
Lehet különbözõ dolgokat pl. ore-okat, vagy halat "certelni". Ez azt jelenti, hogy 5-t az adott tárgyból beváltasz 1 certre. A certek "stackablék" azaz felhalmozódnak egy inventory helyen. És így könnyû kereskedni velük.
Coal=szén
Hagane
www.tip.it/runescape - remélem ez azért picit kisegít.A Quest-eket, ha oldbie vagy, ne olvasd el :-P
Disno
es a bankba is csak penzt lehetett tenni :-D
max 250-esevel ha jol emlexem

Disno
jah, meg nem voltak guildok, prayert nem lehetett használni, combatot nem írt ki, quest poiont helyett influence volt stb
na meg ghost town;al kharid fele ekkora volt meg csak 1 bank volt

Lord Marcus
akkor fél évvel utána miután elkezdõdött a gamelés, arra emlékszem, hogy akkor még csak honlapról lehetett gamelni, és csak 1 szerver volt asszem a fél világgal stb....
Disno
egen? lehetetlen.
ti. Elf & Nuki mondta hogy januarban meg nem lehetett jaccani

Lord Marcus
deh olyan hosszúnak tûnik...
én fél évvel a megjelenése után kezdtem gamelni állítólag 😊
Hagane
Egy gixer van ezzel.Ugye kábelnet nincs.Én csak éjjel négytõl hétig tudok max fenn lenni...
Egyébként kösz szépen, örülök neki ^_^.
Ams
:o)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
na holnap odaadom, Ok-s?

Hagane
Ja, és te se.Elrohanni kétlem hogy el tudok :-P.
Hagane
Miért ne?^_^.
Egyébként ne izgulj, ledolgozom, ha gondolod.Nekem XP - magyarul én veszteni nem veszthetek semmit :-).
Ams
pénzbõl

Disno
na és honnan vannak a jó cuccosok?

Ams
asszem van rune sq-em,large-om. kell? persze ingyé 😊

Hagane
Na igen ^_^.Egyeztetni kéne kinek milye van, és mit hajlandó feléjem dobni, és azt mennyiért.Majd nemsokára miningolok lehet, de a pénz lehetséges hogy fõtéma marad, mivel egy szállítmány Iron Ore-t én 4 perc alatt szedek, magyarul én egy óra alatt dúrván 14 X 29 iron ore-t szedek össze, ami úgy 450.Szerintem még több is, mert másról tanuskodik a bankszámla :-D.Akkor, van 96 Iron or cert, fejenként 500, ha kell valakinek.
Megjegyzés : Baráti áron 375 ^_^.
Ams
?

Disno
akkor /join #mmorpg

Disno
...

Disno
ehh :-)
adok 30gp/dbot is :-D

Tarhonya
21st January 2003 - New News Section

As you will no doubt have noticed, the Runescape news section has had a makeover. This is part of our effort to communicate to you more often, and we will be regularly posting news in the appropriate sections that you can see above.
Clicking any of the category names will show only news of that type, most recent first. Clicking 'All Categories' will show you all news items.

We hope that you will find the new news section easy to use, and more importantly, up to date with current Runescape affairs.
Tarhonya
hmm: Cannot join channel (IRCops only)
#sp
Ams
haver, kérsz vmi jó cüccost? 😊

Tarhonya
Meg kéne már tanulni rendesen gépelni 😞((
Tarhonya
/me jelentekzik vásátlóként.
>😛
Norbesz
>:-Ð>
Norbesz
Megegyezhetünk bár a te ajánlatod tul jo nem akarlak átverni (ilyen vagyok)...
Hagane
Róka?Pont a második kedvenc állatkám ^_^.
Elsõ a sárkány...
Na, lényeg.Mennyiért kelnek eladásra a Nature Rune-ok?Nekem van 200 amit fejenként 20-ért dobálnék ha nem bánjátok.Egy DB vevõt kérek :-P.
Vaaaagy 200 nature rune, egy rune ore egy egy rune longra kérek egy rune 2handert - vagy battle axe-ot!^_^.
Disno
amikor én akkor 3 milla :-D