34579
RuneScape
-
Cht #25722 Nem kell member a pickaxe-hoz meg a bag-hez! -
Cht #25721 Nem kell hozzá :) -
#25720 Itt a visszanemtérő lehetőség az rs conversationre -
#25719 Nem duzzogni kéne, hanem rs-ről beszélni. A személyes problémákat meg félre lehet tenni. -
krisz073 #25718 Hi all.
Mindenkinek jó reggelt
-
Androidus #25715 Egyébként pedig merő tapintatból gondoltam úgy, hogy jobb lesz egy másik helyen próbálkozni. A B verzió az lett volna, hogy moderálást kérek, és akkor mehettetek volna máshova daoc-ról meg mittudomén miről beszélni. Kérdezte az admin, hogy milyen megoldást javasolok, én meg azt válaszoltam, hogy már megoldottuk. Hát így jártam. -
Androidus #25714 Nem az a problémám, hogy nem engeded meg, hanem az, hogy nem óhajtom kibogarászni a témába vágó hozzászólásokat abból a szemétdombból, amit pont te kreálsz, amikor olyanod van. -
Androidus #25713 Tényleg? Miután kibogarásztan Taranov 200 képes offtopicja közül? Már megbocsáss, de ez itt csak szemétdomb volt abban az időben, amikor még megpróbáltam itt a játékról beszélni. Mondjuk marhára megtisztelő, hogy az csak nekem szólt, és amióta nem itt próbálkozom a lehetetlennel, márminthogy magyar rs fórumot találni, csinálni, azóta elcsitult minden. Viszont én inkább lemondanék erről a megtiszteltetésről, csak lehessen valahol a játékról beszélni. Csak az a kérdés, hogy hol? -
#25712 Az embernek nagy élmény magával beszélgetni, de az én meglátásom szerint nyugodtan beszélhetsz itt RS-ről, még én is szoktam rá válaszolni, az RS-esek pedig még inkább. -
#25711 tudnál az alvásos dologról mesélni kicsit? Nem igazán értem? De végülis nem gond, majd holnap bemegyek RS-be, és ott kipróbálom, csak nem vagyok már member, pedig az kell hozzá, nem? -
#25710 Mindig is lehetett rs-ről beszélni, maga döntött úgy hogy elvonul -
Androidus #25709 Na most akkor mivan? Lehet már itt rs-ről beszélni? Mert valahol kellene, én szeretnék. De a másik fórumban a kutya nem válaszol semmit. Magammal meg minek beszélgessek? -
#25708 az tök jó. Húú, de utáltam a hard-soft rocksot
-
Androidus #25707 Azért nem eszik olyan forrón a kását. Egy kattintással csak egyet hajlandó banyászni, utána leáll. Viszont már csak soft rock van, úgyhogy már az is valami, ha egy kattintással tényleg jön valami produktum.
A hálózsák meg ez együtt fel fogja forgatni a fémárakat, én szóltam...
De jó, hogy két fórum van... -
#25706 remélem lehet smithelni pickaxét... mert akkor eleve mithril pick rlz :-D -
#25705 deh gondolom members only :-/ -
#25704 huh gecc még nem fogtam fel hogy mi történt de úgy lássék vmi jó :-D -
#25703 Na ha ezt Deesno mester észreveszi :]] -
#25702 Alvás bagben= minimális idő, de a cheting megelőzésére egy kérdésre kell válaszolni/ beírni a boxba egy szót ami a képernyőn van.
Az előbb láttam egy gyereket aki 500K-t akart adni egy rune pickaxért. 2 hét és beállnak 35K-ra :D -
#25701 Örüljünk :D
Egy rune pickaxe segítségével 1 klikk=12, nem olyan ismétlődő! Deesno, iron mining= relaxációs gykorlat innentől :D És az xp is gyorsabb lesz gondolom. Hard/soft rocks megszűnt! W00t -
#25700 WOW UPDATE!!!!
SLEEPING BAGS! ÚJ QUEST!
ÚJ PICKAXEK
-
#25699 MEGAGRATS (kis késéssel) -
#25698 ja, az cool -
#25697 az a szép! -
#25696 nem voltam suliba -
#25695 Csekkoltam
Háát érdekes.. A réginél szvsz jobb. -
#25694 Nézzenek csak szét a runescape.com news részlegében. Yummy 3D képek és info! -
krisz073 #25693 hali Tara.
mit keresel te a suiba?
-
#25691 ok -
#25690 csak egyesek elől titkolom. -
#25689 neked is -
#25688 neked is :) -
#25687 fantasztik -
#25686 GrrrrraaaaaaTtttTTTTZzzZZZzzZZZzzzz .-) -
#25685 jó, csinálj amit gondolsz, egyelőre 200 Mbyte tárhellyel számolhatsz, és akkor pls ami ráfér, és amit van kedved, tegyünk fel az én tárhelyemre, mert valóban zavaró, ha egy ingyenes tárhely lassú, illetve sok felugró reklám meg hasonló rossz dolgok vannak. -
#25684 ehh :-)) gratula, így tovább!! -
Androidus #25683 Ezt már nem bírom ki, hogy ne újságoljam el itt is :) A mai frissítéssel bekerültem a cooking hiscores top100-ba :))) Jeeeeeeeee :))))))) -
#25682 np -
krisz073 #25681 thx
-
#25680 de én nem,
www.enerla.net
port: 7777