RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Kész, engem ez a dal megfogott, ott és úgy ahol kell ^_^.Már napok óta hallgatom, és még mindíg imádom...
Hagane
Nemsokára, talán...
Norbesz
fenn vagy rs?
Norbesz
ok
Hagane
Virrasztok.
Hagane
Én Hagane néven pattogok többnyire reggel hattól hétig, de azt is azért mert naponta az AIM-en KB 40-en üzennek a lelki gondjukkal és nemigen érek rá ^_^.
Hagane
ó, hogy kapná be a slutyi :-D.
Francokat, megelõztek smithingben!GWAAARGH >_<.Mehetek arra is edzeni def LV 60 után.Becashelem a 90 iron ore certet, rofl...de úúúúgy utálok certelgetni.Inkább vissza ore-olom oszt szaladgálok ide-oda, majd a barokkal és így tovább.

Megjegyzés: A Brother, My Brother C.szám nagyon szép.A pokémon 2000-ben adták le, amikor Ash lefele mászik, és a 'Testvérek' egymással harcoltak.Ahol van a szám, az nem tetszik, de a jelenet és amit mondani akar az nagyonis, és ezért nem szégyellem kimondani hogy remek.Gyönyörû ^_^.
Sushi Ulla
Én Sushi Ulla néven nyomulok hétvégenként este 7-8 tól hajnal 1-3 ig. Szívesen kovácsolok neked cuccokat (max mithrilt tudok).
Disno
én 4-6 körül szoktam fenn lenni Sir Disno néven
adok szívesen, de azért bizonyos határokon belül :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
OK, Pírsz :-)
Ráérek, de csak június 8-tól :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
passz... 80k körül talán

Hagane
Ja, és nagy baj lenne ha Hagane helyett Pierce-nek hívtok mostantól ?^_^.Arra akarok kereszteltetni magam.
Na, lényeg..."Koca", nem érsz rá valamikor talizni?:-P.
Hagane
Nem is rossz.
Ja, Rune Kite shield-et mennyiért tucc?
Hagane
Ja, és Dennis?
Elfelejtettél hívni, ezért anyámnak azt mondtam semmi dolgom, mivel mást nem hagyott mondatni velem.Magyarul a hétvégének lõttek...
Disno
OK, még gyûjtsél, addig én is gyûjtök rá pénzt :-P
ha lesz mondjuk 100 akkor megveszem 60k-ért

Hagane
25K?Tökéletlenes ^_^.Magyarul, perfekt.
Még mondjuk gyûjtök, deee nyugodtan!^_^.
Disno
Yin-Yang ehh :-)
law rúnákért hmmz 500 each?

Hagane
Titok, de annyit megsúgok hogy Yin-Yang.
Na, akkor...Law Rune?Asszem van most KB 50 raktáron, azért mennyit adnál darabjáért?

Disno
hol gyûjtöd õket?
én law rúnákat vásárolnék ha van

Hagane
Na, megint gyûjtök Nature Rúnákat.Ki mennyit ajánl egy darabért?Ha lesz 300, adom õket elfele.Ja, és Rune Kite-ot ki mennyiért ad?
Norbesz
hi
Lord Marcus
jah
Norbesz
gyere cset
Tarhonya
/me bekk.
A mûtét meghiúsult, holnap kapok járógipszet.
Hagane
Hehe, francnak mentek aludni :-P.
Lord Marcus
már semmit sem lehet nyugodtan csinálni?
Norbesz
megin 2 perc..
>:-)>
Norbesz
;-)
Lord Marcus
tudományos megfogalmazás révén egy interdimenzionális agyhullám keringések alapján egyszerre fakadtunk ki abban agondolatban hogy ide írunk és...
Argh, ez Terra111 mûve...
Norbesz
bakker marchus!!!!!
ugyanakkor irtunk!!!!
ez meg hogy?
Norbesz
hmm
Lord Marcus
mér pont itt kérded ?😊
Norbesz
Beszéltem Pascale barátunkkal és azt mondta adjam át üdvözletét nektek!
CSabee
Disno
te síszüneten vagy bamme :-D

Disno
mehecc, de nem lehet prayert és magicet használni

Lord Marcus
akkor CSabee
Hagane
Szomorodjatok meg :-P.
Dennis, te meg elfelejtettél hívni :-D.
Norbesz
Ki az a norbesz? :-D
Jaja itthon vagyunk :-P
Lord Marcus
kivéve Norbesz meg Rhcpt, meg ÉN...
Lord Marcus
áh, hiszen mindenki a sulee-ban van 😊
Lord Marcus
Jó reggelt!
Norbesz
Sztem ugorj neki bátran
Hagane
A prayert és a magicot cseszheted, a prayer nem jó, a magic meg visszapattan rád...én nemtom.
Hagane
Armor 189, WPN Att 48, WPN Power 75, Combat Lv 65, Skill total 585 ^_^.Picit fejlõdök :-D.
Lord Marcus
hmmm
Disno
ld. topic

Disno
A kis cseles :-)
Milyen drágaköveket tudsz vágni?

Atisz
Ingyen drágakõ metszést vállalok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Disno
kewl :-P

Disno
háát most éppen 5k vas dekkol a bankban szal nem veszek :-)
500/cert a "normális" ár
na meg a 4k-mból nem sokat tudnék venni :-(